The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.191.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
The Witcher 3

samo vi tak nastavite pa nebu sexa in real life, ljubomora is a bitch ! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

moze pomoc ... sa onim pijanim mornarom sam na brodu di nas pirati kolju..ube me u sekundu a njima nista nije ,lvl sam 3 wtf ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Pa koji su oni lvl?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: The Witcher 3
4mal kaže...

moze pomoc ... sa onim pijanim mornarom sam na brodu di nas pirati kolju..ube me u sekundu a njima nista nije ,lvl sam 3 wtf ... 

Zar taj quest nije lvl 16?

18 godina
The Witcher 3

kako 16 ? ne igram side questove nego samo main ... jeli je to problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

kako 16 ? ne igram side questove nego samo main ... jeli je to problem?

Da ti nisi prvo otisao u skellige umjesto u velen pa novigrad?

12 godina
protjeran
The Witcher 3

Presao igricu,sad se ceka prva ekspanzija,oko 200 sati igranja,nisam izlazio van oko tjedan dana zbog ove predivne igrice. 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2015 16:52 (C4R3ON).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

edit:sve je ok sad,trenutno pratim lumberkina 

uglavnom igra je fenomenalna ,prikovala me za fotelju 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2015 20:20 (4mal).
14 godina
odjavljen
C4R3ON kaže...

Presao igricu,sad se ceka prva ekspanzija,oko 200 sati igranja,nisam izlazio van oko tjedan dana zbog ove predivne igrice. 

Kako otvaras ovu detaljnu statistiku?

16 godina
Comi123 kaže...
C4R3ON kaže...

Kako otvaras ovu detaljnu statistiku?

Prva slika donji desni kut piše C player stats.

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
18 godina
neaktivan
The Witcher 3

Imam igru na GOG-u i nigdje ne vidim ovaj patch za skinuti, ima netko neki link?

Zaboravit, tek sam sada vidio da još nije vani.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2015 22:05 (HAL).

0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

edit:sve je ok sad,trenutno pratim lumberkina 

uglavnom igra je fenomenalna ,prikovala me za fotelju 

Kako si uspio skupiti 1000 crowna sa lvl 3 i 0 sidequestova? :O :D

18 godina
The Witcher 3

Pomocu trikova 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Pomocu trikova 

Pa, onda i zaslužuješ malo dobiti po nosu, tamo gdje si još preslab.

17 godina
The Witcher 3

Ima li gdje opisano sta je bilo sa sa Ciri prije pocetka Witcher jedinicine odnosne prologe Witchera 3 ? Znam da je to pokriveno u knjigama,ali nemam vremena sad citati,a volio bi procitati ukratko di je bila,sta je radila itd. da se udubim jos vise u pricu,npr.zasto Geralta nije uspjela spasiti nakon masakra prije pocetka Wtchera jedinice itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
doky01akablava kaže...

Ima li gdje opisano sta je bilo sa sa Ciri prije pocetka Witcher jedinicine odnosne prologe Witchera 3 ? Znam da je to pokriveno u knjigama,ali nemam vremena sad citati,a volio bi procitati ukratko di je bila,sta je radila itd. da se udubim jos vise u pricu,npr.zasto Geralta nije uspjela spasiti nakon masakra prije pocetka Wtchera jedinice itd.

Ciri

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
17 godina
The Witcher 3

Vidis to sam potpuno zaboravio :D hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Ajmo kome je poznata ova skladba :P

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Netko je na temi prije par dana pitao (jbg ne mogu pronaći post da citiram) da li je moguće popeti se na Abandoned Tower.

Moguće je i tamo vas čekaju dvije škrinje, a evo sa koje strane se treba penjati. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
The Witcher 3

Igra se skida, još se samo čeka 1.07 (nadam se da bude u četvrtak) i krećemo. :D

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja isto cekam 1.07 za drugi prelazak, cini mi se da ce dosta toga dobrog doci s ovim patchom.

0 0 hvala 0
18 godina

cini mi se da su ulja manje-vise beskorisna. valjaju samo onda ako znas protiv koga se boris, odnosno ako se radi o nekakvom contractu ili ako radis upitnike pa izdaleka uspijes prepoznat bestiju protiv koje se boris.

jedna stvar... koliko sam vidio main quest bez obzira da li je siv ili ne daje uvijek puno xp. moze li netko ovo potvrdit?

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Mquany kaže...

Ja isto cekam 1.07 za drugi prelazak, cini mi se da ce dosta toga dobrog doci s ovim patchom.

Također, makar mislim još počekati zadnje besplatne DLC-ove i dok pukne brojka 16 deri!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
12 godina
Obi Wan kaže...

cini mi se da su ulja manje-vise beskorisna. valjaju samo onda ako znas protiv koga se boris, odnosno ako se radi o nekakvom contractu ili ako radis upitnike pa izdaleka uspijes prepoznat bestiju protiv koje se boris.

jedna stvar... koliko sam vidio main quest bez obzira da li je siv ili ne daje uvijek puno xp. moze li netko ovo potvrdit?

također sam iz igranja skužio  da tvoj lvl nema veze sa exp koje dobiješ sa questom, ti questovi imaju svoj exp određen i kad ga riješiš dobiješ exp...jer skužio sam to slučajno kad sam skočio 2 lvl u praktički 10 min kad sam rješavao "zaostale" questove. Evo sad čekam 1.07 patch i krećem dalje.

18 godina
The Witcher 3

nakon teska di moram nac byronovu zenu prebacio sam se na quest di sam naso kieru i sad lutam spiljom do nekog patuljka 

jeli idem dobrim putem 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
4mal kaže...

nakon teska di moram nac byronovu zenu prebacio sam se na quest di sam naso kieru i sad lutam spiljom do nekog patuljka 

jeli idem dobrim putem 

Ovdje ti kažu kud treba ići.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2015 23:17 (DeniZg).
18 godina
The Witcher 3

ne radi link

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
4mal kaže...

ne radi link

Popravio sam. Sad ne možeš pogriješiti.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
MasterG kaže...
Obi Wan kaže...

također sam iz igranja skužio  da tvoj lvl nema veze sa exp koje dobiješ sa questom, ti questovi imaju svoj exp određen i kad ga riješiš dobiješ exp...jer skužio sam to slučajno kad sam skočio 2 lvl u praktički 10 min kad sam rješavao "zaostale" questove. Evo sad čekam 1.07 patch i krećem dalje.

Nije baš tako.

Kod mene je baš suprotno patch 1.6. Malo sam se zaigrao sa lutanjem po mapi, sporednim misijama i contractima i nabio sam 12 lvl. Sinoć završio dio main questa gdje se traži baronova žena (quest lvl 6) i dobijem po 5 xp po završenim zadacima. Quest mi je zasivljen, no dok god je quest u zelenom dobit će se više experienca ovisno koliko si lvl iznad questa. Do 5-6 lvl iznad questa dobit će se nešto umanjeno xp no ako je zasivljen dosta manje.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
18 godina
boxer kaže...
MasterG kaže...
Obi Wan kaže...

Nije baš tako.

Kod mene je baš suprotno patch 1.6. Malo sam se zaigrao sa lutanjem po mapi, sporednim misijama i contractima i nabio sam 12 lvl. Sinoć završio dio main questa gdje se traži baronova žena (quest lvl 6) i dobijem po 5 xp po završenim zadacima. Quest mi je zasivljen, no dok god je quest u zelenom dobit će se više experienca ovisno koliko si lvl iznad questa. Do 5-6 lvl iznad questa dobit će se nešto umanjeno xp no ako je zasivljen dosta manje.

al to nije pod secondary questovima?

It's not who u are, it's who u know.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice