The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.187.513
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: The Witcher 3
wyks kaže...

Rješio sam ja to sve (osim ako u pećini nisam našao sve drugove, a mislim da jesam jer je napravilo sve updateove) no zapne mi pri ulazu u selo jer nema Hjalmara ni sirena, samo stoji da moram pomoći strancu sa sirenama.

To je on. Dođi do njega i pomogni mu.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

To je on. Dođi do njega i pomogni mu.

Krivo si me shvatio. To stoji samo u objectives, njega nema uopće. Prazno je selo.

Marker me vodi do ulaza u pećinu (što je slijedeći korak kad mu pomogneš)

Doslovno fali jedan veliki dio questa, što je sj*ebano jer je quest iracionalno dug i nezanimljiv.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 14:43 (wyks).
12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

nadam se da ce popravit te bugove prije nego sto pocnem igrat igru... ne bih volio da mi se takev stvari dogadaju da kao kolegi wyks...

Ne trebas cekati iskreno,igra kao i svaka ima bugova ali neko cekanje zbog kolicine bugova smijesno pricati,evo skoro 140 sati u igri 5 crasheva ukupno i nula game breaking bugova,drugi prelazak.

16 godina
Wack kaže...
Obi Wan kaže...

nadam se da ce popravit te bugove prije nego sto pocnem igrat igru... ne bih volio da mi se takev stvari dogadaju da kao kolegi wyks...

Ne trebas cekati iskreno,igra kao i svaka ima bugova ali neko cekanje zbog kolicine bugova smijesno pricati,evo skoro 140 sati u igri 5 crasheva ukupno i nula game breaking bugova,drugi prelazak.

Ne diram drugi prelazak dok ne izađu svi dlc-ovi! A jedino me smeta neaktivacija 2 questa! Crasheva možda 3-4! 

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nisam se mogao strpiti i cekati sve to da izadje za drugi prelazak nazalost :),meni najvise nedostaje chest neki da storam iteme,moglo bi se i na inventriju poraditi jer je clumsy ali to su sve sitnice i ovo je must play RPG za svakoga tko voli i cijeni dobar RPG jer ovo je jedan od najboljih meni licno ,jos od KOTRa se nisam ovako uzivio u RPG i gustao.

0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Hoće li biti kakva ekspanzija a ne samo dlc? Kovir recimo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kvod kaže...

One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
The Witcher 3

Najavljene su dvije ekspanzije krajem godine

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
Kvod kaže...

Najavljene su dvije ekspanzije:

Hearts of Stone - "10-hour-plus adventure" and ventures into "the wilds of No Man's Land and the nooks and alleys of Oxenfurt, where he'll [Geralt] try to complete a contract from the mysterious Man of Glass. 

Blood and Wine - "20-hour-plus tale" which will introduce an entirely new region known as Toussaint. CD Projekt Red describes the land as "untainted by war, where an atmosphere of carefree indulgence and knightly ritual masks an ancient, bloody secret."

Hearts of Stone - $9.99,

Blood and Wine - $19.99

Jedna dolazi krajem ove godine, druga tokom sljedeće.

14 godina
The Witcher 3

Eto, nakon 103 sata dođoh do kraja priče. Kako se sada vratiti u real life? Nikako... avanturu nastavljam preostalim questovima i contractima, ne valja se naglo skinuti s droge :)

Neću ništa spoilati, neka ljudi završe za sebe, dojmovi o priči se ionako još uvijek sliježu. Stvarno igra za pamćenje, po mnogočemu prekretnica u žanru. Nakon ovoga će se svaki sljedeći RPG gledati kroz prizmu Witchera 3.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
meni glupo nastavit igrat nakon kraja koda se ništa nije dogodilo, ne znam...
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
odjavljen
The Witcher 3

Konacno apgrejdovah grafu i ram! 

Pokrenuo sam Geralta! Samo cu reci koja perverzija od igre, haos od haosa, da haoticnije nemoze biti! Svuda prsti umetnost i prosto ne znam sta da radim!

Elem. Igram se sa grafickim podesavanjima i ona su na mojoj konfiguraciji i rezoluciji relativno visokoa.

Od postprocesinga, po meni nelogicne i nepotrebne gluposti su OFF: Motion Blur, Blur, Deph of field, Chromac Aberation, Vignete.

A na ON su: Antialiasing, bloom, light shafts, Sharpen na High jer volim ostrinu, AO je na SSAO.

Od grafike je sve na Ultra, senke medium, foliage distance medium, hairwork off.

E sada bi da pitam graficke profesionalce, sta je bolje da imam u igri. Ako postavim SSAO na OFF, mogu postaviti foliage distance na High i vidim dalje. Dakle, sta je bolje AO na OFF i foliage distance na High ili AO na SSAO i foliage na medium?

0 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

I evo ga, dolazi storage chest 

Witcher 3 is getting a storage chest for your unused item

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Nadam se, iako sam uzivao igrajuci igru ozbiljno razmisljam da sve nove igre kupujem tek nakon 3 mjeseca od izlaska, ili mozda kupiti, vidjeti malo kakvo je i onda uninstall pa sacekati i igrati za 90 dana s jos vecim gustom.

13 godina

PSN - DeniZg80
15 godina
Mquany kaže...

Nadam se, iako sam uzivao igrajuci igru ozbiljno razmisljam da sve nove igre kupujem tek nakon 3 mjeseca od izlaska, ili mozda kupiti, vidjeti malo kakvo je i onda uninstall pa sacekati i igrati za 90 dana s jos vecim gustom.

Za one koji imaju dovoljno strpljenja je najbolje pričekati neko GOTY izdanje jer sve više igara se tako izdaje. Dobiješ sve patcheve i u pravilu sav dodatan sadržaj za nižu cijenu. Je da treba čekati u pravilu godinu dana, ali osim ako imaš na pretek slobodnog vremena ionako imaš hrpu stvari koje si propustio odigrati. Samo što se jako teško baš toliko suzdržati, pogotovo ako znaš da je igra odlična.

Evo Witcher 3 npr ću tek nabaviti za cca mjesec dana kad ću imati više vremena za igranje. Koštat će me manje nego kod izlaska, a sad nakon već 5-6 patcheva bi morala biti poprilično ispeglana. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina
The Witcher 3

Nova dva DLCa su vani...

Potreban lvl 41 za novi armor...

Hm... Ja sam na nekih 150 sati i chapter 1 još uvijek

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 11:59 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
The Witcher 3

Nisam uspio riješiti ovaj bugirani quest.

Kako je taj quest potreban za riješiti glavni dio Skellige Island questova, mislim da je to to od ovogodišnjeg prijelaza.

Vratit ću se kad me uhavti dosada za Božić.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
The Witcher 3

Dal treba drzati limiter FPS-a na 30 ako zelimo da nam to bude konstantno? Ne volim kada mi bude 44, pa 34, pa 46...

0 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

Da

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Da

Hvala doktore 

18 godina
The Witcher 3

Rješen problem....

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 14:11 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

"Collect 'em all" quest takodjer ubagovan. Sve karte nasao samo ostao jos jedan set od par karata koji je kod merchant-a, ali od njega nema sanse da kupim jer je zarobljen blizu sela u kojem bude i drze ga banditi.

Dodjes i pobijes sve. Pretrazis njihovog glavnog baju, ali taj baja kod sebe nema JEBENOG kljuca. Sve pokusavao ne vrijedi. Na yt-u takodje par njih govore o istom sranju.

Epilog: Cekaj patch, ili trazi console command fix, ako je uopste i moguc... Sve bolje od boljeg i poslije svega izbace ovaj DLC sa Skellige armorom koji trazi 41 level. Pa ja ne znam jel uopste mozes dostici taj level.

Ja sam na 27 i pukose mi muda od trazenja, lutanja, zavrsavanja misija itd... I onaj wolf set takodje trazi 34 ako se ne varam.

Znaci zavrsim sve i onda obucem te famozne setove i puknem koji retardirani selfie na usranoj planini gdje se pojavljuje pun mjesec i vukovi zavijaju u pozadini.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 18:49 (SPY).

2 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Nije istina Wolf armor je min lvl 17 kao i Skellige armor. 

Wolf mastercrafted armor treba 30 lvl a Skellige armor se levela  do max 41 lvl jer su mastercrafted witcher armori već slabi od 35. levela. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ima ko od vas ideju zašto imam nizak fps. 

oko 18 fps na 1680*1050

oko 22 fps na 1024*768 (ili koja je već naj niža rezolucija)

GPU Amd HD 5770 (15.6 i 15.5 i 14.12-Omega ; na sve drivere se isto ponaša igra ) default clock @850Mhz

intel xeon E5430 (isti ko Q9450) @2.66Ghz

with 8 Gb ram , 1333 Mhz

Settings u igri sve na low ili isključeno (hairworks)

cpu usage u igri bude oko 50% na svim jezgrama, druge aplikacije ugašene, računalo je virus FREE i winsi su 7-64bit

gpu usage 99%

Mislim da je to sve, ima ko ideju zašto ide loše? (znam da gpu je star ali ipak nije toliko star i vidim da drugima ipake ide bolje ako snize rezoluciju)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 19:29 (gengar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

GPU ne da ti je star, vec ti je i preslab..

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Fanu kaže...

GPU ne da ti je star, vec ti je i preslab..

Bas to,ova igra GPU heavy i przi sve graficke koliko ide,jednostavno preslaba je.

Meni sa R7 265 varira na High fps 40-50 na 1024x768 ,a kamoli na fullHD.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 20:25 (doky01akablava).
17 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Nije istina Wolf armor je min lvl 17 kao i Skellige armor. 

Wolf mastercrafted armor treba 30 lvl a Skellige armor se levela  do max 41 lvl jer su mastercrafted witcher armori već slabi od 35. levela. 

O masteraftu sam i mislio valjda to ne trebam naglasavati. Nije vise ni bitno ima i drugih armor-a koji su dobili moju paznju. Zavrsim sa cim god to bilo, a te levele nek mu neko drugi bilda ja sigurno necu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 20:27 (SPY).
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

na što potrošiti novce u ovoj igri, lvl 19 i imam 27 000 novčića

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nex987 kaže...

na što potrošiti novce u ovoj igri, lvl 19 i imam 27 000 novčića

Ja sam u nekom momentu imao oko 40 000, ali je otislo skoro pola ni sam ne znam vise na sta.

Da su umjesto onih idiotskih karti malo truda dali mogli su ubaciti malo opojnih droga, pica oko sipki i u krilu po birtijama i vidio bih kako novci nestaju iz dzepa...

Ne znam da li su ispravili glitch sa skoljkama, ali sa njima se moglo uzeti mnogo novaca. Kupis ili nadjes pa das craftmanu-u > dismantle i "produkt" prodas... Nakon par puta vise nije bilo zanimljivo jer je vec bilo too much.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 21:48 (SPY).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice