The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.187.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Contracti su najzanimljiviji, draze mi je ubivat neku bestiju nego rjesavat retardirane side questove, npr. onaj sa dendilionom, umro sam dok sam rjesio.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: The Witcher 3
The Unforgiven kaže...
Ima previše contracta i tih shranja, točno pa izgubim volju za igrom nekad kad obavim 1 quest i usput započnem još 3.

Upravo to.Ja obicno volim sve rjesiti i obici u RPG igrama,ali brate ovo je stvarno previse.Iz jednog side questa u drugi itd.Napravio pauzu od igre vec 3 dana.Mislim da cu ipak morat uradit samo glavne questove jer ovako sam vec izgubio volju za igrom.

13 godina
Jonja kaže...

Contracti su najzanimljiviji, draze mi je ubivat neku bestiju nego rjesavat retardirane side questove, npr. onaj sa dendilionom, umro sam dok sam rjesio.

Contracti su fora jer su odmah boss fajtovi.

Ali ako čovjek gubi volju, bolje da odradi bitne secondary questove (npr. sa Djikstrom), nego contracte.

Dandelliona ja nisam odradio jer mi se činilo nekako nebitno.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Taj kvest sa Dijkstrom mi je ubagan, kaze zena da ce me odvest do njega i na kraju samo izvadi lepezu i ne napravi nista.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Taj kvest sa Dijkstrom mi je ubagan, kaze zena da ce me odvest do njega i na kraju samo izvadi lepezu i ne napravi nista.

pa kad je vani 33C... okani se kompjutera nego ti njoj maci necim drugim...  :P

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

E a ovaj lamber je ko zena na malo jacem pms...lik ga stalno nesto serka.

Al je, igra je stvarno preogromna, ja sam isto odlucio da idem sad samo main questove i witcher gear nabavit, a contracte i sidequestove cu mozda kasnije ili u drugom prolasku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

Nisam jos dosao do Novigrada,istrazujem sve na karti pa idem u Novigrad glavnim questom i ostalim,koliko jos otprilike gameplay sati imam u Novigradu i ako se racuna Skellige Island,Vizima i Kaer Morhen ( na witcher wiki lokacije sam gledao ) .

Imam li jos dobrih 20-30 sati gameplaya ? Frik sam za istrazivanjem :D

ja sam još imao oko 80-100 sati od kada sam došao do Novigrada sa glavnim questom, s tim da sam riješio svaki sidequest i vecinu markera

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Razmjestaj novog dlc seta iz wolf school je uzasan. mislim stvarno lvl14 u kaer morhen

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3
Gdje se moze pogledat koliko sati igranja imam?
hrna
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hrna123 kaže...
Gdje se moze pogledat koliko sati igranja imam?

character screen pa stisni c

17 godina
The Witcher 3

Koji su vam najbolje skladbe unutar igre ?

Meni je ova brutalno pogodena,hodam kroz trznicu,promatram trgovce i kolosalni Novigrad i osjecaj kao da si stvarno tamo,nema kako do Witcher 3 pogada :)

Merchants of Novigrad

I ovo ajme dio sa Ladies of the Woods,perverzija

The Witcher 3 OST - She's Returned (Ladies of the Woods full version)

Vjerujem da me Skellige nece isto razocarati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jel vama igra jako stuttera na 30fps? Meni je witcher neigriv ako ne stavim sve na low i lockam na 60 inače jako stuttera dok npr. 30fps na ac unitiju je jako glatko. Imo sam priliku igru vidjet igru i na konzoli i zadovoljan sam kvalitetom dok na mom pciju igra radi strašno loše na 40-50fps (30 još gore, izgleda ko powerpoint prezentacija), ako malo dropa ispod 60 odmah stutter/tearing (ak je vysnc off).

Ne, nisam spoilan već nešto ozbiljno nije uredu kad igru lockam na 30fps, na konzolama tih problema nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kenan.M kaže...

Jel vama igra jako stuttera na 30fps? Meni je witcher neigriv ako ne stavim sve na low i lockam na 60 inače jako stuttera dok npr. 30fps na ac unitiju je jako glatko. Imo sam priliku igru vidjet igru i na konzoli i zadovoljan sam kvalitetom dok na mom pciju igra radi strašno loše na 40-50fps (30 još gore, izgleda ko powerpoint prezentacija), ako malo dropa ispod 60 odmah stutter/tearing (ak je vysnc off).

Ne, nisam spoilan već nešto ozbiljno nije uredu kad igru lockam na 30fps, na konzolama tih problema nema.

Imam i ja slican problem tj.barem takav imam osjecaj da stuttera nenormalno,a imam 30 fps lock u vecini slucajeva.

Ako nemam lock osjetim padove sa 40-50 fps na 30 fps i zato lock imam,a ono kifla kao da se igra vrti na 20 fps.

Mozda do drivera,ne bi me cudilo zbog AMD graficke

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Daj nemoj me žderati,mogu li se vratiti u Crookback Bog i pobiti one Cronesice?

Odradio sam quest Return to the Crookback Bog već..

EUNE: 321Zdravko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pandza94 kaže...

Daj nemoj me žderati,mogu li se vratiti u Crookback Bog i pobiti one Cronesice?

Odradio sam quest Return to the Crookback Bog već..

Ne možeš.

PSN - DeniZg80
17 godina
The Witcher 3

Ako cemo realno pogledati situaciju,Geralt nema sanse.

Njih su tri,cijelo podrucje kontroliraju,tko zna kakve zvijeri jos imaju spremne da puste,Geralt im ne zna moci i starije su nego ljudska rasa u Witcher svijetu,a borba protiv archmageova u Witcher universu je skoro nemoguca bez asa u rukavu.
Stoga ima logike sto se Geralt nece upustati u to,tko zna mozda vidimo u kojem DLC-u i ja bi volio povesti posljednu bitku protiv njih :D
Zar Ciri kasnije ne nade ih u njihovom izvornom stanju kao mlade zene tako nesto,na brzaka sam vidio na youtubeu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kasnije Ciri pobije dve, a jedna joj pobjegne napola mrtva!

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 12:58 (acca).
13 godina
neaktivan
acca kaže...

Kasnije Ciri pobije dve, a jedna joj pobjegne napola mrtva!

I Geralt ovisno o endingu ima priliku otici tamu i nju dovrsiti....

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
17 godina
The Witcher 3

Nemojte raditi Master Armorer quest prije Lord of Undvik questa.

Kako explorate otok, tako vam bilježi quest update za Lord of Undvik, pa kad kasnije zbilja prelazite taj quest bugira se progres, pa morate još jednom proći apsolutno svaki trag na koji bi trebali naići.

A quest je jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeno dug.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

nadam se da ce popravit te bugove prije nego sto pocnem igrat igru... ne bih volio da mi se takev stvari dogadaju da kao kolegi wyks...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina

I zadnji quest na kraju se zna zbugirati kad birate hoće li preživjeti Ciri ili Yennefer.

Edit: zezam se. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 21:47 (DeniZg).
16 godina
DeniZg kaže...

I zadnji quest na kraju se zna zbugirati kad birate hoće li preživjeti Ciri ili Yennefer.

Edit: zezam se. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 10:53 (Hambrle).
17 godina
Obi Wan kaže...

nadam se da ce popravit te bugove prije nego sto pocnem igrat igru... ne bih volio da mi se takev stvari dogadaju da kao kolegi wyks...

Još nisam rješio... :(

Izgleda da će ovo biti onaj game breaking bug.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pa ja jeb..o ne mogu vjerovati sta se desava. U prethodnom postu vezanom za one misije In Wolf's clothing ta misija poslije koja ide je "main quest" samo trebas doci sa Yen prije i sama se aktivira.

Nisam znao jer izbjegavam namjerno glavne misije, ali eto potrefilo se da sam morao jer nisam skoro nista drugo imao sporedno da radim.

Ovaj drugi problem je ostao "Cave of dreams" je i dalje fail i samo sam nastavio jer nemam namjeru da cekam, trazim sta je uzrok tome.

Poslije svega toga sad mi nestaje kompleatan loot.

Imao sad misiju Missing brother koja je debelo u crvenom (33 level preporuceno) ja 27 i uspijem zavrsiti jos na smrdljivom death march-u i vratim se na mjesto da provjerim kad ono nema nista.

Skupljao kao idiot hrpu nekih item-a koje smatram vrijedim ukljucujuci komletan set Griffin, Feline, Ursine-a i sve je jebeno nestalo. Sad opet kompletnu misiju ispocetka i ko zna da ce opet biti kad se vratim.

Ovo je vec drugi put da se desava. Prvi put sam pokupio sav loot i prebacim kod onog Troll-a roker-a sto pjeva. CD projekt red>zabij se u tri pic.e materine.

0 0 hvala 0
13 godina
wyks kaže...
Obi Wan kaže...

Još nisam rješio... :(

Izgleda da će ovo biti onaj game breaking bug.

Malo je nezgodan, ali nije game breaking.

Ja sam napravio Armor prije Undvik questa i uspio sam proći to sve skupa.

Prvo moraš pronaći Undvikove stradale kompanjone po pećini. Ako ti to dobro registrira onda si na konju.

Nakon toga tražiš Undvika i dođeš u kuću punu mrtvih tijela. Slijediš tragove Undvika (koji nisu highlightani), a ne Gianta.

Tragovi te vode u selo gdje Undvik vodi borbu s harpijama i to je to.

PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Dobio najbolji završetak po meni

Ciri witcheress

Skellige u bogatsvo odvela Cerys

Radovid i Dijkstra mrtvi

Geralt i dalje witcher

Sve u svemu super, onaj quest kad te Triss i Merigold odvedu u krevet, epic

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

- za one kojima grafika nije bitna >.<

13 godina
protjeran
The Witcher 3

Krećem s igrom ovih dana pa me zanima koji bi bili must have (prvenstveno grafički) modovi i tweakovi s obzirom na moju konfiguraciju. Gledajući malo postove u temi definitivno mi se sviđaju oni s drugačijim, tamnijim bojama u odnosu na vanillu.

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 6:28 (Regenmeister).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

doky01akablava kaže...
kenan.M kaže...

Imam i ja slican problem tj.barem takav imam osjecaj da stuttera nenormalno,a imam 30 fps lock u vecini slucajeva.

Ako nemam lock osjetim padove sa 40-50 fps na 30 fps i zato lock imam,a ono kifla kao da se igra vrti na 20 fps.

Mozda do drivera,ne bi me cudilo zbog AMD graficke

Instalirajte zadnji patch za igru (1.6) i 15.5 beta drivere za grafičku karticu ja sam dobio boost od nekih 10+ fps i nema velikih frame dropova.  

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 9:59 (boxer).
17 godina
DeniZg kaže...

Prvo moraš pronaći Undvikove stradale kompanjone po pećini. Ako ti to dobro registrira onda si na konju.

Nakon toga tražiš Undvika i dođeš u kuću punu mrtvih tijela. Slijediš tragove Undvika (koji nisu highlightani), a ne Gianta.

Tragovi te vode u selo gdje Undvik vodi borbu s harpijama i to je to.

Rješio sam ja to sve (osim ako u pećini nisam našao sve drugove, a mislim da jesam jer je napravilo sve updateove) no zapne mi pri ulazu u selo jer nema Hjalmara ni sirena, samo stoji da moram pomoći strancu sa sirenama.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice