Mislim da je negdje prekidac na zidu ili stupu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prošao sam igru za 150+ sati, importao sjevove i prošao sve osim onih dosadih uputnika u vodama Skellega Mislim da objektivno gledano ova igra je na vrhu trenutno po kvaliteti izrade, iako ima dosta malih sitnica koje su im promakle poput bugova i rushanog kraja i par rupa u prilči
Možda ćemo još godinama čekati da ju nešto smakne s vrha
Dobio sam kraj s Ciri kao empress i igrao sam Full Sign buildom, griffin armor i 3 neutralna talenta da sign generiraju adrenalin, da adrenalinom se mogu signi castati i bonus od medium armora. Totalno OP, nakon pola igre nisam umirao na death marchu. Kada bude vremena kroz ljeto ću probati odigrati sa full melee light armor buildom bez smrti da vidim i drugi pozitivan kraj i odabrati triss umjesto jeku yen
Povlacim sto sam govorio da je skellige prelagan, skellige je zakon. Upravo se borio 1v3 protiv cave trollova, super pogodjena tezina borbe za lvl 20 lika. Koliko sam primjetio, u skellige iako kaze da je recommended quest level X, uglavnom su neprijatelji koji se sretnu X+4 ili više.
E i plovim brodom po skellige kad odjednom plavetni kit izranja. Ne znam zašto, al takve stvari me oduševljavaju.
Mislim da je negdje prekidac na zidu ili stupu.
Ima prekidac na zidu ali ne radi, citam po netu to je neki bug, ima fazona kako ga se rijesiti ali ja ne uspjevam nikako, nema veze nije ni bitno moze se dalje i bez toga.
end game:
lvl 35
sati 100
cirila preživjela, postala witcher
geralt otišao u kovir, skrasio se sa triss
rat je dobio sjever, emhyr pogubljen
eto, toliko od mene 
mene zanima da li je itko dobio nastavak na priču/quest:
onaj spirit koji oslobodiš iz drveta pa prebaciš u konja, što se desilo sa njim kasnije?
onaj quest sa planovima atentata na radovida?
onaj spirit koji oslobodiš iz drveta pa prebaciš u konja, što se desilo sa njim kasnije?
ako ubiješ Radovida,Nilf napreduje prema sjeveru i zauzmu bez problema.
inače onaj spirit evil as fuck ali ne pojavljuje se više
Ne, Nilf pobjeduje samo ako uz Radovida ubijes i Djikstru, ja sam ubio Radovida, a Djikstru ostavio na zivotu i sjever je dobio rat.
Ne, Nilf pobjeduje samo ako uz Radovida ubijes i Djikstru, ja sam ubio Radovida, a Djikstru ostavio na zivotu i sjever je dobio rat.
Ali meni je u tome glavni problem bio ako bi dopustil da Dijkstra preuzme nakon kaj Radovid otegne papke u tome kaj Roache i Thaler budu ubijeni!
Sad kad ste spoemnuli Dijkstru, spomenimo i to da je vjerojatno nazvan po slavnom matematičaru Edsgeru W. Dijkstri koji je smislio algoritam za izračunavanje najkraćeg puta između dvije točke u grafu (recimo mreža cesti).
Prikladno ime za krijumčara i kriminalca koji vijuga između zakona i kriminala :).
Uspjesno zbario yen. Check.
72,5h odigrano, nekako mi se cini bar jos 50-60h do kraja jer imam hrpu nakupljenih questova.
Završio, skoro suzu pustio
, iako vidim na Netu da je to jedan od dva "dobra" kraja.
Ignorirao sam hrpu secondary questova, jer ih jednostavno ima puno previše. Ovo je valjda prva RPG igra gdje nema smisla manijakalno tražiti i odrađivati sve moguće questove. Kad imaš dovoljno levela za main ili par više, odeš na main bez petljanja po sidequestovima isl. jer ako si prevelik level, ostaneš bez ogromne količine expa iz main questa. Bitno je jedino naći one "Places of Power" jer igra daje jako malo tih ability pointa.
Inače, za kraj sam koristio Whirl + Ekhidna mutagen. Možda se radi o bugu, ali jedan whirl i imaš instant heal, obično full health. Mislim da ništa drugo nije ni blizu toj kombinaciji. Uz Wihrl (i 2 prethodna skilla) uzeti one adrenaline skillove iz crvenog područja i to je to. Ekhidna mutagen inače vraća health kad potrošiš staminu...što jasno stalno i činiš. Čak i ako nisi u bitci, healaš se u roku od par sekundi do kraja...samo baciš par znakova (jer troše staminu).
Igram danas onaj quest sa Tower curse i prijedem skoro cijeli quest do kad moram putovati nazad do sela i ubiju me ghoulovi i igra me vrati na sami tower,a saveao sam poslije toga barem 30-tak saveova sto rucnih sto F5 koji k. ?
Meni ono govno od konja Roach odbija trčat. Samo kaska, probao sam neke fore sa weba, skinut mu svu opremu, save & quit, bla bla i jednostavno neće. Jel ima netko takav problem?
Mozda si u gradu. U gradu (Oxenfurt, Novigrad) je max speed konja ogranicen na kaskanje.
Mozda si u gradu. U gradu (Oxenfurt, Novigrad) je max speed konja ogranicen na kaskanje.
Jok, gdje god da odem je isto. I ja sam mislio da je do toga pa sam otišao negdje u pripi7dinu i opet isto.
Mi tu sa sela kad je konj takav,iza šupe i medju čelendru.
Patch 1.06 je vani...
Ekipa koju opremu treba čuvati za kasnije, tj koja je potrebna za daljnju izradu oružja i armora?
Imam pune torbe stvari, a ne znam kaj bi prodao. Pošto sam čitao par stanica prije da kasnije treba nešto pa nisu imali.
Ekipa koju opremu treba čuvati za kasnije, tj koja je potrebna za daljnju izradu oružja i armora?
Imam pune torbe stvari, a ne znam kaj bi prodao. Pošto sam čitao par stanica prije da kasnije treba nešto pa nisu imali.
Sve setove cuvaj,Cat,Bear i Griffin.
Mislim da su to sve,isto ce nekada staviti da se onaj lvl 1 Witcher armor moze upgrejdati dalje.
Ne trebas cuvat kad ih uvik mos kraftat.
..Update 1.06 - GOG/ https://drive.google.com/file/d/0B45WEAqGgUhUUzNBWkdkSWkwaUE/view?usp=sharing
hvala ekipa. Bome ste mi oslobodili puno mjesta u torbama i donijeli lijepu zaradu 
Za svaki upgrejd ti treba stari armor ne mozes craftati upgrejdani bez "losije" verzije.
Za svaki upgrejd ti treba stari armor ne mozes craftati upgrejdani bez "losije" verzije.
Da, ali mozes kraftat losiju verziju umjesto da je vucaras po inventoriju 20 sati.
CD Projekt Red-u je zasjela poljska porezna za vrat.
Nisu smjeli na Press konferenciji objaviti broj prodanih komada Witcher 3, već su to trebali kroz neki elektronski sustav napraviti (ESPI). Sad ih tuže za kompletnu prošlogodišnju dobit...
Evo nekog google prijevoda na engleski s poljskog:
Jebate, ko da su u Hrvatskoj.
Ne baš sasvim točno, da je kak u Hrvatskoj uz taj zakon bi netko iz HNS-a moral na rukovodeću poziciju kao jedan od uvijeta! 
Ne baš sasvim točno, da je kak u Hrvatskoj uz taj zakon bi netko iz HNS-a moral na rukovodeću poziciju kao jedan od uvijeta! 
Ima jedan komentar tamo na forumu (pretpostavljam da je lik iz Poljske).
Kaže: "U Poljskoj porezna uvijek "pobijedi" - ili ćeš platiti veliki porez ili veliku kaznu, čak i kad radiš pošteno."
EDIT: Dodao sam malo pjesničke slobode u prijevod 
LOL.
Pa ne možeš davati insajder informacije van o financijskom poslovanju neslužbenim kanalima ako si prisutan na burzi. Službeni kanali služe za takve stvari - dakle nakon što to staviš priopćenjem kako bi bilo dostupno SVIM ulagačima, možeš isto koristiti za marketinške svrhe. Srećom, ovdje su izdali to javnim kanalom, no i dalje je kršenje protokola. Izdavanje takve informacije nelegalno (dakle čisti insider) je i kažnjivo djelo.