The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.187.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
The Witcher 3

Također,imam taj pristup u igri da ne dam na svoje :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja sam isto to napravio u bojazni da me Triss poslije nece htjeti za svog muzjaka.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

ja ciljam na yen, pa sam riskirao:) doduse, otelo se malo kontroli, stvarno sam mislio da igra blefira i da nece do toga doci, kadli ono...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
Odoakar kaže...

doduse, otelo se malo kontroli, stvarno sam mislio da igra blefira i da nece do toga doci, kadli ono...

Što se tiče emocija, reagiranja na side questove, njihovu priču i kvalitetu - Witcher 3 nema premca.

Stvarno mi nije svejedno bilo kad sam vidio da su Crones ubile i raskomadale onu djecu koja su mi prije toga pomogla naći Johnnya, uz pošalice i igru.

Baron i njegovo dijete i žena, pa skoro svaka noonwraith i njezinna priča (mogu se pronaći detalji u journalima i slično)...

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
18 godina
The Witcher 3

Mod je gotovo; cutscene lighting u igri. To je osvjetljenje prikazano na E3 2014 gameplay traielru.

Najbolje se vidi po noći i u Novigradu kada sjene imaju utjecaja na NPCe naspram Ultra /običnog osvjetljenja gdje likovi "svjetle"

Usporedba Cut scene / Ultra

Uskoro će ga izbacit

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 22:08 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Yen je hladnokrvna kućka (bar zasad, još nisam bio na Skellige), ne znam zašto bi je iko odabrao ispred Triss

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 22:47 (The Unforgiven).
12 godina
The Witcher 3

Jel' moguće kako obje odabrati ? -.-

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mislim da je, al necu si spojlat nista citanjem walktroughova kako, ne preporucujem ni tebi, igraj i kamo te igra odvede, ovo se ionako prelazi bar 3 puta.
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina

70 sati, 25lvl, tek sada došao u kaer morhen..... pretpostavljam da kad završim da ću imati nekih 100 sati i lvl 30 odprilike 

Ono opijanje sa pajdašima u kaer morhenu je nešto najbolje što sam vidio u igri. "Let's summon some bitches." Klasik  I onda kasnije transić party u yen-inoj sobi i onda nas na kraju yen potjera sve u krevet na spavanje.  Predobro  

Inaće, opredjelio sam se za triss, yen sam od*ebo totalno. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Yen je hladnokrvna kućka (bar zasad, još nisam bio na Skellige), ne znam zašto bi je iko odabrao ispred Triss

Čitao sam knjige, tako da mi je to nekako imalo više smisla biti s yennefer. Jednostavno, ona i geralt su sudjeni jedno drugom. A i kad poslusas pjesmu od priscille, jasno ti je s kim geralt mora biti

Inace, ova stvar na kojem god je jeziku slusam je savrsena.

17 godina
The Witcher 3

Sve ove priče kak je igra "prelagana", nek se javi ko ju je prešo bez autosave i quick save/load  opcija, ko je jedini save radio kad je gasio igru i onda nastavljo - jer jedino takvi mogu pričat o laganoj igri.

A takvih nema.

Svi krepaju, onda pripreme sve što im treba za trenutni combat, prođu ga ko od šale i nakon toga prodaju pamet kak je bilo lagano - i ne mislim tu samo na witchera, već na večinu naslova.

Da, ima laganih situacija, ima ekstremno laganih igara i da, izlevelani queen znatno olakšava situaciju. Sa druge strane igrat protiv monstera isti ili veći level od sebe na največoj težini nije baš "šetnja parkom".

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 0:05 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

nek se javi ko ju je prešo bez autosave i quick save/load  opcija, ko je jedini save radio kad je gasio igru i onda nastavljo

Zašto bi to itko radio? Čisti mazohizam. Izgleda da je cilj što više frustracije, a ja budala mislio da igre služe da se čovjek zabavi 

13 godina

Ja od kad sam stavio na najlakšu težinu, dobio sam novu volju za igranjem. Sve do tada mi je bilo mučenje. Sad se mogu opustiti i uživati u priči, likovima i beštijama (stvarno ih ima puno vrsta).

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

bok svima, imam problem u witcheru 3 kad izronim iz vode jednostavno me izbaci iz igrice. jel bi mi netko mogao reći kaj da napravim? hvala

instalirao sam patch 1.4 i 1.5 ali nista

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivankona kaže...

bok svima, imam problem u witcheru 3 kad izronim iz vode jednostavno me izbaci iz igrice. jel bi mi netko mogao reći kaj da napravim? hvala

instalirao sam patch 1.4 i 1.5 ali nista

Nažalost mislim da ćeš morati instalirati Bioshock 1 & 2 i igrati samo te dvije igre.

12 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Ja od kad sam stavio na najlakšu težinu, dobio sam novu volju za igranjem. Sve do tada mi je bilo mučenje. Sad se mogu opustiti i uživati u priči, likovima i beštijama (stvarno ih ima puno vrsta).

I uzivas da ih 1 shootas,fun,fun bas ono Witcherovski pravo :)

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja na death march ne one shotam, ali redovito unutar 2 sekunde sijecem udove svima sa Whirlom. Zaista op, kad se pocnete vrtjeti sve oko vas gubi glave.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Wack kaže...
DeniZg kaže...

I uzivas da ih 1 shootas,fun,fun bas ono Witcherovski pravo :)

Pa hebemu jesam li badass Witcher ili ne.

Ali nije baš one shottanje. Treba bar 2-3 udarca za normalnog moba, a znam ponekad i zaginuti na witcher contractima (npr. Swamp thing contract).

PSN - DeniZg80
12 godina
The Witcher 3

Kad igram sa Ciri osjećam se kao Ranger Talion u Middle-earth:Shadow of Mordoru,overpowered as fuck al' uživam.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
The Witcher 3

http://www.hcl.hr/recenzije-the-witcher-3-wild-hunt-966-18.html DUBOKO SU ME RAZOCARALI!!!!!!!!!!!!!!!!! 

3 2 hvala 0
15 godina
Sa čime? Sasvim je fino pojašnjeno što valja, a što ne.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Comi123 kaže...

http://www.hcl.hr/recenzije-the-witcher-3-wild-hunt-966-18.html DUBOKO SU ME RAZOCARALI!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Recenzija apsolutno realna po meni.

Sve blizu savršenstva, osim gameplaya koji je slabija strana igre, pogotovo na konzolama.

Ako pogledate Angry Joe recenziju, vidjet ćete da ima isto mišljenje.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Trebali su recenzirati na PC-u, a ne na tosteru.

17 godina
The Witcher 3

....

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Kao sto sam vec prije rekao, ljudi trebaju shvatiti da su sve igre danas jako daleko od savrsenosti, tako i Witcher 3 kojemu po meni najvise fali iskusan studio. To ce doci s vremenom i nije realno ocekivati da imaju iskustva nakon samo 3 prilicno iste igre. Ali s vremenom, npr. Witcher 4, ce biti prilicno savrsena igra.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
Raoul kaže...
Comi123 kaže...

Trebali su recenzirati na PC-u, a ne na tosteru.

Nemoj vrijeđati tostere, toster ima bar pošteni TDP nasprem konzolama! 

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
17 godina
The Witcher 3

Evo nabavio stolno racunalo i vrijeme dok ne krenu ozbiljno ispiti i ucenje malo da odigram Witchera 3 napokon ! :))

Skinuo i graficki je igra prelijepa,od okoline,vegetacije,tekstura,vode,vremenskih efekata i uvjeta,preporucite dobar sweetfx ( 1000 times better ? ) i ako ima kakav jos graphic enchancing mod :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

E pa jebemu sve, onaj treci kartas na domjenku u triss questu me dobio valjda 10 puta zaredom. Lik sto igra sa monster deckom i svaka karta koju baci summona dodatne melee karte. Imao sam dvije cold karte u jednoj ruci i prvu mi makne sa clear weather a kroz drugu se probije sa hero kartama. To je najblize sto sam bio pobjedi.

A uzasno me zivcira ostaviti taj ! nedovršen...jel zna tko jesu tu neke unique karte koje nigdje nije moguce dobiti ili mogu sacuvati zivce?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 23:30 (Odoakar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Comi123 kaže...

Vjerojatno najobjektivnija recenzija ove igre.

16 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...
Comi123 kaže...

Vjerojatno najobjektivnija recenzija ove igre.

Boljem iskustvu sigurno ne doprinose, da budem maksimalno iskren, zbilja užasne kontrole – na PlayStation 4 verziji igre u kojoj su btw padovi framerate ispod 20 fps-a bili dosta česta pojava, Geralt jednostavno nije reagirao instantno na moje upute s kontrolera. Često bi zbog zakašnjele reakcije dobio udarac koji ne bi trebao, a svakako od pomoći nije bila dosta loše riješena kamera. Ona je posebno „blistala“ u interijerima i dovodila do ruba izdržljivosti moje zen stanje uma – kako bi Zagorci rekli, kada krene kaos, tu se ne zna tko pije, a tko plaća. Geralt mi je redovito zapinjao za gomilu prepreka i ako dodate groznu kameru, sve je to izgledalo kao nekakav pijani boks uz prijenos pijanog kamermana.

Je da ja igram na pcu s xbox kontrolerom, al brate moras biti antitalent da ti geralt zapinje za gomilu prepreka...ne kuzim, il sam ja genije (a nisam) ili ljudi vise ne znaju igrat igre. Stisnes O, odnosno B, i Geralt prelazi preko svega. I koji problemi s kamerom, imas desni stick da je vrtis kako god hoces, sto je jos i najlakse u interijerima jer ti kamera dodje over the sholder i ne mozes divljat s njom previse.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 23:36 (Odoakar).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice