Završio sam upravo glavnu priču, i sve sporedne questove, ugovore i blaga koji su se dali riješit, 96 h igre mi je trebalo, lik mi je lv 34 , jos imam nešto upitnika ali više mi se iskreno ne da igrat, igra je odlična ali questovi su jako dosadni, sve se svodi na traganje sa onim osjetilima itd.. neki questovi se ne mogu riješit ne znam zašto , ili je bug ili se ne smije završit glavna priča, karte sam skupio skoro sve i svakog protivnika dobiješ na istu šemu, bacaš im špijune u karte ,predaš prvu i i druge dvije dobiješ bez problema jer imaš više karata.Sad bih mogao još potrošit sate i sate na riješavanje upitnika ali svi su isti koliko vidim, zapali gnijezdo, spasi selo itd.. malo odmora mi treba, sve u svemu jedna od boljih igri koje sam igrao samo šteta kad završiš nemaš više šta radit, u gradovima ne možeš nikog napadat, ljudi hodaju kao roboti, s nikim ne možeš pričat ono nema baš svrhe više da igram dok ne dođe neki dlc ili expanzija.
Prvo GTA V, a sad i Witcher. 
Pa normalno da kad ga završiš da nema dalje. Igra ti je pružila cca 100 sati i opet nije dosta?
Je li i kad film pogledaš kažeš "šta je ovo, nema više za gledati?!"