Za mene je Skyrim savršen primjer (američkog) RPG-a za debile - klišej priča, fetch questovi, beživotne lokacije i NPC-evi, nepostojeći sustav dinamične borbe.
Dragon Age Inquisition je sve to, samo s boljom grafikom.
Nadji mi RPG gdje nije to sto si gore nabrojao ?
Ja sam vec naveo da je Skyrim koliko je god glup, toliko je i dobar, sto u prijevodu znaci, da je i meni igra glupa, ali je isto toliko dobra, jer ni jedna igra mi ne moze pruziti slobodu koju ima skyrim. To je moje licno misljenje, nemate se sta vrijedjati, ovdje covjek kada iznese svoje licno misljenje vecina vas shvati kao neku uvredu, kao da vam je vas omiljeni rpg religija, pa vas ja vrijedjam na religijskoj osnovi.
Pa kad smo već na ovoj temi, Witcher 2 ti sadrži minimalnu količinu toga što mene smeta.
Skyrim koliko god masivan bio - ja nisam zapamtio nijednog zanimljivog lika, nijedan neobičan quest i nijednu posebnu lokaciju - što ne mogu reći za Witcher 2 koji je to odlično odradio, a ima linearnu mapu.
E sad, ti kažeš da ti je igra glupa i dobra istovremeno - to nema apsolutno nikakve logike, pa se odluči koje je od tog dvoje.
Možda će te ljudi manje napadat kad budeš sudjelovao u raspravi sa smislenim argumentima.

PSN - DeniZg80