- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ja imam nekakav error, meni nece da instalira patch, pise mi ono ignore/abort/retry.
Jel ima jos itko slican problem?
Ja sam stisnio ignore, znam da neće raditi kako treba ali eto, sta da radim sad, nisam imao izbora.
Ma svi imaju taj problem... Do sada su im bile srušene stranice i forum....
Da, primijetio sam taman kad sam htio ići na forum da vidim da li još netko ima taj problem.
a jesu iskomplicirali...sta nema sve u jednom file-u a ne ovako
Ja sam skinuo samo part2 i vise mi nije bacao onaj error, doduše morao sam izaci prije nego je bilo gotovo ali osim tog filea nisam imao drugih problema pri instaliciji.
EDIT: evo sad i meni radi normalno, samo taj part2 mi je bio problematičan.

instaliram običnu box verziju igre znači vanilla bez ikakvih nadogradnji i sad hoću dići gore EE jer treba prvo stviti sve prijašnje patcheve ili može odmah EE instalcija
Uspio sam napraviti update, igra radi normalno.
Sada me zanima posto imam save od prije u Flotsamu, da li ću imati sve nove stvari iz Enhanced verzije ili cu morati nanovo krenuti?
Bilo je na nabavi do 12 danas ali nisam stigo narucit

Neznam šta tražiš, dvd box ili samo cd key.
Ovdje je poprilično jeftin cd-key, ali nisam nikad kupovao kod njih:
http://www.onlinekeystore.com/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-CD-KEY-UNCUT-STEAM.html
Ja sam svoj cd-key kupio ovdje, upises "TLOW" u coupon code za 10% popusta.
http://directgamekeys.com/products.php?product=The-Witcher-2%3A-Assassins-of-Kings-Steam-CD-Key
A kupovao sam druge keyeve i na ovim stranicama i sve je bilo u redu.
Naručio sam za nekih 100tinjak KN sa zavvi-ja, al tek šalju u roku mjesec dana, znači mjesec i pol realno mogu očekivat, wtf?
Nisu je imali u lageru. Ja san narucija takodjer sa zavvija 15/3 ja mislin i pise mi da ce bit poslana 24.04. Jos maloo :D Taman da zavrsi tura kolokvija i da dodjen sebi :)
Neznam šta tražiš, dvd box ili samo cd key.
Ovdje je poprilično jeftin cd-key, ali nisam nikad kupovao kod njih:
http://www.onlinekeystore.com/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-CD-KEY-UNCUT-STEAM.html
Evo samo da kažem da sam upravo kupio key preko njih, došao mi je na e-mail adresu prije nego sam uopće izvršio registraciju do kraja :)
Sve šljaka i sve super... 11,63 ojera sve skupa.
Karticom preko Moneybrookersa ili Paypala za koji uzimaju još 4%
Skinuo se EE...isuse zaboravio sam igrati ovu igru, sve mi nekak naopako i neprirodno, za razliku od jedinice koju kad nakon godinu dana upalim, igram ko da sam jučer završio, kontrole i sve u jedinic ije puno PRIRODNIJE.
Ja sam baš jučer instalirao jedinicu, dobar je drugi dio ali mi je jedinica ipak nekako bolja.
Jesi dodavao karticu na moneybrookers ili samo odabrao i unijeo broj kartice i to je to
Skinuo se EE...isuse zaboravio sam igrati ovu igru, sve mi nekak naopako i neprirodno,
A šta je to naopako i neprirodno?
Meni su kontrole iz W2 nekako bolje sjele, a jedinicu i dvojku sam prešao negdje jednak broj puta.
Jedino što bih htio iz jedinice ubaciti su ona 3 stila borbe (tj. switchanje između istih) jer mi se čini da bi to igru još malo otežalo
Meni su kontrole iz W2 nekako bolje sjele, a jedinicu i dvojku sam prešao negdje jednak broj puta.
Jedino što bih htio iz jedinice ubaciti su ona 3 stila borbe (tj. switchanje između istih) jer mi se čini da bi to igru još malo otežalo
Pusti ti Witcher 2, reci ti meni da nemaš slučajno negdje online tabele i konstante za vodenu paru iz terme, trebaju mi specifične entropije za određene temperature i tlakove (ja izgubio svoje tabele xD) i još par stvari.(vidim isključen ti pm pa nemam drugog načina). Našao nvm
Da nije offtopic, Witcher 2 je super! XD