- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Par sam sati vec u igri i mogu reci da je graficki igra prelijepa i audio podloga je stvarno pogodena za krajolik i samu atmosferu igre.
Jedino mnogima se nece svidjeti nedostatak "prave" radnje pa ce im biti dosadna,no ja uzivam u lutanju sumom,istrazivanju i polako otkrivanju price.
Takoder pohvale za optimizaciju igre,stvarno leti na visokim postavkama uz brutalnu grafiku :)
"Igra" je vrhunska. Najlješpe vizualije sa kojima sam se susreo te fantastična atmosfera i nevjerovatni zvukovi!
Obavezno u opcijama dignite slidere za zvuk jer su svi na 50%! Pogotovo za ambient sound koji je nevjerovatan!
I nemojte "trčat" kroz igru kako i sam developer kaže! Već na samom početku nakon izlaska iz tunela ima "quest" koji nam otkriva zanimljive podatke...
Također nakon brane je zanimljiva kućica na brijegu koja je povezana sa većom kučom preko puta nje u kojoj se nalazi zanimljiva zagonetka itd...
*samo su slike u linkvoima, nikakvi spoileri!
Igra radi odlično!
Moja konfiguracija:
maxsimum settings + 1440p + FXAA - cca 40 FPS
maxsimum settings + 1080p + 2xMSAA - cca 40 FPS
maxsimum settings + 1080p + FXAA - 60 FPS
A evo i članak kako je nastajala ta nevjerovatno grafika...
Sa igrom se dobije "Making off Album" koji pokazuje uspoerdbu igrinih lokacija i stvarnih
Primjeri:
Igra --- stvarna lokacija
Igra --- stvarna lokacija
_______
Gledao sam jučer Lirik/twitch streamera dok je igrao ovu igru, prešao je u možda 3 ure. Presavršena grafika, čudna priča. Sviđa mi se jako igra.
Prešao igru! Fantastičan kraj!
Kada sam vidio ovu lokaciju osto sam paf... Ubija sa atmosferom!!
Igra je odlična, a tek optimizacija, pošto mi je brat na pc-u, igram na laptopu starom 4 godine, dvojezgreni amd, jadna grafička, a postavke između medium i high,profesori astronauti bi trebali održati predavanje o optimizaciji ovima iz Ubisofta (Watch Dogs), i sličnima
Evo primjera iz 2000. godine, sta se sve da strpati u 64 KB:
- Pogledati "fr-08: .the .product" - njihov prvi uradak.
Carevi optimizacije i kompresije!
Vidim neku dobro fantasy RPG igru sa ovim engineom,ubija za tako necime ! :D
Enivej,kako izbjeci cudoviste u rudniku ono ?
Enivej,kako izbjeci cudoviste u rudniku ono ?
Pa kada ga čuješ sakrij se ili kreni drugim putem... I nesmiješ ga gledat predugo!
Treba pronaći pet leševa i taj jedan je živ.. Tada se poslože simboli na onom portalu i dogodi se stvarno.........
Preso igru ,grafika predobra,nemogu vjerovat da je to unreal 3 engine
igra je pravi slatkiš,uživancija za oči,relaksacija za uši i pokreće kotačiće u mozgu. odlicna je!