The Ship-PC

poruka: 1
|
čitano: 338
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
The Ship-PC

The ship je primatno multiplayer igra "ubijanja" sa jedinstvenim setom pravila. Brod je u vlasništvu misterioznog Gospodina X i ja((igrač)) kao setni dobitnik karte za brod se ukrcavam na njega da bih skužio da postoji kvaka u mom luksuznom putovanju brodom. Naime, prisiljen sam brutalno ((neznam što znaći inudlge)) Mr X-a, text na engleskom:

The Ship is primarily a multiplayer, online murder game with a unique set of game rules. The Ship is owned by the mysterious Mr X and as one of many 'lucky' recipients of a free ticket you arrive on board The Ship to find there's a catch to your luxury cruise. You are coerced into a brutal Hunt to indulge Mr.

Igra košta u ovom trenutku 20€ na Steamu i ja sam je kupio te je upravo skidam pa se nadam dobroj igri, prvo ču biti malo u SP-u pa onda M. mene zanima dali vi imate igru te vaše mišljenje o istoj?

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice