The Saboteur

poruka: 330
|
čitano: 356.779
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: The Saboteur
teska budala kaže...

e cujes a sta je to bug?

greška u igri

moze biti razlicitih vrsta i varijanti

al posto niti neznas sto je to bug tesko da cemo ti pomoci

nista valjda si prešo igru kolko tolko vjerojatno ne do kraja i sad ti nesto igra sere nekakav bug i nemozes dalje

probaj malo guglat dali neko ima slicni problem to ti preporucam tako ja najlakse nađem riješenje

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 22:03 (TopForumaš).
15 godina
neaktivan

jel ima netko isti problem kao i ja a da ga je rjesio nega pomogne

15 godina
neaktivan
Loadaj u vrjeme prije nego ti se to dogodilo
hmda
16 godina
neaktivan
The Saboteur

Gdje se može naći ona mapa koja pokazuje ona freeplay sr*nja? One bjele točke

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M0by kaže...

Gdje se može naći ona mapa koja pokazuje ona freeplay sr*nja? One bjele točke

Kupiš kod Black Market Dealer-a.

16 godina
neaktivan
The Saboteur

Jel netko napravia perk di moras ubit 10 nacista s RDX-om ili dinamitom. Ja sam skoro al mi se srusila igra iz nekog razloga pa mi se ne da opet. Stavia sam RDX na ceste oko sebe i popeo se na krov da me ne mogu ubit. Stavia sam nekih 100 komada eksploziva, dosadno i strasno ide na zivce ali ne znam neki drugi nacin. Ako netko zna neka javi.

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A, znaci moze se stavit desetak RDXa pa odjednom detonirat? A ja mislio da moram jedan po jedan... Ali, imam 'problem' sa trkama, nemogu se 'kvalificirat', nemogu onu prvu utrku odvozit u vremenskom roku, probao sam i sa Silver Dartom (ukrao sam ga iz onog dvorišta) i sa još par ostalih auta i ne ide, nikako ne stignem, a vozim dobro, bez sudara. Ima tu neka caka ili? Igram na Hard (ja mislim :S).
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
Bubi kaže...

Jel netko napravia perk di moras ubit 10 nacista s RDX-om ili dinamitom. Ja sam skoro al mi se srusila igra iz nekog razloga pa mi se ne da opet. Stavia sam RDX na ceste oko sebe i popeo se na krov da me ne mogu ubit. Stavia sam nekih 100 komada eksploziva, dosadno i strasno ide na zivce ali ne znam neki drugi nacin. Ako netko zna neka javi.

Ja sam to napravio slično tebi.

Poredao sam nekih 8 - 10 RDX uz ćošak zgrade i po križanju.

U 2-3 navrata sam bacio bombe na suprotne strane kako bi privukao patrole. Kada sam privukao 4 patrole sa bombama, popeo sam se na zgradu i prišao rubu gdje su bombe i izazvao alarm, čim su prišli zgradi, sačekao sam još par pojačanja i dignuo sve u zrak. Skoro 20-tak švaba je letjelo u zrak.  ;)

Što se tiče ovih problema sa igrom, meni se često zna desiti da se ista spusti na desktop (taskbar), ali se ne sruši potpuno.

Nikada do sada se nije potpuno srušila i uvijek sam je ponovno mogao podignuti iz taskbara.

Igram na Win7 64 bit - Gainward GTS 250.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 23:05 (boxer).
16 godina
neaktivan
The Saboteur

Da tako sam i ja al me zeznula igra pa sam nastavio nesto drugo radit. A sta se tice utrke, prije nego pocne uleti s puskom i sve potjeraj ca, onda lagano odvozis utrku do kraja bez drugih vozaca.

A sta se tice rusenje, dogodilo se to samo taj jedanput, nakon sta sam namistavao i cekao da se skupe vojnici, bas sam isao stisnut detonator i ono srusila se igra. Ne znam, valjda slucajno. Ja isto igram na Windows 7 64bit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 23:14 (Bubi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s utrkama je da nisam ni dosao do onih 'pravih' utrka, tek se trebam kvalificirat kod nekog debelog svabe, tamo di je 'rezistons' u nekoj spilji.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
The Saboteur

Mislim da trebas odradit odredeni dio misija pa ce ti to doc kao jedna od njih, nije to na pocetku igre vec malo dalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Saboteur

http://img403.imageshack.us/img403/8120/thesaboteurmap.jpg evo di se nalaze tenkovi i ostala vozila

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
The Saboteur

Evo pošto je dosta prošlo od izlaska ove igre, jel izaša kakav patch ili fix za ati kartice, postoje neka rješenja da se igra stavi da se vrti na jednoj jezgri itd. al to ne  pomaže.

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 20:43 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

To što je crno bijela igra daje neki štih. Daje ugođaj tog vremena.(barem meni)

Za sada nema igranja što se tiče mene ali i ostalih ati korisnika.Igra bloka tj slika bloka zvuk nastavi. Ljudi koji imaju nvdiju kažu da nemaju problema a ati se svi žale :D

ja osobno imama ATI graficku karticu i sve radi kako treba vjerojatno zbog toga sto sam skinuo patch i najnovije drivere.

16 godina
The Saboteur

Jel zna zasto nemogu promjeniti rezoluciju u igri? stalno mi je 800X600?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kako doći do RDX-a

Ljudi pomozite kako da dodjem do rdx-ova. Kod dealera ih ne mogu kupiti jer ih nema. Imam ga kad pokrenem oružja ali mi piše da ih nemam i ne mogu ga odabrat sa 4.

Imao sam ih samo u jednoj misiji kad treba raznijeti onaj veliki top na zgradi, ali su me kasnije ubili, pa mi je oružje nestalo.

Kako da dobijem RDX, treba da ubijem onog generala što pali knjige ne mogu da ga raznesem običnim dinamitom.

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Saboteur

Mogu li ja igrati The Saboteur na: Intel Core 2 Duo(2.66Ghz), 512 MB ATI Radeon, 4GB RAM-a

Hval unaprijedOsmijeh

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

Mogu li ja igrati The Saboteur na: Intel Core 2 Duo(2.66Ghz), 512 MB ATI Radeon, 4GB RAM-a

Hval unaprijedOsmijeh

Da možeš. Osmijeh

17 godina
AsAsiN kaže...

Hval unaprijedOsmijeh

vrlo lako da ti igra nece raditi dobro na ati kartici, probaj

15 godina
neaktivan
igy kaže...

On ima Hd4750 koja je između Hd4830 i 4850 tak da bi mu trebalo raditi.

Ja imam Hd3850 i radi bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 15:46 (xxCROsainTxx).
15 godina
neaktivan
xxCROsainTxx kaže...
igy kaže...

On ima Hd4750koja je između Hd4830 i 4850 tak da bi mu trebalo raditi.

Ovo nije ni blizu istini tako da nemoj pisati ako neznaš ali dobro nema veze ionako nema veze sa temom, sorry.

ma da
15 godina
neaktivan
The Saboteur

Znate li još koju dobru igricu?

A da je mogu igrat na svom PC-u

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 16:15 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...

Ovo nije ni blizu istini tako da nemoj pisati ako neznaš ali dobro nema veze ionako nema veze sa temom, sorry.

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/hd4750-testirana/18295.aspx

Sorry za offtopic neću više.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 16:47 (xxCROsainTxx).
17 godina
xxCROsainTxx kaže...
XXL Gamer kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/hd4750-testirana/18295.aspx

Sorry za offtopic neću više.

nije stvar u snazi kartice, već da se grafika u igri raspadala na ati karticama, ako to nije rijeseno (a nije bilo solidno vrijeme nakon izlaska igre), najvjerojatnije ce biti problema, nek proba

15 godina
neaktivan

I kod mene je isto tako...Mršti se

14 godina
neaktivan
The Saboteur

Igrao sam ja (oko 20-30 sati) predobra je , sad je opet igram

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Saboteur

Kako riješiti stalno crashanje i zamrzavanje? To sredi patch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: The Saboteur
dv14 kaže...

Kako riješiti stalno crashanje i zamrzavanje? To sredi patch?

To sredi original...

13 godina
neaktivan
The Saboteur

Imam problema sa igricom kada igram ona mi se smrzava.Jel to treba neki patch ili??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: The Saboteur
R1zzaR kaže...

Imam problema sa igricom kada igram ona mi se smrzava.Jel to treba neki patch ili??

Vjerojatno joj je hladno pa je ogrni dekicom da se zagrije.

Ajde malo mozga uključite i dajte više informacija.

Pospremiš sejvove, reinstaliraš, ako opet ne radi potražiš patch (ako postoji za dotičnu igru), updejtaš sve drivere a prvenstveno one za grafičku, updejtaš directx, provjeriš temperature procesora i grafičke, provjeriš da li imaš barem minimalne hardverske zahtjeve za igru...

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice