The Saboteur

poruka: 330
|
čitano: 356.587
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: The Saboteur
TopForumaš kaže...

btw jedna napomena u igri ima puno xxx-a i golotinje xD ^^

Sad će svi navaliti na nju...CoolNevinašce

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

ja sam na 45% game completion tak da uzivam al moram reci da igra ima dosta tehnickih problema

to joj je najveca mana

razlog tomu je vjerojatno gestapovski režim EA prema developerima te sto je pandemic studios propao prije izlaska igre tako da nema onog završnog poliranja

Je da slažem se, ali svejedno je igra jako dobra, moram priznat da kad sam vidio igru prvi put nije me baš impresionirala, ali sam stvarno ostao iznenađen kad sam zaigrao. Nisam imao velika očekivanja zato mi igra i je tako dobra.

Potpis
15 godina
protjeran
The Saboteur
meni je igra odlična, što dalje igram postaje sve bolja kopija GTA, no ovdje se radnja odvija moram napomenuti u stvarnom gradu (Parizu) za razliku od GTA (Liberty City)....dakle postoji sve: Eiffelov toranj, Champs Elissyes, mislim da sam čak vidio i crkvu Notre Dame, tako da je igra odlična, upravo sam došao do dijela gdje ću se utrkivati kroz Pariz sa još puno ostalih vozača i nabavio sam pilu, za ono doba to je bio ferrrar :)

Znači ne mislim na onu utrku u selu na početku igre već dosta kasnije u igri ali vidjet će te neću kvarit, ugllavnom igrra je vrlo originalna i zaista mi se sviđa. Napravio bih skrinšutova ali imam nekih komplikacija na tipkovici pa nemogu hahah

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
APazinjan kaže...
TopForumaš kaže...

ma daj , lik lupa gluposti, najviše što ćeš vidjeti su gole sise, šta je tu puno xxx i golotinja, a i to možeš namjestiti da cenzurira (iako neznam koja će to budaletina napraviti)

15 godina
neaktivan
moron1000 kaže...
APazinjan kaže...
TopForumaš kaže...

ma daj , lik lupa gluposti, najviše što ćeš vidjeti su gole sise, šta je tu puno xxx i golotinja, a i to možeš namjestiti da cenzurira (iako neznam koja će to budaletina napraviti)

to je trebala biti šala

15 godina
neaktivan
The Saboteur

he. slažem se za svime navedenim, jako zabavna igra makar je nasilje moglo biti bolje, nekako mi ne paše taj način krvarenja negativaca, he... A tehnoloških problema nemam. A gledam u algoritmu, samo 300 kn... inače su novije igre po 350 kn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
The Saboteur

evo završio sam nakon 2 dana igranja, no neka vas to ne zavara, igra nije nimalo kratka...ipak, ovisi koliko ste dobri, evo par skrinšutova, nisu baš neki ali eto

(jednu sam uspio sa najvišeg vrha Eiffellovog Tornja, također sa Champs Esysess, katedrala Notre Dame........usput, evo slike prave Notre Dame za usporedbu....:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 0:53 (moron1000).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
moron1000 kaže...

evo završio sam nakon 2 dana igranja, no neka vas to ne zavara, igra nije nimalo kratka...ipak, ovisi koliko ste dobri, evo par skrinšutova, nisu baš neki ali eto

(jednu sam uspio sa najvišeg vrha Eiffellovog Tornja, također sa Champs Esysess, katedrala Notre Dame........usput, evo slike prave Notre Dame za usporedbu....:)

nisi radio sporedne misije zar ne?

kao ni freplay unistavanja

17 godina
neaktivan
The Saboteur

Dali netko igra mozda na win7????

od instaliranja igre prvi put stalo kod menia..zvuk radi slike nema :D

drugi put pokrenem ude u kafic i tamo dodem do legice na sanku izlazim iz kafica zvuka ima slike ostala iz kafica LOL

dali netko ima ovakvih sranj* sa igrom???

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Saboteur

Ja igram na Win7...Ja nemam takvih problema, ali meni nekad igra samo stane dok stisnem ESC za meni

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
moron1000 kaže...

htio sam prvo prijeći, hoću reći odraditi priču a sad krećem sporedne misije

15 godina
neaktivan
moron1000 kaže...
TopForumaš kaže...
moron1000 kaže...

ima igranja poslije nek zavrsis igru?

15 godina
neaktivan
The Saboteur

igra mi ide na ku*** nikako da prestane štekati

uđem u igru i zašteka ali zvuk se i dalje čuje

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
moron1000 kaže...
TopForumaš kaže...
moron1000 kaže...

pa da, priča završi ubiješ onog Dierkera i onda možeš nastaviti dalje obavljati submissions, kao u GTA, kažem ti , kopija

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 18:17 (moron1000).
16 godina
protjeran
The Saboteur

Kako da ovo riješim? Imam najnovije drivere 9.11 x1950pro 512 mb! I kad kliknem play on izbaci ovu sliku....

x1950pro x1950pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
moron1000 kaže...
TopForumaš kaže...
moron1000 kaže...
TopForumaš kaže...
moron1000 kaže...

pa da, priča završi ubiješ onog na Eiffelovom tornju i onda možeš nastaviti dalje obavljati submissions, kao u GTA, kažem ti , kopija

hvala na spoileru

btw svaka sandbox igr je kopija GTA jer je GTA izmislio sandbox i usavršio ga

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 15:21 (TopForumaš).
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
moron1000 kaže...
TopForumaš kaže...
moron1000 kaže...
TopForumaš kaže...
moron1000 kaže...

pa da, priča završi ubiješ onog na Eiffelovom tornju i onda možeš nastaviti dalje obavljati submissions, kao u GTA, kažem ti , kopija

hvala na spoileru

btw svaka sandbox igr je kopija GTA jer je GTA izmislio sandbox i usavršio ga

spoiler....pa boga mazo jesi pitao!  Šta sad s....š!

15 godina
neaktivan
The Saboteur

pito sam samo dali nakon završetka sem ože još igrati

ne kako i gdje ces ubiti dierkera

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Saboteur

e u jednoj misiji, koju da onaj lik s kukom, gdje treba uništiti određene dijelove baze unutra, kao ona raketa, cepelini, tenk fuel i slično... imam problem s jednim cepelinom kojega ne mogu uništiti. Gađam ga s oba dva AA guna, i neprobojan je. Nikako ga ne mogu uništiti koliko god pucam po njemu. Je li to nekakav bug ili što?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
harpy21 kaže...

e u jednoj misiji, koju da onaj lik s kukom, gdje treba uništiti određene dijelove baze unutra, kao ona raketa, cepelini, tenk fuel i slično... imam problem s jednim cepelinom kojega ne mogu uništiti. Gađam ga s oba dva AA guna, i neprobojan je. Nikako ga ne mogu uništiti koliko god pucam po njemu. Je li to nekakav bug ili što?

daj skrinšot koji, ja se nikako toga po tvojem opisu nemogu sjetit

17 godina
neaktivan
The Saboteur
nemogu vjerovat da jeb*ni ATI UVIJEK ima sranja sa igrama i UVIJEK se mora cekat neki patch,sranje na kubik!!!!!!!!!
nema igre a da netreba neki fix.. :S

:
A few days ago our sister site Gamingheaven reviewed The Saboteur on both Playstation 3 and Xbox 360. We noticed people on our forums complaining about issues when running with ATI graphics cards on the PC platform. We were also pointed to a forum thread on Electronic Arts support forums about the same issues.
I decided to give AMD a call to inform them of the issue and they immediately got in touch with Electronic Arts to try and work through the issues. AMD's official response to us was "Thanks for bringing this to our attention, we are now fully engaged with EA, and are helping them any way we can to patch the game for users experiencing crashes. Although the updates from the patch will have to come from EA, all I can say is that they have our full engineering support to root cause the issue."
AMD are now working with Electronic Arts to resolve these issues for AMD/ATI users.

Read more: The Saboteur - ATI PC driver issues - DriverHeaven.net http://www.driverheaven.net/news.php...#ixzz0YqFoJrOX
roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Saboteur

evo ja ga prešo

odlicna igra te svakako konkurira naslovima poput red faction guerrila te prototype

jedan od odlicnih sandboxa pa mu ja dajem 8.0/10

isprobati svakako u ovim zimskim al ne tako hladnim danima Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

evo ja ga prešo

odlicna igra te svakako konkurira naslovima poput red faction guerrila te prototype

i ja evo sad ove podmisije obavljam

15 godina
neaktivan
moron1000 kaže...
TopForumaš kaže...

evo ja ga prešo

ja ih vec obavio dok sam prelazio igru Smijeh

15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
moron1000 kaže...
TopForumaš kaže...

evo ja ga prešo

ja ih vec obavio dok sam prelazio igru Smijeh

da....meni se nije dalo ja sam toliko bio zadubljen u priču da mi ništa drugo nije bilo važano,

15 godina
neaktivan
The Saboteur

da priča je odlična

pogotova zadnja misija:

atmosfera na eiffelovom tornju ravna je stvarno nekom psihološkom-akcijskom trileru u toj zadnjoj misiji

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Saboteur

Tko je volio GTA, voljet će i ovo. Igra je super, ali mi ne odgovara pa sam deinstalirao. RF:G sam prošao jer sam mogao uništavat sve :)

Vaš treći hrvatski predsjednik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

da priča je odlična

pogotova zadnja misija:

atmosfera na eiffelovom tornju ravna je stvarno nekom psihološkom-akcijskom trileru u toj zadnjoj misiji

jesi se popeo na vrh  da vidiš pogled?

15 godina
protjeran
Horagio kaže...

Tko je volio GTA, voljet će i ovo. Igra je super, ali mi ne odgovara pa sam deinstalirao. RF:G sam prošao jer sam mogao uništavat sve :)

neznam jel se to meni čini ali izgleda da i veći prosstor pokriva igra.......

15 godina
neaktivan
moron1000 kaže...
TopForumaš kaže...

da priča je odlična

pogotova zadnja misija:

jesi se popeo na vrh  da vidiš pogled?

ofc

scenic pogled dobis onda +70 contraband

to mi je zadnje bilo sto sam ucinio u toj igri pošto sam ju prešo i side misije isto sumnjam da cu jednog dana ponovno zaigrat

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice