The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.461.518
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Sad sam primjetio da kad povećam postavke dogodi se crash....moguće da hardware ne može podnest opterećenje a opet mozda nije stvar do toga..

17 godina
odjavljen
ATI HD3870 kaže...

Sad sam primjetio da kad povećam postavke dogodi se crash....moguće da hardware ne može podnest opterećenje a opet mozda nije stvar do toga..

Više postavke = texture i ostalo su veće rezolucije i trebaju više VRAM-a...

Naravno to ne znači da se tebi igra zbog toga i ruši ali Skyrim se inače modda tako da stavljaš polako mod po mod i testiraš... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 0:02 (Kordy).
15 godina
neaktivan
A jesi preuzeo BOSS, pa sredio load order za modove?
Također, jednostavno smanji postavke i igraj tako jedno sat ili koliko ti treba da skužiš da nije do modova nego do RAMa i slično.. bar ćeš znat na čemu si
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Malo sam se pozelio Skyrima da zavirm u koji dungenon i nalupam par undeda i vampira. Igra je stvarno genijalna kad se sredi da bude igriva . Legendary edition plus svi unofficial patchevi, pa SkyUI, pa dignuti fov na 85 pa srediti misa i tako , 2-3 sata dok se sve utima, a onda je stvarno uzivancija. Par sati prodje u trenu, kupila se kuca, imam i pomocnicu, kuha, cisti i pere, tako da se ja mogu zezati okolo i loviti zmajeve. 

P.S.

Prva stvar koju trebate uraditi, a pogotovo ako planirate igrati kao heavy armored warrior je posjetit Steed Stone i uzeti taj blessing, puno pomaze. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 23:53 (Mquany).

3 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Mquany kako si sredio mis? jel mislis na lag u skyrimu?

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Meni je pomoglo. 

15 godina
neaktivan

Ako si kad čuo za HiAlgoBoost; preporučam da ga skineš. To je "modifikacija" koja ti daje bolje FPS-e, i meni osobno makne mouse lag. Ja sam izmoddao Skyrim dosta, i čak i kad isključim mouse acceleration i te stvari u *.ini postavkama, imam mouse lag. Ali sa HiAlgom je to sve nestalo.

Ukratko, program ti daje bolje FPS-e tako da smanjuje rezoluciju igre na čak 50% ili 33%. Ali korisnik to ne primjeti (barem ne ja), jer se to dešava u situacijama kad se okrećeš, ili u borbi. Meni je stvarno neprimjetno. Pa ako hoćeš, imam ti ja to i na svom dropboxu, jer sam napravio neke izmjene (uopće se ne pojavljuje HiAlgoBoost logo u igri, osim na početku jednom, te na početku igre nemaš dosadni prompt o HiAlgu.

Kontrole su jednostavne: F10 isključuje HiAlgo (i uključuje), a sa tipkama Home, End, Page Up, Page Down reguliraš koliko ćeš kvalitete. Page Down je konstantno držanje igre na 33% rezolucije (igra ne izgleda bajno xD), Page Up je da se rezolucija kreće od 100% do 33% (osobno najviše koristim to), End je za konstantnu rezoluciju 100%, a Home je za 100% do 50%.

Instaliraš tako da sve kopiraš u Skyrim folder, gdje su ti *.dll i *.exe datoteke. Ako moraš overwritati d3d9.dll to i napravi, a ako baš hoćeš, najprije napravi backup starog dll-a.

Deinstaliraš tako da sve to opet makneš iz Skyrim foldera.

Link: HiAlgoBoost

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
16 godina

Ehh,imam mali problem.

Prodao sam laptop di mi je bio moddani skyrim sa preko 30 gb,morao sam na brzinu defragmentirati i formatirati radi kupca.

E,sad sacuvao sam saveove i imam linkan account na nexus mod manageru,ako sad ponovno instaliram skyrim legendary edition i nmm,hoce li povuci sve modove za download automatski ?

Ili mogu nekako iz saveove izvuci koje sam modove imao instalirane ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
doky01akablava kaže...

Ehh,imam mali problem.

Prodao sam laptop di mi je bio moddani skyrim sa preko 30 gb,morao sam na brzinu defragmentirati i formatirati radi kupca.

E,sad sacuvao sam saveove i imam linkan account na nexus mod manageru,ako sad ponovno instaliram skyrim legendary edition i nmm,hoce li povuci sve modove za download automatski ?

Mislim da ces ispocetka morat morati igru.

16 godina
Vuk15 kaže...
doky01akablava kaže...

Ehh,imam mali problem.

Mislim da ces ispocetka morat morati igru.

Vec sam jednom tako zapoceo igru,samo me zanima posto nisam sejvao popis modova mogu li to izvuci iz save ili ce mozda nexus mod manager automatski izbaciti ?

14 godina
neaktivan
tonchy kaže...
Imam problema sa random CTD-ovima. Naime, to se ne desava uvijek, nego ponekad. Kad pokušam pristupiti nekom inventoryju, ili razgovarati s nekime, ili samo izaći u pause menu, igra mi crasha. Imam puno puno modova, pa ne znam kako definirati koji je taj koji uzrokuje to. Čuo sam negdje da to radi SkyUI, ali me strah njega isključiti jer o njemu ovisi još nekoliko modova. Koliko je sigurno isključiti SkyUI?

Sa TESVEdit odvrti vidi baca li ti error na kojem modu, ako vec nisi rjesio, kasnim malo...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
13 godina
protjeran

Postoji li kakav mirror za Nexus Mod Manager?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
16 godina
NiramX kaže...

Postoji li kakav mirror za Nexus Mod Manager?

Evo. http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=47024712289738573756

I'm not crazy, my mother had me tested!
13 godina
protjeran

Nadam se da necu nikad preci ovu igru! stvarno rijetko koja igra te tako uvuce u svoj svijet...

divota:) divota:)

macro:) macro:)

Skyrim u punom moding sjaju Skyrim u punom moding sjaju

ona mene ja nju;) ona mene ja nju;)

nova voda:) nova voda:)

koliko izazova samo mene(nju zapravo) tamo ceka:)) koliko izazova samo mene(nju zapravo) tamo ceka:))
LP

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Stjepanj vidim graficki je maxano sa modovima koliko ide ? jesi probao 4k teksture,da li je dovoljno 3gb vrama pri vecim rezolucijama za 4k teksture ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

na ovoj grafi(280x) ne posto nemrem skalirati, probao sam s gtx660ti na 4k i igra umire na 10fps-a, naravno govorim sve na max i modano do jaja inace s 280x(bez AA) ide cca 60fps-a/uglavnom lockano ( ovo na ss je s 2xAA) 1080P!LP

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 21:46 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stjepanj kaže...

na ovoj grafi(280x) ne posto nemrem skalirati, probao sam s gtx660ti na 4k i igra umire na 10fps-a, naravno govorim sve na max i modano do jaja inace s 280x(bez AA) ide cca 60fps-a/uglavnom lockano ( ovo na ss je s 2xAA)LP

Koliko sam shvatio moddani Skyrim sa 4k teksturama i bez AA ide na cca 60 fps ? Full HD rezolucija ili veca ? Meni je na laptopu na HD 7670m 2GB memory usage isao do maksimuma skoro na 2048 teksturama i 1366x768,vjerujem da 4K povuce preko 4gb vrama..

13 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Vec sam jednom tako zapoceo igru,samo me zanima posto nisam sejvao popis modova mogu li to izvuci iz save ili ce mozda nexus mod manager automatski izbaciti ?

Na nexusu pod "view your profile" možeš vidjeti popis modova koje si endorsao.

Ako koga nervira "oko" koje se pojavi umjesto nišana kad vas neprijatelj otkrije, evo jedan odličan mod koji omogućuje njegovo premještanje a ne dira nišan.

12 godina
protjeran

Kaj su ova svjetla?

Battlelog [CRO] dokmanic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Kaj su ova svjetla?

Možda pomogne - "As you explore around the interior of Yngol Barrow, you will encounter several eerie light orbs. They will follow the Dragonborn around, but are completely harmless. They tweet lightly and roll from room to room often bouncing or coming out of holes and cracks in the wall and ceilings, before literally pouring out of the puzzle door. They will follow after the player even if no Draugr are awakened or present. "

16 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

na ovoj grafi(280x) ne posto nemrem skalirati, probao sam s gtx660ti na 4k i igra umire na 10fps-a, naravno govorim sve na max i modano do jaja inace s 280x(bez AA) ide cca 60fps-a/uglavnom lockano ( ovo na ss je s 2xAA) 1080P!LP

Ako je to modano "do jaja", ja sam jutarnji doručak.

11 godina
neaktivan

Moze li mi neko poslati listu sposobnosti svih likova na nasem jeziku.

Please! 

KenanCool
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina

Skyrim <3

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Vanilla igru sam prešao nedugo nakon što je izašla, u međuvremenu sam uzeo na steamu Legendary edition.. Otad sam par puta počinjao s nekim modovima, ali nikad nisam odigrao dulje od Helgena..

Sada imam malo više vremena pa planiram s modovima.. Vidim ima ih over 9000...

Koji su po vašem mišljenju MUST-HAVE ? BTW, grafička je R9 290.. Moglo bi se i neke zahtjevne grafičke modove ubaciti... Preporuka?

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lazy_punk kaže...

Vanilla igru sam prešao nedugo nakon što je izašla, u međuvremenu sam uzeo na steamu Legendary edition.. Otad sam par puta počinjao s nekim modovima, ali nikad nisam odigrao dulje od Helgena..

Koji su po vašem mišljenju MUST-HAVE ? BTW, grafička je R9 290.. Moglo bi se i neke zahtjevne grafičke modove ubaciti... Preporuka?

step skyrim :)

12 godina
lazy_punk kaže...

Izvoli, dole imas sve modove koje su bile koristene u SS.

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
12 godina
neaktivan

Dosta komplicirano se čini... Večeras se pravi tablica u excelu i .txt guide za sutra

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
lazy_punk kaže...

Dosta komplicirano se čini... Večeras se pravi tablica u excelu i .txt guide za sutra

1. Ovdje imas Tutorial, vrijedi pogledat, meni je puno pomoglo! 

A nije komplicirano, najteze je skinut sve modove. 

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2015 22:10 (Vuk15).
12 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jako bih volio da naprave UI slican kao onaj iz morrowinda ili diablo stil. Ili jos bolje neka total konverzija, pa da mogu ponovno uzivat u igri, dop**dilo mi vise igrat skyrim od 2011  

Nije mi drago kako su se namnozili graficki modovi ko virusi, moze jos malo realistic graphics, beauties, realistric potatos, realistic dog tails and realistic fck toilet BRUSHES !!

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice