The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.459.467
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Postoji torrent zadnje verzije STEP-a ak koga zanimaju modovi a nema baš vremena ili volje da skida to sve. Skrati se cijeli proces modanja na par sati umjesto da skidate to sve ručno možda i kroz par dana. Igra izgleda prilično bolje a bar meni ima prihvatljivi udarac na FPS. Još si samo na kraju najbolje ENB ručno podesiti da dobijete štimung koju želite.

Moj PC  
5 0 hvala 2
13 godina
protjeran

Strava! svatko tko sebe smatra gamerom i voli takav zanr ovo je "must have"!{#}lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina

Moze ime tog torrenta ili link plz ?

i dovoljno je samo copy paste u folder i to je to ili ?

fala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Link na torrent. Nažalost malo ljudi ostane seedati pa tih 10GB zna potrajati. Makar meni je to još uvijek draža metoda od ručnog skidanja stotine fajlova.

I nažalost ne, copy/paste metoda ne radi. Predviđeno je da se modovi instaliraju preko Mod Organizera koji ti onda pruža razne napredne mogućnosti da izbjegneš konflikte i slične probleme. Tako da još uvijek moraš uložiti nekoliko sati truda i proći kroz STEP "kuharicu".

Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina

daj malo pazite da ne dobite kartone... Da ne bude OFF usput bas sam krenuo po 4 put igrat i  aj bar rijesiti vecinu questova. Skoro svaki put sam nailazio na nove stvari kako iz novih modova, a i iz defaultne igre.

EDIT: Za modove ne, ali da nebi netko jos poceo ovo ono... modovi mogu i za male stvari poceti davati kartone, koliko sam vidio u drugim temama.

For everything you gain, You lose something else.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 16:45 (Strider-X).
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
zašto bi dobio karton za linkanje mod-packa?
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
neaktivan

Evo i od mene iz stare kolekcije ss-a čisto da ne zaboravim ovu temu {#} Nažalost više ne igram ovo odavno, ali sreća ostavio sam sve "polu-aktivno". Svi modovi su mi ostali, ali na disable jer su pojedini updajtovani pa sam samo uklanjao stare i stavljao nove neke samo naravno. Ukoliko nekog interesuje mogu vam poslati ss svih modova? Možda neko nađe nešto korisno za sebe da ne traži dalje? Sad kad vratim vrijeme nazad stvarno treba dosta vremena i živaca da se to sve sredi onako kako bih najviše volio. P.S. Šteta sto su unište kad se prebace ovamo, ali nema veze.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 19:57 (SPY).

8 0 hvala 0
16 godina

SPY brutalni ss-ovi,nemam rijeci,artista :D

glupo pitanje,ali koje modove koristis za osvijetljenje i onaj sun ray ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
koje modove koristis za osvijetljenje i onaj sun ray ?

Što se tiče osvjetljenja u zavisnosti od ENB-a koristio sam ELFX, Relighting Skyrim! Mada sam i pored toga morao dodatno mijenjati u ENB-u jer na nekim mjestima mi je bilo previse mračno, a na nekim previše osvjetljeno. Namučio sam se sa tim pravo da ti kažem dok god nisam dobio željeni efekat. Za Sun Ray sam koristio isključivo realistic sun-warm colors V2 jer mi perfektno radi sa Grim & Somber ENB zato sto on dodatno poboljša. Mada ni sa drugim ENB nije loše izgledalo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 11:17 (SPY).
17 godina

Baš pripremam sve za moding Skyrima... {#}

Nisam dugo; zadnje je bilo sa GTX 460 768 MB, sada sa GTX 750 TI 2GB koja je mnogo jača...

Vizualni cilj je ovaj; slika

Realnije nego realnost; fuck real life 720p {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2014 23:48 (doktor1).
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina

Krenio sam igrati ovaj mod ili addon Moonpath to Elsweyr i zanima me kad cu ja dobiti dašak otvorenog prostora ?

Ovo me podsjeca na linearne pucacine sa samo jednim putem i onim vratima,nigdje slobode za istrazivanje niti ista.

Dosao sam do onog dijela sa Altmer airshipom i onom bolescu sto onaj misli prosiriti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam ponovo krenuo Skyrim igrat nakrcavsi ga modovima, legendary eddition sa onim njihovim official high def texturama (i unofficial patchem za njih), medjutim nisam TOLIKO odusevljen da sad padam na guzicu.

Moze mi netko rec za vizualni dojam najbolje modove? Imam one neke enchanced lightning,, pa real dungeon lighting i slicno, realistic rain overhaul...

Volio bih neke teksture da priroda bude na nivou i tako, vizualno samo da se igra mijenja bez nekih dodatnih sadrzaja, oruzja, oklopa, NPCeva i cega god (to vec imam poslozeno koliko sam htio).

Da budem iskren, najveci problem trenutno se odmaknut od pocetka igre koji sam prosao vec 15ak puta i otic na mid-to-end game gdje nisam toliko vremena provodio, pogotovo sa dawnguardom i ostalim DLCovima koje sam poceo igrat kad je tek dosao legendary edition, ali i onda sam odustao jer mi je previse toga bilo poznato.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Cak sam i ja poceo od pocetka.

Recite mi jel zanimljivo prihvatit Harkonov "dar" ?

Nikad do sad se nisam odlucil za tamnu stranu, sve si mislim skinut neki save file samo da probam i vidim kak se radnja odvija u tom smjeru.

Truth in engineering.

1 0 hvala 0
12 godina
Batista kaže...

Cak sam i ja poceo od pocetka.

Recite mi jel zanimljivo prihvatit Harkonov "dar" ?

Nikad do sad se nisam odlucil za tamnu stranu, sve si mislim skinut neki save file samo da probam i vidim kak se radnja odvija u tom smjeru.

Vjeruj mi isplita se {#}

Prodajem Sapphire HD 7870 za zainteresirani PP
17 godina

Bok svima!

Da ne lutam bez veze molio bih preporuku koje modove instalirati za Skyrim, tek kupio igru!?

Naletio sam negdje da se spominje mod koji daje veći smisao Civil waru, znam da sam koristio na Oblivionu neke koji inventoryu dali izgled kakav zaslužuje na PCu.

Dakle neki koji daju funkcionalnost, popeglaju eventualne propuste i najmanje bitno - poboljšani izgled, dakle grafiku!

hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Bok svima!

Da ne lutam bez veze molio bih preporuku koje modove instalirati za Skyrim, tek kupio igru!?

Naletio sam negdje da se spominje mod koji daje veći smisao Civil waru, znam da sam koristio na Oblivionu neke koji inventoryu dali izgled kakav zaslužuje na PCu.

Dakle neki koji daju funkcionalnost, popeglaju eventualne propuste i najmanje bitno - poboljšani izgled, dakle grafiku!

hvala!

Ovdje bi trebao nać sve više manje. Klik. Većina modova koje ti trebaš su ti među top modovima. Ako se ne varam postoji i članak iz ove godine za "must have" skyrim modove ali sam izgubio bookmark negdje tako da ga probaj pronać.

BLog: Maze0fDeath_666, Steam: MazeOfDeath
12 godina
mrfloyd kaže...

Bok svima!

hvala!

Ovo su neki od modova koje osobno koristim ali ne rade drasticnu razliku u grafickom izgledu, cisto radi perfomansi sam na ovoj razini zadovoljan. Vecinom se modovi svode na enb, ugodniji izgled NPC eva, tj 80% likova s kojima radis quest, trgovinu ili nasumicno pricas, HUD, mapu i zvukovne znacajke u igri koji dosta nadodaju dojam, pogotovo u caves i slicno. http://sfx.thelazy.net/games/preset/605/ - Ovaj enb koristim, tj zbilja je funkcionalan u dosta igara primjerice Assassin Creed 3. Od ostalih modova dao bih preporuku za Texture i Pure Water. Nisam nesto pretezito trazio slike jer nisam ni previse slikao u igri ali uglavnom modovi su ti poslagani po datumu i kako ih ti je najbolje instalirati jedan za drugim. http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/top/? Naravno za svaki mod procitaj i tutorial za dodatne stvari. [ napomena kod apachy hair moda skini i dodatni sadrzaj po imenom male i female tako da dobijes mogucnost kao ovdje kod mene red hair - njih manul kopiras.] enjoY :) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 1:03 (L1nNk).
12 godina

- RAZLIKA - enb moda

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Moze mi netko rec za vizualni dojam najbolje modove?

Baš radim na modigu...

Ovako, (i ovako) će to izgledat otprilike... Pa kada završim možda ponovno napravim guide ili ti samo kažem za bitne vizualne modove...

A i imaš konfiguraciju da ti nesmetaju ovakve teksture... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 1:13 (doktor1).
12 godina

Koja je posebnost s Headless horseman om, dali ima neki znacaj mjesto na koje me dovede. Kao i stalno osvjetljena ova tocka. Par stvari se moze pokupiti kao i otvoriti Master Chest ali nesto previse upamtljivo se ne dobije. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
L1nNk kaže...

Koja je posebnost s Headless horseman om, dali ima neki znacaj mjesto na koje me dovede. Kao i stalno osvjetljena ova tocka. Par stvari se moze pokupiti kao i otvoriti Master Chest ali nesto previse upamtljivo se ne dobije. 

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Headless_Horseman

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
protjeran

ova igra da ne postoji trebalo bi ju izmisliti, stvarno strava i dan danas{#}

Moj PC  
5 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

došla nova kanta, sad napokon odigrat na max i sa graf modovima.

još kad bi kakav godišnji uletio prije božića...

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

uf, možeš komotno i 4k teksture stavit sa tom grafom.

i klokni proc. šteta to držat na stock brzini {#}

Ke?!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

nema još potrebe za klokanjem. kad dođe vrijeme onda ću, isto ko sa q6600.

baš malo gledam 4k teksture, ne izgleda ni malo loše :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

3 Armor Seta Ebony - SilverLight i kompilacija Wild Witch Armora s Light om. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 23:48 (L1nNk).
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina

Nadolazeci mod tj.complete overhaul za Skyrim sa predivnom grafikom i lokacijama,pricom,novim stvarima,vise na linku

http://kotaku.com/years-after-release-heres-one-of-skyrims-most-impressi-1669950978?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

Dolazi u 2015.-toj godini

A trailer za Beyond Skyrim godisnjicu :O

Ljudi moj ovaj Beyond Skyrim nije normalan,spajati ce provincije Skyrima,Cyrodiila,High Rock,Morrowind,Summerset Isles,evo ofisl fejsbuk stranica,screenshotovo su bolesni

https://www.facebook.com/BeyondSkyrim/photos/a.131547233669528.28901.131279817029603/402710303219885/?type=1&theater

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 17:22 (doky01akablava).
Moj PC  
8 0 hvala 8
12 godina
neaktivan

Neznam kako će to izvesti, no kad sma pratio projekt Middle earth, jedan od problema zbog kojeg su između ostaloga odustali je bio što mapa postaje jako bugovita ako je veća od trenutnog skyrima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

koje gfx modove imate?

mislim staviti 2k teksture i real vision enb. jel 4k teksture dolaze do izražaja na 1080p rezi? vram nije problem, al da ne skidam bez veze ako nema neke vajde od njih...

jbg, OT je, al modding tema je mrtva

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
stickman1 kaže...

koje gfx modove imate?

mislim staviti 2k teksture i real vision enb. jel 4k teksture dolaze do izražaja na 1080p rezi? vram nije problem, al da ne skidam bez veze ako nema neke vajde od njih...

jbg, OT je, al modding tema je mrtva

nemas neke koristi od 4k na 1080p, ja sam probao kod sebe na 27" 1080p i kod frenda na 1440p takoder 27" i ajde tamo kakti se i kuzi nekaj(sve ovisi di se 4k texture koriste)lp

edit: posto imas dosta jaku grafu rade downsamplaj rezu, skyrim izgleda s tim jos bolje!

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2014 11:39 (Stjepanj).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice