The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.471.610
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Mislim da sam oborio svoj rekord u dužini i jačini smijanja zbog post-a kolege gore, koji je, čini mi se u sat vremena upao u više nevolja nego netko u čitavom prolasku igre!

Ali tako to i treba biti, proživjeti to sve, LOL.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zahebo si više nego ja u dva prelaska igre.

http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Svi su skillovi bitni. Meni je osobno najbitnije imati max 100 iz enchanting,smithing,alchemy! to kombinirano sa odgovarajućim perkovima puno ti olakšava život u igri!

Treba biti oprezan na sto se trose perkovi jer ih ima određen broj, a kasnije ih je sve teze dobivati kako ti raste lv.

Destruction je jedan od primjera kako je lako potrosit perks na njega. tu se daju ustedit barem 3-4 perk pointa koje bi bacili za recimo adept,expert,master destruction - jednostavnije je začarati oklop, kacigu/tijaru, prsten i ogrlicu sa Fortify Destruction enchantmentom (lv.100 enchanting sa perkom koji omugćava 2 enchantemanta na jednu stvar... (npr.Destruction i Restoration) +25+25+25+25=100% i besplatno možeš pucati munje i sve te slicne gluposti bez straha da ces ostati bez Magicke.

Conjuration je najlakše podignut npr. u borbi - samo castas bound sword,"djeneš mač u korice",pa ponovo castas.. Najsigurnije je to radit sam kraj onih morzeva jer su spori i ne mogu ti nista i ti lijepo podignes skill bez po muke...

potrudi se nabavit kuću! U Whiterunu je valjda najlakse za dobit. Uz to sto mozes bez straha ostavit predmete u njoj, spavanjem u vlastitom krevetu npr. 1 sat dobijes well rested bonus koji traje 8 sati - omogucuje 20% brze dizanje skillova. kombiniranjem npr. Mage stone+well rested dobijes 30 % brze svladavanje Conjuration, illusion, alteration,restoration,enchanting.Jedna od korisnijih je u Riftenu jer ima i enchanting i alchemy lab. Ti vjerojatno imas Lydiu za followera - drzi se samo nje jer kako ti jacas, jaca i ona. Da ne spominjem kako ti ona lijepo moze nositi sve te maceve, nozeve, potione kad si ti pretrpan.

Kupi sve sto je vrijedno i mozes prodati, blacksmith prodavaci uvjek imaju 1000 golda otprilike da ti kupe oklope, oruzja i sl.

Savjet je da si dignes speech do 50 i izaberes peerk koji ti omogucuje da prodas bilo što bilo kojem trgovcu!

Nabavi si thiev's guild hood (10 posto jeftinije stvari), sa boljom verzijom i 15%, nekakavu necklece of hagling, ako imas 100 enchanting.. izradom vlastite ogrlice mozes dobit 25% bolje cijene - za to ti treba grand soul gem; i jos recimo dragon priest masku Volsung(+20 carry weight, disanje pod vodom i 20 posto bolje cijene). Mozes imat 40% i vise popusta odnosno prodavat za 40+% bolju cijenu

Enchanting - disenchantingom začaranih predmeta - čitaj uništenjem ucis te čini. jednom kad disenchantas recimo neki Sword of frost, naucis frost enchantement i ako imas koji soul gem uvjek ces moći zacarati bilo koje oruzje sa time..jasno sto je veci lv. od enchanting i odgovarajuci perk tim bolje i čaranje...

Ako jos nemate kucu, najbolji je Lover stone. Ako imate kucu izaberite jedan od ona tri kamena kraj kojih ste trebali proci na putu do Riwerwooda

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 6:19 (Silvertiger).
17 godina
neaktivan

Ako vec niste, nadogradite si skyrim sa update 10. omogucuje izradu strijela u blacksmithu među ostalim i izradu dragon oruzja... sad napokon imas za sto koristiti dragon bones koji padaju s neba :D

Evo da podijelim s vama svoga lika (koristim i usluge Mjoll the Lioness, ali Lydia mi je uvijek #1)

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 7:52 (Silvertiger).
13 godina
protjeran

Joj MIlka30 lupio sam ti hvala jer si me jako dobro nasmijao u 5:55 ujutro nakon posla :D

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Silvertiger

Sto kazes da su svi skillovi bitni nisu tebi ocigledno jesu.... Za neke stvari se slazem npr. Alchemy,Enchanting... Ako neko hoce vec da dize odredjene skillove vrlo dobro se znaju sa kojim spellovima to raditi. Za Conjuration ne bound sword vec soul trap i to i vrapci na grani znaju, Alteration-Telekinesis, Illusion-muffle, itd... Sto se tice tih follower-a, a to sam i ranije spominjao ni za sta nisu bilo bi dobro samo da ima kakav mod na ih naguzim dobro i mrs is kuce... Sve sam ih pobio jedino mi je zao sto ubih na kraju onu iz onog tower-a sto je trazila da joj ubijem majku. To prezaliti nikako ne mogu jer je pravi ultimate fighter bila. Zacarao me je Ebony Blade nabijem ga i najgore od svega sto ga vise ne koristim. R.I.P kako god se zvase ti... Jedina ziva sto je ostala je naravno Aranea. Lockpicking, Pickpocket, totalno beskorisni... Svi su mi perkovi na 100 long time ago i to samo iz razloga da bih mogao puniti odredjene omiljene Archery,Block,Sneak,Alteration Illusion{#}!!! Jedina dobra stvar iz pickpocket-a je Extra pockets zbog carry-a i da je na prvom to bih sigurno izabrao, ali posto do njega treba doci sa 3-4 perka nista od toga, na kraju krajeva posjetis STEED STONE.

Za price imas Clavicus Vile u kombinaciji sa ogrlicom i imas ultra cijenu... Trenutno mi je u dzepu oko 320.000 golda bez ikakvih ne daj boze varanja, a imam sve sto mi treba. Sto se tice smithinga puniti sto vecina rade da bi dobio meni bezveze Deadric je glupost obicna iz razloga, ako ti vec treba taj famozni set podigni Conjuration zavrsi quest i imas na kraju SIGIL STONE sa kojim dobijes sta hoces od tog Deadric-a. iEbony smithing glupost dobijes Ebony Mail koji je iz raja izasao da ga nema trebalo bi ga izmisliti pod hitno, a ostale ebony nadjes,kupis negdje vec etc...

I na kraju najkorisni mac u cijeloj igri mi je naravno onaj skriveni iz Katariah-a Windshear i smijesno je koliko samo kosta da bi ga prodao, ja bih mu dao najbolju cijenu od svih. Sa smithingom 29% i 130% plus 100 one-handed i potion takodje 130% na master levelu jednostavno ti moze niko nista... Pisao bih jos, ali mi se na da vise... Ima toga jos za reci, mozda nekom drugom prilikom...

I na kraju u cast Mail-a jedna,dvije 'opet' slikica da imam pogledati kad se opet vratim na stranicu jer se jednostavno ne mogu nagledati te ljepote od armora!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 9:54 (SPY).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1. za skill da su bitni .. jesu.. samo sto su neki korisniji i bolji od drugih, a neki ko sto kazes beskorisni su!

2. za bound sword sam reko da je najlakše za pumpat conjuration iz razloga sto ga često koristis, a i jeftiniji je za casting od soul trap.. Mozda i soul trap prije napumpa conjuration, ali meni je osobno bolje imat perk koji omogucava soul trap na bound weapons, posebno za mlađe igrače

17 godina
neaktivan
SPY kaže...

Silvertiger

,Alteration Illusion{#}!!! 

Alteration - ftw! Illusion meni osobno samo za zabavu... Jedino mozda invisibilty 

16 godina
neaktivan

Samo za zabavu kazes... Svasta....? No to je samo tvoje misljenje, hvala bogu da nije moje....

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 10:14 (SPY).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajde daj mi reci sto mozes sa illusion-om... preplašiti,smiriti,izluditi NPC, nestati...

Ne koristim ga pa evo ako ima još što dobro daj reci ...

Od ilusiona korisno mi je Clairvoyance.

Pa realno gledano... Skyrim je po definiciji IGRA - a svrha igre je zabava... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 10:22 (Silvertiger).
16 godina
neaktivan
Silvertiger kaže...

Ajde daj mi reci sto mozes sa illusion-om... preplašiti,smiriti,izluditi NPC, nestati...

Ne koristim ga pa evo ako ima još što dobro daj reci ...

Od ilusiona korisno mi je Clairvoyance.

Pa realno gledano... Skyrim je po definiciji IGRA - a svrha igre je zabava... 

Generalno jeste zabava i sa tim se slazem, ali kao sto rece maloprije ti se zabavljas na svoj nacin, a ja na svoj. Ti imas svoje, i to bi bilo to da ne duzimo ovu bespotrebnu polemiku....

14 godina

Evo ako nekoga zanima,novi dojmovi:

Ipak sam krenuo od pocetka,odabrao sam ovaj puta žensku Imperial classu(mislim da se tako zove),ovaj puta nikoga nisam pljackao,osim onoga svecenika u velikom dvorcu,koji mi je glupson okrenuo leđa,maznuo sam mu scrollse,koje sam upotrebio onako bezveze da probam,vani među seljanima i par cuvara....Eeee da sam ja znao koliko su ti scrollsi mocni,ne bih ih tako upotrebio.Uglavnom,roknuo sam taj scrolls i u krugu,pa jedno...20-tak metara vatrenom explozijom pogodio par cuvara i jednu babu ubio...GLUP!Milicija me je odmah zaskocila i copila.Ovaj puta sam odlezao i fino izasao.

Nastavio sam sa questom,otisao u pecinu sa kosturima,pa onda sa paukovima,dosta lagano sam ih sve sredio,uz pomoc onoga moga peta(prozirnoga vuka),sve dok nisam zapeo na onome mini mozgalici

sa okretanjem kamenja(zmija,kit,list-mislim),no to je bilo pretesko za mene,tako da mi je to rjesio moj 6-godisnji sin!

Prvi zmaj...moram priznati da me je pomalo razocarao,i grafički,pokretima i jednostavnoscu,u demou sto sam gledao,puno ljepse i mocnije je izgledalo,ali ajd,prvi je pa štaš!Porokao sam ga strelama i pokupio od njega neku magiju,koju ne znam upotrebiti!

Nastavio sam sa questom koji me vodi u pomalo nerealno dugi put u neko selo,tako da sam se Bogme nasetao.Putem su me napali banditi koje sam sa warhammerom porokao dosta jednostavno i naisao na ono mixanje svega i svacega u svasta(alchemist-mislim)To me je odusevilo zaista,jer sam smixao dosta korisnih potiona,i sama procedura mixanja je tako jednostavna za razliku od blacksmith procedura koju NITI JEDNU NE KONTAM!

Sada sam 6 lv i igra zaista polako ulazi pod kozu!

-Dosta sam koristio mace,warhammere itd..na pocetku mi je trebalo dosta udaraca da nekoga roknem,no sada sam nesta slucajno sa skillovima i magijama napravio da mi u 95% slucajeva prvi hit je odmah i kill(onaj demo kada nekome lomis nogu,pa glavu)Šta sam to napravio?(Jasno mi je da sam sada veci lv,ali obicno jacina protivnika je sinhrona sa tvojim lv-om)

-Jos uvjek ne mogu nastimati ljevi,desni klik-sta god radio!Nprm:Nikako ne mogu nastimati kombinaciju-Onaj vuk i fire bolt ili heal---ili---Warhammer+firebolt(mozda zato sto je warhammer two handed wep?)----ili---- one handed sword i heal......Uglavnom ne mogu kombinirati malee+magic!Ljevi klik mi je ili nista ili block,strelica dolje mi je kao ljevi klik!

-Kako roknuti onoga jelena ili losa sto uvjek potrce pored mene mamu im....!?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina

Jel moze preporuka nekoga graphics,sound i gameplay overhaul ?
Znam,ima tema,no tamo su pojedinacni modovi dati,mene interesira nesto od nekoliko gigabajta jer stvarno je zamorno i iscrpno stavljati jedan mod po mod jer dolazi do cestih konflikata itd.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedna zanimljivost.

Mapa skyrima iz Arene.

http://images.uesp.net/f/f1/AR-map-Skyrim_(annotated).jpg

Edit.

Iz nekog razloga ne želi postati link. Samo copy pastajte link i to je to.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 19:51 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

Inače kod tog problema pomaže ako zalijepiš link na neku riječ, [Karta Skyrima iz Arene]

btw, hvala za kartu, vidi se da je ekipa iz Bethesde dosljedna prijašnjoj priči, svaki grad je ostao na svom pravom mjestu.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you.
15 godina
neaktivan

Ne znam da li je bilo, čini se da nije :

http://www.pcgamer.com/2012/08/28/skyrim-hearthfire-announced-buy-land-build-a-house-adopt-children/

New Skyrim DLC announced! Hearthfire will let you buy land, build a house and adopt children.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
6 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

TES V Skyrim: Sims.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

TES V Skyrim: Sims.

Da, haha. Već se javlja brdo komentara različite zanimljive prirode.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
13 godina
odjavljen
CoLdPlay kaže...

Ne znam da li je bilo, čini se da nije :

http://www.pcgamer.com/2012/08/28/skyrim-hearthfire-announced-buy-land-build-a-house-adopt-children/

New Skyrim DLC announced! Hearthfire will let you buy land, build a house and adopt children.

Sve je ovo divno i lijepo... Ali Bethesda, ocemo mapu, mitologiju, pricu, radnju, qvestove, tamnice, jos gameplay novina i mnogo toga... Ajmo, taman ste lijepo poceli sa Dawnguardom. Da neko ne shvati pogresno, sta mi kuca znaci kad i onako u igri samo istrazujem necu da se zabijem u cetiri coska.

14 godina
neaktivan

Istina da bi trebali napraviti questove, tamnice i tkd... Ali i ovo mi se sviđa! Mi u Dalmaciji recemo "capaj stogod" {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Očekivao sam više, ali i ovo je dobro. Čini mi se da je ovo više zbog konzolaša, jer mi na PC već imamo ovakve modove. Izgleda da će Skyrim imati preko 5 DLC-ova.

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bolje bi bilo da izbace pravu ekspanziju nego ove dlc-ove, ali im se ne isplati kada mogu uvaliti dlc za pola cijene ekspanzije sa 10 puta manje sadržaja, šteta, volio sam vremena kada su postojale prave ekspanzije...

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zbog ovakvih stvari kupujem samo ultimate verzije po najpovoljnijim cijenama, čisto zbog hobija. Do tad je skinem, odigram, izigram i kažem ko vas hjebe (mislim na developere). 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može preporuka nekog grafičkog moda da ne dere performanse previše, da ga HD6670 goni na 1366x768 pixela?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

donator_bubrega

http://skyrim.nexusmods.com/mods/5587

http://skyrim.nexusmods.com/mods/5587

http://skyrim.nexusmods.com/mods/141

http://skyrim.nexusmods.com/mods/3288

http://skyrim.nexusmods.com/mods/14646

Evo tu sam ti stavio nekoliko modova stavio bi ti jos samo nemam vremena...Na toj stranici si skines jos sto ti se svida

Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

LOL, LOL, LOL!

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koja je najbolja klasa za battlemagea? Htio sam opet sa Nordom počet, no on mi je više dosadio. Što kažete na High Elfa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

On je više spellsword, možda Imperial.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Koja je najbolja klasa za battlemagea? Htio sam opet sa Nordom počet, no on mi je više dosadio. Što kažete na High Elfa?

High Elf sa Atronach Standing Stone i alteracijom koja ti pred njen kraj daje 30% (ako se ne varam) upijanja magije, i onda si bog i batina.

Oklop ti je po izboru.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice