zna neko kad izlazi dlc za pc po ovome što čitam bit će ...!!!!
Za nekih 20-tak dana. A onda opet...................... FUS RO DAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma VUUUS
zna neko kad izlazi dlc za pc po ovome što čitam bit će ...!!!!
Za nekih 20-tak dana. A onda opet...................... FUS RO DAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma VUUUS
Sta omogucava Ring of Hircine
Sta omogucava Ring of Hircine
Igra li ko Skyrim Online i dali to uopče radi sada prije par mjeseci je izašla nova verzija
Kako radi Ring Of Hircine ,ne razumijem uopste. Kod onih Companiona sam postao Werewolf ali sam se izlecio bacajuci onu glavu u onaj oltar. Da li sam trebao ostati Werewolf?
pozdrav svima, molio bih štovane okorjele igrače skyrima za par savjeta
igrica instalirana(zadnji patch), koje modove za HD texture staviti?
zahvaljujem
Pozdrav !
Imam problema sa jednom misijom...
Poslije Ustengrava, dakle kada moram ići u Riverwood. Evo ovdje se podsjetite:
Uglavnom, čim dođem i Riverwood počnu me napadati. Dakle, probao sam nenaoružan par puta i ista stvar. Uvijek me napadnu, neznam zašto...
A gledam svi na YT normalno igraju..
Zna li netko u čemu je problem ??
Hvala
Imaš bounty u Riverwoodu? Jesi vampir?
Lako je moguće da si postao krvi žedan. :D
Imaš bounty u Riverwoodu? Jesi vampir?
Lako je moguće da si postao krvi žedan. :D
Dečki jako se loše u Skyrimu snalazim i jedva igru igram. Neznam skoro pa ništa :D
Pa možete mi pojasniti kako da vidim jesam li vampir ? I kako da provjerim taj bounty u Riverwoodu ?
Dečki jako se loše u Skyrimu snalazim i jedva igru igram. Neznam skoro pa ništa :D
Pa možete mi pojasniti kako da vidim jesam li vampir ? I kako da provjerim taj bounty u Riverwoodu ?
Za vampirizam pogledaj pod Magic pa active effects (napamet govorim, ako si na PC-u, tab, desno pa skroz zadnje na listi).
A za bounty, mislim da ti piše u gornjem lijevom uglu ekrana kada uđeš u grad ako imaš bounty.
Čitaj upute ubuduće, sve ti igra kaže.
Ovo za vampirizam ti je gore kolega napisao, a bounty si pokupio skoro sigurno zato jer si nekoga u Riverwood-u "poslao na počinak", te si automatski postao wanted, ako nekoga ubiješ tiho, neće biti ništa...
A za liječenje vamprizma, odeš do nekog shrine-a, najbliže čini mi se Shrine of Talos u Whiterun-u na trgu. :)
Ovo za vampirizam ti je gore kolega napisao, a bounty si pokupio skoro sigurno zato jer si nekoga u Riverwood-u "poslao na počinak", te si automatski postao wanted, ako nekoga ubiješ tiho, neće biti ništa...
A za liječenje vamprizma, odeš do nekog shrine-a, najbliže čini mi se Shrine of Talos u Whiterun-u na trgu. :)
A ubijao sam dosta po Skyrimu... Neznam više ni koga ni što...
A nisam nikad nikog nasred Riverwooda koknuo.
Vampir nisam, valjda bi skužio da jesam :D
Da ! Ali samo kada me nešto napadne. Ili oko kada nitko ne gleda zeca roknem jer je dobar za čorbu
Zezam se, nisam ama baš ništa što se tiče toga. Osim vukova, medvjeda..
Lijecenje vampirizma, TESV Skyrim:
1. Ako vas je zarazio vampir necete postati vampir jos tri dana tako da tu trenutno moze pomoci bilo koji napitak za "cure disease".
2. Također mozete posjetiti Shrine of Talos ciji ce vas blagoslov jednako izljeciti.
3. Prije nego sto pricate s nekim uvjerite se da niste stage 4 vampir jer ta vrsta tj. taj stage se napada na mjestu od strane drugih građana, da bi ste to izbjegli pricekajte noc i popijte krv osobe koja spava (tu ce vam pomoci cak i prosijaci koji spavaju) znaci samo cucnete (Ctrl) i ostvarite interakciju (tu ce vam biti ponuđeno na lijevoj strani Feed na desnoj Talk with npr. Jonny).
4. Ako imate problema sa ispijanjem krvi tu ce vam pomoci posebne moci koje dobivate kao stage 4 vampir "Embrace of Shadows" i "Vampire Seduction"
Embrace of Shadows: Postajete nevidljivi
Vampire Seduction: Smiruje one koji vas napadaju te vas isti vide kao normalnu osobu
5. Ako ste vec na prvoj fazi vampirizma (stage 1) tu vam vise nece pomoci ni blagoslov ni napitak, trebat ce te bolji nacin.
6. Da bi zapoceli vas quest, pricajte sa bilo kojim barmenom u inn-u (nije cak bitno kojem) znaci pricajte o glasinama (rumors) oni ce vam reci da covjek po imenu Falion proucava vampire u Morthal-u.
7. Morthal se nalazi istocno od Fort Snowhawk-a, kada ste ondje pricajte sa Falion-om i on ce vam reci kako se rijesiti vampirstva.
8. Reci ce vam da nabavite "black soul gem" (on je dovoljno velik da zarobi ljudsku dusu) ako slucajno nemate ni jedan on ce vam jedan prodati kojega morate napuniti tj. zarobiti ljudsku dusu.
9. Da napunite black soul gem trebat ce te izvesti "soul trap" ( tu vam moze pomoci ili knjiga koja ce vas nauciti tu caroliju za stalno ili svitak za jednokratnu uporabu) na covjeku te ga potom ubiti nije bitno koji je covjek u pitanju bitno da je covjek tu vam mogu posluziti banditi i neprijatelji.
10. Da vam skratim muke knjigu za soul trap ce te pronaci u Whiterun-u (ako vec neznate taj spell) kod tamosnjeg jarl-s mage-a.
11. Sa napunjenim "black soul gemom" vratite se Falion-u te ce on izvesti ritual koji ce vas izljeciti od vampirizma, trebat ce te ga pratiti do mjesta na kojem ce se ritual odviti (nije daleko od Morthal-a).
Ovo je pomoglo meni a nadam se da ce i nekom drugom jer stvarno je iritantno da vas opali bljestava svjetlost svaki put cim ugledate svjetlo dana praceno sa porukom u gornjem lijevom uglu "Your vampire blood is boiling on the sun" ili tako nesto neznam sad tocno, tu se također morate i hraniti. Dobro je jedino sto dobivate novu granu u skill-u te posebne moci vampira, vjerujem da tu ima i questova koje obavljate kao vampir al ok ja sam to srezao u korjenu a vi odlucite sto ce te
Evo pogledao sam, nisam vampir...
Recite mi kako da vidim imam li bounty u Riverwoodu ? Gledao sam onako kako mi je kolega rekao, ali ništa od toga ...
I ako imam, kako da ga maknem ?
Hvala
Recite mi kako da vidim imam li bounty u Riverwoodu ? Gledao sam onako kako mi je kolega rekao, ali ništa od toga ...
Hvala
Pricaj sa strazarom i odsluzi svoje vrijeme u cuzi također platis nesto sitno
BTW: Ozenio sam se u Skyrim-u sad se moram uozbiljit u pm (ili mozda ne)
Hvala
Pricaj sa strazarom i odsluzi svoje vrijeme u cuzi također platis nesto sitno
BTW: Ozenio sam se u Skyrim-u sad se moram uozbiljit u pm (ili mozda ne)
Tjeraj ju u kuhinju!
Hvala
Otvori meni (ESC) pod GENERAL nađi CRIME i tu pogledaj dal imaš stavku "Whiterun Bounty". Ako ima, kraj nje ti piše iznos kazne (bountya). Ako toga nema onda je problem u nečem drugom.
Maknuti bounty možeš tako da pobjegneš iz grada i vratiš se nakon nekog vremena (bez oružja u ruci). Kad te čuvari vide dotrče do tebe i žele te uhititi. Onda imaš opciju ili da ideš u zatvor ili da platiš kaznu. Ako nemaš dovoljno novca na sebi moraš u zatvor. Imaš i opciju da se boriš s njima ali to te naravno ne oslobađa bountya.
Samo ti igraj igru i uzivaj... Ovako. Pritisni TAB na tastaturi i udji u MAGIC. Imas dolje poslednje ACTIVE EFFECT i tu mozes vidjeti da li si vampir, imas li kakve bolestije ili neke pozitivne efekte u vidu bonusa za neki skil i sl. Bounty gledas tako sto pritisnes ESC i imas GENERAL STATUS, tako nesto, tu imas sve, odes samo na CRIME, ja mislim da je dolje poslednja opcija, i vidis koliko si kredita duzan i kolika je kamata.
Hvala svima !
Maknuo sam bounty, nastavio igrati normalno. Uživam, igra je odlična !
Rješi se svih ukradenih stvari kada ideš rješavati bounti, jer češ bez svake ostati, osim ak osi u Thieves Guildu.
Puno ti hvala za ovo, sad cu trackat taj mod;) Inace pratim modding scenu ali opet propustim dosta toga. Totalna konverzija je ono sto se ceka, ovi graficki modovi su mi se popeli na vrh kur.
Nice nice :)
Na ovom gore se jos uvjek radi koliko ja znam, i jos uvjek nema datum...
Ak i bude završen, to će biti vjerojatno tek za par godina. Za Nehrim im je trebalo oko 4 godine. Tako da si slobodno nađite nešto što će te u međuvremenu igrati :)
Može pomoć. ako neko zna? Naime kad skidam mod Skyrim HD-2k textures, sve mi skine osim onog dungeon filea, koji stane na nekih 92% i piše da ja failalo skinit. Pokuša san 20 puta i neće, sve ostalo je lipo skinilo.