Meni je jedino to mana u skyrimu. Kada ti nakon 30-ak sati dosadi neki stil igre. Recimo sneak archery... ne možeš se jednostavno prebaciti na heavy armor, dual wield ili na neke grane magije. Fali reroll perkova. Igra nudi oko 80-ak perk pointsova, realno 30-50 za popunit od mogućih 250 ili tu negdje. Za svaki stil igre praktički si prisiljen napraviti novog lika ( osim ako ne koristiš konzolu ). Također grane tih perkova su u nekim slučajevima loše napravljene. recimo speech, pickpocket, locksmith ( ili kako već ), enchanting i blacksmith su kriminalne. Praktički u svakoj od tih moraš žrtvovati par perkova na gluposti da bi došao do kvalitetnih skillova. Također bili su u promo videima spominjali ekonomiju i utjecaj igrača na ekonomiju... šteta što nema ništa od toga...
Kakvoga bi to smisla imalo. Da omoguće takvo prebacivanje to više ne bi bio RPG. Role više ne bi postojale budući da bi mogao raditi što hoćeš.
A na kraju krajeva nitko te ne sprječava da se potrudiš i s vremenom razviješ sve skillove. Nije ni to veliki problem.
Fali mi što izuzev ženidbe, nema načina da dobivaš prihod protokom vremena. Recimo kao u fableu. Kupiš pilanu i pojaviš se svakih tjedan dana po 500g...
OK je ideja ali to je također trenutno nepotrebno i lagano bi se dalo exploitati budući da postoji opcija čekanja. Koja je u TESu često potrebna. Meni se trenutni sistem prilično sviđa jer se uloženi trud dobro naplati. Ispočetka krpaš kraj s krajem a poslije se valjaš u goldu. Evo ja od 30lvl nisam bio ispod 100000 golda.
Eventualno da uvedu kupovanje takvih stvari da ti povisi neki renown.