U svoje 32 godine te uz vecinu zivotu provedenih uz igre, vidio sam sta je f2p napravio npr. LOTRO-u.
Ista stvar je kod npr. RIFT-a.
Možda se ja dobro ne sjećam, ali mi se čini da je LOTRO bio poprilično u krasnom k dok nisu prešli na f2p. Nakon toga se sjećam da sam čitao
o procvatu igre i i da bi neke druge trebale prihvatit taj LOTRO model koji se pokazao profitabilnim. Druga stvar je što su oni sje... igru sa sadržajem
pa je danas pustoš.
Ono što hoću reći je da nemam problema sa f2p sve dok je moguće "kupit" sadržaj samim igranjem. Platit 15 eura mjesečno ne znajući koliko
ću se puta moći ulogirat u tih mjesec dana i da mi na kraju ispadnu bačeni novci, meni više nije opcija. Trenutno mislim da Guild Wars 2 imaju najbolji
sistem. B2p, a kozmetika u ingame shopu. Tko se pali na skinove taj će ili platit lovom iz igre ili pravom lovom.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!

, iz iskustva igranja raznih mmo danas prije nego cu poceti igrati, ako recimo zelim igrati pve tenka prvo pregledam forume i pogledam par videica, jer nezelim da mi se desi da kad se izlevlelam da je to tenk samo na papiru, ili ako cu pvpat lijepo pogledam omjer na serveru, ako imaju frakcije i pogledam koje su klase viable za pvp, cisto da izbjegnem flustracije kada se izlevelam. Vrijeme Morrowinda je bilo drugacije i opcenito tih starijih igara, sjecam se kada sam igrao Fallout2(meni uz ff7 najbolja igra ikada) i istrazivanja po mapi, nema neta da nadjem gdje je sta, divota