The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.813
|
čitano: 349.244
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: The Elder Scrolls: Online

najsigurnije ti je ukucat kreditnu da uspijes doc do tih 30 dana (koje si dobio s igrom) a onda odma makni kreditnu iz payment opcija tak da si ziher da ti nece skinut para kad ti ovih 30 istekne

13 godina
Rocinante2112 kaže...

najsigurnije ti je ukucat kreditnu da uspijes doc do tih 30 dana (koje si dobio s igrom) a onda odma makni kreditnu iz payment opcija tak da si ziher da ti nece skinut para kad ti ovih 30 istekne

Jesam uspio sam to napravit, dali postoji neki nacin igranja da se neplaca uopce, tak sam puno dao za igru nisam ni znao da se placa jos mjesecno.

17 godina

pa kolko puno? za 140 kn se moze nac.

uglavnom ne moras placati pretplatu.Pa kako nisi vidio to pise svugdje ako si citao za igricu da nije f2p ili b2p vec se placa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
400 kn, odigrat cu ovih 30 dana a onda cekati ili da bude bespla ili vise neigrati 13 eura je puno
17 godina

a ti si vjerojatno si njihovih stranica uzeo,steta da si se bar raspitao da li ima di jeftinije,pa bi ti ljudi ovdje rekli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Za ubuduce, uvijek provjeri prije na ovim stranicama ponudu.

http://www.dlcompare.com/

http://cdkeyprices.com/

Ako mislis da je scam, prilazem ti sliku samo mog Steam racuna sa igrama kupljenim preko navedenih stranica tokom 2 godine. U svakom slucaju treba bit oprezan, ali za sada bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 12:38 (ERM).

0 0 hvala 0
13 godina
Hvala vam na informacijama, ja sam je uzeo u algoritmu, ubuduce se raspitujem detaljno za sve sto budem original kupovao.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

bome za*ebo si se

uvijek;AMA BAŠ UVIJEK SE RASPITAJ U ŠTA SE UPUŠTAŠ

em je igra skupa ko padavica (ak kupujes kako si ti kupio) em jos ima monthly sub.

Štoviše mene čak zanima kak si uletio u sve to ,onako glavom u zid,pa neulazi se u bilo koji MMO olako (osim ak je f2p pa je lakse odustat jer nisi nis osim vremena utrosio u igru)

13 godina
Rocinante2112 kaže...

bome za*ebo si se

uvijek;AMA BAŠ UVIJEK SE RASPITAJ U ŠTA SE UPUŠTAŠ

em je igra skupa ko padavica (ak kupujes kako si ti kupio) em jos ima monthly sub.

Štoviše mene čak zanima kak si uletio u sve to ,onako glavom u zid,pa neulazi se u bilo koji MMO olako (osim ak je f2p pa je lakse odustat jer nisi nis osim vremena utrosio u igru)

Dobio sam ju za rodendan, lega mi ju kupio u algoritmu, ja obozava rpg-ove ovo sam sad igrao 2 dana i mogu reci da sam igrao i bolje, nitko od nas nije puno znao, jer nisam planiro kupovati jer je skupa, on mi kupio iznenadio me, ali da sam sam kupovao vjerovatno bi se raspitao.

18 godina

Pa sretan ti rodjendan {#}

3 0 hvala 0
13 godina

ESO prikazao 3v3 PvP na konferenciji E3 2014.

Kad izađe na konzolama, sigurno će već imati taj feature. Sadašnja verzija igre + B2P+ 3v3 arena PvP - botovi - bugovi= dosta prodanih primjeraka na konzolama.

16 godina
DeniZg kaže...

Kad izađe na konzolama, sigurno će već imati taj feature. Sadašnja verzija igre + B2P+ 3v3 arena PvP - botovi - bugovi= dosta prodanih primjeraka na konzolama.

VET1 lv sam i do sada nisam u igri vidio ni jednog jedinog bota ili mi ako sam i na kojeg naletio nije uopće zasmetao da bi obration pažnju na to. Šta briješ ti?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
smiglcro kaže...
DeniZg kaže...

VET1 lv sam i do sada nisam u igri vidio ni jednog jedinog bota ili mi ako sam i na kojeg naletio nije uopće zasmetao da bi obration pažnju na to.Šta briješ ti?

Dovoljno da malo proguglaš po netu i vidiš koliki je problem botova u ovoj igri, pa ne bi pisao na ovakav način. Al' ne, lakše je biti fanboy i provocirati.

Link1, Link2, Link3

18 godina
neaktivan

Vi ste mi najjači kaj guglate i gledate yubitu a uopće ne igrate j3benu igru i onda dodjete k3njat na forum . Ja sam vet 7 i vidio sam mozda desetak botovaa 

dobio par gold seller mailova i par puta vidio iste u zone chatu ...i to je bilo to . Igra nije savršena , no meni daleko najzabavniji MMO sa PVP end gameom nakon DAOCA i WAR-a.

Igram sa nekoliko frendova i zabavljamo se super mada je izmedju nas dosta velika razlika u levelima igramo skupa i questamo u PVP zoni što je napeto jer nas uvijek mogu

genkat drugi igrači.Igra ima bugova i abjuzera i svega ostalog što ide uz takvu igretinu... no vrijedi 22 eura sa 30 dana playa... U 30 dana se točno može vidjet dali ti igra "leži" ili ne ..

Ja sam isto odigrao betu i rekao da nema šanse da to kupim , no nakon što me frend nagovorio da uzmem nije mi žao ni kune i uživam u svakoj minuti igre , no to sam ja ..

Vi odlučite sami nakon što uložite malo više vremena u igru a ne nakon par videa ili par sati bete ....

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

5 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa botovi su bili počišćeni u roku 3 tjedna od izlaska igre, zadnji gold seller mail sam dobio prije 2 tjedna, a bota nisam vidio...........

Manje se bavi yubitubijem, a više pitaj ljude koji acctualy igraju igru.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

A vi ESO fanovi stvarno ste najnad.kanija skupina ikad viđena. Ne d'o bog da nešto imalo negativno kažem o igri, makar i u kontekstu nove i pozitivne vijesti, odmah trojica skaču.

Igra naravno nema botova, intervju sa glavnim dizajnerom je izmišljen od hejtera itd.

Sve je apsolutno savršeno u igri, nema "nikih" problema.Pozz.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 0:00 (DeniZg).
18 godina
DeniZg kaže...

A vi ESO fanovi stvarno ste najnad.kanija skupina ikad viđena. Ne d'o bog da nešto imalo negativno kažem o igri, makar i u kontekstu nove i pozitivne vijesti, odmah trojica skaču.

Igra naravno nema botova, intervju sa glavnim dizajnerom je izmišljen od hejtera itd.

Sve je apsolutno savršeno u igri, nema "nikih" problema.Pozz.

Znaci, ti si hejter? {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
13 godina
neaktivan

Ja igram, i mogu reći da gold sellera skoro i nema, ali botova majko mila...Kako questam kroz neke dijelove, samo vidim vlakiće po 4-5 botova imenima npr "jfahuighsdudf" i sličnima stoje jedni na drugima na točno određenim mjestima i čekaju spawnanje matsa ili mobova. I to samo oni kojih ima po nekoliko na istom mjestu, dakle ni ne računam potencijalne solo botove. Na nekim mjestima je skoro nemoguće ubiti quest mobove jer ih ovi počiste.

13 godina
neaktivan
Di mogu najeftinije kupit igru ?

0 0 hvala 0
16 godina
mArkoman kaže...
Di mogu najeftinije kupit igru ?

ovi hejteri gore će bi dati đabalesku...

kinguin.net

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
nek me neko doda u igri da mi malo pokaze neke stvari prvi put sa u masovki tak da .... user ID mArkoman

0 0 hvala 0
17 godina

Znate kaj je najzanimljivije? O samoj igri nitko nis ni ne pise nego odgovore na nesto sto mi "hejteri" napisemo.

Toliko svi u ovoj igri uzivate, deseci vas aktivno ju igrate i jedva cekate podijelit medjusobno kakve ste sve avanture prosli u njoj.

Jbt kad me nesto zanima o ESO mogu procitat sve i svuda samo ne u ESO temi na bug forumu, a kad nesto i napisem ili pitam flaga me se ko hejtera i sva rasprava krece u tom smjeru.

Moj PC  
2 4 hvala 0
18 godina

Mozda ljude nije briga za forume, zive, igraju i nemaju potrebu nesto napisati jer ce ih vecina ishejtat :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
2 2 hvala 1
15 godina

I used to be an ESO player, then i went to BUG forum...

a.k.a. ukiy
Moj PC  
6 3 hvala 0
16 godina

Igra me ugodno iznenadila količinom odluka koje se moraju donesti razbacanim u razne questove. Iako mi se čini da nemaju gotovo nikakav utjecaj ili ga ja jako rijetko primjetim, ipak sam se barem 20ak puta do sada pravo zamislio sto napraviti. Vagao koja strana bi mogla biti u pravu i ono pokusavao rijesiti neke odluke razumom a ne srcem. većina ih nije komplicirana za odlučiti ali za neke baš moram zaviriti u svoja morala načela :) Uglavnom ovo mi je jako pozitivan dio igre i baš mi se sviđa što malo malo stanem i razmislim o svemu što se dogodilo da bi mogao donesti neku odluku. Naravno za ovo treba pratiti lore i čitati/slušati questove da bi mogli ovake odluke i donesti a da nisu random tipa. 9/10 za taj dio samo zato što u većini slučajeva odluka nema utjecaj na daljni dio igre. A onda opet tako je nekako i realno da bude. Ipak imam par itema u inv koje sam dobio zahvaljujuci tim odlukama.. tipa neku kriglu s dušama koje nisam htio uništiti, pa dok ju sada pijem čuju se vapaju duša i tak... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 10:24 (smiglcro).
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
anarchyST kaže...

I used to be an ESO player, then i went to BUG forum...

Neznam što ovo znači. Ne igraš ESO zato što su hejteri na bug forumu ?

15 godina

Naravno da igram... poruka je samo odgovor na tok rasprave koja se vodi u ovoj temi... you get the point?

a.k.a. ukiy
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 15:51 (smiglcro).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

razmiljam da mozda probam igru.tih stotinjak kn mi je ko 1 vikend vani pa cak i da mi se ne svidi,nakon mj dana, prezivjet cu....zanima me kako je na max lvl,sto se ima za radit (jesam guglao sam ,ali ovako iz prve ruke ), i dal ima za birat neki server ili svejedno di sta napravim ? 

nekak mi se najvise svida melle, DK 2h/1h+stit ili  bow ...

pa neki komentar/savjet. thx

itko?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 22:23 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

S obzirom da me vec dosta ljudi pitalo, a vidim da i puno ljudi trazi, samo da znate postoji hrvatski guild, sa cca 25 clanova, i nas nekolicina koji igramo od bete, guild se zove Huravat Ehillaku (daggerfall covernant) kao i nekadasnja wow hr guilda sa Kor`ghall-a, ekipa se sve vise i vise skuplja, imamo svoj TS kanal.

Guild je casual(ima i pvp ekipe i pve), za gust i zajebanciju, s time da imamo u planu i nes ozbiljnije :))

Ukoliko nam se zelite pridruziti (neovisno koja ste frakcija )slobodno me wisp @sohkoi.

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice