lijepo rečeno zmalamuth i ja sam vec skoro odustao od bug.hr i foruma ali iskreno ljavljaju mi se ljudi privatno i u igri koji se zele prikljuciti communityu i zato sam još uvijek na ovoj temi. Na kraju ovi trolovi se natjecu na ovoj temi kad ce igra biti f2p a u zabludi su jer igra uskoro izlazi na konzolama a to je nova masa ljudi puno veca nego ona koja igra PC. Ne mogu se zamisliti da ovu igru igram na konzoli jer kakav bi socials ingame bio.
Al ne shvacam jednu stvar zasto stvarno toliko vise na ovoj temi??
Zujo, jedino si ti nešto pametno o igri napisao na ovom forumu. Ovi ostali kretenoidski fanboyevi nisu vrijedni spomena. Zašto misiš samo da se ovdje piše, kao prvo tema nema neznam koliko postova , nije niti gledana nešto ekstra. Pogledaj naprimjer sk forum. Vidjećeš da ni tamo nije nešto ekstra komentirano za razliku od drugih igara. Tamo možeš pročitat nekoliko realnih postova , npr. da su gold selleri najagresivniji od svih igara viđenih, da su dangeoni prepuni botova, čak su sada i izvan ( makar to nije samo u ovoj igri ) . Evo , daj pogledaj postove Reanimatora - pa čovjek bi pomislio da je on sam radio igru pa ju brani. Ovaj lik Zmalamuth nekoliko postova iznad laže ko konj - kao 15 dana nakon izlaska gw2 40 ljudi otkazalo pretplatu. Daj molim te kako možeš.... Ljudima koji ne igraju ovu igru iz raznoraznih razloga izgleda da branite nešto što ste platili pa makar bilo najveće smeće na svijetu. I da , to vrlo iritira.
pa ja sam gw2 igrao 30-50 dana sad neznam vise tocno cim je bila releasana i prodao sam je na ovom forumu za 200 HRK.
Ma nemam ja nista protiv da ljudi pricaju protiv ove igre samo imam protiv da sviraju protiv oni koji su igrali 20 sati bete i oni koji je nisu uopce probali nego su gledali filice na yt pa im se ne svidja.
Daleko od toga da igra nema nedostataka dapace ima ih puno ali od vasih razloga ni jedan nije taj koji je stvarni nedostatak osim suba a to smo vec raspravili i molim vas nemojte trolat o subu vise
hipnos molim te ukljuci se u ovu temu da fino pocnemo nas dvojica komentirati sto nevalja

.