The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.813
|
čitano: 348.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
The Elder Scrolls:Online

Dok vi skrecete sa teme, evo malo videa od HCL stranice.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls:Online
Virty kaže...

Dok vi skrecete sa teme, evo malo videa od HCL stranice.

kakav mutavi review samo prvog questa na prvom starter islandu aldmeri dominion frakcije mogao je bar 3 dana odigrat pa slozit rewiew tu bi puno vise toga vidio

btw skyshardovi 3/3 daju jedan skill point ne boostaju health/staminu/manu

15 godina
Tonči kaže...
Smucek kaže...

Sto se tice ove polemike da su igre preskupe, ma daj ba, plate programera su otisle u nebo, i jos govore kako je njima tesko sjedit i dizajnirat i programirat. Stotine miliona se ko fol ulazu u igre (a zapravo najveci dio u njihove preplacene guzice) a za te pare mozes izgradit u stvarnom svijetu sta ti volja.

Ne kužim zašto već ne radiš kao programer s nebeskom plaćom na nekoj igri i zgrćeš lovu?!

Zato sto sam inzinjer masinstva...

You better run, you better take cover!
16 godina
neaktivan

review

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

negdje oko 6:58... umro sam od smijeha. Slicno ko dok je KSI ismijavo EA...  

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
18 godina

taman netko stavio link prije mene...

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 0:55 (Obi Wan).
14 godina

Ja ne vjerujem da oni za ovo traze sub i 60€...{#}

Moj PC  
9 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ja ne vjerujem da oni za ovo traze sub i 60€...{#}

Potpisujem {#}

17 godina

U biti traze 80 , ali to vam postane jasno tek kad kupite verziju za 60 i shvatite u cemu je razlika.

Moj PC  
5 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

razboritom covjeku koji je usto fan eso serijala i to zesci je bilo dovoljno odigrat betu da uvidi da je ovo teski poluproizvod i zesci money rip off. 

xfact
Moj PC  
4 4 hvala 0
17 godina

Nemojte se svadjat oko toga tko je i zasto suspendiran, nisu sigurno suspendirani radi toga sto brane igru koju vole, vec zbog retorike poput "nek te uzme Bog" i "propucaj si koljena".

To sto netko voli ovu igru ne znaci da je ko osoba los ili da ga treba vrijedati, isto tako ako ju netko ne voli ili mu nije sjela. Ostavimo raspravu na nivou igra je dobra/losa, a ne krenut vrijedat se na osobnom nivou.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina

Evo meni je sto je vise igram igra sve bolja i bolja... problema jos uvik ima, nastojim ih ignorirati,  ali stvari polako idu na bolje... Odigra sam sve TES igre dosada i ovo mi je sad pravi uzitak...

Igram sa par prijatelja, Ebonheart pact, sad smo oko lvl20... ali nekako nam uvik fali jedan covik... pa ako se netko zeli pridruziti neka me doda ingame - ukiy00

a.k.a. ukiy
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 12:01 (anarchyST).
Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
anarchyST kaže...

Evo meni je sto je vise igram igra sve bolja i bolja... problema jos uvik ima, nastojim ih ignorirati,  ali stvari polako idu na bolje... Odigra sam sve TES igre dosada i ovo mi je sad pravi uzitak...

Igram sa par prijatelja, Ebonheart pact, sad smo oko lvl20... ali nekako nam uvik fali jedan covik... pa ako se netko zeli pridruziti neka me doda ingame - ukiy00

poslao sam ti ingame friend request

Vise necu pisati na ovoj temi eventualno da odgovorim na koje pitanje ljudima koji ih postave a ticu se same igre iako sam jedan od malobrojnih koji ovdje postaju a igru igraju.

Ako nekoga zanma moje mišljenje o igri moze mi se javiti na pm ili procita moje ranije postove vec sam dosta toga rekao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 19:09 (ZujoVg).
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nema sta odlicna ocjena s obzirom koliko je bezveze igrica.

Moj PC  
4 4 hvala 0
14 godina
dreadmoore kaže...

Nema sta odlicna ocjena s obzirom koliko je bezveze igrica.

Najgore je sta nebi bila bzvz da nije sklepano toliko z'brda, z'dola. Placas 15€ mjesecno igru koju vecinom igras single a samo se PvP i Dungeoni igraju sa drugima. Ako slucajno u dungeonu odaberete razlicite ciljeve izgubite se i samo vidis crticu da te prati.

Steta da je nedoradeno toliko... I jos cijena za koju ide {#}

12 godina
protjeran

Kad će modovi početi napokon banati ove trollere što dolaze ko fol "hejtati" u ovu temu? Ajde radite svoj posao jbt

Moj PC  
4 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Ko jos gleda gamespot review realno {#}

Ne znam igram je vec mjesec dana, strogo casual opusteno levelam i ne obracam paznju na to, istrazujem, zezam se dizem profesije i uzivam. Ne bih ocjenjivao igru, ima previse hejtera a meni odgovara jer skajrim nisam nesto igrao tako da ovo mi je prvi "zvanicni" nastavak nakon Morrowinda {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
chaselol kaže...
DeniZg kaže...

Ja osobno ne gledam ali mi je dovoljno svaki mjesec baciti oko na game master na bug-u i vidjeti koje su igre na top listi forumasa .A elder scrolls online nije ni u prvih 30.

http://www.thetoptens.com/mmorpg-games/ ali nisam ni sumljao koji je prvi u svijetu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 0:04 (dreadmoore).
12 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
chaselol kaže...
DeniZg kaže...

Ja osobno ne gledam ali mi je dovoljno svaki mjesec baciti oko na game master na bug-u i vidjeti koje su igre na top listi forumasa .A elder scrolls online nije ni u prvih 30.

http://www.thetoptens.com/mmorpg-games/ ali nisam ni sumljao koji je prvi u svijetu.

Koji debilna i totalno neobjektivna lista, šta EVE ne zaslužuje mjesto u TOP 10? baš......

16 godina
Reanimator kaže...

Koji debilna i totalno neobjektivna lista, šta EVE ne zaslužuje mjesto u TOP 10? baš......

ja je nisam pravio a sto se tice EVE ona bi trebala biti medju prvih pet

12 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
Reanimator kaže...

Ma nemoj da me krivo shvatiš, govorim za tvorca te liste......a što se tiče WOWa na prvom mjestu, mogu samo reći da je tu jer je maltene pionir MMOa.....inače ne zaslužuje po meni prvo mjesto, čak ni među prvih 5. Definitivno prenapuhani MMO.

14 godina
Reanimator kaže...
dreadmoore kaže...
Reanimator kaže...

Ma nemoj da me krivo shvatiš, govorim za tvorca te liste......a što se tiče WOWa na prvom mjestu, mogu samo reći da je tu jer je maltene pionir MMOa.....inače ne zaslužuje po meni prvo mjesto, čak ni među prvih 5. Definitivno prenapuhani MMO.

WoW.u je trenutno tesko parirat zbog contenta i fanboya. Treba nadoknadit sve sta su oni kroz sve ekspanzije nametali u igru... Zato mu se nitko ne moze priblizit.

18 godina

Treba otvorit temu za hejtanje ove igre da se ljudi mogu ispraznit, ovako spamaju ovu temu za one koji zele nesto procitati korisno i zanimljivo.

Pretpostavljam da vecina "pljucarosa" i ne igra ovu igru, al eto, imaju potrebu za tim :)

Moj PC  
9 1 hvala 0
14 godina

iskreno vecina negativnih komentara je baš bilo od ljudi koji su igru probali i koji su veterani MMO igara.

dakle bilo je barem 5-6 postova od 5-6 razliicitih ljudi koji su naveli iste probleme sa konkretnim informacijama/mehanikama itd.

a što se tiče pljuvanja,ja cu uvijek pljuvat po cijeni igre i po monthly subu.

13 godina
neaktivan

Evo ocjene od Angry Joa :) nisam gleda jeli tko zalipi prije mene pa ako jest ignorirajte...

Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina

To sta je neko vetern nista mi ne znaci,eto, ja igram igre od ZX Spectrum 48K, a MMO od GW1/WoW-a.

Nista to ne znaci.

A probat igru i igrat igru, meni nije isto.

Al ok, jasna mi je tvoja poruka :)

Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
Virty kaže...

Treba otvorit temu za hejtanje ove igre da se ljudi mogu ispraznit, ovako spamaju ovu temu za one koji zele nesto procitati korisno i zanimljivo.

Pretpostavljam da vecina "pljucarosa" i ne igra ovu igru, al eto, imaju potrebu za tim :)

Ja nisam dosao pljuvati po igri nego samo ukazati problem a to je cijena za koju se prodaje i plus mjesecna preplata.Te nedavno sam negdje procitao da za novce moras kupiti mounta i odmah nisam ni htio trositi na ovo novac.Mozda su to sad ukinuli da nemoras trositi par € za mounta neznam nisam u toku.Igrao sam betu i beta me je malo podsjecala na GW2 u startu mi se onda nije svidjela.A sto se tice skyrima ono odlicno izgleda.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice