The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.813
|
čitano: 348.456
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls:Online
Mlitavi kaže...
Meni se čini da je njihova politika ulovit što više love od prodaje na račun TES imena, pa na početku od pretplate, pa se nakon nekog vremena prebacit na f2p i opet zaradit lovicu od prodaje na onima koji sada trenutno ne žele kupit igru i onda nastavit uzimat lovicu na mikrotransakcijama.

My thought's exactly {#}

Živi bili pa vidjeli no ovakav scenarij je vrlo vjerovatan...

13 godina
Tonči kaže...
Rhodin kaže...

mane, koje su po meni brojne i za mene nepremostive.

Koje?

Mene najviše smeta što igra nema PVP za manji broj igrača (battlegrounds i arena), kao niti PVE za veći broj igrača (raidovi).

Povrh toga, nema globalne aukcijske kuće, inventory management je nepregledan, nema chat bubbles-a, questovi se sastoje od puno hodanja i premalo šoranja, a sam kombat je zamaskirani tab-target uz loše i ukočene animacije lika.
Ali, koga takve stvari ne smetaju, nemam ništa protiv da uživa u igri i plaća pretplatu. O ukusima se ne raspravlja.
17 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Kombat, party sistem, kruzni dungeoni, looting sistem sa chestovima u dungeonima, skilovi, stamina management sa dodgeom koji uvijek uzima 50% stamine itd, endgame u Cyrdilu (pve +pvp) i slicno.

Ni ne pricam o trenutnim problemima sa lagom i slicno o kojima citam a mogu bit potencijalno ispravljeni.

Kako to misliš? Ti ne igraš igru? Tako i ja. Ne volim nikako Su-32. Mnogo mi je draži F/A-18, jer Su-32 pati od problema s kočionim sustavom, motori gutaju više goriva, a performanse iznad 8 tisuća metara su relativno loše kako čitam pa... Nisam zadovoljan. 

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
The Elder Scrolls:Online

Volim kad krenes pravit pametan Tonci. U beti sam vidio sve sto me zanimalo o igri. Da, igrao sam ju, ali vjeruj da necu za ovo placat mjesecnu pretplatu. Nastavio sam pratit igru jer me originalno zanimala da vidim ima li pomaka u pozitivnom smjeru i jesu li stvari o kojima smo pricali ispravljene ili se barem radi na njima.

Nisu.

Drago mi je da si ju kupio i jako mi je drago da uzivas u igri, Tocni, ali molim te ne pametuj i ne obracaj mi se sa visoka, ne pusim taj tvoj stavi.

Moj PC  
8 2 hvala 0
14 godina

Tonči kao da je popio svu pamet svijeta

https://www.youtube.com/user/TheUntouchables2k14

6 3 hvala 0
18 godina
sstrmi kaže...

Tonči kao da je popio svu pamet svijeta

tocni (bar u ovoj temi) od 100 postova kojih je napisao (karikiram) mislim da sam vidio sam jedan koji koliko-toliko ima smisla. puno zujis, a malo meda dajes tonci

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Volim kad krenes pravit pametan Tonci. U beti sam vidio sve sto me zanimalo o igri. Da, igrao sam ju, ali vjeruj da necu za ovo placat mjesecnu pretplatu. Nastavio sam pratit igru jer me originalno zanimala da vidim ima li pomaka u pozitivnom smjeru i jesu li stvari o kojima smo pricali ispravljene ili se barem radi na njima.

Nisu.

Drago mi je da si ju kupio i jako mi je drago da uzivas u igri, Tocni, ali molim te ne pametuj i ne obracaj mi se sa visoka, ne pusim taj tvoj stavi.

Daj nauči reagirati na zafrkanciju. Što si nabrijan koji k? - Svakako, u beti - da. Nisam je kupio (niti hoću vjerojatno), ali dosta je stabilnija od bete i laga nema (barem ne na EU serveru). Zato sam je i odlučio probati umjesto čitanja. Čitati o nečemu najčešće nema veze sa stvarnim stanjem, pogotovo ako se misli na službene forume.

14 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Tonči kaže...
Rhodin kaže...

mane, koje su po meni brojne i za mene nepremostive.

Koje?

Mene najviše smeta što igra nema PVP za manji broj igrača (battlegrounds i arena), kao niti PVE za veći broj igrača (raidovi).

Povrh toga, nema globalne aukcijske kuće, inventory management je nepregledan, nema chat bubbles-a, questovi se sastoje od puno hodanja i premalo šoranja, a sam kombat je zamaskirani tab-target uz loše i ukočene animacije lika.
Ali, koga takve stvari ne smetaju, nemam ništa protiv da uživa u igri i plaća pretplatu. O ukusima se ne raspravlja.

E ovo je spot on sto se i mojih prohtjeva tice, te nedostatke ne mogu probaviti, osim ovog za arene, taj mini TDM ne volim, one su pokopale ranked scenu u swtoru

17 godina
odjavljen
Hystorian kaže...
DeniZg kaže...

E ovo je spot on sto se i mojih prohtjeva tice, te nedostatke ne mogu probaviti, osim ovog za arene, taj mini TDM ne volim, one su pokopale ranked scenu u swtoru

Meni se sviđa što nema velikih raidova, a PvP za manji broj igrača bi bio dosta zgodan. Questovi dosta traju, to je malo nezgodno bez mounta (i to onog bržeg) i moglo bi odbiti dio igrača koji žure za leveleom i eng-gameom.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ja malo počeo... :P - Gdje igra većina naših? Koja frakcija?

vecina nas igra ebonhart momentalno nas je u guildu 50 sa naseg govornog podrucja

sto se tice ekipe koja ceka da igra postane f2p zapamtite datum kad sam ovo napisao mogli bi se jos jakooo dugo nacekati

levelanje u ovoj igri traje dosta dugo odnosno duze za duplo od recimo swtora naravno to nije prednost nego mana ali igra me trazi da je upalim svaki dan

meni ta zaraza vrijedi 160 kuna za 60 dana game time code

druga stvar koja nije zanemariva a tice se baze igraca koja placa pretplatu a to je uskori izlazak na konzolama sto ce im sigurno dici bazu ljudi 

treca stvar sve zavisi od njihove brzine stvaranja novog contenta i velicine tog contenta (vec izlazi treci patch i vrlo brzo dolazi novi content)

za sad su se pokazali da brinu o igri i da rade na njoj i to puno

Btw rhodin ona prica da je cyrodil pvp++pve zone nije se pokazala potpuno istinita.

izlazi adventure zone(samo pve zona) iako u cyrodilu postoje dungeoni ali i u dungeonu u cyrodilu mozes naletit na protivnicku frakciju

tako da ovim wanna be f2p igracima je bolje da ni ne racunaju na eso i nek upale opet crackirani tetris

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 15:58 (ZujoVg).
18 godina
protjeran

ma ja sam cancelirao pretplatu,sacekat cu da bude B2P ili f2p ili cu se resubat kad odem u penziju za nekih 20 godina

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima pve raidova, tj. adventure zona za 4 igrača, kao i onih za 12 igrača.

Što se pvp-a tiče, Cyrodiil je pravo osvježenje u odnosu na arene koje imaš u svakom MMO.

Cyrodiil je ogorman prostor u kojem imaš sve; velike opsade tvrđava za 200 igrača, manje skupine koje lutaju, možeš naići na solo 1 na 1 obračune, ili borbe manjih grupa. Vrlo je važna koordinacija i komunikacija. Ne moraš se sletiti u srce zerga i poginuti za 3 sekunde. Mala grupa može napasti veću s leđa ili s boka, ili držati choke point kao što je most, i izjednačiti izglede. Cryodiil također ima public dungeone u kojima možeš naići na igrače protivničke strane. Osobito bude zanimljivo kada se male grupe sve 3 sukobljene strane nađu u istoj tamnici. Isto tako, Cryodiilom je raštrkano više malih gradova koji imaju pve questove koje radiš, u takoreći, world pvp okružju gdje možeš naletjeti na protivnike dok radiš questove, ili u tim gradovima. Kartom su raspršeni bossovi, na vrhovima planina, u tamnicma ili osamljenim tornjevima. Tu su i pvp questovi izviđanja, koji te šalju duboko u neprijatljski teritorij, misije zauzimanja manjh objekata, kao farme ili rudnici; i quest da se osvoji protivnički elder scrolls i donese u svoj tabor.

Uskoro će biti otvoren i Imperial City u sredini mape, u koji se još ne može ući, u kojemu će se sukobljavati manje grupe igrača, kombinirano sa pve elementima, po uzoru na proslavljeni Darkness Falls iz Dark Age of Camelot MMO-a iz 2001. g.

Što se tiče dugog trčanja / jahanja, od utvrde do borbe, nakon smrti, tu su soul gemovi kojim se mogu ressurectati saveznici, samo ih treba nabaviti i koristiti.

Cyrodiil nije samo zerg pvp, kao što bi netko neupućen mogao pomisliti.

Cyrodiil je sve u jednom, sveobuhvatni mass pvp, open world pvp, pve, i pvp manjih grupa, sve ovisno kako ga želiš igrati.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 17:27 (dayvee).

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma daleko od toga da je igra smeće, to je prejaka riječ. Niti jedna igra ne moze zadovoljiti sve ukuse i prohtjeve. Što se nekome ne sviđa, drugome je super.

Mislim, tko ju nije igrao ne treba igru ni blatit. Ovdje bi se trebalo razgovarati o činjenicama uz poneku usporedbu s konkurentskim igrama.

Osobni dojam je samo to i nista drugo, o ukusima se ne raspravlja. Ja ovdje mogu navesti što mi je dobro, a što nije, i zašto je to tako, a na čitatelju je da procijeni koliko mu je relevantno to što se ovdje piše.

Što se tiče prelaska na F2P, tu bih se složio da od toga doskora neće biti ništa jer je ovo jedini MMO za konzole, dakle ekskluziva, i ako ništa, bar će na toj ekskluzivi natući dovoljno love da ne moraju prelaziti na F2P. Puno više ljudi se igra na na konzolama nego na PC-u i to je činjenica. Zato i je u igri iznimno izrazen konzolitis, koji većini igrača na PC-u ne odgovara.

Igra neće biti neuspjeh, koliko god to neki zagovarali.

Oni se mogu pokopati jedino game-breaking bugovima i izrazitim nedostatkom contenta. Iako će se i to teško dogoditi jer igra ima velik fanbase.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hystorian kaže...

Ma daleko od toga da je igra smeće, to je prejaka riječ. Niti jedna igra ne moze zadovoljiti sve ukuse i prohtjeve. Što se nekome ne sviđa, drugome je super.

Mislim, tko ju nije igrao ne treba igru ni blatit. Ovdje bi se trebalo razgovarati o činjenicama uz poneku usporedbu s konkurentskim igrama.

Osobni dojam je samo to i nista drugo, o ukusima se ne raspravlja. Ja ovdje mogu navesti što mi je dobro, a što nije, i zašto je to tako, a na čitatelju je da procijeni koliko mu je relevantno to što se ovdje piše.

Što se tiče prelaska na F2P, tu bih se složio da od toga doskora neće biti ništa jer je ovo jedini MMO za konzole, dakle ekskluziva, i ako ništa, bar će na toj ekskluzivi natući dovoljno love da ne moraju prelaziti na F2P. Puno više ljudi se igra na na konzolama nego na PC-u i to je činjenica. Zato i je u igri iznimno izrazen konzolitis, koji većini igrača na PC-u ne odgovara.

Oni se mogu pokopati jedino game-breaking bugovima i izrazitim nedostatkom contenta. Iako će se i to teško dogoditi jer igra ima velik fanbase.

vidis o tome i ja govorim

naravno da igra ima nedostataka, momentalno me recimo zivcira pvp 

lev 33 sam a likovi u pvpu vec par dana su lev50 veteran 5-10 i kao igra te buffa ali ti ne buffa recimo manu toliko i mozes odredjeni spell u pvpu bacit 4 puta dok taj isti spell u pve zoni gdje je moj level bacam 8 puta

znaci desava mi se nedostatak mane i kolju me ko konja u pvpu.

sad momentalno levelam se kroz pve zonu da bi u pvp uletio kad budem lev 50

pa maintenance

prvi main europskog servera je bio u prime time onda drugi oko 16h popodne i jutros rano ujutro reko ajd bar slazu servere kad najmanje igracima smeta kad ono mahuna momentalno su serveri opet sruseni

pa bugovi koje doduse ispravljaju ali stalno popravljaju bugove koje sam vec nekako prosao a stalno nalecem na nove

nedostatak auction house itd,itd

daleko od toga da igra laga ili da je cijela zbugana ali ima sitnica koje nerviraju

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 18:41 (ZujoVg).
18 godina
protjeran
Hystorian kaže...

1)jer je ovo jedini MMO za konzole, dakle ekskluziva, 

2)Iako će se i to teško dogoditi jer igra ima velik fanbase.

1) Defiance,Dust514,FFXIV, ...

2) Star Wars fanovi vs SWTOR ?!

14 godina
neaktivan

Za pod 1 ne mogu nista reci jer sam samo za FF uopce cuo

Pod 2, sta fali swtoru? Igra je dobra, contenta ima hrpa i redovito izlazi novi, broj igraca je stabilan vec godinu i pol dana, ne znam zbilja na sto mislis?

18 godina
protjeran
Hystorian kaže...

Pod 2, sta fali swtoru? Igra je dobra, contenta ima hrpa i redovito izlazi novi, broj igraca je stabilan vec godinu i pol dana, ne znam zbilja na sto mislis?

bila je P2P  pa su presli na F2P,zar ne?

18 godina
Hystorian kaže...

Slazem se.

Ovo ce mi biti prvi MMO na konzoli (PS4), stoga teskog srca preskacem PC verziju nakon desetljeca igranja MMO igara na PC kanti :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
14 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...
Hystorian kaže...

da i?

17 godina
neaktivan
Hystorian kaže...
Van_Blaster kaže...
Hystorian kaže...

da i?

Lol!!!

WoW ima f2p već više od 5 godina pa nikome ništa xD

Grow old or die trying
12 godina
neaktivan
ZujoVg kaže...

dobro onda igraj tetris  i nek ti eso bude smece

ja nemam nista protiv

al nemoj kenjat po igri i ljudima koji ovo igraju i koriste ovu temu za informiranje, povezivanje i na kraju krajeva komentiranje

kad budes igrao i otkazao sub reci igra je smece meni se ne svidja i ne vrijedi te novce

do tad odhebi u troskocima

Igra je smece do plafona ako ti nešto nije jasno obrati se upravi vodovoda :)

Igra u beti i rekao dovidjenja releasu...Ne kužim šta ti tu nije jasno, možda da nacrtan...Braniš igru kao da ti ju plačaju da ju igraš, šuti i igraj ju a ako ja ili neko drugi kaže da ne valja to je moje mišljenje a svoju ograničenost u shvaćanju tuđih komentara ostavi kod kuće, jasno ? kk, thx bye...

4 9 hvala 0
18 godina
protjeran
Hystorian kaže...
Van_Blaster kaže...
Hystorian kaže...

da i?

SW ima stotine milijuna fanova i vecina nije smatrala igru vrijednu placanja mjesecne pretplate ili cak ni zauzimanja prostora na HDD-u,serveri su bili pustare i svako malo su se spajali,igra je lsa  MMO kao i ESO ,brojni fanovi nemogu  spasiti igru od unakazivanja prelaskom na F2P.

E sad ,igram mmo-ove radi socijalne interakcije sa drugim igracima,prijateljski iil neprijateljski kontakti svejedno mi je.

Sto se to sad desava sa ESO,usporen napredak ,exp dobivam samo za questove sto me ne interesuje a i vecina igraca je asocijalna igraju mmo kao solo sp igru.Ne mogu cak napredovati ni u ciirodilu.

Trenutno samo sto me drzi uz ovu igru jeste trazenje veza   likova i knjiga iz Morowinda i Obliviona sa ovim dogadjajima i likovima u ESO-u.

Da bih se prisjetio likova i njihovih prica zaigrao ponovno Oblivion i kao TES igra ponovno me fascinirala svojim svijetom koji je zivlji od ovog u ESO-u,a i lik mi nema nikakvog ogranicenja sa klasom ili buildom.Imam osjecaj da igram neki open world sandbox mmo ,osjecaj koji mi nedostaje u ESO-u koji je jedino graficki superorniji.

ESO nije losa TES igra samo je los MMO.

12 godina
protjeran
sk0MI kaže...

Igra je smece do plafona ako ti nešto nije jasno obrati se upravi vodovoda :)

Igra u beti i rekao dovidjenja releasu...Ne kužim šta ti tu nije jasno, možda da nacrtan...Braniš igru kao da ti ju plačaju da ju igraš, šuti i igraj ju a ako ja ili neko drugi kaže da ne valja to je moje mišljenje a svoju ograničenost u shvaćanju tuđih komentara ostavi kod kuće, jasno ? kk, thx bye...

Pa onda čovječe IDI IZ TEME. Kao što ti je rekao "u troskocima". Šta si još uvijek tu i truješ temu i hejtaš

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 15:53 (Reanimator).
12 godina
neaktivan
ZujoVg kaže...
pa dobro smece ti je reko sam ti nemam nista protiv

igrao sam WOT tri mjeseca i meni se igra ne svidja odnosno nije mi zarazna

neces naci ni jedan moj post na temi WOT-a jer ima ljudi koji to igraju i kojima se to svidja traze savjete i netreba im idiot da im hejta i spama temu

Mene uoće ne zanima da li ti imaš protiv ili ne igra je fail...Back to your phail game Jimmy!

1 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

Volio bih kad bi mogao iskljuciti ostale igrace iz igre pa igrati kao nastavak TES serijala, ali sta je tu je!
Maloprije propao kroz texture radeci main quest, cekao nekoga da me unstuck-a jer ni TP nije pomagao, svega 5 min sam cekao, svaka cast {#} 

Realno, ne smeta mi pretplata igra nudi dosta toga :P

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

pa eso nije smece. da je smece onda ga nitko ne bi ni kupio niti bi ga igrao. sigurno da svaka igra imaju svoju kolicinu fanboy-a koji ce je igrat bez obzira na sve ali taj broj nije ogroman. eso je jednostavno jedan prosjecan mmo u kojem nema nista revolucionarno (sve vec videno) i usudio bih se reci losija kopija skyrim-a. najvise zbog toga jer je igra i na konzoli, stoga je moralo doc do ''poglupljivanja''.

stvar je u tome da ima puno boljih igara koje su buy2play (to ne mora znacit da su te igre najbolje, nego su bolje nasuprot eso), a da ne govorimo o igrama sa pay2play modelima. i to sa objektivnog stajalista o kvaliteti, a ne subjektivnog dojma. jer netko ce igrati eso jer mu se jednostavno svida ali onda takva osoba ne moze soliti pamet drugima i govoriti da je eso the best of the best. to je ono sto ljudi ne kuze, tj ono sto ne zele priznati (bar ovdje neki pojednicni) pa se cijelo vrijeme hvataja za slamku koja se zove pretplata.

18 godina
ZujoVg kaže...

gledaj ljudi dolaze na ovu temu jer su negdje nesto culi vidjeli itd o igri i interesira ih detaljnije i kako da se eventualno prikljuce community-u

to je razlog zasto sam ja osobno ovdje jer pokusavam okupiti sto veci broj nasih igraca u jednoj guildi da bi na kraju krajeva i meni game exp. bio bolji plus na ovoj temi sam cim sam cuo da se release novi mmo

sta mislis obi sto ih vise zanima ono sto je bilo u beti ili momentalno stanje

gledaj vec i pticice na grani znaju da te hebe pretplata i da bi MOZDA igrao da je b2p vjerujem da i po mojim postovima znaju da mi se igra dopada

nisam odigrao ni jedan TES nastavak prije ovoga dosao sam sa mmo igre na ovu mmo igru i kao mmo igra mi se svidja jer se osjeti bar malo nekakve zasluge za nesto sto si napravio

navodno u skyrimu i prijasnjim nastavcima se to jako osjetilo pa ljudima iz tes serijala je to manje izrazeno i ne svidja im se. i to je u redu

meni netrebas ti i skomi da mi kazu da je ovo smece kad to 'smece' igram svaki dan po 3-4 sata i zove me i sutra da opet upalim

ma vi ne shvacate jednu stvar. ja nikad nisam rekao da je igra smece. kao sto ne shvacate da je beta 95% cijele igre. sigurno da ce novi content izac, ali combat se nece nikad prominit. do sada sam igrao dovoljno mmo igara da ovo mogu posvjedocit iz prve ruke. prvenstveno promjene idu u smislu popravka bugova, optimiziranja, balansa necega ako treba i naravno novog contenta. takoder, ja nikad nisam rekao nekome da ne smije kupiti igru. ja sam samo savjetovao iz svog iskustva iz bete (nekih 20 sati ako ne i vise) da je ja ne bi igrao uz dosta detaljan opis stanja kako bi pomogao ljudima da se odluce dal da iskrcaju lovu za igru ili ne.

mene osobno ne smeta pretplata. je da je jedan bitan razlog, ali i bez nje bih se dobro zamislio dal da iskrcam 50€ ili da kupim nesto drugo. vjerojatno ovo drugo.

to sto govoris da je ljudima koji nisu prije igrali tes igre, da, to se slazem, da ga nisam igrao vjerojatno bi imao drugacije misljenje, ali sta je, tu je.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Hebate koliko hejtera ovdi ima :)

Iman dojam, da ih je pola igralo/vidilo betu, a pola nikad nije vidilo igru osim na netu :)

Sve u svemu, zelim igri kao i svim drugim mmo igrama, dug i sretan zivot! {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Obi i Skomi. Ne znam od kud potreba pisanja toliko postova da vam je igra bezveze. Ja odigrao betu, vidio da je sranje , ali ne pada mi na pamet tu pametovat ljudima da je igra fail. Pustite ljude da uživaju, neka svako sam prosudi po yt filmicima , raznoraznim rewievima da li im se igra ili ne. Ja sam npr. nakon ESO bete glatko napravio preorder za Wildstar i ne pada mi na pamet pljuvati ovdje. Hvala

3 5 hvala 0
12 godina
protjeran
weco75 kaže...

Obi i Skomi. Ne znam od kud potreba pisanja toliko postova da vam je igra bezveze. Ja odigrao betu, vidio da je sranje , ali ne pada mi na pamet tu pametovat ljudima da je igra fail. Pustite ljude da uživaju, neka svako sam prosudi po yt filmicima , raznoraznim rewievima da li im se igra ili ne. Ja sam npr. nakon ESO bete glatko napravio preorder za Wildstar i ne pada mi na pamet pljuvati ovdje. Hvala

Eto, vidiš to se traži......napokon netko normallan

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice