evo konacno i ja dobijem key, skinem, pokenem, "pokusam" se ulogirat, ali nejde.
NEJDE PA NEJDE! 
Nego ako kome treba key trk ovamo!!! Link!
evo konacno i ja dobijem key, skinem, pokenem, "pokusam" se ulogirat, ali nejde.
NEJDE PA NEJDE! 
Nego ako kome treba key trk ovamo!!! Link!
Ako netko ima za donirati key, bio bih jako zahvalan :)
Ja instaliram jučer eso client i skine igru,odmah je patchira i sve,i dns opet neki auto update i opet skida,eso mi sad zauzima 50gb,je i ostalima tako velika igra?
evo moj additional key iz bring a friend-a
ko oce igrat nek ugrabi
4NJ4573GTNEKKJNE9GAE
Javite se na pm kome treba.
Nevjerojatno... regao sam se s dva emaila i niti na jedan nisam dobio invite, dok reklamu za prepurchase dobivam redovito...
facepalm
EDIT;
Hvala Rocinante, ali poanta je u tome sto nisu bas fer...
Nevjerojatno... regao sam se s dva emaila i niti na jedan nisam dobio invite, dok reklamu za prepurchase dobivam redovito...
facepalm
imas moj key 2 posta gore.
Ako netko hoće, bring a friend key.
ATTL379CA33JHYFY9NND
KTTDKFD3R9TNME7AHHTJ
E5FLYY6NWFW6MAXYT6YF
kent vejt
Nego hoce li nam ostati likovi s kojima smo igrali prosli vikend? I kad ovaj pocinje?
kent vejt
Nego hoce li nam ostati likovi s kojima smo igrali prosli vikend? I kad ovaj pocinje?
Ostaju likovi od prošle bete, počinje u 5 sati
Do kad točno traje? Ne mogu igrati prije nedjelje predvečer a volio bi probati...
Ako je netko zainteresiran za neki group play javite se na PM 
Do kad točno traje? Ne mogu igrati prije nedjelje predvečer a volio bi probati...
U mailu piše da traje do EST 11:59PM 2nd March, što bi u prijevodu bilo do ponedjeljka u 6 ujutro.
Koja je razlika između Bete i PTS launchera?
Moze se log
, ekipa navali.
poceo sam od nule na dominionu pa ako jos netko igra dominion frakciju nek se javi na pm da skupa nabacimo
Jel svi počinju na istom mjestu?
Jel svi počinju na istom mjestu?
MISLIM DA SVI POČINJU OD POČETKA ISTO AL SE NA POČETKU RAZNE FRAKCIJE NE SUSREĆU. DO CYRODILA
sry na caps lock
e imam lvl 12 dark elfa i sve sam uradio, imal nekih skrivenih questova ili sta, ova zona pocetna gotova
Bring A Friend
YGT7MXJ4WD757TLMJP99
Evo skinula se igra, počeo malo igrat, za sad mi nije nešto, vidjet ćemo kasnije.
Nego da li se tkome ruši igra?
Meni se sad srušila nadam se prvi i zadnji put, još uvijek imam traume od bf4 :D
Igram malo više od tri sata betu ono zalijepio se ko lud :).Meni je ok, konačno su riješili da vidim kako sto ljudi udara pvp i ništa ne šteka nema lagga a ostali likovi mi nisu prozirni pixeli na ekranu :).
Dobro, jesam fan ove franšize ali iskreno ovaj MMO ( ako se uopće može tako nazvati više RPG sa online elementima ) bi kupio odmah da nema sub i uživao punim :):):).
Možda nakon završetka ove bete budem imao neke druge impresije ali za sada this looks only ok :).
Da čujem i druge ekipa pišite nešto ako igrate :).
Nemam šta pisati vidio sam dovoljno da igra nije vrjedna pretplate. Trebala je biti kao guild wars 2, kupiš i igraš.
Nemam šta pisati vidio sam dovoljno da igra nije vrjedna pretplate. Trebala je biti kao guild wars 2, kupiš i igraš.
Slažem se
igrao sam i WOW i GW 1... oba su mi neusporedivo bolja nego ovo...
Slažem se
WOW neusporedivo bolji? hahahhahhahahhahahhahhahahahahah
za tebe ne,jer tebi je ESO već sad najbolja igra ikad
nego el velik que za logiranje?ili uopće nema?
jedan karton ti nije dosta? pa ti pljuješ i dalje po ukusima drugih korisnika.....
Slažem se
dobar si mali, za potapanja kupusa