The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.813
|
čitano: 349.295
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: The Elder Scrolls:Online
Rhodin kaže...

Ma... meni isto pise ovo sa maintainance. Ali ne radi se o tome... 2 puta mi je skoro loadao, a onda izbacio error. Zadnje sam sada bio u login que i pisalo oko minutu, pa bacilo na 2 pa puklo skroz i opet izbacuje maintanence error.

Ovo je stress test, doslo hrpa ljudi koji bi igrali i pucaju stvari.

BTW izaso sam jer mi je "zastekalo" u razgovoru, ne morate radit logout, niti se portat na shrine, jednostavno upisete /reloadui steta kaj nisam to znao prije logouta.

Za igru koja izlazi kroz mjesec i pol dana ovo je malo previse bugova, problema sa loginom, load timeovima i slicno. To su osnovne funkcionalnosti i dogadaju se u tutorial area. Frend igra dok se ja pokusavam ulogirat, jedno 12 puta je pisao /reloadui u zadnjih 10 minuta.

Sve je to ok za stress test, cuj, ljudi navaljuju. Ali ovo je ocaj od combata pa na dalje. Nista inovativnosti niti ista. Bolje da su stavili Co-Op u skyrim, naplatili 5€ i sibaj.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls:Online

Baš nisu normalni početnom cijenom igre i još pretplata... Vidjet ćemo koliko će trajati

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 20:37 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma uz sve to jos i microtransaction.

Nije to sve problem... ajde, pregrizes pretplatu, ali bugovi u igri su tak...

Combat mogu i prezivjet, igram sa 2H I JAAAAKO sporo lupam. Fora je sto biras u svakom napadu hoces li slabi i brzi ili jaki i dugi, ima dodge, skilovi koriste dio magicu dio staminu, kak je Obi reko, ako se borim sa staminom nemrem dodgeat. Sreca vecina napada se mora blockat, dosta ih ima gdje naprosto izadjem van dok chanelaju i slicno.

Trenutno sam u login que, ponovo, nadam se ovaj put da me nece izbacit. Krenuo sam sa 7 minuta cekanja, sad sam na 14... malo pada, malo raste, ak zaigram prije pola 10 mislim da bum sretan.

U biti ak ne udjem do tada necu se ni trudit.

Igra nije losa, ali nije ni posebno dobra. Iskopirali su puno ideja sa GW2, no nisu ih ucinili boljima, cak dio losijima. Moram vise odigrat, trenutno su mi misljenja podijeljena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zar i to postoji.{#}

Origin: Overlord_HR, BC2: OverlordCRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 21:06 (Overlord07).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da je to "feature" za stress test/ betu, nadam se barem.

Ja sam nutra upao kroz 10 minuta. Trenutno igram, ali ima puno bugova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ok combat je malo monoton i treba se naviknuti na to. igram s bowom i ako nisam nanisanio pogodio sam to mi bezveze.

ima neka ptica sto leti bezveze i nemrem je ubit iako sam opalio valjda soma strijela na nju. kad pucam strijele u drvo ili vrata ne ostaju zabijene. ipak nema toliko interakcije s okolinom kao sto sam mislio

jako me podsjeća  na gw2 samo grafika je puno bolja i cijela igr je nekako tecnija. 

igram naravno ovo sam za sad pa je malko dosadno ali u guildi nekoj u instancama mislim da nebi bilo lose

iskreno interesira me pvp to jos nisam probao

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
Trenutno igram, ali ima puno bugova...

navedi ih...

14 godina
ZujoVg kaže...

ok combat je malo monoton i treba se naviknuti na to. igram s bowom i ako nisam nanisanio pogodio sam to mi bezveze.

ima neka ptica sto leti bezveze i nemrem je ubit iako sam opalio valjda soma strijela na nju. kad pucam strijele u drvo ili vrata ne ostaju zabijene. ipak nema toliko interakcije s okolinom kao sto sam mislio

jako me podsjeća  na gw2 samo grafika je puno bolja i cijela igr je nekako tecnija. 

igram naravno ovo sam za sad pa je malko dosadno ali u guildi nekoj u instancama mislim da nebi bilo lose

Ja ne znam koji si ti GW 2 igro, ako je ovo bolja grafika onda je WoW Crysis 3, a o tecnosti igre ne zelim niti pricat. Ovo za 55€ i 15€preplate moze igrati samo netko tko ima love i opaki je ljubitelj ovog serijala.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
18 godina
protjeran
Overlord07 kaže...

Zar i to postoji.{#}

zar nisi igrao SW TOR u prvom tjednu nakon izlaska?

Moj utisak,ipak ovo bi trebao biti rpg MMO,pa mi nesmeta combat ni animacije ali ovo nije vrijedno mjesecne pretplate, platiti igru mi je ok , ali pretplatiti se ,ma ni govora.

13 godina
neaktivan

Prvo sam 45min čekao u queue.
I onda..... Užas. Ispod svakog očekivanja, priča je donekle OK, ali svi ostali elementi su 2/10.
Stvarno veliko razočaranje :/ 

1 0 hvala 0
18 godina
Athalansy kaže...

Prvo sam 45min čekao u queue.
I onda..... Užas. Ispod svakog očekivanja, priča je donekle OK, ali svi ostali elementi su 2/10.
Stvarno veliko razočaranje :/ 

sta je najgore ja samo pritiskam dialog opcije kao da sam na speed-u. to me trenutno ne zanima niti zelim slusat sta pricaju

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Ziga kaže...
Rhodin kaže...
Trenutno igram, ali ima puno bugova...

navedi ih...

Storagei sa kojima ne mozes raditi interact (pise press "E", kad to napravis nista se ne desava) , quest itemi sa kojima treba interactat gdje moras kruzit misem/likom oko njih neko vrijeme da se pojavi interact opcija, u 70% interakcija sa likovima (dijalozi) puca UI i moras radit /reloadui, pregrst mjesta na mapi gdje se desi da zapnes i nemos nista pa radis /unstuck, situacije gdje lupis enemya i on umre od 1 hita, a znas da ga nisi critao, barem ne za toliko, jer slijedeceg lupas 20ak sekundi dok ne umre, situacije gdje koristim charge, a ne chargam lika vec posaljem neki wave prema njemu koji ga dmg sa 10ak metara udaljenosti, a znas da nije lagg/spike jer nakon sto primi dmg on trci do mene da nastavimo combat...

mogu pisat, ali nema smisla, ima ih naprosto hrpa.

EDIT: najbolje od svega, iako ne znam je li ovo bug ili feature, je kad u gradu nestanu SVI, NPCevi i PCevi i onda moras utipkat /reloadui da postanu "vidljivi" . smatram da je to dio phasing tehnologije koji se malo cudno ponasa. Primjetio sam to kad nikako nisam mogao pronaci quest NPC-a iako sam kruzio neko vrijeme tocno po mjestu gdje je trebao biti, ulazio/izlazio iz zgrade, gledao ima li netko izna/ispod mene, postalo mi cudno da ne vidim bas nikoga u gradu, a kad tamo...

EDIT 2: jos bolje: spomenuti bug desava se i sa enemyjima, pa te lijepo ubija nevidljivi enemy sa kojim nema interakcije

Ovo postaje sve bolje

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 23:16 (Rhodin).
17 godina

Ma igra je uvjek bila lutanje otvorenim svjetom. Igra mi nikako ne paše kao MMO vidim igru za pola godine na f2p modelu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
=xfact= kaže...

probao malo.. totalno mi ne zanimljivo..  nema sanse dat lovu za ovo.a kamo li im jos placat svaki mj. {#}

stvarno istina,evo ja već nekih sati pol igram,skoro pa 5-i lvl i ne sviđa mi se baš zasad.Nekako mi je UI presiromašan,mislim ajd onaj kompas je standaran za es,ali glupo mi je da nema mini map i da questovi nisu označeni na mapi pa moram okolo lutati da nađem.Igram sve max 1080p i grafika nije tako nešto posebno,a nije baš ni optimizirana igra totalno,imam fx 4100 i 270x toxic sve default,i imam oko 30fps prosječno ali grafa iskorištena max 42% a proc 60% i onda još kad dođeš di ih je više pa padne na 20-25fps

combat isto ništa posebno,ni animacije spellova ništa posebno.Mislm da ovo ne vrijedio 60€ i još pretplata

https://www.youtube.com/user/TheUntouchables2k14
17 godina

Mislim da nas dosta ima taj osjećaj da igra nije ni posebno loša ni posebno dobra... kak bi rekli naši stari "nit smrdi, nit miriše".

Da se sve i ispolisha... nemrem reć da bi bila odlična. Combat je ok, melo je sporiji, ali to omogućava taktiziranje. Skilovi se daju dosta modat i sve je to ok, ali kad se sve zbroji i oduzme ništa revolucionarno što već nije viđeno, a djeluje traljavo izvedeno.

Svijet je ok, nije ružan, ali ni posebno lijep, iskreno meni je skyrim ljepši puno.

Questovi su ok, trudili su se da se ne ponavljaju, quest mobovi vas prate, ili vi njih, dočekaju vas blizu onoga gdje ste završili quest (uglavnom, nekad se morate vratit gdje ste ga pokupili) pa nije baš da stalno trčite napred, nazad, nisu u stilu "ubij 200 mačaka", pa onda "skupi 200 repova" kak je wow znao bit, većina ne zahtjeva ni neki posebno ciljani combat, dosta podsjećaju na ES serijal, pa je to valjda prednost.

Imate uglavnom svoje questove odijeljene od ostatka playera, pa ako ste ga vi okrenuli, ili na neki način pomakli, ostali igrači to ne vide. Oni imaju "zaseban svijet". Upravo ovo i jest problem, koliko god se ideja čini dobra - niste u MMO-u. U partyu sam sa frendom cijelu večer, a svaki igra svoju igru. On ni na koji način ne utječe na moj svijet, niti ja na njegov. To je završilo tako da smo uglavnom svatko pokrenuli nešto, trudili se da to bude isto ili slično, no neminovno bismo se svako malo razdvojili i otišli svatko na svoju stranu. Po meni to nije ideja MMO-a, a često djeluje i traljavo izvedeno, nestaju NPC-evi i slično... Opet, da se ispolisha neće ličit na MMO. Dešavalo se radi toga i da smo na istom mjestu, ali svaki u svojoj fazi/instanci/kako god to oni zvali, pa se nismo vidli međusobno.

Ne znam... možda kad dođem do dungeona, možda je endgame bolji... ovo mi je tak. Možda OK ideja, traljavo izvedeno, ne nužno loše, ali nismo ni oduševljeni. Da je B2P ne bi razmišljao jedne sekunde... Kad se uzme u obzir prepurchase bonus, pretplata i ingame store, da ne velim imperial edition... Više naginje prema ne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 1:43 (Rhodin).
Moj PC  
11 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
ZujoVg kaže...

Ja ne znam koji si ti GW 2 igro, ako je ovo bolja grafika onda je WoW Crysis 3, a o tecnosti igre ne zelim niti pricat. Ovo za 55€ i 15€preplate moze igrati samo netko tko ima love i opaki je ljubitelj ovog serijala.

pa ovako u gw2 su bile event zone u open worldu u tim zonama cim se pojavi 20+ ljudi laga game po tome mi je ovo tečnija igra jer i 20+ ljudi na jednom mjestu igra ne laga.

što se tiče grafike samo udji u vodu i pogledaj kako izgleda voda plivanje itd i vidit ceš po čemu mislim da je grafika bolja

14 godina
neaktivan

mm da meni je osobno ljepsa voda u gw2.. vise boje ..mozda nije realnija ali mi je ljepsa..  najvise me smeta ukocenost likova ..ono kretanje i borba je ko iz half life-a  iz 98

igram dosta blade and soul cisto iz zajebancije (kineski) pa prelazak sa jedne takve fluidne i ljepe igre + fenomenalnog combat sistema na elder mi je poprilicno mucno. nevidim nista pozitivno u vezi te igre jednostavno. 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 9:48 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Izgleda dobro ali me nervira 15 dolara mjesecno 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 15:30 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Igra je na neki način zanimljiva, vjerovatno uz frendove bi bila mnogo zabavna, ali ovo nije vrijedno monthly subscribtiona...

I named my penis The Truth, because bitches can't handle it!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 21:43 (Flux_Pavilion).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni osobno igra izgleda vizualno skroz ok, questovi i slično je ok, ali mi se baš ne sviđa sistem klasa i što ne možeš razvijat lika kao u Oblivionu ili Morrowindu. Problem je sljedeći: igra ima pretplatu što samo po sebi nije problem (igrao sam i Wow pa me nije smetalo), no ako moram vagati da li se isplati uopće kupovati igru i plaćati pretplatu to mi je dovoljan znak da ne kupim igru. Da izgleda kao nešto za što se isplati plaćat pretplata onda ne bi ni sekunde morao razmišljati.

Nažalost, zasada nema govora o igranju ovoga, nek prođe par mjeseci dok se igra ispolira, i dok vidimo razmišljanja o end-game. Zapravo sve ovo nam još ništa ne govori dok end game ne bude poznat, jer ionako gotovo svi igraju zbog najvišeg levela.

A bugova...bio sam u nekoliko beta testiranja i ovo (obzirom na blizinu launch date) je jedna od lošijih. Nadam se da će to ispolirati i da će igra uspjeti, neće bit problem plaćati pretplatu ako to sve izvedu kako spada. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni ovo jednostavno previse smrdi na konzolitis

loading time 20min? fak jea. {#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 12:08 (=xfact=).
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Flux_Pavilion kaže...

Igra je na neki način zanimljiva, vjerovtano uz frendove bi bila mnogo zabavna, ali ovo nije vrijedno monthly subscribtiona...

ja sam pokusao sa grupiranjem sa random playerima,imali smo zelju i volju da zajedno questamo ali nije radilo, jel to bug ili je nesto drugo,ne znam

18 godina

samo zbog loading screene ne bih kupio ovu igru. ovo je zbilja uzasno. 10 min cekam da mi igra loada i onda mi upadne error i sad opet cekaj. s tehnicke strane jadno i zalosno. i kako ce oni privuci potencijalne igrace koji 10 min cekaju samo da udu na novu mapu?

12 godina
protjeran
=xfact= kaže...

Kakav konzolitis jbt, igra je MMO i primarno pravljena za PC

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 13:18 (Reanimator).
17 godina
Reanimator kaže...
=xfact= kaže...

Kakav konzolitis jbt, igra je MMO i primarno pravljena za PC

Ne bih rekao, čak i skill bar sa max 6 skilova ide u prilog tome da nije namijenjena isključivo za tastaturu. GW2 je popljuvan jer koristi maksimalno 10, ovo ovdje je rađeno sa idejom da se koristi jako malo skilova, te da se nekim block, block plus attack, hold attack i dodge kombinacijama to nadoknadi. Dodge nema zasebnu tipku nego se double tap u nekom smjeru radi. Sve je podređeno tome da se sa čim manje tipki radi čim više akcija.

Nije to nužno loše, ali vidi se VELIKI utjecaj konzola na play style.

16 godina
neaktivan

Od ESO sam praktički odustao kada sam vidio da ne mogu igrati sa omiljenom rasom Imperial i da se plaća pretplata. {#}

Sad vidim da mogu, ali samo ako dodatno platim.. E nebude..

Ova igra je money grab vjerojatno postavljena da izmuze što više love prije nego prijeđe na f2p.

Ili možda misle dovoljno publike skupiti od konzolaša?

Ne znam.

O samoj beti..

Igra nije katastrofa. Svijet je velik. Questovi su ok, zasad ništa posebno, ali barem nisu zamorni.

Animacije traju predugo. Od branja cvijeća do započinjanja same borbe. Ček da izvadim oružje prije nego castam spell. {#}

Sama borba mi nema nikakvu masu, ono što hoću reći, oružja kojima baratam djeluju mi odijeljena od lika kojim upravljam. U Skyrimu si barem imao osjećaj napinjanja luka i strijele, ovdje je to nekako umjetno.

Vitlanje melee oružjima ista stvar. Staff nisam probao, ali to može biti samo gore.

MMO igre žive ili umiru po endgame sadržaju i interesu.

Bude li sadržaja i interesa za pvp (većinom od konzolaša) ESO bi mogao opstati neko vrijeme na pretplati.

Moj novac neće vidjeti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 13:35 (NightShadow).
18 godina

ne obazirite se na reanimatora, dijete ne zna sta govori...

14 godina

koliko vidim ovdje nitko zasad ne kupuje igru,ali da vidimo anketu -

kupujem igru :

3 da
45 ne
3 možda
https://www.youtube.com/user/TheUntouchables2k14

0 0 hvala 0
13 godina

Sad kad sam malo odigrao na Daggerfall strani, bacit ću još par dojmova, što mi se čini pozitivno u igri.

1. Character creator - vrlo dobar, stvarno ima puno varijacija

2. Svijet je vizualno zanimljiv (građevine, pustinja, stijene, more itd.) i mape se čine dosta velike. Grafički stil mi vuče na Age of Conan.

3. Prezentacija questova je tipična za Elder Scrolls. Questovi su možda malo razvodnjeni, ali mogu proći.

I tu mi nekako prestaju pozitivne strane. Combat animacije i sam combat su preloši. Tako loše animacije i combat sam vidio samo kad sam igrao Star Trek Online (misije na planetima). Ovdje je combat možda čak i lošije izveden.

Ostali elementi igre koje sam uspio vidjeti i doživjeti su niti impresvni niti loši. Uglavnom prosječni MMO.

Igrajuću malo ovi igru, prošlo mi je par stvari kroz glavu:

-igra mi se GW2 - također fantasy MMO, a animacije borbe su puno bolje i tečnije, te je svijet puno ljepše stiski napravljen. Veći je naglasak na borbi, a manje na trčkaranju po svijetu (running emulator).

-igra mi se Skyrim sa svim mogućim modovima - Nema toliko loading screenova, ja sam glavni lik, nema levela, nema ograničenja klasa itd. 

-mogao bih odigrati malo i SWTOR - glavna priča je puno bolje strukturirana, svaka klasa ima svoju glavnu priču, a combat animacije su vrhunske (jedna od rijetko odlično odrađenih stvari u toj igri).

Ako nekog zanima, ovdje je Angry Joe dao svoje dojmove:

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 13:59 (DeniZg).
14 godina

eto kolege,sve smo više manje rekli...

ja nazalost nisam uvatio nekog game timea,u nedjelju cu jos.

al,cini se da smo dobro pretpostavili kako ce igra izgledati

ali me stvarno muci kako animacije nisu uspjeli srediti ... neverwinter online ima dostl oš combat i f2p je pa su bolje animacije -.-

cak i samo trčkaranje okolo djeluje jaaako loše napravljeno

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice