The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.813
|
čitano: 349.289
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
The Elder Scrolls:Online

Pozdrav ljudi, imam jednom pitanje, piše da ta beta traje od danas navečer do ponedjeljka. I to je to? Ili će biti opet npr sljedeći vikend ili kad već.

Npr dawngate beta je online svaki tjedan od čet do ned.

Očekujem dojmove ovdje od ljudi koji će igrati, i ja ću napisati nešto ak uspijem skinuti i zaigrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

zasto autor teme u prvom postu ne napise neke osnovne informacije o igri ??!!{#} a predpostavljam nisam jedini koji bi zelio znati barem osnove...lp

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Eto osnova i malo više od osnova klik

Što se tiče bete, svi ključevi koji su sada prodijeljeni su isključivo za ovaj vikend. ako i bude još sličnih događaja ovi ključevi ne uključuju pristup njima. Ovo je skoro pa "open beta" sudeći po količini beta ključeva koje su podijelili.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: The Elder Scrolls:Online

skinno i instalirao,usao u main menu,podesio  graficke opcije...

sad čekam 18h ,a u 19h imam druge obaveze <3

isto vrijedi za sutrasnji dan

e je*emu :D

mozda u nedjelju uvatim štogod vremena

18 godina
protjeran

Javlja mi Error 103 prilikom logiranja. Ima tko isti problem?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 14:22 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Serveri još nisu otvoreni. Danas u 18h bi trebali biti (12pm EST)

A i piše ti ispod "Elder Scrolls Beta Online is not currently in session"

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 14:24 (xhopeon).
14 godina
Melhim123 kaže...

Beta pocinje dns u 18h

dobro za znati,meni će biti prvi put da ću igrati ovu igru.Valjda je nešto dobro,pa možda i se i kupi

https://www.youtube.com/user/TheUntouchables2k14
14 godina
Prince-Artas kaže...

da si pročitao ingame odma ispod username i passa da piše da beta jos nije otvorena...

ili mozda otišao na error i pročitao da beta jos nije otvorena? xD

14 godina
neaktivan

sumnjam da ce to radit uopce danas. hrpa ljudi ima probleme. tako da i kad starta beta tesko budemo odmah igrali. nadam se da sam u krivu

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kakve probleme ? Skinuto je i ceka se 18h....

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja bi nadodal da se moze ulogirati i igrati, pa eto, navalite...ocito su pustili beta test malo ranije da im valjda serveri ne popucaju po savovima u 18:00.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

za sada 1st impressions i nisam nesto previse odusevljen. bolje recene to je ono sto sam ocekivao... skyrim al sa ljudima

dodao bih jos da je povezivanje dodge-a sta staminom uzasna odluka. moji napadi koriste staminu, a kad tribam utec kako cu to napravit? na kraju ispadne da samo treba mlatit ljude sa normalnim napadom, tu i tamo iskoristit neki buff i to je to. bolje da su napravili kao u gw2 tako da dodge ima zasebni resurs

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 17:34 (Obi Wan).
13 godina
neaktivan

ima na Gamespotu i drugim kanalima gameplay i opći dojmovi tako da vrijedi pogledati, ali da kao što je Obi Wan napisao Skyrim s ljudima{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 17:15 (drapa88).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Radi, no dugo mi se nešto kreira lik.... (nakon odabira rase, klase...etc)

5 minuta se pravio lik...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 17:59 (Ziga).

0 0 hvala 0
14 godina

ajoj. xD

skyrim s ljudima :(

14 godina

ja napravio high elfa - klasa - dragonknight - vidim da je to magic type,kao i sorcerer i da već se par minuta pravi char

https://www.youtube.com/user/TheUntouchables2k14

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

probao malo.. totalno mi ne zanimljivo..  nema sanse dat lovu za ovo.a kamo li im jos placat svaki mj. {#}

xfact
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina

ja isto nemrem uć. vec par minuta stoji na request character load.

mislim normalno e ovo,ovo je stress test.

sumnjam da cemo se naigrat uopće.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 18:08 (Rocinante2112).
18 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

ja isto nemrem uć. vec par minuta stoji na request character load.

Strpi se, kreirat će se lik

13 godina
=xfact= kaže...

probao malo.. totalno mi ne zanimljivo..  nema sanse dat lovu za ovo.a kamo li im jos placat svaki mj. {#}

Slažem se. Hvala Zenimaxu što su mi dali beta key, ali igra mi je skroz dosadna i generična. Na prvi pogeld se vidi da je to Elder Scrolls i da se radi o MMO-u i ne mogu reći da su nešto specijalno fulali, niti da bih ja to napravio bolje.

Ali, mislim da je problem u combatu, koji jednostavno nije dorastao današnjim standardima.

18 godina
neaktivan

Ni ja nisam nešto pretjerano oduševljen. a ni hardver mi nije nešto naročito da tjera ovo glatko...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma nisu uopce trebali raditi nikakav TESO ni nista..

The elder scrolls je trebo zauvijek ostat single player igra

ali jbg ljudi oce jos para....

6 0 hvala 0
14 godina

uspio igrati

moram priznat,grafika je OK ali nije nista ekstra,igram na high,texture negdje bas ruzno i bezbojno izgledaju

monotono

sto se cobata tiče,igrao sam nekih sat vremena tek,ali... nisam zadovoljan

combat je daleko od skyrim combata ,animacije su dosta loše,likovi uglavnom mlataraju po zraku s neuvjerljivim animacijama,udarci su nekako beztežinski,kao i zvucni efekti prilikom izvodjenja istih.

combat ej dosta monoton,kolko sam primjetio ima svega 3-4 animacije za zamah koje se non stop ponavljaju. kad se blokira s stitom ili oruzjima isto nema nekog zvuka ili efekta,ma loše je napravljeno.

što se spellcastanja tiče,to nisam stigao isprobati još. probaao sam sve osim toga i bow-a zasad.

2h oruzja isto nemaju neku tezinu niti se osjeti zamah ni ništa,samo bezveze mlataranje po zraku dok protivnik ne umre.

skyrim je isto imao onako,dosta loš combat i jednostavan,ali barem su efekti svi bili na mjestu pa se svaki udarac osjetio i to je NAJJACA karika bila. ovdje tog jednostavno nema. da ne pricam kako se moze prolazit kroz npce,nisam probao duel s nekim pa da vidim jel se kroz igrače isto moze prolaziti,ako moze...jao

ovo su eto,nakon 1h first impressions,nisu dobri.

16 godina

Igrao pola sata pa prešao na WOT,igra nista posebno.

Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina

loading time je abnormalno dug. ne znam koji je razlog ali ako ovo bude ovako ubuduce nije dobro. sjecam se u gw2 kad je bio strest test pa je loading time bio i vise nego pristojan

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

igro sat vremena i nije lose. Kao sto je spomenuto combat  i animacije su problem. Po meni se  za to  ne isplati davat mjesecna pretplata, rade cu igrati skyrim ili oblivion.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ništa posebno, odo dalje igrat Skyrima...

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

the server is currently undergoing maintenance. please try logging in later.

eto. toliko o stress testu

14 godina

Koja fcking bjeda od igre i jos planiraju imati pretplatu {#}

Skyrim je bog i batina a ovo je samo muzara, pa kolko ide, ide...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma... meni isto pise ovo sa maintainance. Ali ne radi se o tome... 2 puta mi je skoro loadao, a onda izbacio error. Zadnje sam sada bio u login que i pisalo oko minutu, pa bacilo na 2 pa puklo skroz i opet izbacuje maintanence error.

Ovo je stress test, doslo hrpa ljudi koji bi igrali i pucaju stvari.

BTW izaso sam jer mi je "zastekalo" u razgovoru, ne morate radit logout, niti se portat na shrine, jednostavno upisete /reloadui steta kaj nisam to znao prije logouta.

Za igru koja izlazi kroz mjesec i pol dana ovo je malo previse bugova, problema sa loginom, load timeovima i slicno. To su osnovne funkcionalnosti i dogadaju se u tutorial area. Frend igra dok se ja pokusavam ulogirat, jedno 12 puta je pisao /reloadui u zadnjih 10 minuta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 20:22 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice