"The Club" i "Kane&Lynch" problemi

poruka: 9
|
čitano: 993
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Alo ekipa!

dakle, obe igre izbacuju nakon par minuta (sekunda) "igranja". - neigrivo, ali igre su bar "razbibriga" pa ih želim probati. Inace, sys.req. zadovoljavam.

Izbacuje na WinXP Pro SP2 ali ne i na visti ultimate sp1.

Medjutim, Kane I Linch ima neka čudna trzanja i prije nego sto pocne doslovni play.

Molim za pomoć i nemojte sad neke rasprave o tome da su igre smeća itd, itd...

Poštovanje i unaprijed hvala!

Nepostoji glupo pitanje!
Intel Core2Quad Q6600
GeForce 8800GT 512MB
4GB DDR2 800MHz
500GB
WinXP SP2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ostale igre idu normalno na xp-u ?

Pretpostavljam da nisu originali ..?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam obadvije igre i slažem se sa zaključkom da izbacuju , ja sam taj kane & linch uspio nekak škužit kako da me ne izbaci. I završio sam je a, taj Club probao prvo, neki treninzi šta ja znam a, i u startu mi se činila smeće, to malo što sam igrao, pa mi nije bilo više niti važno samo sam je obrisao. Neznam ja mislim da izbacuju radi  onog sevisa games for windows , jer se odmah pokušava spoit na internet probao sam i isključit internet al ništa opet isto. Ja mislim da to nešto blokira igru, jer obadvije igre imaju sličan taj pristup. Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja mislim da je za to kriv "Live"! Kada ti izbaci error samo se vrati sa Start+Tab u igru i to je to.

Ako sam dobro skuzio to je problem!!

Double posters deserve to die!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobro za Hitman(odlična igra), ali ne shvaćam kako Eidos može napraviti takvu nepotpunu igru!Taj Games for Windows servis i onaj Live su pravi davež.Svako malo te izbace, ali ne moraš se na to obazirati samo se vrati u igru(Alt+Tabulator).Isti problem je i u Gears of Waru, ali tamo me izbaci još čim uđem na meniju.Uz sve ovo, LJUDI SKIDAJTE TE PATCHEVE!

Filip
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: "The Club" i "Kane&Lynch" problemi
red_taurus kaže...

Alo ekipa!

dakle, obe igre izbacuju nakon par minuta (sekunda) "igranja". - neigrivo, ali igre su bar "razbibriga" pa ih želim probati. Inace, sys.req. zadovoljavam.

Izbacuje na WinXP Pro SP2 ali ne i na visti ultimate sp1.

Medjutim, Kane I Linch ima neka čudna trzanja i prije nego sto pocne doslovni play.

Molim za pomoć i nemojte sad neke rasprave o tome da su igre smeća itd, itd...

Poštovanje i unaprijed hvala!

Ja sam kod Kane & Lynch problem sa trzanjem riješio tako što sam uzeo disk od grafičke karte i instalirao sa njega driver.

15 godina
protjeran
MOŽETE LI MENI POMOĆI?
Ono kad mi u pocetnom menu-u mise press Space,ja ga stisnem,izađe mi na desktop i pise dont send error(il kako se vec pise taj error)
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...
MOŽETE LI MENI POMOĆI?
Ono kad mi u pocetnom menu-u mise press Space,ja ga stisnem,izađe mi na desktop i pise dont send error(il kako se vec pise taj error)

Konfiguracija?

15 godina
protjeran
fareee kaže...
tarankula kaže...
MOŽETE LI MENI POMOĆI?

Konfiguracija?

ma dobra konfa,quad intel,nvidia9400,4gb rame

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice