Team Fortress 2

poruka: 1.792
|
čitano: 468.543
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Team Fortress 2
Ranko Kukumar kaže...
dreammaker kaže...

'Kradljivac' koji je platio 100kuna i za to umjesto polovnog black opsa dobio hackani black ops. stvarno sam zlo

A čuj to napiši u temi, kako ja mogu znati da ga nisi haknuo ako je tamo netko napisao da jesi i ti nisi odgovorio. Uostalom offtopic smo.

čitaj temu dalje pa ćeš vidjeti moj odgovor.

16 godina
dodajte i mene pa da bacimo....djdado16
Iz dana u dan
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
dreammaker kaže...

Ja sam te uzeo na zub jer si isfrustrirano izreagirao na moj dobar skor i optužio me da ne igram timski. Počeo si s*at i zaključivati na temelju mog dobrog K/D ratia. Tu si mi se zgadio i pokazao jadnim. Nitko te ne dira, ne diraj ni ti druge.

A čuj, takav sam prema kradljivcima :)).

Sjeti se Unreal Tournamenta...

And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom.
15 godina
Team Fortress 2

Moj vam je nik twwister35 pa dodajte, ipak je bolje igrati dok ljudi znaju cilj a ne letit po mapi ko konji {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imamo mi svoju steam grupu, pa se tako mozemo lakse naci(i nemoramo dodavati +20 frendova).

Nikad te necemo zaboraviti. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Ajde na HCL server (194.116.187.184:27015){#}

16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Zašto mi igra ne zapamti rezoluciju, uvijek kad izađem iz igre on promijeni rezoluciju?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Došao je neki patch, al ja ni Dodinho nemožemo pokrenuti igru (Server are too busy). Novi achivement je isto tu uz patch.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.

1 1 hvala 0
17 godina
Ranko Kukumar kaže...

Došao je neki patch, al ja ni Dodinho nemožemo pokrenuti igru (Server are too busy). Novi achivement je isto tu uz patch.

Nakon što sam skinuo taj patch igra radi sasvim normalno.

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

J€bote ne zeli mi uci u igru....

Nekada se ovakve gluposti nisu desavale, dok je Valve prodavao iskljucivo svoje igre preko steama, ovo sad je bugirano smece{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Team Fortress 2

Odličan video...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Danas sam igrao s dosta ekipe od tud i vidim da ima potencijala.Samo nam je falio zvučni kontakt i to bi onda bilo to :)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Team Fortress 2

Moze li mi netko pomoci. Imam problem sa konekcijom. Igra mi diskonektira nakon sto se spoji i ude u mec. Probo sam mjenjat server i matchmaking sve isto. Odmah mi u pocetku kada izaberem klasu pise autodisconnect i za negdje 20 sec izbaci sa server. A npr cod black ops,bc2 ... Rade normalno.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Joj ubijate me, ja sam u vikendici sa EDGE vezom i treba mi deset minuta da mi se Steam otvori uopće, tamo negdje sredinom mjeseca ću bit na dobroj vezi pa ćemo gejmat (ne sam TF2 nego i najbolju igru ikad, upućeni znaju o čemu pričam :D).

Barbie dressup? {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
M_dipl. kaže...

Joj ubijate me, ja sam u vikendici sa EDGE vezom i treba mi deset minuta da mi se Steam otvori uopće, tamo negdje sredinom mjeseca ću bit na dobroj vezi pa ćemo gejmat (ne sam TF2 nego i najbolju igru ikad, upućeni znaju o čemu pričam :D).

Barbie dressup? {#}

Barbie Fashion Show An Eye for Style?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
odjavljen
Team Fortress 2

Jel se ikome danas ne prikazuju svi serveri? Iz Europe imam tek par servera.

0 0 hvala 0
16 godina
Team Fortress 2

Ovo je postalo prestrašno...

Na najdraže servere se više ne mogu spojiti jer su konstantno puni, nitko neće igrat medica, a kad sam ja medic, kome god roknem ubercharge, taj se zavuče u neki kut i radi taunt!?

Od engia nitko ne gura naprijed, teleport se rijetko napravi, dispenser nisam vidio od kad je TF2 postao f2p (osim onih koje sam ja i odprije znani kolege napravili), pyro ne radi spycheck...

Primijetio sam da se timovi najčešće sastoje od 3 soldiera, 1 engie, 1 spy, eventualno demoman i 5 heavya {#}

Uglavnom, koji god mod igrao, ctf, koth, payload ili ctp sve na kraju preraste u jedan deathmatch, nikoga ne interesira objective.

Ova igra je trenutno uništena, nadam se da će se poslije ljeta sve vratiti na staro

rant over

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
10 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
underdog kaže...

Ovo je postalo prestrašno...

Znam kak ti je,uživao sam u igri(usavršio sam medica i engineera) i sad došlo toliko novih igrača koje samo zanima K/D ratio da je to strašno.

Nema više taktiziranja,svi samo lete na sve strane i onda se ljute što nema medica i što neželim više biti medic.Mislim da odustajem od igre do 9mj ili ću igrati samo s ekipom koja zna šta radi,a to je određena ekipa s foruma

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 13:51 (Hrvojestr).
16 godina

Mislim da bi se taj problem lako mogao rješiti sastancima na HCl serveru određeni dan u tjednu! Lijepo se dogovorimo i perimo! Ne igram ni ja TF2 otkad je f2p postao jer je igra postala Heavy only DM arena.Bez ikakvog team playa, al baš ikakvog. Od zabavne igre prerasla je u igru koja će mi nabiti frustracije.

16 godina
dreammaker kaže...

Mislim da bi se taj problem lako mogao rješiti sastancima na HCl serveru određeni dan u tjednu! Lijepo se dogovorimo i perimo! Ne igram ni ja TF2 otkad je f2p postao jer je igra postala Heavy only DM arena.Bez ikakvog team playa, al baš ikakvog. Od zabavne igre prerasla je u igru koja će mi nabiti frustracije.

A jos bolje da nabavimo svoj server.

16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

A jos bolje da nabavimo svoj server.

E baš to..svatko može odvojiti nešto para..možemo dići i forum(imam ja praznog web prostora)..ima tu puno mjesta za ideje..

P.S.

ajde neko igrati sad :)

17 godina
neaktivan
underdog kaže...
...pyro ne radi spycheck...

Bolna istina. Spy je opčenito bolna točka njubarama.

Igram jučer i u suprotnom timu je bio jedan TF2 veteran koji nas je s spyem više manje sam pobjedio. Čisto da prikažem razliku, na kraju runde je bio MVP s 104 boda, drugi najbolji na serveru je imao oko 35. Ali ono što me najviše živciralo je da uopće nije bio neki posebno dobar spy. Skužiš ga bez frke ako pratiš situaciju. Ali većina iz mog tima ga ne bi skužila ni im pokažeš prstom u njega.

14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Bolna istina. Spy je opčenito bolna točka njubarama.

Igram jučer i u suprotnom timu je bio jedan TF2 veteran koji nas je s spyem više manje sam pobjedio. Čisto da prikažem razliku, na kraju runde je bio MVP s 104 boda, drugi najbolji na serveru je imao oko 35. Ali ono što me najviše živciralo je da uopće nije bio neki posebno dobar spy. Skužiš ga bez frke ako pratiš situaciju. Ali većina iz mog tima ga ne bi skužila ni im pokažeš prstom u njega.

Istina, da malo čuješ (da imaš bolji headset) možeš čuti i zvuk cloaka.

Jučer sam igroa na nekom random serveru, CTP, igrao medica. Healam lika, ali kakve mi koristi kada svi lete na point ko muhe bez glave da dobiju jedan pošteni kill. Neigriv je medic ovih dana.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Za tjedan dva ce se smiriti situacija... njubovi kojima se ne svidja igra ce odleprsati a ovi ostali ce pomalo nauciti igrati...

:)

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Za tjedan dva ce se smiriti situacija... njubovi kojima se ne svidja igra ce odleprsati a ovi ostali ce pomalo nauciti igrati...

Mislim da će biti najbolje stanje poslje velike gospe, ili tamo na jesen. Još je tu i hrpa tehničkih problema zbog preopterećenja (sinoć se nisam nikako mogao spojiti).

17 godina
Ranko Kukumar kaže...
rebelsy kaže...

Mislim da će biti najbolje stanje poslje velike gospe, ili tamo na jesen. Još je tu i hrpa tehničkih problema zbog preopterećenja (sinoć se nisam nikako mogao spojiti).

imaju cijele praznike za to :D

početkom škole će to bit ok, maknut će se nadobudni njubovi i klinci :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Istina, da malo čuješ (da imaš bolji headset) možeš čuti i zvuk cloaka.

Jučer sam igroa na nekom random serveru, CTP, igrao medica. Healam lika, ali kakve mi koristi kada svi lete na point ko muhe bez glave da dobiju jedan pošteni kill. Neigriv je medic ovih dana.

A čuj kad se frendovi s Mumblea dogovorimo pa nabacimo neki Heavy + Medic + potpora, trenutno teško izgubimo. Znaš gdje nas možeš naći ;)

Evo neki dan nas je oko 10 na serveru istovremeno igralo. Doduše imamo i mi par početnika ali da se i s njima dobro igrati čim su na voice chatu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 14:41 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

A svi ste bili jednom pocetnici, samo ste to zaboravili {#}

Ne mozete ocekivati da ce ekipa koja je sad pocela igrati imati isto znanje o klasama kao i vi koji mlatite godinama.

Nauciti ce(mo) {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

joj otkad sam dobil onaj luk i strelu za snipera prezabavno mi je je igrat {#}

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Chaky kaže...

A svi ste bili jednom pocetnici, samo ste to zaboravili {#}

Ne mozete ocekivati da ce ekipa koja je sad pocela igrati imati isto znanje o klasama kao i vi koji mlatite godinama.

Nauciti ce(mo) {#}

Istina, al ipak, takve neke igre u kojima se kolko' tol'ko treba taktizirati, izgubile smisao.

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice