Team Fortress 2

poruka: 1.792
|
čitano: 468.442
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Krenuo ja juče igrat Tutorial, ma legendarna igra. Neznam s kojom klasom da krenem igrat. U BH mi je super išlo s Heavy Gunnerom i Špijunom. Moram se odlučit :)

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 11:12 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Team Fortress 2

Izaberi si oko 4 klase i s njima vjezbaj.

Onda igraj sa onom koja je najvise potrebna u timu, ili kojih ima imalo(npr. medic kojeg nikad nema, pa ja s njim igram).

Barem sam ja tako odlucio igrati.

Nikad te necemo zaboraviti. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Zaboravio sam pitat jel se može u igri šta vozit ?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Zaboravio sam pitat jel se može u igri šta vozit ?

Nazalost ne...

Ali nije ni potrebno.

16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Šteta, baš mi je bilo fora u BH kad se vozimo u đipu ko kreteni i onda nas tenk raznese.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Team Fortress 2

Zanimaju me oni premium acc,i, vidim na nekim serverima toga ima pa ukucas " premium " i dobijes unlimited ammo i to, kakva je razlika izmedu toga i free acca ( sad sto je free ) pitam sto se tice game playa i tog, ne radi trade-a jer ne trade-am jos ( novi sam u igri ) 

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crypto kaže...

Zanimaju me oni premium acc,i, vidim na nekim serverima toga ima pa ukucas " premium " i dobijes unlimited ammo i to, kakva je razlika izmedu toga i free acca ( sad sto je free ) pitam sto se tice game playa i tog, ne radi trade-a jer ne trade-am jos ( novi sam u igri ) 

To nema veze sa premium i free playerima team fortressa. To imas jedino ako kupis taj "premium" za server(e) od pojedinog klana i onda dok si na tim serverima imas te beneficije, na niti jednim drugim.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
14 godina
protjeran
AA-d00d kaže...
Crypto kaže...

To nema veze sa premium i free playerima team fortressa. To imas jedino ako kupis taj "premium" za server(e) od pojedinog klana i onda dok si na tim serverima imas te beneficije, na niti jednim drugim.

Hvala!

@All  Nego, di se okupljate inace, da zaigramo koju

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
15 godina
neaktivan

HCL-ov TF2 server

194.116.187.184:27015

15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

koji je po vama najbolji "class" ?

Ja vec par dana igram sa spy-om nemam bas puno killova al se zato zabavljam s njim :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
made kaže...

koji je po vama najbolji "class" ?

Ja vec par dana igram sa spy-om nemam bas puno killova al se zato zabavljam s njim :)

Engineer i Spy, jer su taktičke klase više. Heavy mi je najmanje omiljen, a najviše sati igranja imam sa Pyro, jer sam u početku igrao samo njega jer nisam poznavao igru i on mi je bio najjednostavniji. Sada uvjek igram Spy/Engineer a ponekad i Scout.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Scouta obozavam igrati, bas je zabavno snjim ali problem je u tome da ne odgovara u svakom trenutku, ako protivnicki team ima dosta sentrya i soldiera mos' se yebat.

Ali zato je tu

Jedini crni škot na zemlji{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Team Fortress 2

Black scotish cyclops with a drinking problem {#}

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Team Fortress 2

Pa nema tu bas najbolji, najlosiji. Svatko igra ono sto mu odgovara. Ili ono sto je potrebno timu. Dobro je odigrati sa svakom klasom bar da se upozna. Ja recimo najvise igram soldier ili medic. Medica nitko ne spominje, ali ja sam s medicom redovito medju top 3 na bilo kojem serveru. A o je i dobar za uciti, lijecite nekog dobrog igraca, gledate sta radi i ucite. Na kraju krajeva, bez medica se ne moze ni dobiti partija, osim ako je protivnicki tim prelos. A i svi u timu cijene dobrog medica, vise nego onog s najvise killova. Iz ovih 500 sati sto sam igrao sam naucio da je zakon br. 1 u team fortressu: "Protect your medic"

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Scouta obozavam igrati, bas je zabavno snjim ali problem je u tome da ne odgovara u svakom trenutku, ako protivnicki team ima dosta sentrya i soldiera mos' se yebat.

Ma najjači loadout u igri:

{#}{#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

opet mi se javlja problem sa connection al sad svaki server !!{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Fuck yeah koja partija prije sat koji!

Uđemo ja i Ado na server, pušimo cijelo vrijeme (Payload) sve sami početnici u našem timu. Dogovorimo se i iduću rundu on ide Heavy a ja medic. I cjeli smo tim rasturali i prvi put dobili rundu i obranili da doguraju objekt do kraja mape. Rasturali smo ih ošale. Ubercharge čini čuda.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.

1 0 hvala 0
16 godina
Ranko Kukumar kaže...

Uđemo ja i Ado na server, pušimo cijelo vrijeme (Payload) sve sami početnici u našem timu. Dogovorimo se i iduću rundu on ide Heavy a ja medic. I cjeli smo tim rasturali i prvi put dobili rundu i obranili da doguraju objekt do kraja mape. Rasturali smo ih ošale. Ubercharge čini čuda.

Kada netko zna igrati sa njime...

Skoro uvijek kad nekom dam ubercharge on nastavi igrati kako je i igrao (skriva se iza zida i malo izlazi da opali 2-3 metka).

Nego, sto je sa tim serverom? Oce bit sta od tog?

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 9:16 (rocker55555).
17 godina
Ranko Kukumar kaže...

Gdje igrate? Random server ili imate neki odredjeni? Ramo16 je moj steam profil, pa dodajte. U zadnje vrijeme iskljucivo igram TF.

15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

u zadnje vrijeme igram na hcl.hr serveru... rageam...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Gdje igrate? Random server ili imate neki odredjeni? Ramo16 je moj steam profil, pa dodajte. U zadnje vrijeme iskljucivo igram TF.

Ušli smo random, skupi nas se 7-8 navečer bude totalna ludnica ;) Svi po 100-sati i iskusnjare pa igramo zajedno timski.

17 godina

Pa sta sam onda ja sa 500 sati? Veteran?  {#} A imam i nekih ovih talijanskih kolega iz klana po 2-3000 sati. Svi smo mi male bebe za njih.

14 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Pa sta sam onda ja sa 500 sati? Veteran?  {#} A imam i nekih ovih talijanskih kolega iz klana po 2-3000 sati. Svi smo mi male bebe za njih.

Ne, vi ste ovisnici.{#}

17 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
...

Nego, sto je sa tim serverom? Oce bit sta od tog?

Moji frednovi i ja ćemo vjerojatno uzimati probni server na mjesec dana, ali poslje 15.7. kad nam završe obaveze na fakultetima. Pa ovisno kolko će se igrati, možda produžimo.

I bit će vjerojatno 18 ili 20 slotova, da se mora malo više taktizirati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
17 godina
Team Fortress 2

Odigro tutoriale, pogledo malo filmića i završio svoj prvi online sukob - Attack/Defense

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 22:49 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
AA-d00d kaže...

Ma najjači loadout u igri:

{#}{#}

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 23:15 (AA-d00d).
14 godina
protjeran
Team Fortress 2

Steta sto nema quick scope-a tu {#}

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
Crypto kaže...

Samo mi to CoD izdrkavanje fali u TF2...

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
Crypto kaže...

Samo mi to CoD izdrkavanje fali u TF2...

Ne bi bilo razlike i da ima, nemozes nikoga ubiti cim scope-as jer je sniper onda jos preslab, cak ni headshotom.

17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Ne bi bilo razlike i da ima, nemozes nikoga ubiti cim scope-as jer je sniper onda jos preslab, cak ni headshotom.

Pa baš zato ga i nema. U ingame komentarima developeri su rekli da su uveli to punjenje baš zato da ne bi bilo quick scopinga.

Doduše ako znaš dobro ciljati u glavu možeš quick scopat bilo koga tko ima do 150 zdravlja.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice