Oko 10-11GB
Lol, kak je krenulo možda i padne neki server :)
Hm...
Ja sam ga jucer skinuo i imao je oko 6.5GB.
Oko 10-11GB
Hm...
Oko 10-11GB
Hm...
Ako već na steamu imaš skinutu neku igru na Source engineu onda mora skinuti znatno manje. Npr, poslije skinutog TF2 Half Life 2 Deathmatch download zauzima samo 30 megabajta.
Baš super što je ova igra postala besplatna, nadam se da je dobra kao i Battlefield Heroes.
Baš super što je ova igra postala besplatna, nadam se da je dobra kao i Battlefield Heroes.
lol pa BH je gotovo u početku bio namijenjen za free, tako da BH i nije jako kvalitetna igra..
ovo je gotovo franšiza ko COD ili Bad company, zato je izvrsno što je ovako kvalitetna igra postala besplatna
Jel zna neko neki hrvatski server??
Jel zna neko neki hrvatski server??
Kolko ja znam nema hr servera..nažalost.
zašto mi ne želi naći niti jedan server dok uđem u igru?
zašto mi ne želi naći niti jedan server dok uđem u igru?
Ne zeli ni meni naci.
Sad ce biti dosta igraca.
Trebali bi se skupiti i otvoriti TF2 BUG server (po mogucnosti da bude zakljucan da ne mogu svakakvi haxori i laggeri na njega)... nego samo ekipa...
ZA PROBLEME SA SERVERIMA!!!
Zadnji patch je malo sj server browser. Kada je stavljen da traži sve servere zapravo pretražuje samo američke. Stavite region na Europe u server browseru i sve 5.
A da onaj tko misli uzimat server otvori temu?
Za mjesec dana kad dobijem flat skidam tf2 pa cemo se svi naci i gaziti
Jao, ful sam se prestrašio, učinilo mi se da si napisao guziti LOL
Mozemo i to
Mozemo i to
Nema potrebe ;)
Valve izdaje patcheve za TF2 skoro na dnevnoj bazi, tako da se samo malo strpi dok ne poprave.
Valve izdaje patcheve za TF2 skoro na dnevnoj bazi, tako da se samo malo strpi dok ne poprave.
pa zar nebi onda svi imali sa tim problema, a ne samo neki od nas?
ovi koji ne mogu naci servere u igri.. ja sam nasao jedan dobar server na xfireu (ip: 188.138.115.7:29015), dosta igraca, nema lagga, zanimljivo....
ovi koji ne mogu naci servere u igri.. ja sam nasao jedan dobar server na xfireu (ip: 188.138.115.7:29015), dosta igraca, nema lagga, zanimljivo....
hmmmm nisam siguran no probo sam se spojiti na neke servere preko console pa mi se igra srusila nekoliko puta
Meni sve radi bez greške, tak da me čudi da nekom ne.
hmmmm nisam siguran no probo sam se spojiti na neke servere preko console pa mi se igra srusila nekoliko puta
pa ja stvarno vise nemogu vjerovati probo sam se na tvoj taj server spojiti no dodje mi do retrieving server information i na negdje otprilike 75% igra se smrzne i moram je ugasiti preko task managera
meni u taj server normalno udje iako ne mogu naci server ingame...
Sada kad je TF2 postao besplatan i dostupan masama, mogli bi organizirati neka okupljanja i slično. Šta kažete?
A čuj nigdje ne piše da neki bug mora zahvatiti sve korisnike. Meni radi normalno. Zapravo ja ne znam nikoga tko je kupio igru a da ima problema s tim. Zaštitila nas je Proof of Purchase kaciga :)
A čuj nigdje ne piše da neki bug mora zahvatiti sve korisnike. Meni radi normalno. Zapravo ja ne znam nikoga tko je kupio igru a da ima problema s tim. Zaštitila nas je Proof of Purchase kaciga :)
ja govorim samo o ljudima koji su je nabavili besplatno jucer -.-
Evo ja imam taj server problem (igru imam od izlaska).
Ja još skidam, išlo mi sporo pa sam promijenio zemlju u Austriju pa sad skida brzo, valjda i Ivo šalje.