Street Fighter 4 FPS problem

poruka: 21
|
čitano: 4.213
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imam SF4 i zbilja je super ali me FPS je**.Skinuo sam prije tjedan dana Benchmark i stavio sam rezu 1280x1024 i dobio 78 fpsa  ja bio full veseo.Dobio igru i FPS mi nije isao na istoj rezi prek 60 a onda mi odjednom padne na 30 ili pak manje.Sf4 je optimiziraniji od Cod4 a cod4 mi radi na najjacoj rezi na 150 fpsa tako da ovaj slucaj ne shvacam.dogada li se to vama i postoji li neki patch?Konfa pod Moj PC.Instalirani najnoviji driveri.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RE: Street Fighter 4 FPS problem

Bas citam na forumu stranom i tamo se vecina zali na frame dropove.

otpor je uzaludan!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 19:52 (BORG).
16 godina

vjerovatno ce stici neki patch pa ce navedeni problem pokrpati,nadam se

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Probaj isključiti Antialiasing te Texture Quality stavi na default.
You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina

Evo vidiš, imam tu igru i igram je na maksimalnim detaljima, a FPS mi je lockan na 60. Nema frame droppova.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

sve sam iskljucio cak stavio grafu na 800x600 sve low detalje,AA i slicno i opet dobio ispod 30 fpsa.

crystal blago tebi

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ugl ista stvar mi se desavala. Samo trebas zakljucati fps rate i to bi trebalo rijesiti problem.

16 godina

kako da zakljucam FPS rate?

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Pa vjerojatno ti je vsinc(tako nešto) isključen !

Uključi ga .

16 godina
WItcher kaže...

Pa vjerojatno ti je vsinc(tako nešto) isključen !

Uključi ga .

molim?pa sta je tebi?vsinc unistava performanse igre.

@slap daj reci kak su ti postavke kod SF4 postavljene u graphic settings

17 godina
neaktivan

Ako imas dobar konfig t.j sve ti ide nad 90FPS i igre izgledaju kao na FASTFOWARD,moras i u graficku i u igru ukljuciti VSYNC za da ti FPS bude fiksan/sinhroniziran E sada AKO imas malo FPS znaci da ti je masina slaba i normalno nemozes sinhronizirati ono sto se ne moze postici. VSYNC = ne unistava performansa,VSYNC fiksira da grafa iscrta toliko FPSa koliko sto monitor poddrzue t.j koristi refresh,za da ima fluidnost i da ne se jave tearing efekti...

EDiT: U igru stavi sve na low detail a u grafu stavi High Performance i sve dr na OFF, pa vidi dali ima neki FPS vise...

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 15:12 (70R4N).
16 godina

gledaj cod4 igram sve na high imam konstatno 150 fpsa u sf4 benchmarku sam dobio 70 fpsa i sada me tu zeza i neda mi vise od 30 fpsa.ne kuzimNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Evo ti screen shootovi pa pogledaj moje postavke.

Ugl fps mi ne pada ispod 60 sada, a prije dok nisam namistija frame rate nikako preko 20

E i vertical sync ti ne mora nuzno rusiti performanse Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 16:57 (Slap).

0 0 hvala 1
16 godina

Slap ti si Isus u ljudskom obliku.Stvarno puno ti hvalaNamigivaFPS mi je stalno na 60 nejde gore ni dole.Jos jednom hvala!

Moj PC  
2 1 hvala 2
17 godina
luckyluke kaže...

Slap ti si Isus u ljudskom obliku.Stvarno puno ti hvalaNamigivaFPS mi je stalno na 60 nejde gore ni dole.Jos jednom hvala!

xD izjava dana

17 godina
neaktivan

Vsinc ne uništata perfomanse već ih  stabilizira.

Npr. fpsi ti vairaju između 60-100 i ti uključiš  vsinc i on ti automatski  daje jednak broj  fps u svakom vremau.

Vsinc ti ovisi o monitoru.

Ako imaš   refreš monitoraimaš 60 a u igri imaš 40 fpsa vsinc će ti prepoloviti  refreš u 30 fpsa tako da radi bez trzanja i da ti je stabilni fpsi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 21:01 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toxic kaže...
luckyluke kaže...

xD izjava dana

Ahkjakajajajagagajkajajajaahahahahaha :DDD

If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it.
17 godina
neaktivan

Hvala na komplimentu Smijeh

0 0 hvala 1
17 godina

kada pokrenem igru sve je ok,ali kada se vratim u vindoze padnu mi driveri od zvuka i izgubim gamepad.kada restartam sve bude ok...isto tako mi je i sa virtua tenisom 2009.

nemam pojma sta je to...pomagajte

o.s.

win xp sp2

radeon x 1950 xtx

sreative audigy se

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 12:53 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

opet se vratio problem.sve sam zive kombinacije isprobao i nikako da dobijem preko 20 fpsa.da li je izasao koji fix ili patch da to popravi?

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Imam problem s ovom igrom i na stolnom, a i na prijenosnom računalu.

na stolnom:
indtaliram igru i prođe ono capcom, doloby, nvidia, cri ware uredno, al onda dalje kako se kaže nema slilke ima tona. Na moja pritiskanja igra reagira al slike niđe. Koristim win 7 i imam potrebne sistemske zahtjeve. Instaliram benchmark i isto to.. ima u kutovima ono promotivno street fighter bla bla (oni logoi) i kaže da ide na average 38FPS-a

na prijenosniku:
indtaliram igru i prođe ono capcom, doloby, nvidia, cri ware uredno, al onda dalje piše program stopped working imam opciju close the program ili fimd internet solution and close the program. Ovdje koristim win vistu. Instaliram benchmark i kaže da ide na average 61FPS-a

Stvarno neam sreće

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice