Imam SF4 i zbilja je super ali me FPS je**.Skinuo sam prije tjedan dana Benchmark i stavio sam rezu 1280x1024 i dobio 78 fpsa ja bio full veseo.Dobio igru i FPS mi nije isao na istoj rezi prek 60 a onda mi odjednom padne na 30 ili pak manje.Sf4 je optimiziraniji od Cod4 a cod4 mi radi na najjacoj rezi na 150 fpsa tako da ovaj slucaj ne shvacam.dogada li se to vama i postoji li neki patch?Konfa pod Moj PC.Instalirani najnoviji driveri.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vjerovatno ce stici neki patch pa ce navedeni problem pokrpati,nadam se
Evo vidiš, imam tu igru i igram je na maksimalnim detaljima, a FPS mi je lockan na 60. Nema frame droppova.
sve sam iskljucio cak stavio grafu na 800x600 sve low detalje,AA i slicno i opet dobio ispod 30 fpsa.
crystal blago tebi
Ugl ista stvar mi se desavala. Samo trebas zakljucati fps rate i to bi trebalo rijesiti problem.
kako da zakljucam FPS rate?
Pa vjerojatno ti je vsinc(tako nešto) isključen !
Uključi ga .
Pa vjerojatno ti je vsinc(tako nešto) isključen !
Uključi ga .
molim?pa sta je tebi?vsinc unistava performanse igre.
@slap daj reci kak su ti postavke kod SF4 postavljene u graphic settings
Ako imas dobar konfig t.j sve ti ide nad 90FPS i igre izgledaju kao na FASTFOWARD,moras i u graficku i u igru ukljuciti VSYNC za da ti FPS bude fiksan/sinhroniziran E sada AKO imas malo FPS znaci da ti je masina slaba i normalno nemozes sinhronizirati ono sto se ne moze postici. VSYNC = ne unistava performansa,VSYNC fiksira da grafa iscrta toliko FPSa koliko sto monitor poddrzue t.j koristi refresh,za da ima fluidnost i da ne se jave tearing efekti...
EDiT: U igru stavi sve na low detail a u grafu stavi High Performance i sve dr na OFF, pa vidi dali ima neki FPS vise...
gledaj cod4 igram sve na high imam konstatno 150 fpsa u sf4 benchmarku sam dobio 70 fpsa i sada me tu zeza i neda mi vise od 30 fpsa.ne kuzim
Slap ti si Isus u ljudskom obliku.Stvarno puno ti hvala
FPS mi je stalno na 60 nejde gore ni dole.Jos jednom hvala!
xD izjava dana
Vsinc ne uništata perfomanse već ih stabilizira.
Npr. fpsi ti vairaju između 60-100 i ti uključiš vsinc i on ti automatski daje jednak broj fps u svakom vremau.
Vsinc ti ovisi o monitoru.
Ako imaš refreš monitoraimaš 60 a u igri imaš 40 fpsa vsinc će ti prepoloviti refreš u 30 fpsa tako da radi bez trzanja i da ti je stabilni fpsi.
xD izjava dana
Ahkjakajajajagagajkajajajaahahahahaha :DDD
Hvala na komplimentu 
kada pokrenem igru sve je ok,ali kada se vratim u vindoze padnu mi driveri od zvuka i izgubim gamepad.kada restartam sve bude ok...isto tako mi je i sa virtua tenisom 2009.
nemam pojma sta je to...pomagajte
o.s.
win xp sp2
radeon x 1950 xtx
sreative audigy se
opet se vratio problem.sve sam zive kombinacije isprobao i nikako da dobijem preko 20 fpsa.da li je izasao koji fix ili patch da to popravi?
Imam problem s ovom igrom i na stolnom, a i na prijenosnom računalu.
na stolnom:
indtaliram igru i prođe ono capcom, doloby, nvidia, cri ware uredno, al onda dalje kako se kaže nema slilke ima tona. Na moja pritiskanja igra reagira al slike niđe. Koristim win 7 i imam potrebne sistemske zahtjeve. Instaliram benchmark i isto to.. ima u kutovima ono promotivno street fighter bla bla (oni logoi) i kaže da ide na average 38FPS-a
na prijenosniku:
indtaliram igru i prođe ono capcom, doloby, nvidia, cri ware uredno, al onda dalje piše program stopped working imam opciju close the program ili fimd internet solution and close the program. Ovdje koristim win vistu. Instaliram benchmark i kaže da ide na average 61FPS-a
Stvarno neam sreće