Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 732.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
Gadzilla kaže...

Ja sam jako razocaran sto nece biti chata na b.netu 2, jer nemam profil na facebooku, niti ga namjeravam napraviti. I ovo dodavanje imena preko e-maila, pa mi svatko vidi ime i prezime, koji je frik to smislio, uvijek izbjegavam da stavljam svoje osobne podakte na internetu, gdje god je to moguće, pogotovo u igricama, zato postoje nickovi.

Smeta mi i to što možes imati samo jedan nick sa jednim cd keyem, htio bih da imam vise da mogu igrati ladder sa svakom rasom posebno.

Najvjerojatnije necu igru ni kupiti zbog ovih stvari. Skroz su zastranili ovi iz Blizzarda.

Ne, nemaš ime i prezime koje svatko vidi. Dva su načina dodavanja prijatelja. Punim imenom i nadimkom.

Meni je super da je 1 cd-key = 1 nick. Dosta je majmunčina koje se skillaju, obrišu profil i onda opet ispočetka u lošim ligama maltretiraju njubove i iživljavaju se. To je varanje i majmunsko ponašanje.

Koja je svrha "igranja sa svakim svoju rasu"? Kakve su to gluposti?

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ne, nemaš ime i prezime koje svatko vidi. Dva su načina dodavanja prijatelja. Punim imenom i nadimkom.

Meni je super da je 1 cd-key = 1 nick. Dosta je majmunčina koje se skillaju, obrišu profil i onda opet ispočetka u lošim ligama maltretiraju njubove i iživljavaju se. To je varanje i majmunsko ponašanje.

Koja je svrha "igranja sa svakim svoju rasu"? Kakve su to gluposti?

tocno to. meni se svidza sistem kako je blizzard to zamislio. pravedno i daje ti jako-jako malo prostora za maltretiranje slabijih igraca.

bas sam gledao profile drugih igraca i vecina ljudi ima recimo odigranih 50 partija, 25 izgubljenih.

Ja stojim od zadnjeg reseta na nekih 36 single partija, 16 izgubljenih.. ne bas pola, ali blizu.

dakle, sistem kojim mi battle.net dodjeljuje protivnike je i vise nego pravedan. Cim krenem s pobjedama, on mi postavi nekoga ligu povise mene koji me vrati na zemlju.

i sto da radim s dva acc-a? Pa zelim da su mi sve pobjede i svi porazi na jednom mjestu! Pa starcraft i jest igra u kojoj me nikad nije bilo sramota izgubiti partiju. Dapace, bas jucer sam pricao prijatelju kako sam izgubio i da je partija svejedno bila zakon. :D

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
17 godina
neaktivan

Ja sam danas odigrao vrlo čudnu rundu. Igra mačke i miša ukratko.

Nego, mogu li se dijeliti replayi?

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 18:55 (naxeem).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Nego, mogu li se dijeliti replayi?

Zašto ne bi mogli? Closed beta with no NDA.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Stvar je u tome sto sam ja s jednom rasom puno bolji, nego s ostale dvije, a s te dvije i ne zelim puno igrati da si ne rusim score s ovom s kojom sam dobar, mogu igrati samo custom gameove, a o tome sam vec rekao koliko volim igrati custom game. Da stave jos 3 nicka taman imas za jos dvije rase i random. Osim toga s 3-4 nicka ne mozes toliko zezati njubove, jer bi vrlo brzo dosao u ligu sa sva 4 nicka koja je jednaka tvome skillu. B.net 2.0. bi trebao biti bolji u svakom segmentu od b.neta 1.0, a ono ce ispasti da uopće nece biti nekih stvari što prijašnja verzija ima. Pogotovo sto nece biti chata, a dolazi Diablo III.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 20:57 (Gadzilla).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gadzilla kaže...

Stvar je u tome sto sam ja s jednom rasom puno bolji, nego s ostale dvije, a s te dvije i ne zelim puno igrati da si ne rusim score s ovom s kojom sam dobar, mogu igrati samo custom gameove, a o tome sam vec rekao koliko volim igrati custom game. Da stave jos 3 nicka taman imas za jos dvije rase i random. Osim toga s 3-4 nicka ne mozes toliko zezati njubove, jer bi vrlo brzo dosao u ligu sa sva 4 nicka koja je jednaka tvome skillu. B.net 2.0. bi trebao biti bolji u svakom segmentu od b.neta 1.0, a ono ce ispasti da uopće nece biti nekih stvari što prijašnja verzija ima. Pogotovo sto nece biti chata, a dolazi Diablo III.

Chat u igri već imaš. Ne kužim o kakvom "nemanju" chata ti govoriš? Ja mogu chatati s kim hoću, čak i tijekom partije. S frendovima, s članovima lige, s igračima s kojima sam igrao... sa svima.

Ako ne želiš "rušiti score", ne igraj ladded dok ne izvježbaš rasu na custom gameu. Ne vidim problem s custom igrom. Imaš AI, imaš frendove, imaš random igrače.

15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Gadzilla kaže...

Chat u igri već imaš. Ne kužim o kakvom "nemanju" chata ti govoriš? Ja mogu chatati s kim hoću, čak i tijekom partije. S frendovima, s članovima lige, s igračima s kojima sam igrao... sa svima.

Ako ne želiš "rušiti score", ne igraj ladded dok ne izvježbaš rasu na custom gameu. Ne vidim problem s custom igrom. Imaš AI, imaš frendove, imaš random igrače.

Mislio sam na chat kanal, uvijek ces biti bolji u jednoj rasi od ostale dvije, nekome nesto bolje lezi. Znam da se moze igrati na custom gameu, ali nije to to. Po meni su trebali staviti makar 4 nicka da mozes napraviti za tri rase i jedan random.

17 godina
neaktivan

Potpuno sam protiv. Ako si slab s nekom od rasa, ili postani bolji ili s njom ne igraj.

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

A vidi nisam samo ja koji je nezadovoljan b.netom 2.0, ima ih jako puno, cak sam uvjerenja da je velika vecina pravih fanovi Starcrafta jako razocarana u kojem smjeru ide b.net 2.0. Da stave 4 nicka po accountu nikome ne bi skodilo, a ovako samo jedan, nekima to smeta. Osim toga kako da budem dobar s nekom drugom rasom, ako ne igram, na custom game se ne mozes osloniti, tamo su vecinom njubare, znaci moras ladder.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 22:52 (Gadzilla).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gadzilla kaže...

A vidi nisam samo ja koji je nezadovoljan b.netom 2.0, ima ih jako puno, cak sam uvjerenja da je velika vecina pravih fanovi Starcrafta jako razocarana u kojem smjeru ide b.net 2.0. Da stave 4 nicka po accountu nikome ne bi skodilo, a ovako samo jedan, nekima to smeta. Osim toga kako da budem dobar s nekom drugom rasom, ako ne igram, na custom game se ne mozes osloniti, tamo su vecinom njubare, znaci moras ladder.

Ja sam uvjeren da je limit na nickove genijalan potez i napokon kraj majmunima koje sam spominjao. Ako je nekoga sram što je njubara - neka ne igra.

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ni custom nije neko savrseno rješenje, kad vide profile i dimaond ligu izađu van. A ovo bas i ne stoji da ih ima koji vole praviti nove accounte i zezati se s njubarama, mozda neka neznatna nekolicina, ali opet  s 4 accounta ne mogu to raditi unedogled i brzo bi odustali i to sigurno nije razlog sto su stavili samo da imas samo jedan nick po accountu, prije bih rekao da su stavili jedan nick, ako hoces imati drugi, kupi si novi sc2, isto ako hoces igrati protiv amera kupi si us verziju. Ja volim igrati samo ladder, i jedino tako mozes najbrze napredovati s nekom rasom ,jer dobijas igrace svoga skilla, dok na custom pola ti izdaje van, a onda druga polovica bude svasta, i da se opet istreniras s novom rasom, kreces ladder iz najjace lige i dobijat ces prejake igrace. Definitivno nema smisla jedan nick po accountu, a tri rase!

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 23:43 (Gadzilla).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Potpuno sam protiv. Ako si slab s nekom od rasa, ili postani bolji ili s njom ne igraj.

vrlo inteligentna izjava.   a kako postati bolji, uz pomoć custom game nubova ili  uz pomoć genijalnog AI-a možda ?

ili bi možda ipak radije izabrao kompeticiju sa Platinum lige ?

Blizzard epično faila u nekim područjima i smiješno mi je vidjet kako ljudi brane neke tako retardirane poteze. 

Hedonism Is My LifeStyle
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Šta su u blizzardu rekli da Bnet 2.0 neće imati

To im je glup potez... dva koraka nazad..

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
  a kako postati bolji, uz pomoć custom game nubova ili  uz pomoć genijalnog AI-a možda ?

hm? pokusaj izgubiti dvije-tri partije za redom i gledaj kako ce ti b.net namjestiti protivnika kojega ces pobjediti u tri minute.

meni recimo ne lezi terran. mogu igrati s njim, ali redovito gubim. No ne uvjek. b.net (IMHO) skuzi kada suckam i daje mi slabije igrace. Ili iz laddera ispod ili isto nekoga tko igra s rasom na kojoj ima malo pobjeda.

ne kuzim sto ljudima tu smeta?

Ma serem se ja na one ljude sto izadzu iz igre bez  'gg', ocito se radi o budalama koji su htjele izljeciti tjeskobu na nekome tko je slabiji no igrom slucaja su krenili s losim buildom i spusili od jedne controle mutaliska

Taman sam tako dobio protosa koji je nasrao tonu canona na ulazu u bazu jer je ocekivao zerling rush, a ja mu pojeo dronove.

Tko sljivi budalu. Nubara nije jer ga je b.net dodjelio da igra s menom.. dapace, on je sucker sto je mislio da cu ja suckati... kuzis? :D

e u tome je meni bas car b.neta. I da, ja sam jucer precjenio svog protivnika i spusio partiju.  Ali partija je bila tako da mi uopce nije zao. Dapce, osjecao sam se kao da sam pobjedio.

No, sto da radim s drugim nickom? Krijem se iza profila na kojem cu vjezbati terrana? Nema potrebe, SCII nije takva igra. 

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

a kako postati bolji, uz pomoć custom game nubova ili  uz pomoć genijalnog AI-a možda ?

Matchmaking je prilično dobar, a bit će još bolji nakon što se više igrača baci u bubanj. Taj komentar za AI ti je totalni fail, jer on nije uopće dostupan u beti (dobro, very easy jest, ali čisto radi upoznavanja rasa).

Meni jedan unificiran account ne smeta, jedino je malo blesavo što su mogućnost promjene nicka makli. Ono sa dva ID-a je bilo čak ok, jer si mogao nick promjeniti, dok ti je stats ostao prikovan za drugi tag. Chat kanale podržavam, i valjda je ovo korak nazad što se tiče Bneta. Bar sam uvjeren da će Bnet iskustvo pokušavati poboljšati ako zaribaju :)

17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

nitko ne shvaća što sam htio reći, a to je da ćete  u jednom trenutku dok ste pri vrhu Diamond ili ajmo reć Pro  laddera  možda poželjeti igrati  s nekom drugom rasom, čisto malo radi promjene.

i tada ćete gadno opasti  na ladderu na kojem vladate i to samo zato što jednostavno nemate mogućnost vježbati na nekom drugom nicku !  A custom game i AI će vam biti predebilni.  jedino vam može pomoći prijatelj iz Diamond/Pro lige koji će vježbati zajedno s vama  u customu,  mislim da drugačije opcije nema i to je žalosno.    kao što je žalosno i što nema  chata niti kanala u lobbyima, i mislim da takve  debilane nemaju nikakvog smisla.

kao što sam jednom prilikom rekao, igra je sofisticirana kao krapinski pračovjek.   Ali valjda tako mase vole    :/

Hedonism Is My LifeStyle
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 3:32 (l)oolvl).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

kao što sam jednom prilikom rekao, igra je sofisticirana kao krapinski pračovjek.   Ali valjda tako mase vole    :/

Rekao sam, ali ono, repetitio est mater studiorum. SC2 je osvojio mase samo zbog hypea, a igra sama po sebi je kompleksna. Hell, ni usporedba ti ne stoji, krapinski pačovjek je jako kompleksno biće, mada ti je ovdje bilo namjenjeno kao neka uvreda. Slobodno postani pr0 igrač, ako ti je tako "pljugica", i zarađuj masnu lovu kao hobi. Još nisam vidio ni jedan pametan argument od tebe nego samo rant, rant, rant.

E da, daj mi navedi koji je RTS naslov po tebi dobar da ti demonstriram to tvoje trollanje :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 3:43 (Adisuki).
17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

sofisticirano nije jednako kompleksno.

editiraš post prije nego što ja  pošaljem svoj;   

štagod da sam ja govorio loše o ovoj igri, ti si je uvijek branio, opravdano ili neopravdano (a u većini slučajeva neopravdano).      Znam ja da je tebi SC2 u srcu i zauzima veliku kubikažu tamo, ali brate zašto je tako teško se pomiriti sa činjenicom da  igra nije  najbolji RTS ikad, štoviše da je vrlo daleko od toga a koliko vidim po Blizzardovim potezima svakog dana sve dalje.   

Pro igrač sigurno neću postati, štoviše velika većina multiplayer igara mi se zapravo počinje gaditi kad se imalo približim tome levelu iz čistog razloga što u igri tražim zabavu a ne posao u što se igra počinje pretvarati pri višim razinama skilla.

Za singleplayer  neću ništa komentirati jer sigurno postoji potencijal, međutim što se tiče multija za mene je ovo  igra  bez duše.  

Trenutno sam preumoran za bilo kakva daljnja natezanja adisuki, ali reći ću još samo da su meni osobno najbolji RTS-ovi  koliko se u ovome momentu sjećam bili    Warcraft 3: ROC,  TA: Kingdoms,  Red Alert 2  i   C&C   Tiberian Sun.

Hedonism Is My LifeStyle
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 4:00 (l)oolvl).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

sofisticirano nije jednako kompleksno

Erm, ne znam zašto pokušavaš cjepidlačiti umjesto da objasniš šta misliš.

Da je SC2 najbolji RTS nisam nikad rekao, i molim lijepo da mi ne stavljaš riječi u usta. Ali evo, reći ću da je SC1 jedan od najboljih kompetetivnih RTS-ova. SC2 je još mlad kao kompetetivna igra, tako da ne znam kako će tu proći. Meni subjektivno je zabavna.

Blizzardovi "potezi" nemaju veze sa samom igrom. Ja sam ljut na Blizzard zbog nekih odluka u vezi sustava na kojem radi igra, ali da je igra loša, nije. Naravno, ja sad branim igru neopravdano, rant, rant, rant, ali još nisam vidio neki argument od tebe koji bi dokazao to.

Dobro, pošteno, za tebe je igra bez duše, ne sviđa ti se, ok, ali smiješno je seruckati o stvarima koje igru čine ekšli kvalitetnom. Naravno, kao mišljenje je sasvim opravdano, ali tvrditi da je nešto dobro ili loše jer ti se ne sviđa je druga stvar. To je isto kao da ja kažem "Heroji u WC3 su najveće sranje koje je ikad napravljeno, kakve su ono moći, gluposti, neki pauci koji su veći od 3 čovjeka, kakve su ono glupe čarke, kakav je ono blesavi tank rush u c&c, napraviš dva tipa jedinica i pobjediš, i onaj ra2 je retardiran, liči na krapinskog pračovjeka, ja tenkom pucam na čovjeka i jedva ga ubijem, i onaj ta, kako je to ružna grafika, a tek zvuk". Sumnjam da će ti tvoja tvrdoglavost dopustiti da ovo shvatiš, ali možda za par godina nešto se odlemi. Možda je i zbog toga što ni jedan od tih RTS-ova nije bio fokusiran na nivo kompetetivnosti kao SC1, pa ga previše kežualno shvaćaš. Ne znam.

I još mi jedna stvar nije jasna, i nadam se da ćeš mi odgovoriti. Zašto ne prestaneš igrati SC2 ako ti se ne sviđa? Zašto ne zaboraviš jednostavno da postoji? Mislim, nije da nema vani naslova, pa nemaš šta igrati. Ili si možda prestao već igrati, ali imaš troll kompleks, ili tako nešto? :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 4:37 (Adisuki).
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

SC2 je tek 'u povojima' i još će se Blizzko napatchati dok ne ispolira konačan balans i razinu igre (čak i nakon službenog izlaska), ali to ne znači da već sada igra nije sasvim solidna - dapače.

Meni je jedini problem što je malo prekompetitivna za moj ukus (ili sam ostario hehe). Čitav gušt igre mi pokvari ta nervoza što bržeg kliktanja i povlačenja frantičnih poteza samo da ne zakasnim dvije sekunde sa nečim..  ne mogu pošteno uživat u animaciji ni grafici, a niti se uživit u sam setting Neodlučan

Čini mi se da će mi single palyer kampanja biti puno veći gušt za odigrat nego MP komponenta.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ne znam kakvog to chata nema? Da chatas sa svima koji su online? OK, možda to zna biti zabavno, ali meni kao dugogodišnjem igraču WoW-a, to ne treba. Dosta mi je sjedenja na krovu banke i chatanja u /1 i /2.

Mogu li chatati s frendovima? - Da!

Mogu li chatati s ljudima u lobbyu? - Da!

Mogu li chatati s ljudima s kojima igram? - Da!

Mogu li chatati s random ljudima koje nađem na ladder listi? - Da!

Mogu li chatati sa svakim tko je online? - Ne!

Kako bi to izgledalo da chatam s 5000 ljudi odjednom? Koja je svrha toga?

Što se tiče više accounta i laddera: i dalje ne vidim potrebu. Ako si u Diamond dogurao s Terranom, sada fino, ako želiš igrati drugu rasu, igraš i padaš ili stojiš/rasteš. Ah, pa nemojmo biti tako bahati da želimo zapravo lagati i reći "vidi mene, na je gubim nikad, a naučio igrati". Nije fer prema drugima koji igraju protiv vas, a to im je prva rasa, prvi put.

Nije isto kada igraš s igračem iz Diamond lige koji prvi put vidi bilo koju rasu i onim iskusnim. Ja, primjerice, izgubio sam prvih 5 partija nakon ovog reseta i potom idućih 10-tak (neke nikako nisam uspio izgbit) testirajući razne taktike. Nakon toga sam uzeo jednu ideju i u roku od 15 partija, s dna došao na vrh lige i to sa Zergom s kojim nikad prije nisam igrao. - Jel' to fer? - Ne! Nije! - Ako sam prošao kroz Bronze ligu kao kroz maslo, to znači da tu ne spadam i da je loše što mi je reset omogućio igranje u nižoj ligi s igračima koji tek uče, jer sam u višim ligama naučio taktike, stilove i trikove s raznim igračima i rasama i to znanje ne gubim kada promijenim rasu s kojom igram.

Ako ste karijerist i elitist kojem je mjesto na ladderu supstitucija za druge stvari, pa ne smijete dopustiti da imate "loss" ili da, nedajbože, frendovi vide da ste izgubili ili pali na ljestvici - e onda imate i daleko važnijih problema od pozicije u video igri.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Opet placement matches.

Odigral sam tri partije a proknjižilo mi sam jednu i to onu koju sam izgubil lol.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 8:49 (NEW_MAN).
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ne znam kakvog to chata nema? Da chatas sa svima koji su online? OK, možda to zna biti zabavno, ali meni kao dugogodišnjem igraču WoW-a, to ne treba. Dosta mi je sjedenja na krovu banke i chatanja u /1 i /2.

Mogu li chatati s frendovima? - Da!

Mogu li chatati s ljudima u lobbyu? - Da!

Mogu li chatati s ljudima s kojima igram? - Da!

Mogu li chatati s random ljudima koje nađem na ladder listi? - Da!

Mogu li chatati sa svakim tko je online? - Ne!

Kako bi to izgledalo da chatam s 5000 ljudi odjednom? Koja je svrha toga?

Što se tiče više accounta i laddera: i dalje ne vidim potrebu. Ako si u Diamond dogurao s Terranom, sada fino, ako želiš igrati drugu rasu, igraš i padaš ili stojiš/rasteš. Ah, pa nemojmo biti tako bahati da želimo zapravo lagati i reći "vidi mene, na je gubim nikad, a naučio igrati". Nije fer prema drugima koji igraju protiv vas, a to im je prva rasa, prvi put.

Nije isto kada igraš s igračem iz Diamond lige koji prvi put vidi bilo koju rasu i onim iskusnim. Ja, primjerice, izgubio sam prvih 5 partija nakon ovog reseta i potom idućih 10-tak (neke nikako nisam uspio izgbit) testirajući razne taktike. Nakon toga sam uzeo jednu ideju i u roku od 15 partija, s dna došao na vrh lige i to sa Zergom s kojim nikad prije nisam igrao. - Jel' to fer? - Ne! Nije! - Ako sam prošao kroz Bronze ligu kao kroz maslo, to znači da tu ne spadam i da je loše što mi je reset omogućio igranje u nižoj ligi s igračima koji tek uče, jer sam u višim ligama naučio taktike, stilove i trikove s raznim igračima i rasama i to znanje ne gubim kada promijenim rasu s kojom igram.

Ako ste karijerist i elitist kojem je mjesto na ladderu supstitucija za druge stvari, pa ne smijete dopustiti da imate "loss" ili da, nedajbože, frendovi vide da ste izgubili ili pali na ljestvici - e onda imate i daleko važnijih problema od pozicije u video igri.

Ako ti se ne ide u chat kanal onda ne moras ici, kao na b.netu 1.0 imas opciju ako hoces ici u chat kanal ili neces, to su mogli i ovdje samo copy/paste. Ne mogu vjerovati da si mišljenja da ako si u diamond ligi da ne gubis partije. Za tvoju informaciju gubis i to dosta partija. Custom game ne moze biti zamjena za ladder koliko god neki to htjeli. Ako krećem s novom rasom i odigram 5 placment meceva staviti ce me u ligu koja je na razini  moga skilla s tom rasom, a ako ucim igrati s tom rasom, sigurno nece biti diamond i platinum liga. E sad pretpostavimo da si se malo izvjezbao na custom gamesima i kreces na ladder. Od koje lige kreces!? U mom slucaju kreces od diamond lige, i sta imas ocekivati, točno ono sto ti cijelo vrijeme pricas kako se neki vole izivljavati na slabijim igracima i da je zato bolje da imas samo jedan nick po accountu (u cemu se ja  i ti ne slažemo). E to cu ja doživjeti, sljedecih 20-30 partija, a mozda i vise, lijepo ce se na meni izivljavati. Nadam se da  sad razumijes zasto izgubim volju isprobati ladder s novom rasom!?!

Umjesto da stave 4 nicka po accountu ili da naprave neku opciju s jednim nickom, ali da mozes posebno na ladder sa svakom rasom. Pa bih ja mogao prvo na placment meceve, pa me stavi u ligu koja je u rangu mog skilla, pa makar to bila i bronze liga, ali bitno da mi sistem nalazi igrace moga skilla, jer tako mogu optimalno napredovati u skillu.

Ja dnevno u prosjeku odigram 2-3 partije na ladderu, nisam ja pro igrac, pa da mogu igrati 50-tak partija dnevno, i to jos imaju hrpu frendova koji su cijeli dan na b.netu pa s njima mozes igrati custom, isprobavati nove taktike. Vecinom kad ja dođem online, ovi moji su offline, a sad poslije patcha 13 sve sam frendove izgubio, jer sam ih znao po ID, a ne po emailu.

Jedino što mi preostaje je cekati reset i onda krenuti s novom rasom, jer nema smisla da se netko na meni nedjelju dana izivljava dok ne padnem u ligu u kojoj cu napokon moci sresti nekog istog skilla.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Nema chat kanala. Jedan dobar primjer koji je Husky naveo: organizacija turnira. Umjesto da eksterno moraš X mailova slati, raditi razne dogovore, eventualno se nalaziti na IRC-u, može se svima jednom reći da za update idu na taj i taj chat kanal, u koji su dopušteni recimo samo odabrani. Sa gledišta kežualca se može i bez toga, onak, igraš sa svojim prijateljima, neku random partiju, i to je to. Međutim činjenica je da većina ljudi koji su održali SC1 živim nisu kežualci.

Dalje, na taj način se brzo može naći protivnik određenog levela. Community je ono što je oblikovalo SC1, a sad praktički miču mogućnost da se ciljano s nekom osobom spojiš, sprijateljiš eventualno.

Kao što je kolega gore rekao, pogledaj BN1.0 koji ima navedenu stvar i služi svojoj svrsi.

17 godina
neaktivan
Gadzilla kaže...

Da naprave neku opciju s jednim nickom, ali da mozes posebno na ladder sa svakom rasom.

Priznajem da mi se ova ideja čini dobra s obzirom na to što si spomenuo.

Adisuki kaže...
naxeem kaže...

Nema chat kanala. Jedan dobar primjer koji je Husky naveo: organizacija turnira. Umjesto da eksterno moraš X mailova slati, raditi razne dogovore, eventualno se nalaziti na IRC-u, može se svima jednom reći da za update idu na taj i taj chat kanal, u koji su dopušteni recimo samo odabrani. Sa gledišta kežualca se može i bez toga, onak, igraš sa svojim prijateljima, neku random partiju, i to je to. Međutim činjenica je da većina ljudi koji su održali SC1 živim nisu kežualci.

Dalje, na taj način se brzo može naći protivnik određenog levela. Community je ono što je oblikovalo SC1, a sad praktički miču mogućnost da se ciljano s nekom osobom spojiš, sprijateljiš eventualno.

Kao što je kolega gore rekao, pogledaj BN1.0 koji ima navedenu stvar i služi svojoj svrsi.

Ima tu logike, ali vidio sam da se turniri održavaju za SC2 betu i vidio sam čak izmijenjene laddere baš za turnire. Kako oni komuniciraju?

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ima tu logike, ali vidio sam da se turniri održavaju za SC2 betu i vidio sam čak izmijenjene laddere baš za turnire. Kako oni komuniciraju?

Husky i HD su napravili jedan od najvećih SC2 beta turnira i on je rekao da su cijelo vrijeme preko mailova komunicirali, jer BN2.0 nije ponudio ono što su trebali, grupne, klanske ili turnirske kanale. Sami ladderi nisu nikad bili in-game izmjenjeni da bi se turnirima prilagodili, nit je to potrebno da rade, samo bi trebali poboljšati povezanost ljudi koji to rade eksterno. Šta si ti vidio ne znam. Picture or didn't happen :P

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Jucer je bio reset, a meni je i dalje stajalo da sam u diamond ligi, kad sam poceo traziti protivnika, skuzim kod ucitavanja da nigdje ne pise favored, slightly favored itd. Krene partija i pitam tipa, jel ovo placment mec, jer meni nigdje u multiplayer meniju nije pisalo da  moram odigrati opet 5 placment meceva, sto je on potvrdio.

Tek poslije odigrane partije vidim da mi pise da moram odigrati jos 4 placment meca. Prvu sam partiju odigrao sa zergom, i sav sretan sto je reset idem krenuti igrati s novom rasom. Uzmem terrana odigram partiju, izađem iz gamea, a ono opet pise da moram odigrati 4 placment meca, odigram jos nekoliko partija i skupim 5 pobjeda s terranima dobijem rewards, ali opet mi pise da moram odigrati 4 placment meca, pa me zanima jer to normalno, ili se nesto zbugalo.

Znaci prvu sam partiju odigrao sa zergom poslije koje mi je priznao 1 odigran placment mec, nakon toga nekoliko placment meceva sa terranom i nije mi upisao  ni jedan placment mec, i dalje stoji da moram još odigrati 4 placment meca.

0 0 hvala 0
17 godina
Zbugano je.
Još uvijek si tam gdi si bil samo kaj na ekranu piše placement.
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Do kada na kraju traje ova beta?  07.06. ili 01.07. ?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

07.06.

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice