Btw, sada probavam ovaj PTR i kada uđem u igru u multiplayer, stalno mi vrti onaj krug kao da očitava :(
Pa moraš se pomiriti sa bugovima i lošijom stabilnosti, ipak je to PTR. Jučer navečer je sve fino radilo.
Ne znam doduše kakva je dinamika PTR-a s obzirom na nove patcheve i to - da li je on cijelo vrijeme online i samo ga kratko gase kad unose nove stvari, ili je on offline kad nije potreban. Recimo sad 1.4 polako ide live pa PTR baš i nema smisla, možda su ga i ugasili do iduće prilike...

. Za pvz ne mogu pomoći, to i mene muči, ali za pvt možda i mogu. Možeš li detaljnije objasniti što te točno muči oko otvaranja vs terran? Ja otprilike idem ovako. 12 scout sa probe da vidim gas timing. Ako se osjećaš nesigurno možeš i 9 pylon scout. Najčešće ćeš sa probe scoutom vidjeti samo 1 gas, što ti gotovo ništa ne znači. Prvi marinac izlazi oko 3.05 tako da do onda fino pobjegneš
. Isto tako možeš sa probeom probati ostati što dulje u njegovoj bazi u nadi da ćeš vidjeti koji će addon staviti na rax. Ako vidiš da neide neka super rana agresija, preskočiš prvog zealota i chronoaš stalkera. Kad si blizu protivničke baze sa stalkerom idi skroz uz highground na kojem je njegova baza. Tako ako ide na marauder slow, kada te prvi hit pogodi možeš pobjeći sa stalkerom bez da ga izgubiš. U slučaju da te dočeka bunker iz kojeg pucaju marinci, logično je da koristi plin za neki tech build.