Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 731.925
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
dado2202 kaže...

Po meni je Toss najbolje "balansirana" rasa. Svaku njegovu jedinicu lagano se kontrira (ako se dobro skauta). Jedino se teško boriti protiv toss-a koji ima toss ball (par sentrija, stalkeri i zealot-i) i ima dobar micro. Ako su tu još doda koji collosus, onda je još teže.

Zerg i terran nemaju neku kompoziciju vojske koja tako dobro radi. Zerg i terran su više specijalizirane rase, odabere se jedna kompozicija (ling-muta, hydra-roach, corruptor-brodlord, siege-marine, mmm, siege-viking ....) koja dobro radi samo protiv jedne vrste protivničkih trupa. Kod toss-a toss ball radi dobro skoro protiv svega, ali jako malo toss igrača zna koristiti taj toss ball efikasno. Ako se ne ide na taj toss ball, nego mass nekih trupa, tada taj toss u većini slučajeva gubi jer ga je lagano kontrirati.

U kojoj ligi igraš?

U goldu/platu nitko ne igra na "mass nekih trupa", svi idu na kompozicije, samo kod Tossa je specifično što Stalkeri komplementiraju sve - dobro tankaju, pucaju u zrak, brzi su i (uz blink) mogu prelaziti litice. Dodaš dva-tri sentrija koji spamaju force fieldove i jednog-dva colossa i imaš savršenu vojsku, koja čak ne zahtijeva nikakav poseban micro i s kojom si relativno siguran da ćeš se moći tući sa bilo čim na što naiđeš.

A što npr. zerg može protiv stalker/sentry/coloss? Treba ti optimalna kombinacija roach/hydra/corruptor uz intenzivan micro a najmanja greška se plaća - ako coloss dohvati hidre ode cijela vojska. Da ne govorim da je hidra upropaštena u SC2 - džaba im toliki DPS kad nit moš reinforsat (osim uz savršeni creep spread) nit moš pobjeć s njima ak stvari krenu krivo.  Jedino zaista dobro što Zerg ima su BL-ovi a nijedan sposoban Toss ti ne da da techaš do njih.

Meni u zadnje vrijeme jedino što pali protiv Gold/Plat Tossa je 7RR->expand ili 7RR->muta build.

dado2202 kaže...
Mislim da bi blizzard morao se više fokusirati na 2vs2, 3vs3 i 4vs4, jer kod tih partija, bez skautanja protivnika, možeš lagano pobijediti samo mass-anjem jedne vrste trupa... Dovoljno je da ti uklone samo jednog saveznika u ranoj fazi i kasnije je taj hendikep teže nadoknaditi, skoro pa nemoguće.
Iskreno, mislim da je Blizz pomalo upropastio igru baš zato što u zadnje vrijeme balansira baš za 2v2 i 3v3. Upravo zbog toga su Terranima totalno nepotrebno nerfali reapere i uveli SD->barracks, a zamalo su Zergu infestorima maknuli FG na air što bi fakat bila totalna debilana.
17 godina

Igram SC2 od Bete.

1vs1 nisam baš igrao kad je igra baš izašla, rađe sam igrao 2vs2 sa frendom ili 4vs4 s ekipom. Sad imam preko 1500 odigranih partija (ne računajući betu) od toga samo 150 u 1vs1, pa sam 10 u platini. Zadnje vrijeme se pokušavam progurati gore, ali uvijek dobivam slabe igrače, pa onda i malo bodova, pa se rađe ne trudim, rađe igram 2vs2 (diamond - 2000 bodova). Inače moja "main" rasa je toss, ali to igram samo u 1vs1 inače sam random.

Coloss i sentry kombinacija zahtjeva jako puno plina (2 baze minimalno i bar 5-8 min igre). Ono što najviše može toss u privih 5-8 minuta je stalker-sentry-zealot kombinacija, tek onda može dodati kojega coloss-a, uz to da se expanda. Zerg je jedna od najagresivnijih rasa i lagano mass-a trupe, uz to da su speedlings i roach sa speedom jedne od najbržih trupa u SC2. Ako držiš toss-a stalno na njegovim prstima, nedaš mu da se expanda (dobro to baš ne možeš na svim mapama, jer neke imaju premale choke-ove, pa te lagano blokira sa sentryom) i ne baciš svu vojsku u smrt bezveze, onda toss nema šanse.

Toss-u se najteže expandati od svih rasa.

Ne može tako lako graditi defenzivu i ofenzivu istovremeno kao terran, ako ide na FE onda mora raditi cannon-e i štancati probe, ako ide na OBP(one base play) onda može imati samo manji "force" i mora sa njime pobjediti, ako uloviš takvog toss-a na otvorenom, ne pomognu mu nikakvi sentry-i. Još uz to micro je skoro pa nemoguć, jer će toss imati puno zealot-a (koje ne može microati jer nisu ranged units). Ako te takav toss ulovi na choke-u, onda pušiš sigurno, a to je greška zergova koji sa super mobilnom vojskom čekaju u svojoj bazi, na ulazu, na choke-u. Isto tako toss-ova ekspanzija košta kao i terranova, a teže ju je braniti. Zerg ima super mobilne trupe kojima si lagano brani ekspanzije. Ajde ako izuzmemo hydre.

Lagano je govoriti da je netko imba, ako se s zergom čeka u svojoj bazi i čeka dok ga toss spegla. Kako sam rekao već prije zergu je teže raditi "kombinaciju" trupa pa da potpuno kontra toss ball-u. Zato ako vidiš da toss ide na toss ball, spumpaš dosta roacheva (koji uništavaju zealot-e) i dosta speedlinga (protiv kojih su staleri gotovi) i rano napadneš toss-a, prije nego on pokuša tebe, ili ga dočekaš na otvorenom. Garantiram ti sigurnu pobjedu.

I da kako si prije rekao. Units koji najviše muče toss-a su mute. Ako ideš muta-ling, toss nema odgovor. speedlingi uništavaju stalkere, a mute sve ostalo. Inače Roach je jači tanker od stalker-a, a opet od njega svaki put gubi (a sve ostale dobiva). To je malo glupo od blizzarda da je stavio roacha armored, a stalker ima plus damage na armored :)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

I da kako si prije rekao. Units koji najviše muče toss-a su mute. Ako ideš muta-ling, toss nema odgovor. speedlingi uništavaju stalkere, a mute sve ostalo. Inače Roach je jači tanker od stalker-a, a opet od njega svaki put gubi (a sve ostale dobiva). To je malo glupo od blizzarda da je stavio roacha armored, a stalker ima plus damage na armored :)

Ma žohare je Blizz najviše upropastio.

Koliko se sjećam incijalna ideja žohara u ranoj fazi bete je da bude nešto kao mobilni lurker, stealth jedinica koja u early game-u radi gerila napade na protivnika. Onda se ispostavilo da su žohari OP pa su ih krenuli nerfati -  izdvojili micanje pod zemljom kao zasebni Tier 2 upgrade, smanjili im regeneraciju, promijenili supply count sa 1 na 2, i rekli - evo žohar je sada Zergov "tenk". Haha.

Slična stvar se dogodila sa kraljicama; osim "pomoćnog osoblja" u bazama one su originalno trebale biti i support unit kojeg furaš sa sobom u napad. Onda se skužilo da je mass queen prejak pa su im ubili brzinu off-creep do daske i pretvorili ih u kombinaciju turreta i APM sinka. Bljak.

U beti je bilo puno zabavnije biti Zerg... {#}

Edit: Slažem se da je glupo da Stalkeri imaju bonus vs armored. Kao što sam rekao, oni su po meni malo previše univerzalna jedinica, Stalker ball je debelo najučinkovitija one-unit vojska, pogotovo ako imaju blink.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 14:30 (baba).
15 godina
neaktivan
baba kaže...
dado2202 kaže...

Ma žohare je Blizz najviše upropastio.

Koliko se sjećam incijalna ideja žohara u ranoj fazi bete je da bude nešto kao mobilni lurker, stealth jedinica koja u early game-u radi gerila napade na protivnika. Onda se ispostavilo da su žohari OP pa su ih krenuli nerfati -  izdvojili micanje pod zemljom kao zasebni Tier 2 upgrade, smanjili im regeneraciju, promijenili supply count sa 1 na 2, i rekli - evo žohar je sada Zergov "tenk". Haha.

Slična stvar se dogodila sa kraljicama; osim "pomoćnog osoblja" u bazama one su originalno trebale biti i support unit kojeg furaš sa sobom u napad. Onda se skužilo da je mass queen prejak pa su im ubili brzinu off-creep do daske i pretvorili ih u kombinaciju turreta i APM sinka. Bljak.

U beti je bilo puno zabavnije biti Zerg... {#}

Edit: Slažem se da je glupo da Stalkeri imaju bonus vs armored. Kao što sam rekao, oni su po meni malo previše univerzalna jedinica, Stalker ball je debelo najučinkovitija one-unit vojska, pogotovo ako imaju blink.

Potpuno se slazem samo neuspjevam skuziti kad me zerg profic napadje s 10 zohara a ja tek napravio baraku, msm kako mu to uspjeva, to je talent ili pros. igrac s zergom?

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

lol... aj ne pricaj gluposti :)

0 1 hvala 0
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

@ Bera - 

to nije moguće ni za profesionalnog igrača. 

Najbolje je da pogledaš replay pa ćeš vidjeti što se točno dogodilo. 

Vjerojatno si kasnio da build orderom ili je on varao, što je vrlo, vrlo mala vjerojatnost. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

kak da ne stalker imba.... igraj protiv terrana, di ima steam conclusive shell 3 rax protiv tossa pa da te vidim, nema teorije da expandaš dok on može

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

kak da ne stalker imba.... igraj protiv terrana, di ima steam conclusive shell 3 rax protiv tossa pa da te vidim, nema teorije da expandaš dok on može

Tko je rekao da je stalker imba??

Stalker nije imba, on je samo (po meni) loše dizajnirana jedinica jer je preuniverzalna čime strateški unazađuje igru. SC:BW nije imao nijednu takvu "švicarski-nožić" jedinicu.

Edit: Ako te muči bioball, štancaj Templare, ako ideš u glavu sa gateway jedinicima i jednim-dva colossa nemoj plakat ako te poderu... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 14:45 (baba).
17 godina
baba kaže...

Tko je rekao da je stalker imba??

Stalker nije imba, on je samo (po meni) loše dizajnirana jedinica jer je preuniverzalna čime strateški unazađuje igru. SC:BW nije imao nijednu takvu "švicarski-nožić" jedinicu.

Edit: Ako te muči bioball, štancaj Templare, ako ideš u glavu sa gateway jedinicima i jednim-dva colossa nemoj plakat ako te poderu... {#}

Kako ne, a šta je dragoon. Probaj igrati na onoj custom mapi gdje imaš SC1 jedinice i SC2 jedinice. Dragoon u svakom trenutku rastura stalker-a.

Ja sam najviše uspjeha imao sa voidray/chargelots  ili coloss/chargelots kombinacijom protiv mmm. Ako ima više maraudera onda voidray ako ima više marinaca onda coloss. Prvo će ti pokušati skinuti coloss/voidray jedinice, a budući da ti imaš ispred zealot meat shield, neće to ići tako lako. Samo malo micro i to je to. Onda terran definitivno prelazi na vikinge, pa onda moraš ubaciti i malo stalkera unutra ili phoenix-a

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
neaktivan

Dragoon nije mogao blinkat.  :)

Osim toga, u SC:BW jedinice nisu automatski formirale "loptu", tako da je dragoone bilo lagano okružiti i pobiti zerglinzima. Ovo u SC2 modu nije vjerna reprezentacija jer koristi SC2 engine; u SC1 i melee i ranged jedinice su bile jednako glupe i trebalo ih je intenzivno micrat, dok su u SC2 samo melee jedinice i dalje micro-intensive idioti, dok se ranged  fino clumpaju i funkcioniraju kao jedna velika debela A-muvabilna DPS jedinica.

15 godina
neaktivan

Ma nisam kasnio to je bilo neki dan ja napravim baraku i radi mi se marinac i druga baraka i on dojde sa 7-8 zohara i ubije mi marinca scv i na kraju barake i jos si salje pojacanje, Nisam niti kasnio

16 godina
Bera kaže...

Ma nisam kasnio to je bilo neki dan ja napravim baraku i radi mi se marinac i druga baraka i on dojde sa 7-8 zohara i ubije mi marinca scv i na kraju barake i jos si salje pojacanje, Nisam niti kasnio

daj onda posalji replay
15 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...
Bera kaže...

daj onda posalji replay

Joj ljudi vjerojatno najobičniji 7RR. JFGI. A to da bronzer "ne kasni" a baraka mu još nije gotova u 5:00 neću komentirati...

Edit: Evo i (loš) tutorial all-in varijante, ako fakat to još niste vidjeli:

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 12:13 (baba).
17 godina
Bera kaže...

Čista matematika. Ako je sve bilo pošteno i ako nisi kasnio sa ničime, evo ti pa računaj, ali nikako nije mogao imati 7-8 žohara u to vrijeme, ako ti nisi išao na FE ili debelo kasnio u build-u

17 sec scv
30 sec supply depot
60 sec barracks

25 sec marine

Ako si igrao standardno (10 supply, 12-13 barracks) ti već oko 2 min imaš prvu baraku, za 2 minute 4 marinca (ako ne i više jer imaš i para za još jednu baraku)

17 sec drone
65 sec spawn
55 sec roach warren
27 sec roach

Minimalno 3 minute mu treba da napravi sve to i onda još minimalno 30 sekundi da dođe do tebe, ako je mapa mala, uz to da ne napravi niti jednu dronu i da skuplja i plin i minerale istovremeno. Nemoguće da ima dosta love onda za zgrade i roach-eve.

Dam se kladiti da si nešto zaj... u svom build-u.

15 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

Ako si igrao standardno (10 supply, 12-13 barracks) ti već oko 2 min imaš prvu baraku, za 2 minute 4 marinca (ako ne i više jer imaš i para za još jednu baraku)

17 sec drone
65 sec spawn
55 sec roach warren
27 sec roach

Minimalno 3 minute mu treba da napravi sve to i onda još minimalno 30 sekundi da dođe do tebe, ako je mapa mala, uz to da ne napravi niti jednu dronu i da skuplja i plin i minerale istovremeno. Nemoguće da ima dosta love onda za zgrade i roach-eve.

Preduvjeti za 7 žohara:

250: drone -> pool

75:   drone -> ext

200: drone -> warren

200: 2*OL

525, 175: 7*roach

Znači 1250 minerala i 175 gas. Pri čemu treba minimalno 3 minute za sve to posložiti, uopće ne računajući vrijeme koje treba za prikupiti, resurse za eco dronove i kraljicu. I najbrži 7RR stiže u protivničku bazu oko pete minute, kraće ne ide.

Preduvjeti za 1 baraku:

100 SD

150 Barracks

Fakat neki profi zerg... {#}

17 godina
baba kaže..

Preduvjeti za 7 žohara:

250: drone -> pool

75:   drone -> ext

200: drone -> warren

200: 2*OL

525, 175: 7*roach

Znači 1250 minerala i 175 gas. Pri čemu treba minimalno 3 minute za sve to posložiti, uopće ne računajući vrijeme koje treba za prikupiti, resurse za eco dronove i kraljicu. I najbrži 7RR stiže u protivničku bazu oko pete minute, kraće ne ide.

Preduvjeti za 1 baraku:

100 SD

150 Barracks

Fakat neki profi zerg... {#}

Ili postoji neki cheat za kojega neznam da postoji {#}

I ovaj video kojeg si postao ranije. Da je terran skautao bar jednom kako spada (a ne da mu scv dođe do creep-a pa se vrati natrag u bazu), ništa od toga se nebi dogodilo. Napravio bi par maraudera (umjesto da ide na tenk) i to je to.

Dok dođe sa dronama, staviš par scv-a na autorepair i marauderima gađaš samo roach-eve, a onda se posle zabaviš sa dronama {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 13:14 (dado2202).
15 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

Ili postoji neki cheat za kojega neznam da postoji {#}

I ovaj video kojeg si postao ranije. Da je terran skautao bar jednom kako spada (a ne da mu scv dođe do creep-a pa se vrati natrag u bazu), ništa od toga se nebi dogodilo. Napravio bi par maraudera (umjesto da ide na tenk) i to je to.

Zato sam i rekao da je loš primjer. Zerg je dosta fulao u svom BO-u, a Terran nije prstom maknuo da ga countera.

Ali svejedno, 7RR je prilično jak build, ako ga protivnik ne skauta nije baš trivijalno se obraniti. S druge strane ako se protivnik obrani onda je Zerg u banani jer je žrtvovao eco, a i Terran i Toss gaze Zerga u ekonomiji u early game-u.

Inače ako stvarno neki ovdje Zerg ne zna a želi probati 7RR, evo BO s kojim se ja trenutno igram:

12 Pool

16 Ext

15 OL

15 Queen (dronovi na gas)

17 lingovi (za ubit skauta prije nego što vidi RW)

20 Roach Warren

19 OL

Prvi OL bi trebao scautati nad chokeom i ak vidi immortale/maraudere odma promjena plana. Ak sve ide kak treba u 4:30 taman imaš resursa, larvi i suplaja za 7 žohara, a malo iza 5:00 si mu u bazi. OL bi trebao biti tamo da ti fino da vision za povišeni teren. Ak te dočeka Immortal/Marauderi, banana, bježi doma i macraj ko idiot. Ak si Gold ili niža liga, ušeći se u bazu i gazi radilice. Za dalje ima tri varijante - reinforce (osobno ne volim, jer nemaš ni ling speed ni roach speed), exp (optimalno), tranzicija u mute (najzabavnije). Ima i all-in varijanta (kao u gornjem videu) al to je samo za cheesere i njubare koji još uvijek svršavaju na 6-pool i cannon rush  :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 14:56 (baba).
16 godina
neaktivan

ako nemaš expo nema smisla ići na ht. a da bi išao expo očekuj  harras i push od terrana, tako da expo na nekim mapama ne pali. i wow, 2 ghost-a gg templar. ali za colosa se slažem. coloss sux, jedino ako ideš 1 base ili ako terran ide tenkove onda su colosi ok

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

bedastoce :)

Colosi iz jedne baze nisu neki problem ako toss uz to ne ide jos i 3/4gate allin na terranov expo (u slucaju da je t expo... ako ne colosi su bezveze). Colosi su premocna stvar i mozes ih tek kvailtetno supportat gateway jedinicima kad dignes exp. Znaci prije expa ih nebi ni trebao generalno raditi. Tenkovi su dobar counter na colose tako da neznam odakle ta druga izjava.

A sto se tice fast expova...dok ne dodes u visoki masters mozes doslovno na svakoj mapi fast expat kao toss. Ako znas sta radis terran te moze samo gledat ili se zabit u tebe i umrijet. Poslije kad se popravit neces fast expat samo ako ste na Metalopolis blizu pozicijama, LT blizu pozicijama i steppsima... SVE OSTALO MOZE.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ajde vidi kako je prošao tester protiv mvp-a kad je išao 2 puta fe, fe pali na shakure i metapolisu ako su cross inače ne pali, eventualno na jungle basinu i nekad nekad nekad na lost templu. ostale mape su bad za expo. a šta drugo da radiš protiv marine tenkova ajde reci, ideja? imortals sux protiv marinaca dok ne stignu do tenkova, air je losa stvar a ht umiru samo tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zato sam rekao "dok ne dodes u visoki masters mozes doslovno na svakoj mapi fast expat kao toss" i to znam iz iskustva... ti, nitko ovdje, ni na bnetu nije ni tester ni mvp tako da nema nikakvog smisla njih uzimat kao primjere. FE, na razini kojoj ti i jos 98% ljudi igra radi na svim mapama tako da je to to. Koristim build koji sam dizajnirao bas da ne dopusta fast exp i svejedno bolji protossi znaju preziviti... na raznim mapama.

Protiv marainaca/tenkova su immortali/zeloti sa malo stalkera savrseni i predobro to pociste... znaci ne suxaju, samo treba znat osnove osnova mikra. Poslije fast expa sigurno neces protiv 1base terrana ici air jer je debilno, ht isto tako. Druga stvar je ako skautas 2starport cloack bansheeije... onda smijes ht radit. Sve ostalo je ili mass gateway ili gateway + 1 robo.

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Koristio sam taktiku MM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Snowie kaže...

Zato sam rekao "dok ne dodes u visoki masters mozes doslovno na svakoj mapi fast expat kao toss" i to znam iz iskustva... ti, nitko ovdje, ni na bnetu nije ni tester ni mvp tako da nema nikakvog smisla njih uzimat kao primjere. FE, na razini kojoj ti i jos 98% ljudi igra radi na svim mapama tako da je to to. Koristim build koji sam dizajnirao bas da ne dopusta fast exp i svejedno bolji protossi znaju preziviti... na raznim mapama.

Protiv marainaca/tenkova su immortali/zeloti sa malo stalkera savrseni i predobro to pociste... znaci ne suxaju, samo treba znat osnove osnova mikra. Poslije fast expa sigurno neces protiv 1base terrana ici air jer je debilno, ht isto tako. Druga stvar je ako skautas 2starport cloack bansheeije... onda smijes ht radit. Sve ostalo je ili mass gateway ili gateway + 1 robo.

inače ne smatram sebe nekim jakom dobrim igračem ali sam u diamondu 10. u svojoj diviziji... terran može raditi šta god hoće u slučaju tvog expo-a nakon stalker nexusa. ako kreneš odmah nexus, vidio si kako je tester prošao ako si pratio na scrap stationu. protiv zerga možeš expati protiv terrana teže, osim na nekim mapama na određenim pozicijama. imortali su inače loši ako se ide na baš jako veliku vojsku, ne priča to oko 50-80 supply nego kad terran ima preko 150 supply-a steam i odoše imortali papa, dok dođu do tenkova. zato govorim o colosima. spale marince i zealotsi sa chargeom rješe tenkove

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

pa normalno da su colosi bolji poslije lol... ali mi smo pricali o fast expu i prijelazu u middle game / prezivljavanju terranovog timing napada poslije tog otvaranja, ne o situaciji u gameu kad igraci imaju po 150 supplya.

I molim vas nemojte govoriti o pozicijama u diviziji jer stvarno to bas nista ne govori. Divizije nisu jednake (po bodovanju, igrace stavljaju po divizijama po MMRu), igraci nisu jednaki, bodovi su samo za ukras i jedino sto bi se moglo reci da se dozivi "gdje stojis" je MMR, a posto je skriven... I eto tek da ti pokazem zasto nema smisla. Dok sam bio diamond sam bio na 10-15.mjestu sa 3400 bodova u svojoj diviziji, kdo tebe bi to vjerojatno bilo 1. mjesto. Isto tako ljudi na 30-40. mjestu su imali oko 3000 bodova. I to bi vjerojatno bilo 1. u tvojoj diviziji. Zato kazem nema smisla o pozicijama pricat, a rating je iskrivljen zbog i divizija i MMR-a pa isto tako ne govori nista.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
Bera kaže...

Čista matematika. Ako je sve bilo pošteno i ako nisi kasnio sa ničime, evo ti pa računaj, ali nikako nije mogao imati 7-8 žohara u to vrijeme, ako ti nisi išao na FE ili debelo kasnio u build-u

17 sec scv
30 sec supply depot
60 sec barracks

25 sec marine

17 sec drone
65 sec spawn
55 sec roach warren
27 sec roach

PA nije me napao s roachovima nego sa zergling, znaci trea napravit spawning pool i onog leteceg kao suply depot i vec napravi 5-6 zerglinga ubije mi jednog marinca i pobije scv. Meni se napravi drugi marinac i njega ubiju dodje pojacanje od 5 ili vise zerglinga i 3 roacha i sve otislo{#}

14 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ja tražim key ili bnet account s sc2 a neda mi se bacat puno para za novi account. Ugl. gdje bi mogao dobit jeftin/ zamjenit za neku igru ako netko može  pomoči :D ?

0 0 hvala 0
16 godina
alscaul kaže...

ja tražim key ili bnet account s sc2 a neda mi se bacat puno para za novi account. Ugl. gdje bi mogao dobit jeftin/ zamjenit za neku igru ako netko može  pomoči :D ?

Koliko ti je puno?

Vidio sam oglas po 280 kn za rabljenu, ali navodno nije igrana na bnetu. 

14 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...
alscaul kaže...

Koliko ti je puno?

previše, inače nabavljam orginal igre s stranica ko eplati.com(R.I.P) i base-host, tako da neplačam iznad 200kn za igre,

ako nebudem našao bolju ponudu( ili nekog da zamjeni s menom za black ops) kupit ču nakraju s basehosta pa barem bude account glasil na mene

16 godina
alscaul kaže...
Tomo Yoda kaže...
alscaul kaže...

Koliko ti je puno?

previše, inače nabavljam orginal igre s stranica ko eplati.com(R.I.P) i base-host, tako da neplačam iznad 200kn za igre,

ako nebudem našao bolju ponudu( ili nekog da zamjeni s menom za black ops) kupit ču nakraju s basehosta pa barem bude account glasil na mene

da, najbolje bi ti bilo kad bi mogao zamijeniti.

sad sam pogledao na basehostu i ne čini mi se baš nešto povoljno za samo key. 

15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Potpuno se slazem samo neuspjevam skuziti kad me zerg profic napadje s 10 zohara a ja tek napravio baraku, msm kako mu to uspjeva, to je talent ili pros. igrac s zergom?

Bera kaže...

Bera kaže...

PA nije me napao s roachovima nego sa zergling, znaci trea napravit spawning pool i onog leteceg kao suply depot i vec napravi 5-6 zerglinga ubije mi jednog marinca i pobije scv. Meni se napravi drugi marinac i njega ubiju dodje pojacanje od 5 ili vise zerglinga i 3 roacha i sve otislo{#}

Kak je krenulo, na kraju će bit da te napao sa jednim dronom... {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice