Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 733.358
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

teamliquid.net

Kad dođeš na stranicu uvijek desno piše ON AIR kliknes tamo di su podebljana slova 

i onda nađeš npr. Stream: Will be listed on CraftCup.com.

I onda biraš ispod Live coverage odaberes streamera (npr.the rush network) i gledaš.

:D Hehe, nadam se da sam pomogao.

TopForumaš tražio pomoč...

92% mladih bi palo u depresiju kada bi mi crko ekran,ako si među onih 8% koji bi pop.zdili kada bi ih to snašlo stavi onda ovo u svoj potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 23:01 (ivm).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
ivm kaže...

teamliquid.net

Kad dođeš na stranicu uvijek desno piše ON AIR kliknes tamo di su podebljana slova 

i onda nađeš npr. Stream: Will be listed on CraftCup.com.

I onda biraš ispod Live coverage odaberes streamera (npr.the rush network) i gledaš.

:D Hehe, nadam se da sam pomogao.

TopForumaš tražio pomoč...

Tako je ima streamera, ali ima i na GOMtv stranici SQ Test koji se isto može besplatno gledati preko najnovije verzije gom playera :D. Gom je prilično škrt što ne daje uopće nikakve replaye.

Potpis
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

UH... spoilers alert:

moguci zavrsetak u 2 djelu starcrafta mislim na heart of the swarm

http://www.gamesradar.com/pc/starcraft-ii/news/starcraft-ii-heart-of-the-swarm-ending-leaked/a-20101208192955899027/g-20070518211627437097

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 11:13 (Nitrium).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

nisam gledo ostalo, jer još čekam da se objavi (o gsl-u pričam). Ali HongunPrime kako je odigrao na metalopolisu je bilo vrhunski. stalker i expo 4 gate i double forge i deri 3/3 upgr i piči dalje chargelots i templare. predobro odigrano i što rekli komentatori to bi mogla biti budućnost tosa na većoj mapi di je cross upravo ova strategija a ne colossi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Evo dignut ću pool čisto iz znatiželje da vidimo s kojom rasom najviše igraju BUG-ovci.

Najviše igram sa ovom rasom:

15 Terran
7 Zerg
8 Protoss
1 Random
Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 16:35 (mata_87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

zerg

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

prvi mi se puta dešava ovo, ne mogu ući u igru. znači krene loading screen, slika raynora i onda neće da učit di mogu ukucati korisničko ime. jel netko ima sličan problem, možda je do servera? oko 17:40 sam se probao spojit i neće i neće

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

to sam i ja imao kad su objavili onu novu ekspanziju za wow pa igraci sc2 nisu mogli igrat ^^ pricekaj malo popravit ce to oni :)

16 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

prvi mi se puta dešava ovo, ne mogu ući u igru. znači krene loading screen, slika raynora i onda neće da učit di mogu ukucati korisničko ime. jel netko ima sličan problem, možda je do servera? oko 17:40 sam se probao spojit i neće i neće

Isti problem, stvar je u njihovim serverima. U takvim situacijama možeš i dalje igrati sp i gledati replay, ali prije ulaska u igru isključi vezu na internet.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

jel postoji kakva liga u nardenih mjesec-dva na koju se može prijaviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Nije da je Skyless vec nekoliko puta ostavljao linkove i vijesti za lige i turnire... al eto opet.

http://www.gscup.net/ - sljedeca liga-kup bi trebala pocet pocetkom sijecnja

http://www.studeni.net/ - jednom tjedno domaci (regionalni, znaci ex-yu recimo) turniri. Danas je jedan, prijavljuje se na forumu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 10:38 (Snowie).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

i osvoji ogsmc gsl 3. sezonu. ali što je je, lik predobro igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

Evo brzo da stavim tu. Upravo traje EG Masters turnir i komentira ga legendarni Day9. Turnir traje samo danas zato pozurite i pogledajte malo.

Edit: Turnir ipak traje 2 dana my bad. Sutra također možete pogledati na ovom linku. Mislim da počinje oko 8-9 navacer po našem vremenu.

http://www.teamliquid.net/video/streams/djWHEAT

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 3:00 (WindEmperor).

1 0 hvala 2
14 godina
protjeran

evo gledam :)

ceka nas duuuuugggaaaa noc hehehe

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 3:42 (BlaBlaLaLa).
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

Drugi dan turnira je poceo. Uzivajte :)

http://www.teamliquid.net/video/streams/djWHEAT

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Pretpostavljam da je ovo već bilo al možete mi reć gdje je najjeftinije uzet dvojku?

0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ja zaigrao danas opet malo SC2 nakon dugog izbivanja, ali ne leagua mečeve nego custom mapu Star Battles, trenutačno prva po popularnosti. Mapa je prva liga!

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...

Ja zaigrao danas opet malo SC2 nakon dugog izbivanja, ali ne leagua mečeve nego custom mapu Star Battles, trenutačno prva po popularnosti. Mapa je prva liga!

Ne mogu naći tu mapu na nibbits, može link? 

17 godina
Hyperion kaže...

To je ona mapa gdje se batlecruser-i i carrier-i drmaju ? Ako da, super mi je ta mapa, ali dok ti 2 saveznika padnu, onda je to već popušak. Teško se vratiti.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina
Tomo Yoda kaže...
Hyperion kaže...

Ne mogu naći tu mapu na nibbits, može link?

Odeš na custom mape i prva ti je odmah po redu ili onaj night special forces, mislim kako teško može bit naći imaš 4-5 izbora pod traženjima mapa probaj sve pa ćeš naći. Neznam kak se napamet zove, ali nešto custom je.

dado2202 kaže...
Hyperion kaže...

To je ona mapa gdje se batlecruser-i i carrier-i drmaju ? Ako da, super mi je ta mapa, ali dok ti 2 saveznika padnu, onda je to već popušak. Teško se vratiti.

Battlecruiseri, Carrieri, Destroyeri (onaj stari battlecruiser koji je veći), voidovi, leviathan(veliki kukac koji je bio u kampanji).

Istina čim ti 2 crknu GG. No nemora značit ako su oni glupi i jedan iz grupe se izdvoji i vi ga zakoljete no ako se drže njih šestoro u grupi nemožeš im ništa. Update-ovi su mislim čak na dnevnoj bazi.

Vidim da je i onaj storm of imperial sanctum update-an i skroz redizajniran, to sam odigrao jako puno puta.

Ove klasične mape/borbe više neigram, sam gubim živce tamo, a ove custom su tako zabavne...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
17 godina
Hyperion kaže...

Istina čim ti 2 crknu GG. No nemora značit ako su oni glupi i jedan iz grupe se izdvoji i vi ga zakoljete no ako se drže njih šestoro u grupi nemožeš im ništa. Update-ovi su mislim čak na dnevnoj bazi.

Vidim da je i onaj storm of imperial sanctum update-an i skroz redizajniran, to sam odigrao jako puno puta.

Ove klasične mape/borbe više neigram, sam gubim živce tamo, a ove custom su tako zabavne...

Jep ima stvarno zakon custom mapa. Ima čak i mapa koje su potpuno druga igra (ima nekih sat vremena igranja), neki mali rpg i sl.

Iako su zakon custom mape, meni je još najveći gušt gubiti živce na ladder-u. Osobito dok igram s frendom (2vs2), onda samo živčanim. Ali svejedno je to zabavno sve skupa. Sad sam kupio na Steam akciji TF2, pa ću malo tamo gubiti živce da se odmorim od SC-a :))

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Evo ko nije igrao Starcraft 2 sad moze igrat, demo je izaso.

Ovdje se registrirate i skinete demo https://us.battle.net/account/sc2-demo.html

Inace dobjete prve tri mape iz originala koje mozete preci i skrimish koj mozete igrati koliko zelite...

Kad skinete igru netreba vam registracija ili internet konekcija.

evo i izvor http://us.battle.net/sc2/en/blog/1797995

92% mladih bi palo u depresiju kada bi mi crko ekran,ako si među onih 8% koji bi pop.zdili kada bi ih to snašlo stavi onda ovo u svoj potpis.

3 0 hvala 4
15 godina

Jel se u demu moze igrati multiplayer bar na jednoj mapi?

17 godina
neaktivan
ivm kaže...

Evo ko nije igrao Starcraft 2 sad moze igrat, demo je izaso.

Ovdje se registrirate i skinete demo https://us.battle.net/account/sc2-demo.html

Inace dobjete prve tri mape iz originala koje mozete preci i skrimish koj mozete igrati koliko zelite...

Kad skinete igru netreba vam registracija ili internet konekcija.

evo i izvor http://us.battle.net/sc2/en/blog/1797995

super, htio sam probati, a nije mi se dalo petljat sa piratskim verzijama

upravo skidam 1,56 GB veliki demo

brzina skidanja dosta loša, varira od 25 KB/sec do 170 KB/sec, otprilike 4 sata kaže

WindEmperor kaže...

Jel se u demu moze igrati multiplayer bar na jednoj mapi?

Ne može se, možeš igrati jedino skirmish (protiv kompa, samo terran vs terran, i na malom izboru mapa)

BC2 I MW2: VIDARA
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 23:27 (Sir Vidara the XVII).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

vaaau... kako su se brzo sjetili izbacit demo :D

inače imam original, al ne igram več nekih 2 mjeseca jer ne stignem radi faxa i posla...

al svaka im čast... brzi su :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bojica kaže...

vaaau... kako su se brzo sjetili izbacit demo :D

inače imam original, al ne igram več nekih 2 mjeseca jer ne stignem radi faxa i posla...

al svaka im čast... brzi su :D

Ma neka, bitno je da se privuce nova ekipa...

15 godina
neaktivan
toohazard kaže...

Pretpostavljam da je ovo već bilo al možete mi reć gdje je najjeftinije uzet dvojku?

Kupi US verziju u američkom battle.net dućanu.. {#}

Inače - www.game.co.uk . I dalje drže pre-order cijenu, shipping nije prevelik a šalju u malenom paketu koji ne zapinje na carini. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 18:29 (baba).
15 godina
baba kaže...
toohazard kaže...

Kupi US verziju u američkom battle.net dućanu.. {#}

Inače - www.game.co.uk . I dalje drže pre-order cijenu, shipping nije prevelik a šalju u malenom paketu koji ne zapinje na carini. {#}

Mislim da nije najpametnije uzeti US verziju igre, zato sto onda nece moci igrati na EU serverima, nego samo na US serverima i ping ce ga ubijati.

14 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

ja jos uvijek i jedinicu peglam, sa zergom mi je najdraze..

Dvojka krece sutra kad stigne pc s upgrade-a {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jazika kaže...

ja jos uvijek i jedinicu peglam, sa zergom mi je najdraze..

Dvojka krece sutra kad stigne pc s upgrade-a {#}

hehe... naigrat češ se...

ja se sječam da sam sa mora išao doma 12h prije samo da čim prije u ruke primim dvojkicu... i onda došao doma s algoritma upalil komp kad ono... nešto bjelo se izdimoli van... :(

al sam zato 2 dana poslije išao po toshibicu i mučio igru 3 dana bez prestanka :D :D :D

prava uživancija :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice