Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 733.969
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
Yaki kaže...

Pomagajte ljudi!

Otvorio acc na BattleNet-u sa ciljem kupnje digitalne verzije igre. Sustav me automatski stavio u eu regiju (logicno - po odabranoj zemlji). I sto imam za vidit - igra dodje 69€. To je grubo nekih 500kn. U Algoritmu igra dodje 450kn (ovo stvarno nema logike da je kutija jeftinija i to u algoritmu).

Primjetio sam da mogu promjeniti regiju na SAD - ako se ne varam onda digitalna verzija dodje 69$ sto je ipak jeftinije i od algoritma i od eu verzije. E sad.. pitanje:

Koja se regija najvise igra kod nas - EU ili SAD?? Koju ste vi kupili??

Hvala na odg!!

http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Strategy-Real-Time/StarCraft-II-Wings-of-Liberty/~r331102/?s=starcraft+2

366 Kn skupa sa shippingom, koliko bi te koštala US digital verzija, stigne ti za 5 dana, mali i lagan paket pa najvjerojatnije neće zapet na carini.

EU verzija će ti definitivno imati manji lag.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 19:14 (baba).
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

SC2 košta 59,99€, a ne 69€, što je jeftinije od Algoritma

True.. al' opet je sam 20kuna jeftinije.

Hvala svima na odgovorima :thumbsup: Provjerih nabavu i stvarno ima ispod 400kn. Onda idem na box i EU verziju. Vidimo se uskoro na bojnom polju! :-)

16 godina

http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Strategy-Real-Time/StarCraft-II-Wings-of-Liberty/~r331102/?s=starcraft+2

366 Kn skupa sa shippingom, koliko bi te koštala US digital verzija, stigne ti za 5 dana, mali i lagan paket pa najvjerojatnije neće zapet na carini.

EU verzija će ti definitivno imati manji lag.

Preko game.co.uk košta 331 kunu sa poštarinom.

DELIVERY:    2.95 GBP
  TOTAL:     37.94 GBP

Tečaj je 8.73 kn za funtu

Ja sam naručio danas. Software ne podliježe carini pa ga jednostavno puste. Meni nikada nisu naplatili PDV na igre

I tried being reasonable, I didn't like it.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 19:56 (Moonwalker82).
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

formatirao sam komp a imao sam digitalni download...mi moze tko reci di mogu downlodirati starcraft2 zaboravio sam...:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Huurux kaže...

formatirao sam komp a imao sam digitalni download...mi moze tko reci di mogu downlodirati starcraft2 zaboravio sam...:(

Ulogiraj se u svoj Battle.net account pa ćeš moći tamo skinuti.

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
17 godina
neaktivan
Moonwalker82 kaže...

Software ne podliježe carini pa ga jednostavno puste. Meni nikada nisu naplatili PDV na igre

Jer tebi nisu nikad naplatili zaključuješ da softver ne podliježe carini? Kriva pretpostavka. Stvar je da pošiljke oko 300 i 400kn puste bez previše razmišljanja, dok ako te zapadne neki cjepidlaka od carinika onda će ti i za takve pakete naplatiti.

Kako god, game.co.uk je relativno sigurno, mada ima slučajeva kad su carinu naplatili.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 1:07 (Adisuki).
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Skinuo sam piratsku verziju sc2 i igrao malo kampanju.Igra mi se svidjela pa ću ju vjerojatno kupiti..zanima me da li moram obrisati saveove prije instaliranja originalne verzije, da nebi slučajno prepoznali da sam imao fake verziju i banali mi key ?Ili mogu ostavit saveove i normalno instalirati original ?

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Skinuo sam piratsku verziju sc2 i igrao malo kampanju.Igra mi se svidjela pa ću ju vjerojatno kupiti..zanima me da li moram obrisati saveove prije instaliranja originalne verzije, da nebi slučajno prepoznali da sam imao fake verziju i banali mi key ?Ili mogu ostavit saveove i normalno instalirati original ?

Idi na sigurno i obriši ih. Ionako ćeš biti motiviran igru opet prelaziti zbog achievmenta, bar ja jesam (normal i svaka veća težina :D).

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Tako je, sigurno je sigurno

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bok! A šta sadrži Special Edition?
16 godina
neaktivan
To i meni treba! Frend koji će mi srediti popust :)
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Koliko starcraft 2 ima misija, jer sam ja završio 5. i sada me svaki put izbaci u menu kako da nastavim dalje ako uopče ima još misija.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...

Koliko starcraft 2 ima misija, jer sam ja završio 5. i sada me svaki put izbaci u menu kako da nastavim dalje ako uopče ima još misija.

Pošalji support upit Blizzardu. Ima ih 29.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
XXL Gamer kaže...

Pošalji support upit Blizzardu. Ima ih 29.

Ali čini se da ne možeš svih 29 odigrat u komadu nego moraš nekoliko puta prelazit SP kampanju da vidiš sve misije - ovisno o odabirima tijekom kampanje.

Lijep pozdrav ;)
17 godina

Pa kako nebi mogao. Kad odabereš jednu misiju i završiš ju (tamo di imaš odabir između 2), odeš na mission selector na na mostu i tamo ti je otključana i druga misija. Postoji i "sakrivena" misija koju morate otključati uništavanjem science facilitya u misiji di kontrolirate odina da bi ste trasmitali one podatke. Pored toga postoje još i misije s protosima koje dobijete kad vam Zerathul da kristal.

Herbalife
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 14:17 (nCh!).
15 godina
neaktivan
ovdje ima sloboda odabira, ako odaberes unistiti neki objekt ili spasiti nekoga, onda to mijenja tijek prica, kao u dragon ageu...
50Niggas
15 godina
neaktivan
nCh! kaže...

Pa kako nebi mogao. Kad odabereš jednu misiju i završiš ju (tamo di imaš odabir između 2), odeš na mission selector na na mostu i tamo ti je otključana i druga misija. Postoji i "sakrivena" misija koju morate otključati uništavanjem science facilitya u misiji di kontrolirate odina da bi ste trasmitali one podatke. Pored toga postoje još i misije s protosima koje dobijete kad vam Zerathul da kristal.

Jedini je problem što upgrade-i nisu retroaktivni, tj. ak se odlučiš igrat ranije misije na većem stupnju težine a trudio si se štedit tokom prvog prijelaza onda će ti bit puno teže nego da si odmah igrao na većoj tećini i kupovao ono što ti je najviše trebalo. Zato se ipak isplati snimat i čuvat poziciju nakon svake misije.

I onda ne moraš ko ja sve ponovo kad se odlučiš na Brutal.. Belji se

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 14:28 (baba).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

presao sam sve misije na hard 2x i tamo gdje treba pisat da sam presao i s kojom tezinom uopce mi ne prikazuje da sam presao.

jel netko zna zašto? i kako da ti ispravim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bojica kaže...

presao sam sve misije na hard 2x i tamo gdje treba pisat da sam presao i s kojom tezinom uopce mi ne prikazuje da sam presao.

jel netko zna zašto? i kako da ti ispravim.

Jesi išao na novu kampanju ili na onaj brodski comp gdje možeš bilokoju misiju odabrat?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

isao sam na novu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

Fino su "nerfali" Ultre... Belji se  Nažalost, na US forumima su rekli da je to bug i da će popraviti u idućem patch-u. Šteta.

Sve ostalo što su mijenjali je mlako i više-manje bezveze. Terran će sad malo teže cheesati a Protossov 4-gate će biti malo manje učinkovit, sve ostalo po starom.  Zerg još uvijek treba četiri ruke da bi pratio Terrana koji igra s jednom rukom iza leđa i još uvijek nema chat-a. Al zato imamo kamenje na Desert Oasis, weeee....

Ako ništa bar će siroti Ultra doživjeti pet minuta slave do idućeg micropatcha...

17 godina
neaktivan

Što ne valja s Ultraliscima? Nerfani su znatno - nemaju ram za zgrade i dmg protiv armora im je još gori nego je bio.

Napokon su nerfali siege tenkove.

15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Što ne valja s Ultraliscima? Nerfani su znatno - nemaju ram za zgrade i dmg protiv armora im je još gori nego je bio.

Napokon su nerfali siege tenkove.

Nije da ne valja, nego sad rulaju. :)

Fora je što sad rade cleave, a što je veća meta veći je i splash oko nje što ima vrlo vesele posljedice kad se napadaju zgrade. Uglavnom sad kad Ultra napada PF ne samo da pobije sve SCV-ove koji ga popravljaju nego kolje i zgrade i jedinice koje chillaju u blizini.. kaos. Evo filmić:

Ja osobno ne vidim ništa loše da skupa prevelika Tier 3 melee jedinica ruši sve pred sobom, ali Terrani su poludjeli a Blizz je obećao da će "popraviti issue" u idućem patchu:

http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/627980105

P.S. Nerfali su tenkove protiv bio, od čega najviše profitiraju hydre. Ali po meni one su još uvijek prespore i prelako ubive da bi ih se uzimalo zaozbiljno...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 9:32 (baba).
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ah, vidim. A mislim da Ultre nisu problem. OK su.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ultralisci su jaki ko sam vrag, sjećam se da mi je 3 ultre poklalo ~40 stalkera, ak nemaš air ili masivnu vojsku nahebo si.

Ovaj, instalirao patch, gamad dolazi u 3-4 paketa od po 20MB. Prvo skine paketić pa instalira i tako par puta. Nakon što sam smazo 3 mamine štrudle i popio 100% narančinog soka još nije bilo gotovo, ali bilo je pri kraju. Kada je završilo napokon uđem u igru i onda me iznenadi poruka "Blizzard is temorarily unavailable or your connection is down, please connect later" (nešto u tom stilu).

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 10:22 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zsato svi profici u koreji koriste zerga?
50Niggas
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
zsato svi profici u koreji koriste zerga?

Ne koriste više. Po statistikama svih turnira Terrani polako prevladavaju.

17 godina
baba kaže...

Ne koriste više. Po statistikama svih turnira Terrani polako prevladavaju.

Budu budu opet čim izađe Heart of Swarm ekspanzija.

16 godina
Sa novim patchom ce igra bit odlicna. Promjene su super i potrebne. A da ne govorim kako ce sad tek micro dolazit do izrazaja barem ~20% vise... can't wait xD
ptspclan.com | visit us ^^
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice