Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 734.176
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
Hyperion kaže...

WTF?

Crko im login server danas popodne.

Sad radi.

17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Hyperion kaže...

WTF?

Sad radi.

Ne, ne radi. Pao je i ne diže se.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
dekstroza kaže...
Hyperion kaže...

WTF?

Sad radi.

Ja sam upao kad sam napisao gornji post.

Valjda je u međuvremenu opet pao.

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Iman pitanje,igran sc2 otkad je izasa i kampanju san prosa jedno 4 puta garant Osmijeh

Sa navedenon konfiguracijon,prije nego sta san uzea novu graficku,sa radeonon 4650 san vrtija igru na med bez ikakvih problema.

Sad,kad god igran custom mape,bez obzira na postavke (recommended mi je ultra),igra trza do bola.Ista je stvar na lowest setting ili na ultra (proba sve izmišat da vidin u cemu je caka,čak san i kalava physx raacunajuci da mi mozda ne gusi cpu),dok je kampanja skroz ok sta se tice performansi

Nije mi jasno.

Sweettooth
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

mozda je u pripremi patch?

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2
Ok, dosta mi je.

PRODAJEM svoj battle.net account sa SC2 na njemu. Ponude na PM.

0 0 hvala 0
16 godina
Adisuki kaže...

Pošteno. Ali u svakom RTS-u (naglašavam SVAKOM) je APM krucijalna stvar - sad druga je stvar što je SC masovniji pa se njemu obraća veća pažnja. Kako god, uskoro će nam i Civ4 doći pa će biti za svakog nešto :)

Mislio si na Civ5?

17 godina
neaktivan

Pa Civ  5  nije RTS vsć TBS ?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Jel tko uspio preć onu arkadu u birtiji...ja dođem do drugog bosa i uvjek me neš sjebe...

365 dana za kompom :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...

Mislio si na Civ5?

Da, lol, my bad :)

WItcher kaže...

Pa Civ  5  nije RTS vsć TBS ?

U kontekstu su bile strategije. Htio sam reći da se odsutnost brzine ne može očekivati u RTS-u.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Nezgodan problem Belji se

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
a kakve je pozadinska prica, koje su to tri rase (odnosno koja je njihova prica, znam da su zergovi nekakva ljigava nehumanoidna bica i to je to, gdje su ljudi ???
all you have to do is try
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
a kakve je pozadinska prica, koje su to tri rase (odnosno koja je njihova prica, znam da su zergovi nekakva ljigava nehumanoidna bica i to je to, gdje su ljudi ???

ljudi = terrani

protos = alieni

zerg = ljigavi alieni

Šutim

17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

http://starcraft.wikia.com/wiki/StarCraft_storyline

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ma apm je k.... u sc2 naspram wc3 koliko više microa trebaš u wc3.... mislim treba ti i ovdje,ali evo recimo kad je fajt meni je nekih 150 apm, sasvim dovoljno, a kad se ne fajtam bude mi oko 30-40 koji mi klinac znači stalno klikanje... a nikad ne bude da imam previše resursa, nego ono pametno strategija i slično

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Phobocaster kaže...

Jel tko uspio preć onu arkadu u birtiji...ja dođem do drugog bosa i uvjek me neš sjebe...

anyone??

15 godina
Phobocaster kaže...
Phobocaster kaže...

anyone??

Moj rekord :D

[url=http://sc2sig.com/profile/eu/216192/1/Seka%25C4%258D/][img]http://sc2sig.com/s/eu/216192-1.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ljudi evo ja nisam igro starcraft 1 ali namjeravam 2 e sad mi recite bil trebo preci 1 da bi steko osnovno znanje i moze li se prelaskom kampanje  u starcraft 2 steci neko znanje da me ljudi previse ne poderu na online mecevima.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra se nije previše promijenila... tj. je: imaš novih, zamjenskih jedinica, taktike su nešto drugačije tehnički, ali principi su ostali isti. Tako da će igrači iz 1 imati prednost, ali isključivo zato što znaju principe.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 11:19 (naxeem).
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Ljudi evo ja nisam igro starcraft 1 ali namjeravam 2 e sad mi recite bil trebo preci 1 da bi steko osnovno znanje i moze li se prelaskom kampanje  u starcraft 2 steci neko znanje da me ljudi previse ne poderu na online mecevima.Hvala

moj savjet ti je da se u SC1 prvo izvježbaš protiv kompova u multiplayeru i onda se prebaciš na SC2...

17 godina
neaktivan
Phobocaster kaže...
scarface797 kaže...

moj savjet ti je da se u SC1 prvo izvježbaš protiv kompova u multiplayeru i onda se prebaciš na SC2...

Nema apsolutno nikakve logike da vježba na staroj igri.

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Dok ti se igra instalira imaš priču na instalacijskom prozoru ukratko ispričanu čak i sa glasom neke ženske to ti je sasvim dosta.

Nema ti se smisla vraćat na jedinicu ako nemaš windows XP, ali ponajviše što je dosta toga drukčije. Ima dosta novih unita i mogućnosti pa je bolje da se navikneš na novi SC.

Ja ću možda prijeći SC1 da vidim priču iz prvog lica.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Predlažem ti da SC 1 pređeš zato što je super igra.

Ali u smislu da ćeš propustiti neko 'osnovno znanje', nećeš.

Samo deri SC 2 ako ti se neda jedinica. 

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ok onda cu pokusati SC 2 ako budem vidio ne ide ona cu pokusati SC1 joj jedva cekam da dodem igrica.:)

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
NARUCIO SAM SC2, IM SO HAPPY :D :D :D
50Niggas
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Pošto je kampanja SC1 poduža (ne zaboravi i expanziju Broodwar i njene 3 kampanje), pa da se ne zasitiš, možeš odigrati i sa šiframa.

Jest da će ti pokvariti doživljaj i nećeš naučiti igrati, ali ćeš puno prije dobiti uvid u prošlost, a i puno prije početi igrati SC2 pa sam odluči prioritete =)

Ako se još dobro sjećam šifri, one najbitnije

enter pa piši slijedeće:

power overwhelming >>> nepobjedivost

show me the money  >>> daje 10k minerala i plina

operation cwal >>> brza izgradnja svega

black sheep wall >>> otkriva cijelu mapu

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

Pošto je kampanja SC1 poduža (ne zaboravi i expanziju Broodwar i njene 3 kampanje), pa da se ne zasitiš, možeš odigrati i sa šiframa.

Jest da će ti pokvariti doživljaj i nećeš naučiti igrati, ali ćeš puno prije dobiti uvid u prošlost, a i puno prije početi igrati SC2 pa sam odluči prioritete =)

Ako se još dobro sjećam šifri, one najbitnije

enter pa piši slijedeće:

power overwhelming >>> nepobjedivost

show me the money  >>> daje 10k minerala i plina

operation cwal >>> brza izgradnja svega

black sheep wall >>> otkriva cijelu mapu

Džst for da nubz! Nije pravi igrač SCa onaj koji ne može prijeći igru bez ijedne jedine šifre.

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ako netko slucajno ima problema s FPS-om, a nebi trebao, meni je pomoglo pokretanje igre preko Steam-a, stavis igru pod non-steam games u library i to je to. Jos neka moguca rješenja su prebacivanje sound-a na stereo ili vracanje drivera za graficku na 10.6 catalyst (ovo je naravno samo za radeone, za nvidiu neznam tocno broj drivera).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ja znam kako sa zergom zaklat voidove, samo se zakopaju hidre kod radilica i da vidiš kak će biti "Prismatic core failing" heheh

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice