Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 734.511
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
Hyperion kaže...
1337Code_breaker kaže...
imam sve osim grafe, mogu ja na drugom laptopu nije problem taj je jaci, samo da radi ostalo je moja briga :)

No opet neočekuj nešto posebno ni sa nekim prosječnim grafama, da vidiš kada ti dođe hrpa zerglinga kak lagga, oni su najgori gori čak i od 30 carriera i mothershipa koje radim u fastest possible green mapi.

Ja moram sa HD5850 igrat na medium/high čak, kak bi tek sa slabijom grafom bilo neću pomišljat.

Pa ja tako igram sa HD4670, a sa 9800 GT mislim da može ići sve na high(ne i ultra). Tebi sigurno nešto ne valja sa kompom ili ti možda do interneta, iako čisto sumnjam.

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

JA imam ok hp laptop igram na high detalje i cak kad je puna mapa svega nešteka, tako da sam zadovoljan. a laptop ima 4650 grafiku sto nije sigurno nesto extra..

Ps. Di se uopce vidi sa koja liga igračem igraš :D

Uvijek nesto novo..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vgetik kaže...

Pa ja tako igram sa HD4670, a sa 9800 GT mislim da može ići sve na high(ne i ultra). Tebi sigurno nešto ne valja sa kompom ili ti možda do interneta, iako čisto sumnjam.

meni sa 9800gt ide sve na ultra na 1280x1024 rezi. Od prije neki dans sam primjetio da mi čak više i ne trza kad se pojavi ona mreža od pylona kod prottosa, tako da sam sad jako sretan što niš ne trzaSmijeh

Stoja
17 godina
hellraiser1110 kaže...
naxeem kaže...
smrad06 kaže...

jel ima tko kakvu taktiku za tossove? igram s terranima i zergove i terrane još nekako i dobijem(iako nisam baš dobar) ali protiv ove gamadi nikako nemogu... obranim se bez problema od zealota s marincima i tenkićima, ali mi onda većinom pošalju void rayeve i onda je pušiona... malo me to počelo živcirat jer nemrem nikako zgruntat kaj da napravim... ima koji savjet?

Marinci su vrlo, vrlo efikasni protiv VR-a. Ne trebaju ti Vikinzi.

Vikinzi su još bolji, jer imaju veći range, samo treba kiteat i nećeš izgubit nijednog, a ti vjerovatno dođeš i attack move i to je sve što napraviš, treba kontrolirat svoje jedinice.

Istina, istina

Ali niti jedan protoss neće poslati void ray-e u smrt (nego će na vikinge poslati samo jednoga, a s ostatkom će švasati zgrade), a ako void ray ima speed, viking je praktički usless (to onda treba biti bolesni micro ili veća količina vikinga). Mislim da su marinci sa stimom puno bolja opcija.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
dado2202 kaže...
hellraiser1110 kaže...
naxeem kaže...
smrad06 kaže...

jel ima tko kakvu taktiku za tossove? igram s terranima i zergove i terrane još nekako i dobijem(iako nisam baš dobar) ali protiv ove gamadi nikako nemogu... obranim se bez problema od zealota s marincima i tenkićima, ali mi onda većinom pošalju void rayeve i onda je pušiona... malo me to počelo živcirat jer nemrem nikako zgruntat kaj da napravim... ima koji savjet?

Marinci su vrlo, vrlo efikasni protiv VR-a. Ne trebaju ti Vikinzi.

Vikinzi su još bolji, jer imaju veći range, samo treba kiteat i nećeš izgubit nijednog, a ti vjerovatno dođeš i attack move i to je sve što napraviš, treba kontrolirat svoje jedinice.

Istina, istina

Ali niti jedan protoss neće poslati void ray-e u smrt (nego će na vikinge poslati samo jednoga, a s ostatkom će švasati zgrade), a ako void ray ima speed, viking je praktički usless (to onda treba biti bolesni micro ili veća količina vikinga). Mislim da su marinci sa stimom puno bolja opcija.

a meni je taktika ici na obranu pa raditi kvazi rush kad imam nekoliko battlecruiser pa ih pomjesam sa MMM combom  

17 godina
naxeem kaže...
Hyperion kaže...
1337Code_breaker kaže...
imam sve osim grafe, mogu ja na drugom laptopu nije problem taj je jaci, samo da radi ostalo je moja briga :)

No opet neočekuj nešto posebno ni sa nekim prosječnim grafama, da vidiš kada ti dođe hrpa zerglinga kak lagga, oni su najgori gori čak i od 30 carriera i mothershipa koje radim u fastest possible green mapi.

Ja moram sa HD5850 igrat na medium/high čak, kak bi tek sa slabijom grafom bilo neću pomišljat.

Zašto? Ja držim 1920x1200 sve na max i ne padam ispod 50FPS-a bez obzira na situaciju. (5850).

Kada se radi o RTS-u a u ovom slucaju to i jest, cim veci broj jedinica na igri - tu ne jebe grafa vec procesor... jednostavno preveliki broj jedinica i pocne se gusit..

Tak da vjerojatno neko sa bolji procesorom a istom grafom nece imat problema..

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Evo, i ja počeo igrati custom game, trenutno samo sa AI, nekad ću si kupiti igru pa preko b.neta.

Dojmovi, pa super je, nekako mi je još uvijek najdraže igrati sa zergovima, ne znam zašto.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TrutYF kaže...

Ps. Di se uopce vidi sa koja liga igračem igraš :D

Tek nakon igre, na score screenu, kad ti popiše igrače. Kod imena igrača imaš padajući izbornik, i u njemu opcije View Profile, Chat ... Do istog Screena možeš doći i kasnije, gledajući svoj Profil > Match History > klik na neki match.

17 godina
toxic kaže...

Zašto? Ja držim 1920x1200 sve na max i ne padam ispod 50FPS-a bez obzira na situaciju. (5850).

Kada se radi o RTS-u a u ovom slucaju to i jest, cim veci broj jedinica na igri - tu ne jebe grafa vec procesor... jednostavno preveliki broj jedinica i pocne se gusit..

Tog sam se bojao u pi*du materinu...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
17 godina
Hyperion kaže...
toxic kaže...

Tog sam se bojao u pi*du materinu...

Ma samo relax -- nema smisla kupovat neki drugi procesor radi par scena koje zavrse u roku odmah... i radi jedne igre.. imas pilu i amen..

15 godina
Starcraft i Starcraft 2

LOLz cudno da takve perfomance imate ja na mojoj konfi igram sve high 1680x1050 i nemam problema fps je u prosjeku 45 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

evo uspio sam dobit protossa po prvi puta... ali samo zato kaj je valjda neki moron igrao koji nije odmah napadao nego se išao razvijat i ja sam ga lagano pomeo sa oko 50 marinaca...Smijeh

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

evo uspio sam dobit protossa po prvi puta... ali samo zato kaj je valjda neki moron igrao koji nije odmah napadao nego se išao razvijat i ja sam ga lagano pomeo sa oko 50 marinaca...Smijeh

Pa i ti si moron -.-" xD

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Pa i ti si moron -.-" xD

?

16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

Pa i ti si moron -.-" xD

?

50 marinaca šalješ na protosse... Šta ako nije bio moron, šta ako je imao neki trik u glavi, a ti k'o budala s 50 marinaca u pohod na protossa.

16 godina
neaktivan

50 marinaca šalješ na protosse... Šta ako nije bio moron, šta ako je imao neki trik u glavi, a ti k'o budala s 50 marinaca u pohod na protossa.

i još u bazi fino 8 sigege tankića, sastrane zbuksani banshee i vikinzi i tak to... ali prije svega sam ga dobro provuko kroz x-rays(skeniro)... imao je oko 5 colosusa ali mu nije puuno pomoglo...

16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

i još u bazi fino 8 sigege tankića, sastrane zbuksani banshee i vikinzi i tak to... ali prije svega sam ga dobro provuko kroz x-rays(skeniro)... imao je oko 5 colosusa ali mu nije puuno pomoglo...

Tek sam počeo igrati protiv jarana igrati, pa mi nemoj zamjeriti, ne razumijem se baš puno u taktike Neodlučan

17 godina
smrad06 kaže...

Vikinzima collose zdereš i vozi dalje, da nekažem šta možeš sa bansheeima napravit ako lik nema observera. 50 marinaca je ok šta fali, a dali si imao medivace iza i istražen stim pack?

Što se tiče malog fps-a ja sam pričao za 4vs4 sa puno armije... Vidim da mi je proc bio na 3.2GHz, sada sam ga digao čak na 3.4GHz, ali digao sam i NB/l3 cache takt sa 2GHz na 2.4GHz. Sada bi trebao dobit trun stabilniji fps :-)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Vikinzima collose zdereš i vozi dalje, da nekažem šta možeš sa bansheeima napravit ako lik nema observera. 50 marinaca je ok šta fali, a dali si imao medivace iza i istražen stim pack?

Što se tiče malog fps-a ja sam pričao za 4vs4 sa puno armije... Vidim da mi je proc bio na 3.2GHz, sada sam ga digao čak na 3.4GHz, ali digao sam i NB/l3 cache takt sa 2GHz na 2.4GHz. Sada bi trebao dobit trun stabilniji fps :-)

imao sam i stim i onaj shield još uz to(neznam kak se točno zove), na i još u EB-u istražen armor level 2

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Evo jedna moja partija. Još uvijek noob. PT vs PZ. Na novice mapi, one barikade na otocima. Zerg uvali rush sa pasima i odvali terrana koji je išao na fast Thor. I tako prije nego mu izade prvi thor ovi mu satare pola baze i radilice. Moment prije nego izleti thor ovi ode ća, a pasi izginu kod od šale. Ja išao na fast expand sa canonima i tako ovaj drugi toss. I onda krenulo. Thor na ulaz, dignem armiju, robotics i neke upgrade, te na ulaz i ispod ulaza po tri canona. I kasnije tek nakon nešto vremena primjetim da mogu graditi thora i dignem još jednu factory. Na početnu terran bazu upogonim tosovu treću i punom parom krećem dalje.

Oni mass hydra+pasi (zerlings) i stalker+zealot. Meni lagano već dolazu colososi, kasnije imortal. Oni se širu po ciloj mapi i dolazi mi upitnik prije nego su krenuli da što radim i slično.... To mi je bilo najače. Ja njubara kao i oni, ali se oni okuražili i nakon upitnika ja sa observerom malo naprijed i pun ekran jedinica. Ali lagano thor, colosos. Ispred zealoti i stalkeri tu okolo, 6 canona i sve njihovo lagano pogine. Micro moj pet puta bolji nego njihov, a moj je očajan. Oni dižu vojsku, ali ja brže bolje ostatkom na prvu ekspanziju i još dižem par thorova, imortala i colososa, masa zealota i stalkera i lagano dižem njihove ekspanzije drugu po treću. Ukupno 5 fully radnih i još jednu koji je toss tek bi zapalio. Dok sam se šetao po mapi dignu oni vojsku i zaobiđu moju, pa ravno na bazu, ali opet meni na ulazu obrana kvalitetna (nisu se nadali). Prođu samo sa par stalkera, ali samo do canona malo iznad vrata baze, a ja dar mar u njihovoj bazi. I onda gg. meni srce tuče na 1000, ali još uvijek na replayu vidim tisuću i jednu grešku. I još pogledam legendu thora preko 90 killsa, a ostalo mu još 2 energije.

Sad idem pop... od nekog kvalitetnijeg...

Tehnika narodu!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 22:27 (daseparo).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

S ovim ranking sistemom stvarno nesta ne valja. Frend i ja igramo 2v2, poceli kao bronze i tjedan dana nas nije u silver htjelo prebaciti. I napokon upadnemo u silver gdje smo odmah rank jedan bili, odigrali smo nekih 15 partija i sad smo gold, ali sad nas neprestano baca protiv diamond igraca. Izgubili smo vec par puta ali i dalje samo diamond dobivamo... Nismo prelosi, poboljsali smo se poprilicno u odnosi na prosli tjedan al realno za diamond jos nismo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

Pa i ti si moron -.-" xD

?

Ne kužim zašto? - Pa ja sam baš jučer s 55 marinaca i 45 maraudera pomeo 3 protivnika sam. Bez medivaca. Protossa i dva terrana.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
Plemeniti kaže...

S ovim ranking sistemom stvarno nesta ne valja. Frend i ja igramo 2v2, poceli kao bronze i tjedan dana nas nije u silver htjelo prebaciti. I napokon upadnemo u silver gdje smo odmah rank jedan bili, odigrali smo nekih 15 partija i sad smo gold, ali sad nas neprestano baca protiv diamond igraca. Izgubili smo vec par puta ali i dalje samo diamond dobivamo... Nismo prelosi, poboljsali smo se poprilicno u odnosi na prosli tjedan al realno za diamond jos nismo...

Je, malo im je sistem pušiona. Mislim da je prioritet da igra što brže počne, a tek onda da uskladi rang. Dobra strana ovog jest ta što ako skrumpiraš pobjedu onda dobiješ puno bodova, a ak te nabiju onda izgubiš siću. Isto tako, sjeti se da je i tim igračima pušiona igrati protiv slabijih liga - odigraju partiju koja im nije zanimljiva i dobiju nekakve mizerne bodove.

Al meni isto malo ide na živce kad igramo frend i ja 2v2 Silver ligu i nekoliko partija zaredom nas baca u meč sa 2v2 Platinumima. Meni osobno pozicija u tim ligama i nije bitna niti želim studirati igru to besvjesti, bitan mi je samo gušt, a nije neka uživancija kad te dva sata guze ljudi koji očigledno igru igraju puno radno vrijeme.

17 godina
neaktivan
baba kaže...
Je, malo im je sistem pušiona. Mislim da je prioritet da igra što brže počne, a tek onda da uskladi rang. Dobra strana ovog jest ta što ako skrumpiraš pobjedu onda dobiješ puno bodova, a ak te nabiju onda izgubiš siću. Isto tako, sjeti se da je i tim igračima pušiona igrati protiv slabijih liga - odigraju partiju koja im nije zanimljiva i dobiju nekakve mizerne bodove.

Al meni isto malo ide na živce kad igramo frend i ja 2v2 Silver ligu i nekoliko partija zaredom nas baca u meč sa 2v2 Platinumima. Meni osobno pozicija u tim ligama i nije bitna niti želim studirati igru to besvjesti, bitan mi je samo gušt, a nije neka uživancija kad te dva sata guze ljudi koji očigledno igru igraju puno radno vrijeme.

Evo promotalo me u silver. Sa 1. mjesta u bronze stavilo me na 2. mjesto silver. Sad me očekuju gold protivnici. Bilo bi bolje da su ostavili samom igraču da bira želi li igrati sa jačim, slabijim ili podjednakim protivnikom.

15 godina
Starcraft i Starcraft 2

KO treba pomoc o taktici nek ode na officijalno stranicu ima za svaku jedinicu protiv cega jake a protiv cega slabe i taktike kako i counterat evo ti VOID RAY 

http://eu.battle.net/sc2/en/game/unit/void-ray

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

kakav je ovo debilan sistem bodovanja? svaku partiju me proglasi favoritom i ako dobijem da mi 2-6 boda, a ako izgubim uzme mi 12-22 boda... totalna debilana... ajde sad sam se već isprakso pa nisam toliko u minusu ali je iritantno... i kako znati iz koje je lige protivnik i dali je bronze, silver, itd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

hej ako moze na pm ako se multi moze igrat sa "onom " verzijom igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

hej ako moze na pm ako se multi moze igrat sa "onom " verzijom igre

nemoze se niti se nikad nece moci

zelis igrati kupi

ionako takva legendarna igra izlazi  samo svakih 10 godina

17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

kakav je ovo debilan sistem bodovanja? svaku partiju me proglasi favoritom i ako dobijem da mi 2-6 boda, a ako izgubim uzme mi 12-22 boda... totalna debilana... ajde sad sam se već isprakso pa nisam toliko u minusu ali je iritantno... i kako znati iz koje je lige protivnik i dali je bronze, silver, itd?

Logično je da ćeš za pobjedu nad slabijim protivnikom dobit manje bodova, ne ?  Kada ti se prikažu bodovi nakon završetka partije, desni klik na protivnikov nick pa view profile.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 3:10 (PROTECTOR).
17 godina
Bodovanje je isto ko u WoW areni.
Znači ako pobijediš slabijeg dobiješ manje bodova ili nakon kaj izgubiš gubiš više bodova.
Pretpostavljam da ima skriveni personal rating isto ko u areni prema kojem traži ljude za match.
Mene je na primjer iz platinum lige s recimo dvadesetog mjesta bacilo u diamond jer sam ownal diamond ekipu.
Znači nije nužno da ste prvi u ligi da bi vas prebacilo u višu ligu.
Bodovanje je ok. Nije nešto posebno ali šljaka.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice