Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 734.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Dobro uz neke preinake bi bio dobar film, super bi bilo vidjet sve te rase, a pogotovo te masovne ratove kakva god jadna priča bila.

Neznam šta fali multiplayeru, dobar je kao i u jedinici možda i bolji.

Sada sam počeo igrat sa zergom, super je zerg samo sam još malo noob s njim no ide mi dobro. Ovdje je malo teže ići na hidre nego u prvom dijelu. Prodao sam nydus worm 2 puta već haha. Samo najednom im se stvore hidre u bazi i sve pokolju.

Naučio sam i kako najbrže moguće napravit zerglinge, brže i od jednog nooba i uvijek pokoljem bar radilice, a nekad i bazu.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Starcraft i Starcraft 2
Hyperion kaže...

Dobro uz neke preinake bi bio dobar film, super bi bilo vidjet sve te rase, a pogotovo te masovne ratove kakva god jadna priča bila.

Neznam šta fali multiplayeru, dobar je kao i u jedinici možda i bolji.

Sada sam počeo igrat sa zergom, super je zerg samo sam još malo noob s njim no ide mi dobro. Ovdje je malo teže ići na hidre nego u prvom dijelu. Prodao sam nydus worm 2 puta već haha. Samo najednom im se stvore hidre u bazi i sve pokolju.

Naučio sam i kako najbrže moguće napravit zerglinge, brže i od jednog nooba i uvijek pokoljem bar radilice, a nekad i bazu.

Jedan savjet, kako izbjec biti noob, prekini igrat sa vise rasa pogotovo mp, igraj i usavrsi ali bas usavrsi jednu rasu bar na pocetku a kasnije lako ti ja naucit nove jer vise neces biti noob kada jendom naucis igrat kako treba...

Mjenjanje rasa cesto shebe dosta igraca....

16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Hyperion

reaperi ti nece uspijeti osim ako ne napravi opener 9racks ili 10racks reaper

i to koristi na mapama 1v1 kao Steppes of War naprimjer... gdje znas vec di ti je protovnik

naravno reaperi su i zakon na mapi poput metalopolisa

i onda to trebas iskoristiti kao harras do ti bacis jos jedan rack pa jos jedan ili factory pa starport

uglavnom vec sam pricao o tome

reaperi moraju biti rani i brzi da bi bili ucinkoviti

Reaperi su, bar iz mog iskustva, efikasni jedino protiv zerga.

Naravno, ovdje pričamo o igri s igračima koji znaju što rade.

Većina tossa ide na brz cybernetics, pa imaju stalkera, te se ih više isplati proxy marauder rushati, ako je nekome stalo do rusha. Tvt je problem jer 1 marinac + par scva lako srede reapera, da ne govorimo o tome da marinac izlazi brže van, ako se scouta brzi reaper, naravno, što ostavlja onog koji je to pokušao realizirati u ekonomskom zaostatku. 9-10 rax traži ogromnu ekonomsku žrtvu.

Nothing else matters.
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

reaperi mi uvijek uspiju protiv "noobova", ali ovo što pričaš par scv-a + marinac da zderu 5 reapera no way ako se bar malo koristi micromanagement i upgrade-a nitro na reaperima.

A da vidiš šta tek rade protiv TOTAL WARNING WARNING COMPLETE NOOBOVA, uspio sam uništiti 3 hebene baze sa 5-6 reapera. Ja sam plakao od smijeha, a ally-i samo pisali good job imam i snimku mislim.

Zerg mi se jako sviđa možda njega budem razvijao ovak bezveze u unranked 4vs4, ali za 1vs1 terrana uvijek.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 21:11 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

reaperi su bolji protiv zerga iz cinjenice da protoss moze imati tog ranog stalkera koji je cisti counter reaperima

al opet s druge strane zerg ima queen no ona je dosta spora pa se da microati protiv losijih igraca

evo tolko od mene sto se tice reapera

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

zerglings postanu strasni poslje u igri ako igra potraje toliko, jer sa 4 hacheris i njima isavrsena brzina i brzina napada, kad krenes sa njim 100ak, pometes im cilu bazu dok ti ih sve ubiju, a tebe nije kostalo skroro nista..

Uvijek nesto novo..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svi uniti su strašni kad krenes s njih 100-tinjak. 1 satnija marinaca prolazi kroz baze kao vruć nož kroz maslac.

Reapere ne koristim standardno 1, pa rush na radilice. U pravilu cekam 3 reapera. Do tada imaju i upgrejdan speed pa mogu trčati po bazi. To najčešće pobije dosta radilica, ali onda nastavljam sa paketima reapera, sve dok se može. Neki će odustati ako shvate da sam pobio vecinu radilica, no mnogi će ostati. Reaperi na kraju služe samo zato da "zabave" protivnika, dok ne stignu moji marinci + marauderi + medivaci. I to stvarno uspijeva. Barem u brončanoj ligi Izlanuo se.

17 godina
TrutYF kaže...

zerglings postanu strasni poslje u igri ako igra potraje toliko, jer sa 4 hacheris i njima isavrsena brzina i brzina napada, kad krenes sa njim 100ak, pometes im cilu bazu dok ti ih sve ubiju, a tebe nije kostalo skroro nista..

Jedini problem su collosi, kak ih pale ko suho sijeno gore.

U biti collosi ground unite pale,ali pogotovo ove marince, hidre, zerglinge mašineriju malo teže. I ja kada krenem sa vikinzima na collose lik mi se blinka sa stalkerima ispred collosa i pokolje ih i nastavlja dalje. Ala kako popi*dim, kad mu ja blinkam 100 battlecruisera shebat ću mu facu đub*e jedno.

Sry al taj micromanagement sa jedinica mi ide na živce, mrzim kad me tako zahebavaju.

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Može mala pomoć ?

Imam onaj offline  patch.

Igram ja sad  1vs 1 , staza agrya valley.

Ja terran vs zerg na insane.

Ma neznam kako da se obranim.

Jednostavno me samalje.

Sve živo pošalje na mene .

Neznam kako uspije u tako malo vremena  na mene poslati toliku vojsku.

Jednostavno se nemogu obraniti.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Može mala pomoć ?

Imam onaj offline  patch.

Igram ja sad  1vs 1 , staza agrya valley.

Ja terran vs zerg na insane.

Ma neznam kako da se obranim.

Insane? Hm, nisam probao. Na insane možda komp "vara"?

U realnom MP, ako si na 10 SCVa poceo zatvarati ulaz u bazu (supply depo, baraka, supply depo), tada ti Zerg ne moze uci - doci ce sa prvim napadom, ali ti je dosta jedan marinac da ih pobije (iza zida). Ako to radis, a oni ipak prodju, onda komp vara.

17 godina
neaktivan

Ma kakvi prvi napad odbijem dojdu oko 2-3 hidralyska.

A par min   kasnije odje sa sa  15 hidralsika isto toliko rocha  ,malo mutaliska.

i  10 banlinga.

I nekak uspijem odbiti to ali 5 sek kaj dobijem to dojde mi  još  svi njih + dosovno 100 Zerlinga.

To je negdje 15 min.

Napao sam ja njega neko onog napada  sa   7 onih s raketama i   10 marinaca ali vrag me je  pobio .

Nisam pro  možda nešto krivo radim.

Ali very hard pobjedim za 10 min.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 12:07 (WItcher).
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Imaš video na youtube, Husky protiv Insane AI.

link

drugi dio

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 12:19 (Vakaka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

reaperi mi uvijek uspiju protiv "noobova", ali ovo što pričaš par scv-a + marinac da zderu 5 reapera no way ako se bar malo koristi micromanagement i upgrade-a nitro na reaperima.

A da vidiš šta tek rade protiv TOTAL WARNING WARNING COMPLETE NOOBOVA, uspio sam uništiti 3 hebene baze sa 5-6 reapera. Ja sam plakao od smijeha, a ally-i samo pisali good job imam i snimku mislim.

Zerg mi se jako sviđa možda njega budem razvijao ovak bezveze u unranked 4vs4, ali za 1vs1 terrana uvijek.

Opet, radi se o ljudima koji znaju šta rade. scvi će, ako ništa, udaljiti reapera, te mu ostaju 2 opcije - napasti scve, što omogućuje marincu da njega napadne, ako je micro obrambenog igrača korektan, ili napasti marinca, što znači da scvi ulove reapera. Nitro je druga priča. Ali gotovo svi koji znaju igrati sc će scoutati nakon prvog supply depota, odnosno pylona, odnosno prije hatcha/poola ako je riječ o zergu, pa su šanse da će se uspjeti pripremiti prije nego reaper stigne do baze neisplativo velike za onoga koji šalje reapera.

P.S. Pričamo o 1 reaperu. Ako gradiš 5 reapera, ili si u bronze ligi, ili si već mrtav. Dok ti sagradiš 5 reapera, protivnik već izvuče 1rax factory, s tim da ako te scoutao sigurno ima bunkere.

P.P.S. Ako je netko za dvoboj ili timski rad, nek pošalje privatnu pa se addamo...

Nothing else matters.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 13:25 (D_Inuit).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Trebam jedan savjet,igram gold ligu na guest passu,koje je hi-tech jedinice najbolje razvijat?Ako failam s marine-marauder rushom,obavezno me kasnije zgaze protivnici(imam 3 poraza,1 pobjedu u ligi)

0 0 hvala 0
17 godina
D_Inuit kaže...
neisplativo velike za onoga koji šalje reapera.

P.S. Pričamo o 1 reaperu. Ako gradiš 5 reapera, ili si u bronze ligi, ili si već mrtav. Dok ti sagradiš 5 reapera, protivnik već izvuče 1rax factory, s tim da ako te scoutao sigurno ima bunkere.

P.P.S. Ako je netko za dvoboj ili timski rad, nek pošalje privatnu pa se addamo...

LOL nemoš ništa s jednim reaperom dotle imaš par marinaca. Ja se uvijek obranim od reapera, ali nekad mi ally-i noobovi popuše sve radilici ili kada ih napadnu zerglinzi nepošalju radilice u napad nego bježi s njima i očekuje da mi nešto napravimo.

Moj ingame nick je:

Hyperion

code - 813

17 godina
Hyperion kaže...
D_Inuit kaže...
neisplativo velike za onoga koji šalje reapera.

LOL nemoš ništa s jednim reaperom dotle imaš par marinaca. Ja se uvijek obranim od reapera, ali nekad mi ally-i noobovi popuše sve radilici ili kada ih napadnu zerglinzi nepošalju radilice u napad nego bježi s njima i očekuje da mi nešto napravimo.

Moj ingame nick je:

Hyperion

code - 813

Dodo sam te ja sam : mNik  code : 786

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Tbrnzr, code 593

Ako je netko ratoboran :D

Nothing else matters.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Eto pobjedio sam na insane.

Hvala na pomoći.

Napravio sam  par sige tanka i  dodao mu onaj sige mode .

Stavio ih malo dalje tako da mi  AI nemože ništa a ja njih krešem a naped sam stavio marudere i  marince te blokirao zgradama ulaz.

Prva strategija u kojoj doslovno uživam svakom borbom .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Eto pobjedio sam na insane.

Hvala na pomoći.

Napravio sam  par sige tanka i  dodao mu onaj sige mode .

Stavio ih malo dalje tako da mi  AI nemože ništa a ja njih krešem a naped sam stavio marudere i  marince te blokirao zgradama ulaz.

Prva strategija u kojoj doslovno uživam svakom borbom .

Najodvratnija strategija sa terannima, zato sam i prestao igrat snjima jer su gej, al masa ljudi to koristi samo bunkanje i čekaj da ti dođe, odkad igram sa zergovima doduše nemam problema s tom taktikom.

Potpis
17 godina
neaktivan

Polako ja sam početnik.

Prvi starcraft nisam ni igrao tako da  učim mane i prednosti pojedinih rasa .

Stignem ja promjeniti sve .

Ima  vremena  , starcraft živi vječno.

Edit:

Znam da je igra stara(starcraft prvi) ali dali neko zna kako popraviti ove piksele da izgleda "normalno"?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 14:47 (WItcher).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Na win7 nikako. Nekima radi ako prije nego udju u igri desniklik i otvore screen resolution. Nitko nezna zasto...

Ako slucajno imas Vistu mozes u compatibilitiju sa XPom normalno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Probaj izgasit explorer.exe

0 0 hvala 0
17 godina
WItcher kaže...

Edit:

Znam da je igra stara(starcraft prvi) ali dali neko zna kako popraviti ove piksele da izgleda "normalno"?

radi na win7...

kopao sam po netu i jedino ovo rjesenje je u potpunosti pomoglo:

napravio sam starcraft.bat file u notepadu sa slijedecim sadrzajem:

taskkill /f /IM explorer.exe
"d:\igre\StarCraft\StarCraft.exe"
start explorer.exe
start exit

nakon toga dvoklik na taj file i sc radi savrseno :D

FOR THE HORDE!!!
15 godina
neaktivan

Jel kome ostao koji guest pass viska?

unaprijed zahvaljujem....

17 godina
WItcher kaže...

Polako ja sam početnik.

Prvi starcraft nisam ni igrao tako da  učim mane i prednosti pojedinih rasa .

Stignem ja promjeniti sve .

Ima  vremena  , starcraft živi vječno.

Edit:

Meni na visti radi sa:

run in compatibility with windows 95/ME

run in 256 colors

run in 640x480 screen resolution

disable desktop composition

i još ga pokrenem kao administrator

no mislim da je ipak bolje instalirat windows xp pa na njemu ko čovjek igrat. Jučer sam igrao malo starcraft, koja ludnica. Grafika je jadna da boli glava, nema pola super mogućnosti koje su u starcraftu 2 kao one banalne da nemožeš obilježit više od 12 unita, scv-u nemožeš zadat zadatak unaprijed, sve se ultrasporo researcha itd.

Mislim da se ni neću više vraćat na SC1 možda samo zbog kampanje jer je u biti nikad nisam ni prošao pa bi bilo dobro vidjet tu priču.

SC2 je više nego dostojan nasljednik.

Jučer sam igrao 3 puta 4terran vs 4terran, LOL.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 12:20 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

napokon sam kupio igru preko enabave (s gamea su mi odbili karticu)

i sad ponovo prelazim igru i jedan placement match sam sad odigrao

igrao sam protiv lika koji u 10 min nije uspio napraviti niti jedan barracks

nisam mogao vjerovati svojim ocima da netko moze biti toliko los

nije proizveo niti jednog scv-a

napravio je ebay i par supply depota sa jednim scv koji je sakupljao minerale

cudom se nisam mogao nacuditi

valjda se lik zezal ili nesto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ima li kakve šanse da će se kasnije igranje sc2 online plaćati,tj pay-to-play il tak nes?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Pa kako skinit ovaj novi patch šta je izaša?

a da i ja nešto napišen :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dr. zlo kaže...

Pa kako skinit ovaj novi patch šta je izaša?

Pa skine se sam cim pokrenes igru, zar ne?

Think locally, act globally...
15 godina
neaktivan
Timon kaže...

Ima li kakve šanse da će se kasnije igranje sc2 online plaćati,tj pay-to-play il tak nes?

Vrlo teško jer su skupili dovoljno love od same prodaje i tu su milijuni dolara mjesečno od WoWa...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice