Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 735.250
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2
najaci terran build je ocito 111 ali ja vise preferiram 9racks reaper pokoljem radilice i srusim tu rano ekonomiju protivnika sto to znaci to znaci da mogu napraviti rani push i 99% slucajeva dobiti protivnika jer ce on ponovo trositi minerale u izgradnju radilica te nece imati dosta vremena da sagradi jacu vojsku ili napravi bilo kakav tech switch
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Starcraft i Starcraft 2
Slicnu foru mozes i sa protosima sa onim njihovim letjelicama koje tuku po zraku i imaju mogucnost da ground unit dignu u zrak. Tako isto u ranoj fazi mozes napasti radilice ako ovi nemaju zracne obrane. A mozese i sa stalkerima kad razvijes blink, samo ti treba observer da ti otkrije kartu i onda ovi mogu preko litica blinkati i poklati radilice :D a kasnije collosuse raditi i sve ih sravniti.
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Idem sada odigrat jednu partiju protiv AI igra je prezarazna.Izlanuo seOsmijeh

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
Stoja kaže...
Slicnu foru mozes i sa protosima sa onim njihovim letjelicama koje tuku po zraku i imaju mogucnost da ground unit dignu u zrak. Tako isto u ranoj fazi mozes napasti radilice ako ovi nemaju zracne obrane. A mozese i sa stalkerima kad razvijes blink, samo ti treba observer da ti otkrije kartu i onda ovi mogu preko litica blinkati i poklati radilice :D a kasnije collosuse raditi i sve ih sravniti.

da kad smo vec kod zraka cloaked banshee rush koji se moze izvesti pomocu 111 builda moze uzrokovati instantu pobjedu protivih malo boljih igraca a kamoli kod noobova bolje uspijeva kod zerga jer protossima su za obranu dosta i topovi dok kod zerga treba lair/overseer/mass quen ili hydre e sad taj rush mora biti brzo izveden te mora se scoutat dali neprijatelj ide na nekakav rani zealot ili zergling rush ak neprijatelj ide na takav rush potrebno se prvo obraniti od njega jer se nemogu dobiti clockani banshee tak rano da zaustave takav tip rusha zadnja jako bitna stvar mora se deniat scoutanje protivnika tak da se nemoze pripremit te da nezna sta mu se sprema
17 godina
kejbl kaže...

Danas sam cijeli dan igrao skirmish i mogu reči da su mi nekako protossi najbolje sjeli jer su obrambeno najjači, a Zergovi su mi nekako preslabi spram terrana i protossa.

Tossovi su ok, ali po meni su samo dobri u obrani dok nedođu siege tankovi i pokolju sve cannone izdaleka ili bc-ev yamato gun ili čak i nuke. Što se tiče defensa tu je nedvojbeno terran najjači, staviš baraku i supply depot/bunker na ulaz iza siege tankove te koji turret/vikinge i nemre nitko proć u razumnim količinama.

TopForumaš kaže...
najaci terran build je ocito 111 ali ja vise preferiram 9racks reaper pokoljem radilice i srusim tu rano ekonomiju protivnika sto to znaci to znaci da mogu napraviti rani push i 99% slucajeva dobiti protivnika jer ce on ponovo trositi minerale u izgradnju radilica te nece imati dosta vremena da sagradi jacu vojsku ili napravi bilo kakav tech switch

Nikad čuo za taj 111, vidim da je to 1 barracks,1 factory, 1 star port, to ja idem stalno

U 50% slučajeva na početku šaljem reapere, radim barake i bunkere/supply depote na ulazu i iza stavim 2-3 siege tanka te odmah pičim na vikinge i bc-e. Taktiku ću možda mijenjat/usavršit ili se prebacit na drugu rasu.

Danas mi pukla 2 puta veza u 1vs1 i 2 puta u custom 4vs4. Hebem ti t-scum, bagra jedna prokleta i njihovi routeri i vodovi i sve.

Rangiranje se vrši samo kada igraš 1vs1. Dobivaš nove avatare kako pobjeđuješ i znam da se novi avatar dobije nakon 10 winova pa onda valjda nakon 20 pa 35 do 1000 pobjeda. Zasada imam 3 pobjede samo, bojim se  terrana i zerga, a toss-a poderem uvijek. Zerg mi je najgori, ima dobar air defense sa onim nekim letećim gmazovim što imaju veliku glavu + puno mutaliska čuda radi. Poklo mi vikinge i BC-e.

Jel još tko igra Megaton mapu 4vs4?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
16 godina
Starcraft i Starcraft 2
Da to je isto dosta mocno ako netko nema obrane u bazi, ali da recimo i protosi u meduvremenu rade svoje letjelice onda banshee nece dobro proci ako ovi imaju observera :P

Ovo kad gledam mi je nevjerojatno koliko kombinacija se moze izvoditi sa bilo kojom rasom, u drugim rts-ovima sto sam igrao se sve svodilo na rush odnosno izgradnja sto masivnije vojske i onaj tko je imao vise i jace vojske bi dobio. Ovdje se partije ako se ne pazi mogu u svega par minuta zavrsiti.

Takoder mi je odlicna fora kod protossa imati nekoliko gatewaya i onda koristiti onu transportnu letjelicu da glumi pylon i onda tamo krcati vojsku, pogotovo stalkere :)

Ah sad me tako hvata gust za igrom al nemogu jer brat sad naderava kampanju xD
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ak je netko zainteresiran za složit neki tim nek se javi(moj nick Sekač code 707) Igram random 2vs2 u srebrnoj(i rastem) gold s jednim likom, a u 3vs3 me bacilo u platinum. Igram protossa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2
Hyperion da 111 build je racks/factory/starport vrlo dobro pogotovo ako neprijatelj ide nekakav DT rush ili banshee cloaked rush pa mozes izbaciti taj rani raven
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Sada sam prešao na bolju i bržu taktiku. Rush marincima i ovim vragovima malo debljima koji deru rakete (nemrem se sjetit imena).

Kad to počne derat, to je nezaustavljivo, ali samo kada je u povećoj množini.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 11:32 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
harpy21 kaže...

U prvom starcraftu me muči 9 misija od terrana gdje ne smiješ dirati zergove, a neprijatelji su ti protossi. Misija gdje pogiba Kerrigan...

Sada, koji je najbolji način za odmazdu na protosse? Wrathovi su dobri, samo treba vremena da se napuni energija za nevidljivost, dok se nuklearkama raznese obrana u obliku njihovih detekora. Battlecruiseri su jaki, ali prespori i skupi. Goliathi su negdje, ali siege tenkovi su neisplativi.

nooooooooooooooooooooooooo pročitao sam ovo zasivljeno :( kud me vrag nosi.... ah dobro je, prvi starcraft, huh već sam mislio da sam si spoilao dvojku :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 13:23 (Mikovic_xD).
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Možda je tko već spomenuo u temi, nisam mnogo puta ulazi pa neznan...

Jeste vidjeli onu reklamu za iPistol na TVu u kantini, umro sam od smjeha.

Zanimljivo je kako Starcraft uz sav ovaj ozbiljni štih i radnju uspjeva zadržati elemente humora te su vrlo dobro interpretirani u igru.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 14:48 (thuglife).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Meni osbono najdraze proxy canon, kad igram 3vs3 ili 2vs2, u 90% slučajeva uspijeva, i preuzmem odma ekspanziju, samo se triba provuć inicjalno neprimjećen.

ps. ima li koji topic sa usernemom i id-em za starcraft 2 da se dodajemo međusobno, da nemoram igrat sa englezima non stop :D

Uvijek nesto novo..
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 14:57 (TrutYF).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

da ipistol reklama je prezakon

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
TrutYF kaže...

Meni osbono najdraze proxy canon, kad igram 3vs3 ili 2vs2, u 90% slučajeva uspijeva, i preuzmem odma ekspanziju, samo se triba provuć inicjalno neprimjećen.

ps. ima li koji topic sa usernemom i id-em za starcraft 2 da se dodajemo međusobno, da nemoram igrat sa englezima non stop :D

Lol ja sam samo par engleza sreo inače su svi španija, italija, rusija, poljska, njemačka itd.

Mene je danas lik shebo u 1vs1, napravio mi cannon rush, kak sam popi*dio. Nije me odmah ubio, dapače ja sam mu bazu razrušio,ali cijelo vrijeme me pr*ao i nakraju shebo, a šta je tu je. Sada jako pazim na to da mi neuđe radilica.

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ja sam terran player, igrao sam betu još od 5. mjeseca, a prije Brood War tako da sam relativno uhodan (Platinum)...

Uglavnom moja tipična terran strategija bi bila 10 supply depot, 11 gas, 12 barracks, 13 gas, 14-15 factory, 21 starport itd... (Brojevi predstavljaju supply)

Na barracks bacim tech lab, onda kad se sagradi factory on preuzme tech lab a barracks gradi reactor, starport gradi svoj tech lab, osim ako je zerg ide odmah viking za čistit overlorde.

Napad nakon 4. siege tanka, konstantno reinforce. Ako su robo toss ili zerg s baneling zasjedom, onda expand i ili više factorya/starporta, ili bacim još jedno 4 barracksa s tech labovima za maraudere, a starport spama medivacs.

Ključ svega je konstantno pumpati van scve, dok ih nemaš 30 na svakoj bazi.

Kao i stimpack, za infantry-based terrana. Premoćan je.

Eto, ako nekome treba šablona za pobjeđivanje od platinuma na dolje :s

Kampanja je 15/10, naravno, samo je previše toga ostalo neriješeno a ekspanzija izlazi navodno tek na Božić 2011. :(

Nothing else matters.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 17:23 (D_Inuit).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Premda ne igram na netu igram protiv AIa.

Strategija mi je štancam  marince i one sa raketama  uvijek a iza njih stavljam   malo jače jedinice da mi ih ne pokolju odmah.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže..

Tossovi su ok, ali po meni su samo dobri u obrani dok nedođu siege tankovi i pokolju sve cannone izdaleka ili bc-ev yamato gun ili čak i nuke. Što se tiče defensa tu je nedvojbeno terran najjači, staviš baraku i supply depot/bunker na ulaz iza siege tankove te koji turret/vikinge i nemre nitko proć u razumnim količinama.

Nikad čuo za taj 111, vidim da je to 1 barracks,1 factory, 1 star port, to ja idem stalno

U 50% slučajeva na početku šaljem reapere, radim barake i bunkere/supply depote na ulazu i iza stavim 2-3 siege tanka te odmah pičim na vikinge i bc-e. Taktiku ću možda mijenjat/usavršit ili se prebacit na drugu rasu.

Danas mi pukla 2 puta veza u 1vs1 i 2 puta u custom 4vs4. Hebem ti t-scum, bagra jedna prokleta i njihovi routeri i vodovi i sve.

Rangiranje se vrši samo kada igraš 1vs1. Dobivaš nove avatare kako pobjeđuješ i znam da se novi avatar dobije nakon 10 winova pa onda valjda nakon 20 pa 35 do 1000 pobjeda. Zasada imam 3 pobjede samo, bojim se  terrana i zerga, a toss-a poderem uvijek. Zerg mi je najgori, ima dobar air defense sa onim nekim letećim gmazovim što imaju veliku glavu + puno mutaliska čuda radi. Poklo mi vikinge i BC-e.

Jel još tko igra Megaton mapu 4vs4?

Neznam koja ste vi liga, ja nisam neki Pro igrač (APM oko 60, gold liga, igram s protossom, većinom me uparuje sa diamond i platinum igračima).

Ali ako uspiješ doći do 15 Vikinga (kako si rekao prije) onda stvarno igraš s nekim lošim igračima ili si tako "dobro usidreni" sa siegevima. Neznam. Inače kao protoss, dovoljan mi je jedan stalker da pobijem 3 reaper-a (i još k tome se većina terana otkrije sa scanom moje baze prije nego pošalje reaper-e), a kod terana zealot-e preskačem i direktno idem na stalkere (baš zbog reaper-a), kod zerga napravim 2 zealota (za gateway choke). Ako nema reapera, research-am blink, napravim još par gateway-a i warpam oko 6 stalker-a. Ako si siege-ani blinkam jednu trupu među siegeve (većina igrača se ih ne trudi raspršiti po bazi) i oni lijepo deru po sebi, naravno warpam i dalje stalkere(nekad i sa proxy pylonom kojeg sam postavio prilikom napada). To je većinom gameover za terrana, jedino ako nije išao samo na maraudere ili marince sa stimom, onda se treba mijenjati taktika.

A ako ideš direktno na viking-e sigurno napraviš i par siegeva(potrošiš plina), onda je meni dovoljno samo dva charged void ray-a da pokosim cijelu bazu (naravno ako sam to skautao prije), jer sigurno nemaš dovoljan broj vikinga i marinca da potučeš sve void ray -ove.

Cilj cijele igre i većinom razlike između pobjede i poraza je scouting. Većina igrača to uopće ne radi i zato izgube. Za svaku jedinicu postoji savršeni counter samo treba rano vidjeti tko što ima.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 9:20 (dado2202).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

da ali također je jako bitno onemoguciti protivnicko scoutanje

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ovako došao sam sa roštiljanja kući u 22h to je bila subota i igrao sam konstantno cijelu noć do nekih 10h prijepodne u nedjelju. Kasnije sam nastavio do 4-5h popodne igrat i otišao na spavanje do sada.

Oborio sam rekord u spavanju, ~17.5h.

Više na vikinge nejdem sada samo rush sa marincima sa +10 healtha i marauderima, a kasnije ako rush neuspije radim i medivace i još više marinaca i maraudera te upgradeam na level 3. Siege tankove kako kada.

Stim packove dosad nisam upgrade-ao, no budem. Onaj micromanagement sa stalkerima mi shebe dosta marinaca jer ih nemogu stići. Drogiranjem marinca bih ih zaklo na brzinu, a kasnije bi ih medivaci izliječili.

Što se duže čeka sa napadom to je kasnije gore za ubit neprijatelja, a znaš da je GG čim vidiš da se lik proširio pa sam skužio da je ključ igre na velikim mapama nedati neprijatelju da se proširi i to je odmah GG jer znaš da nema minerala,a pogotovo gas-a. Zato uvijek svojim ally-ima govorim dont let them spread i zaista kada se neprošire GG je svaki put koliko god oni imali vojske. Mi je možemo obnovit, a oni nemogu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Ovako došao sam sa roštiljanja kući u 22h to je bila subota i igrao sam konstantno cijelu noć do nekih 10h prijepodne u nedjelju. Kasnije sam nastavio do 4-5h popodne igrat i otišao na spavanje do sada.

Oborio sam rekord u spavanju, ~17.5h.

Hehehe, svaka ćast, zaista te čopilo Namigiva

Ja još u životu nisam 12 sati u komadu pikal istu igru (čak ni WoW) Belji se

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Da se priključim (nisam odolio popustu od 31% na g2play, iako ni sa tim nije baš jeftino)

Igram sa terranom isključivo, i prestrašno kako sam loš :) Za mene bi trebala posebna liga, drvena ili ugljena.

1vs1:

Protiv protosa pokušavam većinom reaper rush na radilice (na slijepo, baš da me scan ne otkrije). Očekivao sam da su protosi spori, no 4-5 puta sam izgubio da u trenutku kada ja imam jednog reapera (a radim 10rax,10gas), u mojoj bazi su već 4 doskočila zealota. WTF?

Protiv zerga uglavnom dobivam, ali samo ako se uspijem obraniti od inicijalnog napada.

Protiv terrana igram obrana + clockani banshee

U pravilu, ako se igra ne završi u prvih 5-6 minuta, posebno protiv protosa, onda sam izgubio

Posebna ekipa je ona što sa protos radilicom dodje do samog ulaza u moju bazu i gradi canone. Bolesno što mi naprave

2vs2:

Još nisam dobio niti jednu. Previše ovisi o partneru, koji u mojoj ligi baš i nisu pouzdani. Nisam ni ja pouzdan

3vs3 i više ... nije mi zabavno. Uvijek 3 na početku napadnu jednog, ne može se od toga branit.

Practice makes perfekt. Kako mjerite apm?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Ja još u životu nisam 12 sati u komadu pikal istu igru (čak ni WoW) Belji se

Ah, Baldur .. dobra stara vremena. 20 sati ak' treba. 4 sata spavanja, pa ajmo opet. Izlanuo se

17 godina
post kaže...

Da se priključim (nisam odolio popustu od 31% na g2play, iako ni sa tim nije baš jeftino)

Igram sa terranom isključivo, i prestrašno kako sam loš :) Za mene bi trebala posebna liga, drvena ili ugljena.

1vs1:

Protiv protosa pokušavam većinom reaper rush na radilice (na slijepo, baš da me scan ne otkrije). Očekivao sam da su protosi spori, no 4-5 puta sam izgubio da u trenutku kada ja imam jednog reapera (a radim 10rax,10gas), u mojoj bazi su već 4 doskočila zealota. WTF?

Protiv zerga uglavnom dobivam, ali samo ako se uspijem obraniti od inicijalnog napada.

Protiv terrana igram obrana + clockani banshee

Nemoj me zezat da reaperi uspijevaju, probao sam jednom no neuspije skroz. Meni je tossa najlakše ubit sa terranom, a kada igram protiv terrana isto mi nisu preteški. Još nijednu nisam dobio protiv zerga, jer se prebrzo raširi na novu bazu pa mislim da je tu ključ rano napadanje s marincima inače sam dead.

Banshee-i su mi jadni ak me lik napadne samo scannam i pobijem ih, a tako je i kada protivnika napadnem da nepričam da previše koštaju i cloack za njih 200-200. Dotle imaš hrpu marinaca pokrivenih sa medivacima i siege tenkovima.

3vs3 se meni također nesviđa nisam još nijednu takvu odigrao osim protiv compa naravno, ali sam imao par lijepih u 4vs4 pobjeda i nijedan lose i jučer sam imao najbolju 4vs4. Nas 4 terrana svi napravili marince i maraudere i napali jako brzo, nisu imali šanse. Jedan toss je radio dark templare no shebali smo ih scanom i nekog većeg otpora nije bilo osim photon cannona koji su dosta zahebani ako se nema siege tenkova ili hrpu marinaca i maraudera što smo mi imali.

Ništa odoh ja na igranje.

17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

prešao sam jučer kampanju i mogu reći da igra nije ništa posebno, pogotovo ako se uzme u obzir 8-12 godina izrade.  Multiplayer sam dovoljno igrao tijekom bete tako da mogu i za njega reći isto. 

Iako, da su je izdali nekih 3-4-5 godina ranije, bila bi vjerojatno fantastična. Ovako je samo osrednji RTS iza svojeg vremena koji se previše oslanja na staru slavu.

Hedonism Is My LifeStyle

3 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

3vs3 se meni također nesviđa nisam još nijednu takvu odigrao osim protiv compa naravno, ali sam imao par lijepih u 4vs4 pobjeda i nijedan lose i jučer sam imao najbolju 4vs4. Nas 4 terrana svi napravili marince i maraudere i napali jako brzo, nisu imali šanse. Jedan toss je radio dark templare no shebali smo ih scanom i nekog većeg otpora nije bilo osim photon cannona koji su dosta zahebani ako se nema siege tenkova ili hrpu marinaca i maraudera što smo mi imali.

Da bila je odlicna partija :)

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 13:17 (poljda).
17 godina
l)oolvl kaže...

prešao sam jučer kampanju i mogu reći da igra nije ništa posebno, pogotovo ako se uzme u obzir 8-12 godina izrade.  Multiplayer sam dovoljno igrao tijekom bete tako da mogu i za njega reći isto. 

Iako, da su je izdali nekih 3-4-5 godina ranije, bila bi vjerojatno fantastična. Ovako je samo osrednji RTS iza svojeg vremena koji se previše oslanja na staru slavu.

NIje SC2 bio razvijan 10 godina. Niti su govorili da prave nesto revolucionarno. Cijela poenta Wings of liberty je nastavak priche starcrafta kroz kojekakve misije, i naravno multiplayer izbalansiran do perfekcije. 

Jos da hoce neko uzeti licencu pa napraviti SC film, jer prica je svakako filmske kvalitete.

Danas kada postajem pionir ...
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Dajte mi recite, kad se igra preko neta, koja je brzina igre? Jer sam vidio kad se igra protiv AI-a se može namjestiti normal, fast, fastest, pa me zanima da li to ljudi stavljaju kako im paše ili više manje svi isto koriste? Jer ja uvijek igram na normalNeodlučan

I kako se mjeri to APM? To bi me ful zanimalo da vidim koliko je meni, vjerojatno je vrlo nisko, da nekažem jednoznamenkasti brojBelji se Ali dobro jučer sam na hard zgazio terana sa protosom tako što sam napravio one avione što mogu dignuti unite u zrak i tako sam mu bio sve radnike poklao dok sam sa stalkerima i zealotima njegovoj vojsci odvraćao pažnju da mi marincni ne pobe avioneSmijeh Svega 15-ak minuta trebalo da ga zgazim...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Normalna brzina igre fastest .

Evo prvi put sam isprobao kako funkcioniraju  hotkey i mogu reći da sve brže i bolje ide.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Hyperion

reaperi ti nece uspijeti osim ako ne napravi opener 9racks ili 10racks reaper

i to koristi na mapama 1v1 kao Steppes of War naprimjer... gdje znas vec di ti je protovnik

naravno reaperi su i zakon na mapi poput metalopolisa

i onda to trebas iskoristiti kao harras do ti bacis jos jedan rack pa jos jedan ili factory pa starport

uglavnom vec sam pricao o tome

reaperi moraju biti rani i brzi da bi bili ucinkoviti

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 14:27 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zeleni kaže...

Jos da hoce neko uzeti licencu pa napraviti SC film, jer prica je svakako filmske kvalitete.

Sorry ali priča nije filmske kvalitete.

Ako se ne varma Zeratool ili kako se već zove je vidio hibrida/de u Brood Waru, a ovdje se ponaša kao da ih je prvi put vidio. Što ga netko macolom opalio po glavi?

Overmind je duša od "čovjeka" koji je jako, jako, jako hrabar ali kao i kod svih velikih umova nije bilo razumjevanja za njegove zamisli i akcije koje su sljedile te zamisli ( genocid za doručak, ručak i večeru). Naravno Sara je nastavila stopama svoga starog iako je ona ključ za slobodu Zergova. Gdje sam to već vidio? Ah da, WoW, tamo Undedovi nisu zločesti nego ih vodi "random" zločesti lik.

Ma mislim, priča je klasični Blizzardov klišej koji se odmah vidio ako se je igrao WC III. Tamo smo imali divlje orcove koji eto imaju divlje ali plemenitog vođu, i koji ih je naravno pretvorio u ljubičice koje bi svaka majka za zeta poželjela. Ovdje imaš Zergove čije je vođa i njegov potomak ključa da se nabiju Zelnage, a dao bih se okladiti i da sve Zelnage neće biti zločeste i da će Jim Raynor morati sklopiti ugovor sa "đavlom" (emperor) ako želi uz pomoć Keriga nabiti Zelnage. Kao i u WC III gdje su orcovi bili dio saveza da se nabije onaj demon.

Ok, priča je možda filmske "kvalitete" ako je na njoj radio Jerry Bruckheimer (prvi transformeri su bili odlični - i njemu se zalomi koji dobar fil). Hebiga, ja bih više volio da je na priči radio Christopher Nolan umjesto Jerrya ali očigledno je da se ukusi razlikuju. Naravno ovo sam stavio ako ćemo govoriti o priči filmske kvalitete.

Btw, ako ćemo poštemo priča je u prvom djelu bila odliča i to me je ponukalo da uzmem SC 2, ali ovjde je priča katastrofa ( predvidljiva i dječija do boli). Možda je tomu i uzrok što je igra rascjepana na tri djela, možda je uzrok što ja više nemam 11 god., ali i dalje ostaje zaključak da je priča ( ne gameplay single playera) loša i bolesno predvidljiva.

E da, pa nije li se Jim u Brood Waru zakleo da će koknuti Kerigan, a ovdje i prije vizije od Zeratula uzdiše na njeno ime, i negdje na kraju svoga mozga planira njeno oslobađanje?

Realni sektor je sve što preživljava na tržištu - nije bitno prodaješ li zgrade, brodove, novine ili govna u konzervi. Dapače, ako prodaješ ovo zadnje, i uspjevaš - pa ti si genij! Oleže svak čast.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 14:35 (MegaMass 2000).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice