Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 734.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ključevi su podjeljeni.

Sretni dobitnici su:

Null

PeroDinamitaš

Realni sektor je sve što preživljava na tržištu - nije bitno prodaješ li zgrade, brodove, novine ili govna u konzervi. Dapače, ako prodaješ ovo zadnje, i uspjevaš - pa ti si genij! Oleže svak čast.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 12:31 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 2
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ajmo razmjenit e-mailove ako hoćete da se možemo naći na battle.net-u pa koju nabacit.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

prvo cu vidjet kakva je igrica "unutra" , pa mozda ju piknem ali mi je dosta cijena high, pa neznam.

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
baba kaže...

Prva stvar - cijena i region lock. Nije bilo razloga da se cijena DR-a od 60€ ne objavi prije release-a, ovako su Blizzardovci ispali teške papčine. Isto tako glupo mi je što ne mogu s frendom u Americi baciti partiju ako ili on ili ja ne kupimo još jednu kopiju igre; no i to je već ižvakano.

Erm, cijena je bila poznata par mjeseci prije početka prodaje. Jasno su na konferenciji rekli da će cijena biti broj 60, i to u dolarima za Ameriku i eurima za Europu. Mislim da ko je planirao igru kupiti je imao više nego dovoljno vremena da preordera i na taj način ju dobije jeftinije. Region lock je banana, da, mislim da sam najviše ljut na njih zbog toga. Osobno se nadam da će bar za par godina to popraviti (to su bile njihove riječi pa to željno isčekujem).

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Koji epic win sam imao sada...

Ja sam ih oba dvoje zderao, svog ally-a skoro mogu zanemarit, lik je noob nad noobovima nije ništa napravio svega par thorova i još nešto.

Ja napravio banshee-a, vikinga i 6 BC-a i poklo im cijelu bazu, eh da i valja spomenut nešto prije toga. Oni se ispred našeg ulaza nakotili i spremali se za napad, a ja uzeo banshee-e i cloackao ih i napao ih, poklao sam im pola jedinica jer nisu imali nikakve detectore.

Dok su se likovi regroupali, ja napravio još haubica i stavio ih na ulaz te krenuo u zračni napad na njihovu bazu. Kao što je i bilo očekivano napali su nas, no ja sam napao i njih u isto vrijeme samo što oni nisu imali nikakve obrane u bazi pa sam im je skroz razorio, a oni meni nisu ništa.

Imam i replay...

Ovaj ladder mi se sada počeo sviđat.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

http://www.g2play.net/store/Starcraft-2-EU-Multilanguage-Version-Digital-Download-with-Bonus.html

Preporucio bi ovo al necu sada jer kada sam ja preordera bilo je samo 43€ sada je 48€ ali opet jeftinije nego kodnas...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Carine se GAME narudžbe, a s obzirom da je funta 8.7, cijena dođe na otprilike domaću.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Neznam, ja sam naručia sa game.co.uk, skupa sa poštarinom me došlo 39 funti, nikakva carina, ništa.

0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

jel ima tko viska jedan pass key za SC2 da mi posalje na PM? Bio bih mu izrazito zahvalan.Svoje sam podijelio,a treba mi 1 za frenda.Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 20:13 (Romano).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Carine se GAME narudžbe, a s obzirom da je funta 8.7, cijena dođe na otprilike domaću.

To je relativno i zavisi do kojeg carinika dođe.

Još jedan tip za game.co.uk: Nemojte naručivati u državu broj 2 s karticom iz države broj 1. Sustav im je u banani tako da nikako ne registrira narudžbu interno. Morala se UK zvati da se riješe napetosti i problemi (SC2 mi je bio u preorderu i nakon 27.07.).

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
15 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
naxeem kaže...

To je relativno i zavisi do kojeg carinika dođe.

Upravo to. Zapravo se sve svodi na to da li će tvoja narudžba doći u ruke gorenavedene Jadranke Posavec (koja će uredno i uvijek opaliti po džepu uz obilnu dozu arogancije i bezobrazluka) ili kod druge tri službenice koje su vrlo ljubazne i prilično blagonaklone ako se radi o manjem paketu i/ili manjim iznosima.

16 godina
Starcraft i Starcraft 2
Evo prešao sam (neorginalnu) igru.
Imam problem: kaže da sam prošao 23 od 26 misija.
Prošao sam i skrivenu misiju.
I čak vidim te 3 koje 'nisam' završio.
Prošao sam ih i drugi put i opet mi pokazuje 23 od 26.
Ima netko ideju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tomo Yoda kaže...
Ima netko ideju?

Moraš ih proći unutar kampanje da bi ti se brojale. Loadaš neki save prije Chara i onda ih rješiš.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
crystal6 kaže...
Tomo Yoda kaže...
Ima netko ideju?

Moraš ih proći unutar kampanje da bi ti se brojale. Loadaš neki save prije Chara i onda ih rješiš.

Budem to probao! ;) 

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

imao sam 2 keya

jedan iskoristeni

drugog ko hoce nek mi se javi

tak da evo...

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Hyperion kaže...

Koji epic win sam imao sada...

Ja sam ih oba dvoje zderao, svog ally-a skoro mogu zanemarit, lik je noob nad noobovima nije ništa napravio svega par thorova i još nešto.

Ja napravio banshee-a, vikinga i 6 BC-a i poklo im cijelu bazu, eh da i valja spomenut nešto prije toga. Oni se ispred našeg ulaza nakotili i spremali se za napad, a ja uzeo banshee-e i cloackao ih i napao ih, poklao sam im pola jedinica jer nisu imali nikakve detectore.

Dok su se likovi regroupali, ja napravio još haubica i stavio ih na ulaz te krenuo u zračni napad na njihovu bazu. Kao što je i bilo očekivano napali su nas, no ja sam napao i njih u isto vrijeme samo što oni nisu imali nikakve obrane u bazi pa sam im je skroz razorio, a oni meni nisu ništa.

Imam i replay...

Ovaj ladder mi se sada počeo sviđat.

daj ti mene dodaj na steam alokin987..

ili ingame nick : mNik code:786

Pa da te moji zergovi nauce pameti :D, do sad sam igro samo 3 puta online 1 v 1, prvi puta sam spusio sam tak....

druga 2 puta likovi odustali u roku 15 min max..... ostalo sam samo igro co op protiv nekih likova, ugl igra mi je puno zabavnija u co opu nego 1 v 1

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

imam 3 pobjede zaredom sa tossovima za sada

14 sam u bronze ligi

bas mi je krenulo moram kupit igru sad

EDIT:key je podjeljen

vise srece drugima neki drugi put

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 10:52 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Imam dva guest keya, prva dva PMa ih dobivaju. Sretno!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lista kaže...

ja cu negdje ovaj imati tjedan jos dva tak da budite spremni najavit cu!

kupujem preko blizz storea jest da je 450kn al eto barem je sigurno i jednostavno

17 godina
neaktivan

Blizz Store ne daje nikakve guest passove. :(

17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Lista kaže...

kupujem preko blizz storea jest da je 450kn al eto barem je sigurno i jednostavno

450kn na blizz store-u? lol pa 450kn kosta u ducanu pa rađe odes do algoritma ili gdje vec i kupis.

Barem ces dobiti kutiju, DVD i kao sto naxeem veli 2x guest pass

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Eto prešao i ja igru.

A šta reči kad je već sve rečeno.

Jedva čekam vidjeti sudbinu Kerrigan  u sljedečem nastavku .

Jedna od rijetkih strategija koja ima  dobru priču.

No nekako sam očekivao više na kraju  nego samo ono malo u cinematiku , da su malo više pričali i tako to .

Ona 3 cinematika su fakat super .

Naj strategija koju sam igrao a  i među najboljim igrama koju sam igrao.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
TopForumaš kaže...
Lista kaže...

450kn na blizz store-u? lol pa 450kn kosta u ducanu pa rađe odes do algoritma ili gdje vec i kupis.

Barem ces dobiti kutiju, DVD i kao sto naxeem veli 2x guest pass

Ja sam, također, kupio digitalnu verziju, jer me iritiraju optički mediji. :)

17 godina
naxeem kaže...

Mislim to bi bilo u redu, ali igru instaliraš i dvd moš bacit jer netreba za igranje. Ako se šta dogodi DVD-u možeš skinut klijent besplatno s blizzardove stranice i opet krenut na game-anje.

Bar si kutijicu ostaviš za uspomenu.

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
naxeem kaže...

Mislim to bi bilo u redu, ali igru instaliraš i dvd moš bacit jer netreba za igranje. Ako se šta dogodi DVD-u možeš skinut klijent besplatno s blizzardove stranice i opet krenut na game-anje.

Bar si kutijicu ostaviš za uspomenu.

Meni su kutije i optički mediji nekako prirasli srcu Osmijeh

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ekipica ajmo neke taktike malo... nakon dugo vremena sam se ulovio starcrafta i vidim da sam totalno izašao iz forme... gaze me na sve strane... igram 1 vs 1 i imam score 3-8 Šutim

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Koje je logičko objašnjenje za to da mi igra užasno šteka? Konfa premašuje sistemske zahtijeve, a FPS se zna popet i do 150.

Evo za primjer, uša san u options i sve je stalo, mora san restartat sistem.

Da nije do toga šta je igra piratska?

Naravno, mislim na StarCraft 2.

a da i ja nešto napišen :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 2:39 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Neznam ja na 1680x1050 nisam imao baš puno fps-a tek nekih 60, a ti bi trebao imat 20-40 u nakrcanim battle-ovima.

Ja igram co-op 3v3 ( playeri vs comp). Jesam noob, ali ne kompletni. Neki dan mi je comp na hard bio pretežak, a sada ga rasturam bez problema. Znači napredujem.

Comp na very hard je pretežak mi bio jučer, dva puta sam popusio od njega, a tko zna kakav je ovaj na insane.

Krenuo sam s terranom no prebacio sam se na protossa, sada svaku rundu napravim carriera do 200/200. Svaki dan igram po 15-20 rundi.

BTW: Sa t-scum adsl-om mi igra lagga, a sa tele 2 stickom ne lagga pa tako odsada igram s njim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 3:34 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Koje je logičko objašnjenje za to da mi igra užasno šteka? Konfa premašuje sistemske zahtijeve, a FPS se zna popet i do 150.

Evo za primjer, uša san u options i sve je stalo, mora san restartat sistem.

Da nije do toga šta je igra piratska?

Naravno, mislim na StarCraft 2.

Ima neki bug u igri zbog kojih fps ode jako visoko, cak su se neke graficke sprzile, desava se kod animacija. Netko mozda zna nesto vise o tome.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice