Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 734.557
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Starcraft i Starcraft 2
baba kaže...
dayvee kaže...

Kupio sam više keyeva s g2play-a i sve je u redu, vrlo brza isporuka jer sve keyeve imaju skenirane u bazi.Cool

Kod kupnje igre fizički- s dvdom i kutijom, problem je carina jer ide na sve pošiljke iznad 300kn i onda još na sve to dodaju PDV.

Tako da se ne isplati kupit igru poštom dok ne padne ispod 250Kn tako da nema carine i dodatnih troškova.

Ne ide na sve pošiljke, samo na one koji dođu do Jadranke Posavec... :)

I nema veze tih 300 Kn ,carini se sve, pa makar platio 50 Kn. Ako ne vjeruješ nazovi gorepotpisanu gospođu.

Carine su oslobođene sve pošiljke do vrijednosti 160 kn, po novom zakonu. Za sve skuplje je sreća, hoće ili neće naplatiti.

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
17 godina
TomoR kaže...
baba kaže...
dayvee kaže...

Kupio sam više keyeva s g2play-a i sve je u redu, vrlo brza isporuka jer sve keyeve imaju skenirane u bazi.Cool

Kod kupnje igre fizički- s dvdom i kutijom, problem je carina jer ide na sve pošiljke iznad 300kn i onda još na sve to dodaju PDV.

Tako da se ne isplati kupit igru poštom dok ne padne ispod 250Kn tako da nema carine i dodatnih troškova.

I nema veze tih 300 Kn ,carini se sve, pa makar platio 50 Kn. Ako ne vjeruješ nazovi gorepotpisanu gospođu.

Carine su oslobođene sve pošiljke do vrijednosti 160 kn, po novom zakonu. Za sve skuplje je sreća, hoće ili neće naplatiti.

Istina da je malo OFT ali dal budu meni onda računali carinu na 100$, kolko dođe GT5 kolektor edicija (Amazon)?

Ja mislim u dogledno vrijeme kupiti i SC 2, kad se skupi za novi komp

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Tijekom instalacije pojavi se ekrančić i na njemu neka ženska priča ukratko priču starcrafta, napokon sam shvatio šta se u biti dogodilo, u starcraftu uopće nisam ni prelazio kampanje već samo ona šifra i na novi level samo da vidim cutscene-ove.

Nice Touch

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Pregrijavanje grafičke:

Iako uz pravilno hlađenje GPU-a nebi smjelo biti problema, budite bar malo ekolozi i obratite pozornost na:

http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/07/28/blizzard-confirms-starcraft-ii-overheating-bug.aspx

Uglavnom čini se da nemaju "blokadu" FPSa u menijima i slično, pa igra ide preko potrebnih FPS-ova i grije grafičku karticu, te neke crknu.

Za lijek dodajte 

frameratecapglue=30
frameratecap=60

U vaš "Documents\StarCraft II\variables.txt" fajl. U priloženom linku više objašnjenja i link na službeni Blizzardov post o ovome.

Ja nisam primjetio da moja ima problema, ali to možda zato jer sam nabio slušalice na uši :)

BTW, kod mene na Windowsima XP se čini da je 2 GB RAM-a malo premalo, tj da bi igra voljela još više tako da više sadržaja ostane u disk cache-u pa da ne posjedim dok čekam da se po 100ti put učitaju asseti od svemirskog broda :)

razmjenavjestina.org
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 11:17 (vrodic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
TomoR kaže...
baba kaže...
dayvee kaže...

Istina da je malo OFT ali dal budu meni onda računali carinu na 100$, kolko dođe GT5 kolektor edicija (Amazon)?

Ovisi, neki puta računaju, neki puta ne. Ali Amazon ti ne isporučuje igre u Hrvatsku, tak da ti je carina manji problem.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
17 godina
Armor kaže...
TomoR kaže...

Ukoliko imaš mogućnost da ti pošalju u neku zemlju EU (pa nema carine), nekome npr. u Sloveniji; u tom slučaju možeš prenijeti preko granice robu u vrijednosti do 1000 kn. Bez carine i drugih naknada. Bar bi tako trebalo biti.

I da odgovorim na pitanje koje sam postavio prije; zvao sam Algoritam; Starcraft 2 nije uključen u njihovu akciju 3 za 2.

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 11:27 (TomoR).
17 godina
TomoR kaže...
Armor kaže...
TomoR kaže...

Ukoliko imaš mogućnost da ti pošalju u neku zemlju EU (pa nema carine), nekome npr. u Sloveniji; u tom slučaju možeš prenijeti preko granice robu u vrijednosti do 1000 kn. Bez carine i drugih naknada. Bar bi tako trebalo biti.

Ja to mislim obaviti prek Njemačke!

Znači, rođaci mi to naruče i onda pošalju meni...

U planovima je i novi PC, te SC2.

Hvala za informacije

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Tijekom instalacije pojavi se ekrančić i na njemu neka ženska priča ukratko priču starcrafta, napokon sam shvatio šta se u biti dogodilo, u starcraftu uopće nisam ni prelazio kampanje već samo ona šifra i na novi level samo da vidim cutscene-ove.

Nice Touch

E da, to mi je bilo fora, onako priča ukratko opisana dok se igra instalira. Tj,. uvod u priču da znamo o čemu će se raditi u igri. Ja sam to sebi preveo, malo proučio, tako da znam točno o čemu se radi. :)

I obavezno svaku animaciju gledam, predobro. Ali sam tek obavio dvije misije. Da mi je da razvučem da što duže potraje.

Fascinantni su detalji i okoliš. Sve onako živo izgleda. Puna mapa detalja, oni prometni znakovi, itd. Zasada super.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina

Može mi netko nešto razjasnit malo, 4 broda sa zatvorenicima se crashaju negdje i nakon par stoljeća tu nastane cijela nova civilizacija "Terrani".

Pitanje je, dali su oni kontaktirali Zemlju i dali Zemljani uopće znaju za njih? Koliko vidim ne. Bilo bi cool da u kritičnom momentu dođe Zemaljska flota od niotkuda.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Može mi netko nešto razjasnit malo, 4 broda sa zatvorenicima se crashaju negdje i nakon par stoljeća tu nastane cijela nova civilizacija "Terrani".

Pitanje je, dali su oni kontaktirali Zemlju i dali Zemljani uopće znaju za njih? Koliko vidim ne. Bilo bi cool da u kritičnom momentu dođe Zemaljska flota od niotkuda.

Tu imas sve pojasnjeno cijeli storyline ak tre zanima KLJIK

[img]http://www.danasoft.com/sig/229143.jpg[/img]
17 godina
juky kaže...

Tu imas sve pojasnjeno cijeli storyline ak tre zanima KLJIK

E kak se nisam sjetio starcraft wiki-a... Za skoro svaku igru ima wiki.

TNX

15 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

Može li mi netko objasniti najkraći put do slaganja LAN-igre Starcrafta jedan na jedan?

Ono što možeš učiniti danas,,,nemoj učiniti
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Tracer kaže...

Ne vjerujem da se Starcraft 2 biti popularan kao prethodnik. Kao prvo, nije originalan, a kako mi se čini i gameplay je spor. Ali opet, imaju i dosta novih stvari koje podižu zanimljivost, jedinice, landscapes, tu je i novi grafički engine itd. Valja isprobati pa što bude...

Kampanja je spora dosta i mislim da je brzinu nemožeš namjestit ko u mp, a mp mi je lijepo brz, igrao sam ga i u beti, a sada u full releasu je 15% brži. Igra je već stekla ogromnu popularnost i već mnogi igrači prelaze na nju. 2 poznatija koreanca su prešla TesteR i IntoTheRainbow, amer koji igra u koreanskoj pro ligi idrA, Sen tajvanski pro igrač itd. Ima puno potencijala, a najnovija vijest koju sam jučer čuo možda kasnije dam link ako nađem je da je eurosport otkupio prava da casta mečeve esl-a od sc2, što je ogroman korak za gejming. I esl je najavio turnir za sc2 vrijedan 15,000 dolara od kojih 5,000 ide pobjedniku. 

Potpis
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Kampanja je spora dosta i mislim da je brzinu nemožeš namjestit ko u mp, a mp mi je lijepo brz, igrao sam ga i u beti, a sada u full releasu je 15% brži.

Brzina kampanje ovisi o stupnju težine na kojem igraš. Ako igraš na "casual" dopušta ti maksimalno "faster" brzinu igranja, a "hard" težina ti dopušta samo "faster" i "fastest". Multiplayer je po defaultu na najvećoj brzini.

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Meni se čini da ja imam skirmish, sam ga nisam probao još. Derem po kampanji. Grafika je dobra, nije nešto special, ali bolje ni netreba jer kada bude puno unita se fajtalo fps bi mogao biti mizeran.

Postavke (samo se sve podesilo na max)

Skirmish (vs AI)

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 13:43 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

U kampanji možemo igrati samo sa Terranima ili i sa Zergovima i Protossima???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ja sam presao sad oko 4 misije

igra je predobra vrijedi ju kupiti

odlican sp,odlican mp sta jos hocete vise

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zabushant kaže...
hellraiser1110 kaže...

Kampanja je spora dosta i mislim da je brzinu nemožeš namjestit ko u mp, a mp mi je lijepo brz, igrao sam ga i u beti, a sada u full releasu je 15% brži.

Brzina kampanje ovisi o stupnju težine na kojem igraš. Ako igraš na "casual" dopušta ti maksimalno "faster" brzinu igranja, a "hard" težina ti dopušta samo "faster" i "fastest". Multiplayer je po defaultu na najvećoj brzini.

Da igram na hard i prebacio sam na fastest jer je to brzina mp-a.

Potpis
17 godina
neaktivan
fic1994 kaže...

U kampanji možemo igrati samo sa Terranima ili i sa Zergovima i Protossima???

Igra je napravljena kao trilogija. Ova  prva  prati kampanju terrana. Kasnije izlaze druge 2.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 14:37 (ROADRUNNER).
16 godina
odjavljen
Starcraft i Starcraft 2

pardoncek.... a sto su rekli za zergove i protosse, tj kad njihove avanture mozemo (mozete) ocekivat? nekako mi se cini najlogicnijim da bi trebali relaivno brzo izac posto vec sve imaju... samo pricu sloziti i deri... ili ce must pare dok ne pocrkavate..

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da će najmanje godinu dana biti između svake ekspanzije.

16 godina
odjavljen
ROADRUNNER kaže...

pa ajde.. i nije tako strasno. stovise OK je! ako tako zaista i bude

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Jel još koji dio (Zerg, Protoss..) dolazi do kraja ove godine ili će svake godine po jedan izbaciti?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Jel još koji dio (Zerg, Protoss..) dolazi do kraja ove godine ili će svake godine po jedan izbaciti?

Ne vjerujem da će biti ove godine. Blizzard kaže da će izaći kada izađu, kao i obično.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 15:07 (ROADRUNNER).
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Nije los taj Battle.net. Treba svega desetak sekundi za naci odgovarajucu partiju. A ima i grafove... Smijeh

Think locally, act globally...
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Protiv  kompjutera(skirmish) ne mogu igrati ako nemam orginal igru ?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 15:56 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ROADRUNNER kaže...

odlično, taman skupim viška novaca za nastavke ;)

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Nisam mislio žurit s kupnjom, al vrag mi nije dao mira pa probah R******D... nakon 5 min Uninstall i kupih original!!! awesome!!!

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

10 minuta igranja, oduševljen sam. Baš ima pravi staromodni štih starcrafta i onih RTS - ova kakve sam nekoć igrao. Cijenim trud koji se vidi kod njihovih igara, jedino me razočarala ta njihova poklepa u obliku cijene, i izdavanja ekspanzija na više dijela + činjenica da nema LAN. Vjerojatno ću za kojih nekoliko mjeseci kupiti original, ali preko ebaya po jeftinijoj cijeni ili kada izađe iduće dvije ekspanzije.

E da, da li se battlenet naplaćuje ili je i dalje besplatan za sve?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 17:13 (harpy21).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
harpy21 kaže...

10 minuta igranja, oduševljen sam. Baš ima pravi staromodni štih starcrafta i onih RTS - ova kakve sam nekoć igrao. Cijenim trud koji se vidi kod njihovih igara, jedino me razočarala ta njihova poklepa u obliku cijene, i izdavanja ekspanzija na više dijela + činjenica da nema LAN. Vjerojatno ću za kojih nekoliko mjeseci kupiti original, ali preko ebaya po jeftinijoj cijeni ili kada izađe iduće dvije ekspanzije.

E da, da li se battlenet naplaćuje ili je i dalje besplatan za sve?

Besplatan je za sve tako da kupiš igru i špilaš kolko te volja.

Potpis
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice