Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 734.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2

jel tko igrao,Koliko traje instalacija same igre.Kakva je igrljivost?

17 godina
neaktivan
Quantum kaže...

Ja bih apelirao na sve sudionike ove teme da se suzdrže od otkrivanja priče, a eventualne spoilere adekvatno označe!

Ovdje ima ljudi koje jedino interesira priča i SP, pa molim da takve ljude poštujete.

Hvala!

Zakon ima jos ljudi koje interesira prica i koji obracaju paznju na gameplay

[img]http://www.danasoft.com/sig/229143.jpg[/img]
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Da li je tko naručio igru preko game.co.uk, meni još nije stigla pa me zanimaju ostala iskustva?

Ako tko ima guest key viška, PM please :)

0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Danas cu nagradit dvojicu clanova foruma sa guest keyem oko 21h navecer.. Sve zavisi ko me voli ko ne 0 poena, takoder dajem i WOW ovih 10 dana free takoder ko me voli :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2
a što oni dobiju s tim quest keyom?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ima tko guest key za sc2? Ono ja sam dusa od covjeka i volim sve od reda :)

0 0 hvala 0
17 godina
harpy21 kaže...

15 dana free igranja

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 18:01 (toxic).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
harpy21 kaže...

15 dana free igranja

Baš glupost. Očekivao bi ono neki kvalitetni dodatak kao za Oblivion, a 100 - 150 kn veća cijena za te sitnice koje nikome ništa ne znače. Mislim, boli mene briga za WOW, i nemam prijatelje gamere da bi im dao 15 dana free. Stvarno će to morati biti vrhunska igra, odnosno, remek djelo da bi zaslužilo takvu cijenu bez obzira na multiplayer.

Je li se zna koliko će onda koštati iduće dvije ekspanzije?

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Onome tko voli tu igru i ko ima bar nesto ustedenog novaca nece mu biti problem izdvojit cca 400kn za igru, neki toliko tjedno potrose na cigare i alkohol tako da..

A cjena ekspanzija ce biti otprilike ista mozda 350kn, tako da kada sve pogledas ako ces htjeti sva 3 nastavka dat ce za igru oko 1200-1400kn sve zavisi

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 18:17 (toxic).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Jedan key za sc2 ce ici TopForumaš tako mu je nick, a drugi key sam odlucio dati Badpix3l, za WOW mi se nije niko javio pa eto to cu tek kasnije odlucit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 18:32 (toxic).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Puno hvala, svaka ti dala Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
Badpix3l kaže...

Puno hvala, svaka ti dala Namigiva

Bolje mi pozeli puno srece i zdravlja, jer ovo prvo vec imam :D

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Onome tko voli tu igru i ko ima bar nesto ustedenog novaca nece mu biti problem izdvojit cca 400kn za igru, neki toliko tjedno potrose na cigare i alkohol tako da..

A cjena ekspanzija ce biti otprilike ista mozda 350kn, tako da kada sve pogledas ako ces htjeti sva 3 nastavka dat ce za igru oko 1200-1400kn sve zavisi

Da, gle, ja isto dosta puta kupujem originale - kada je baš odlična igra kao assasins creed 2, onda ću bez problema platiti 350 kn. Ili čekam da padne cijena kao za Mass effect, pa da ju poslije nabavim za 100 kn. Ali 450 kn je stvarno previše za igru u kojem dobiješ sitnice koje tebi kao gameru baš ništa ne znači. Za 350 kn kupiš Dragon age ili mass effect 2 i dobiješ bar DLC - ove. Naročito kada su za 50 kn pale cijene igre, tako da su većina novih za 300 kn. Ali platiti 450 kn za igru koja košta kao jedan special edition, u kojem nemaš nikakvu figuricu, mapu svemira, gramofonsku ploču, ma bilo što, može se smatrati samo bahatom pohlepom. Na kraju će Diablo 3 kada izađe koštati 500 kn, ali bitno da dobiješ par key questova i 10 dana trial za WOW.

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

A jbga, puno je to je istina al jbga, mozes ti vodit preprike ovo ono ali neces nista postic, diablo III ce i kostat 500kn jer se njega ceka vise nego sc2, nije igra to nama nametnula nego mi sami.... jbga puno ljudi oce tu igru i nabavit ce ju pod svaku cijenu i jbga blizzard je osjetio sta i kako i aj bok

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Onda puno zdravlja pa sve redom ostalo, mozda se sretnemo na bojistu :)

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Zakaj nema starcrafta na našem blaženom steamu za uzet??? Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

...diablo III ce i kostat 500kn jer se njega ceka vise nego sc2...

Ili odes na g2play i napravis pre-order cdkey za 163kn ;)

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
neaktivan
zasto nemogu instalirat str2 orginal cd.Ucita mi ga odredim na c disk i kad pocne da ce instalirat.Nista..........??????????
15 godina
neaktivan
alphagan kaže...
zasto nemogu instalirat str2 orginal cd.Ucita mi ga odredim na c disk i kad pocne da ce instalirat.Nista..........??????????

sta pise? mozda nemas dovoljno mjesta na disku?

WAKA WAKA EH EH :) :)
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
toxic kaže...

pise da kosta 326kn Izlanuo se(na g2play)

15 godina
neaktivan
ima mista preko 100gigabajta............i dvd rom mi se muci dok ga ucitava,non stop prekida,a ostale dvd bez problema cita?
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
AA-d00d kaže...
toxic kaže...

Ti gledas SC2 ;)

17 godina
neaktivan
alphagan kaže...
ima mista preko 100gigabajta............i dvd rom mi se muci dok ga ucitava,non stop prekida,a ostale dvd bez problema cita?

Pogledaj da li ti je dvd ostecen?

15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
TopForumaš kaže...
AA-d00d kaže...
toxic kaže...

Ti gledas SC2 ;)

aha da istina lol sry

15 godina
neaktivan
pa gledao sam nevidim nikakva oštećena.A sto ako je stvarno do DVD-a..sto onda?
17 godina
neaktivan
alphagan kaže...
pa gledao sam nevidim nikakva oštećena.A sto ako je stvarno do DVD-a..sto onda?

Koliko ti je dvd-rom star i koja je brzina citanja?

Mozes probati kod nekog frenda otici i vidjeti da li njemu zeli instalirati.

15 godina
neaktivan
star je 2 godine,mislis da ne moze čitat?
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Moguce da trebas samo laser malo ocistiti, lagano sa suhom vatom (stapic za usi).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
harpy21 kaže...
toxic kaže...

Da, gle, ja isto dosta puta kupujem originale - kada je baš odlična igra kao assasins creed 2, onda ću bez problema platiti 350 kn. Ili čekam da padne cijena kao za Mass effect, pa da ju poslije nabavim za 100 kn. Ali 450 kn je stvarno previše za igru u kojem dobiješ sitnice koje tebi kao gameru baš ništa ne znači. Za 350 kn kupiš Dragon age ili mass effect 2 i dobiješ bar DLC - ove. Naročito kada su za 50 kn pale cijene igre, tako da su većina novih za 300 kn. Ali platiti 450 kn za igru koja košta kao jedan special edition, u kojem nemaš nikakvu figuricu, mapu svemira, gramofonsku ploču, ma bilo što, može se smatrati samo bahatom pohlepom. Na kraju će Diablo 3 kada izađe koštati 500 kn, ali bitno da dobiješ par key questova i 10 dana trial za WOW.

Ti mora da si najškrtija osoba na svijetu, pa pogledaj malo kolko koštaju igre za konzole kod nas, čak po 550-600 kn komad i nisu nikakav special edition, za special edition neke igre treba odvojit 800-tinjak kuna.  Da dobiješ 2 keya za sc2 koje možeš dat nekom frendu da proba igru na 7h kroz 14 dana i dobiješ beskorisni wow key koji ni netrebaš dobit jer to već svako ima čim se rega na b.net, ali igra od blizzarda vrijedi tolko, da nema single playera ja bi kupio tu igru, za mene je SP bonus u igri, pa onda ovaj minigame lost viking, pa onda ima raznih challenga zanimljivih, svaka misija ima svoje achievmente koji mogu biti teški i za najbolje igrače. Tu ima i custom gameova kojih se nitko nije sjetio, to su igre koje je netko kreirao, naprimjer dota u starcraft okružju, razni tower defense gameovi, micro challengi koje igraš s prijateljima, zapravo beskonačno contenta. Ja nenzam šta ti vidiš u tom Assasins creedu 2 jer ta igra prema SC2 izgleda kao alfa verzija neke igre. Tko god kupi SC2 dobiti će jedan od najkompletnijih proizvoda ikad napravljenih.

Potpis
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Tko god kupi SC2 dobiti će jedan od najkompletnijih proizvoda ikad napravljenih.

Koja ironija :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice