Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 733.644
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
hellraiser1110 kaže...

Ja neznam ljudi zar vam je tako teško dat pare za jednu igru koju ćete igrat 5 ili više godina online. A piratska verzija se neće moć igrat preko b.neta, pa nema smisla govorit o piratskoj igri ako ste zainteresirani za igranje online jer je to ipak najveći dio igre.

nije tesko dat pare

tesko ih je nabavit i zaradit pored drugih troskova

ja cu vjerojatno kupit al valjda tek na jesen

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Evo ga, novi

za starcraft.

Da ljudi ne kažu da se sve vrti oko multiplayera.

5 0 hvala 1
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Mene osobno ne zanima mp dio igre, a da bih dao te pare samo radi sp... I to još za priču koja neće biti završena u ovoj jednoj igri nego tek nakon dvije ekspanzije, koje sumnjam da će biti ispod 300kn po jednoj.Znači oko 1 000kn bi trebao dati za igru za koju ne vjerujem da ću uopće probati mp. Imam original prvi Starcraft i Brood War, ali sam za kupnju toga čekao da izađe kao puno povoljnija kompilacija. Vjerujem da će tako biti i sa drugim dijelom, kupit ću ga original nakon što izađe sve kao kompliacija i za normalne pare, a do tada ili ću čekati ili će biti *cough*. Cool

Blizzard ima super priče u svojim igrama, a i animacije, i to će biti jedini razlog zašto bih ja igrao. Bar moje stajalište.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Pa ono. Single Player će bit dobar sigurno, al to nije ni 5% igre. Ako misliš samo SP igrat sigurno se ne isplati kupovat original. 

Potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Pa ono. Single Player će bit dobar sigurno, al to nije ni 5% igre. Ako misliš samo SP igrat sigurno se ne isplati kupovat original. 

Al originalni SP će imati achievemente, možda i naknadno dodani content. Osim toga, koliko vidim prema news releasima, za razliku od Starcrafta 1, SP će biti prilično jak ovaj put.

Po meni je SP/MP omjer negdje 50/50. Na duže staze definitivno MP, no onda ipak treba računati da je nabavka ekspanzija nužna jer će 95% ekipe migrirati na nove verzije (kao što je bilo sa Warcraft-om 3 nakon izlaska Frozen Throne-a).

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Kakve tebi veze ima što će "ekipa" migrirati na druge ekspanzije ako ćeš igrati samo Single Player. Nije mi jasno zašto bi netko uopće kupio SC2 Wings Of Liberty i ne zaigrao MP. 

Potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Kakve tebi veze ima što će "ekipa" migrirati na druge ekspanzije ako ćeš igrati samo Single Player. Nije mi jasno zašto bi netko uopće kupio SC2 Wings Of Liberty i ne zaigrao MP. 

Ako sam jasno rekao da nabavljam SC2 50% zbog SP a 50% zbog MP, onda mi moraš objasniti iz čega si zaključio da planiram igrati samo single player.

17 godina
neaktivan
baba kaže...
hellraiser1110 kaže...

Ako sam jasno rekao da nabavljam SC2 50% zbog SP a 50% zbog MP, onda mi moraš objasniti iz čega si zaključio da planiram igrati samo single player.

Oke mislio sam da pričam s onim tipom iznad. :D

Potpis
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

1000 :)

A jedva čekam.

Kampanja nek im bude dobra .

Traileri su im  vrh vrhova .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 17:46 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WItcher kaže...

1000 :)

A jedva čekam.

Kampanja nek im bude dobra .

Traileri su im  vrh vrhova .

da, i po ovom traileru 

se vidi da kampanja neće biti stara samo sa boljom grafikom kako su  neki nagađali Smijeh

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Koliko vidim, torrenti rade već naveliko.....navodno već postoji crack, ali ga ekipa neće izdati do 27.7.....

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Igra ima  preko 7 gb , po enginu  ne zauzima puno.

Nadam se da  to zauzimaju toliko cinematici :) .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
WItcher kaže...

Igra ima  preko 7 gb , po enginu  ne zauzima puno.

Nadam se da  to zauzimaju toliko cinematici :) .

Second that :)

Što se tiče cracka, nema ga i najvjerojatnije ga neće niti biti do 27.7 (jasno, osim ako ludi Rusi ne odluče sjesti jedno popodne i razbucati čitavu stvar).

Ukratko, čini se da se Blizzard odlučio na two-pronged zaštitu:

1) timestamp zaštita (installer se otključava tek nakon što Blizzardov server pošalje ispravan time-series code)

2) enkripcija (nakon što se prođe prvi nivo zaštite, treba se ubaciti 256-bitni kod koji izvršava dekripciju fileova, vjerojatno tijekom instalacije).

Osobno, smatram ispravnim odluku da se crack ne release-a do 27.7, no teško je govoriti o etičnosti nečega što je inherentno dvojbene moralnosti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 20:12 (Quantum).
17 godina
neaktivan
Quantum kaže...

Koliko vidim, torrenti rade već naveliko.....navodno već postoji crack, ali ga ekipa neće izdati do 27.7.....

Grupe koje se bore tko će prije crackati igru da dokažu da su bolji od drugih i kod kojih je to stvar prestiža/reputacije neće objaviti toliko traženu i poznatu igru? Ne vjerujem

Inače koliko sam ja skužio prema opisima na netu sve datoteke su enkriptirane i zaštićene i igra se uopće ne može instalirati. Valjda se otključava 27.07

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 20:12 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan

Pa ne znam, ja vjerujem da se nečemu može pristupiti, a sad da se može elegantno igrati...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 10:33 (baba).
17 godina
neaktivan

Ma neka i krekana i orginal izađu isti dan tako da  mogu svi istodobno mogu napisati koji komentar .

16 godina
neaktivan

Oče li Garena dobit podršku za Starcraft II?

16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Oče li Garena dobit podršku za Starcraft II?

najvjerojatnije jer ima za 1. dio :) a i pridonjelo bi im popularnosti

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Starcraft 2 nema lan tak da ce garena tesko bit podržana.

Usput narucio sam sc2 Smijeh

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

ima na youtubu svi cinematici u igri ne k posalje PM ko hoce vidit kraj igre 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

A da vidimo kaj bude "rekla" jedna od naj iščekivanjijih igara ikada.

Može li jedna strateija ući u   5 naj igara godine ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Može bez problema.Većina ju ionako kupuje zbog mp-a (koji je trenutno u k....). Sp je šećer na kraju koji nema neku "play again" vrijednost.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 3:00 (PROTECTOR).
15 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
WItcher kaže...

Može bez problema.Većina ju ionako kupuje zbog mp-a (koji je trenutno u k....). Sp je šećer na kraju koji nema neku "play again" vrijednost.

S obzirom na hrpu achievementa i unlockablesa, mislim da SP ima popriličnu "play again" vrijednost.

Zašto je mp u k..?

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 9:00 (baba).
17 godina
Starcraft i Starcraft 2
FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ja ču skinit gusarsku verziju, ako bude dobra kupujem original

Neznam šta da napišem :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 11:58 (Cerina15).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
baba kaže...
PROTECTOR kaže...
WItcher kaže...

S obzirom na hrpu achievementa i unlockablesa, mislim da SP ima popriličnu "play again" vrijednost.

Zašto je mp u k..?

Za tebe možda i ima, za mene ne. Ne vjerujem da ću zbog achivements-a ponovo htjeti igrati sp, ne ložim se na sakupljanjeOsmijeh

Od početka druge faze nisam uspio odigrati cijelu partiju bez laganja, što posebno frustrira kad igraš 2v2. Baš me zanima kakve će biti situacija kad krene masovno spajanje na bnet....

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

jesu li svi lagano poludili s tim cijenama?

Cijene

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i jeftinije.

Samo nije collector's edition

17 godina
Zura kaže...

jesu li svi lagano poludili s tim cijenama?

Cijene

Mislim da ne, pa već par mjeseci se govori o 60 dolarčina po glavi.

Tako je koštao i Diablo II....

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Šteta što nema LAN multiplayer, tako da garena propada. Ostaje Battle.net

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice