Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 733.440
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2

Ako sam ja dobro shvatio "postoje" TRI Starcrafta 2. Prvi, tj. ovak koji sad dolazi je Starcraft 2: Wings of Liberty i donosi Terran sp. Onda tek stizu jos dva dijela, jedan sa zerg, a drugi s protos sp-om. Ako će stvarno tako biti iskreno se nadam da ostala dva neće imati istu cijenu kao prvi, ko će to sve nakupovat :D

17 godina
neaktivan
Plemeniti kaže...

Ako sam ja dobro shvatio "postoje" TRI Starcrafta 2. Prvi, tj. ovak koji sad dolazi je Starcraft 2: Wings of Liberty i donosi Terran sp. Onda tek stizu jos dva dijela, jedan sa zerg, a drugi s protos sp-om. Ako će stvarno tako biti iskreno se nadam da ostala dva neće imati istu cijenu kao prvi, ko će to sve nakupovat :D

Jedan + dvije expanzije. Stvorili ste konfuziju oko ničega.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
win32 kaže...

Evo iskreno, dati cu i vise od 450 kn za nju ako treba.....pogotovo ako dode neka verzija za "kolekcionare" posto ima nas koji uistinu ovu igru cekamo od prvog Starcrafta.

Inace nemam bas obicaj kupovati igre i davati toliko love za njih, pogotovo ne jer su debelo precijenjene sa obzirom na nas standard i opcenito stanje u drzavi i nasim placama no dati cu.....

Ako slučajno ne znaš, naravno da postoji Collector's Edition.

http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Strategy-Real-Time/Starcraft-II-Wings-of-Liberty-Collectors-Edition/~r349913/

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

prvo ce izaci tj. 27.7 ce izaci starcraft2 wings of liberty sa kampanjom terrana

kasnije ce izaci 2 expanzije za njega sa drukcijim podnaslovima

u tim expanzijama ce se nalaziti kampanja sa zergom i kampanja sa protoss rasom također svog vlastitog podnaslova(negdje pise kako ce se koja expanzija zvati mislim da na starcraft wikia)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da, samo je upitno hoce odmah doci kod nas jer mi se ipak ne placa "obicna" igra pa onda da cekam "Collectors Edition".....pa zato kazem da se nadam da ce Algoritam odmah i ovu dobiti sto je lako moguce.

A iskreno nemam volje narucivat izvana i cekati na igru dok je vec svi drugi vec na veliko igraju. No budemo vidjeli prvo sta ce biti kod nas...a ako nista drugo mozda uistinu i kupim tj. narucim tako izvana, jedino mi je zao sto nisam kao neki napravio preorder posto bih dosta ustedio love. No na greskama se uci....

Samo neka igra dode.....i to je to.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan

Isplati se pročitati FAQ prije besmislenog prepucavanja i prozivanja da netko priča "gluposti".

Nego 450 Kn mi zvuči strašno puno, to znači da će "cijeli" SC2 doći preko 1300 Kn.. brrr... znam da je igra super ali ipak, ono. Ja se još uvijek nadam da će digitalna verzija doći max. 60$, bilo bi lijepo i manje jer ipak štede na troškovima pakiranja i produkcije...

I još jedno pitanje... da li Blizzardov "Very Hard" AI vara? Kad igram ZvP na maloj mapi i ovaj ode na Zealot/Immortal combo nekako prebrzo izgradi tu njegovu vojskicu - ako se probam zaletit na Tier 2 jedinice ultra optimiziranim build orderom ovaj mi je u bazi taman kad se moje Hydre/Mute krenu rađat, a ako ga probam dobit na Speedlinge njegova vojska me satre. Na ZvT ga mogu dobiti jer Banelinzi fino izbalansiraju taj njegov nemoguće dobri macro, ali ovi Immortali su koma..

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 12:43 (baba).
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Kakav bi ti tek onda bio insane. Ne vara i da se prilično lako pobijedit čak i na insane.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

450 kn ?!

auu, ne znam ocu skupit do tolko do ponedjeljka..

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobro kakve su sad ovo gluposti da će američki B.net prodavati SC2 za $60, a europski za €60? Znam da Steam pod normalno izvodi ovakve idiotarije, ali ipak očekujem malo više od Blizzarda... Iznenađen

17 godina
To je stalna praksa kod blizza. Pogledaj si prepaid za wow ;)
Cigani deru gdi stignu.
Nedam im 60 eura za igru da se postave na trepavice.
Multiplay mi je bil fora prek bete gdi je đabaleske ali mi nije nešto posebno dobro da bi kupoval, a za singleplay postoji rapidshare.
15 godina
neaktivan

Ne igram WoW.

Nažalost američki B.net je "down for maintenance" pa ne mogu usporediti trenutne cijene. Znam da je Starcraft+Exp €15, bilo bi zgodno vidjeti koliko je dolara; ako je $15 onda znam da neću uzimati digital release SC2 ni pod razno, a ako je $20 onda znači da ipak ne rade Steam-ovske svinjarije i da se isplati naručivati direktno.

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Po meni je cijena super, da je i 1000 kuna, kupio bi ju tako da mi to uopće nije bitno jer je vrhunska.

Potpis
Moj PC  
1 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jedva čekam pon.ipak se takva igra nekupuje svaki dan.
15 godina
crowap kaže...
Jedva čekam pon.ipak se takva igra nekupuje svaki dan.

Upravo to i ja kazem.......cekali smo poprilicno puno godina na taj dan!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Day[9]'s King of the beta

VoD - WhiteRa vs Qxc, idrA vs Tester. Posebno obratite pozornost na drugu partiju uzmeđu Testera i idrA-a.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Igra je skupa, radije cu kupiti pirat za 10KM, mislim da je to oko 40-50 kuna...ili sacekati mjesec-dva i skinuti s neta... :/

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
BlooD kaže...

Igra je skupa, radije cu kupiti pirat za 10KM, mislim da je to oko 40-50 kuna...ili sacekati mjesec-dva i skinuti s neta... :/

Ovo je jedna od igara koju stvarno treba imati original.

Ali ako jedan Finac može kupiti igru za €41, a mi u Hrvatskoj ju moramo plaćati 50% više, onda nešto gadno ne štima....

15 godina
BlooD kaže...

Da igras jedno 10-ak godina Starcraft i tih 10-ak godina cekas nastavak.....dali ne bi dao toliko love za igru koju cekas tako dugo?

Je da je puno, ali ni druge igre na zalost nisu jeftinije no zato cu kupiti ovu i tko zna kada opet neku drugu (eventualno ako ce biti neka na opakoj akciji i ako mi se svida).

Kazem, HOMM 5 Gold Edition sam platio 99 kn.....odlicna prilika + racunaj da su oni jos zaradili od tih 99 kn pa se zapitaj koja je nabavna cijena igre, a jos je bila "gold".

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ja bih isto htio kupiti

ali jedino preko gamea tamo kosta 288kn + kakvih 20kn postarine

i pricekam tjedan dana posiljku i imam igru

ali neznam nisam jos siguran

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

nisam igrao zadnjih par patcheva betu jer sam bio zaokupljen wow-om, jel battlecruiser dobio plasma torpedoese ili je to "sačuvano" za cijelu igru? ako je kakvi su?   Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 2:03 (Mikovic_xD).

0 0 hvala 0
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

ekipo,kojeg datuma izlazi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Starcraft i Starcraft 2

Svi korisnici ATi kartica će morati sačekati nove drivere (kako to i obično biva) za podršku Anti Alliasing-a (nvidia ima), te ispravak grafičkih bugova i perfomansa.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 15:38 (Weky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

a šit,ja imam ATI

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

ekipo,kojeg datuma izlazi ?

27.07.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
odjavljen
john_ryder kaže...

a šit,ja imam ATI

Dok je ti nabavis izaci ce novi driveri.

Guru3D je testirao, igra leti bez problema na svim grafičkim (HD4770 ima 30 FPS na sve na max 2560x1600 rezolucij).

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
17 godina
protjeran
Weky kaže...

Svi korisnici ATi kartica će morati sačekati nove drivere (kako to i obično biva) za podršku Anti Alliasing-a (nvidia ima), te ispravak grafičkih bugova i perfomansa.

mora da u Blizzardu nisu imali dovoljno vremena za rješavanje ovakvih problemčića,  jadni...      :/

Hedonism Is My LifeStyle
15 godina
odjavljen

Jednostavno tu je hrpetina drugih problema koje imaju rješiti, a ne da preraduju kompletno taj kod koji bi radio na ATi-u.

Ovako je lakše kontaktirat ATi, halo neradi vam to i to, ok sredit cemo u iducim driverima, hvala bok.

16 godina
Starcraft i Starcraft 2

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Popa kaže...

Ja imam povjerenja u Blizzard da će staviti fer cijenu na digital release. Osim Starcrafta 1 sva ostala izdanja imaju cijenu prilagođenu tečaju, tako da iskren očekujem da će cijena biti €45, eventualno €50.

Ak me zakinu i stave €60, a to ne najave unaprijed, ozbiljno ću zamislit o prijelazu na piratluk. Šutim

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ja neznam ljudi zar vam je tako teško dat pare za jednu igru koju ćete igrat 5 ili više godina online. A piratska verzija se neće moć igrat preko b.neta, pa nema smisla govorit o piratskoj igri ako ste zainteresirani za igranje online jer je to ipak najveći dio igre.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice