Da ti odgovorim protupitanjem: "Radim li ja u faking Blizzardu?!"
Radiš li?
Da ti odgovorim protupitanjem: "Radim li ja u faking Blizzardu?!"
Radiš li?
evo vam link na teamLiquid thread gdje updejtaju status servera, tako da ne morate kroz igru.
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=121265
polako pa bude ako ne prije onda 18tog :P pa da odigramo 1, 2 meča i opet čekamo do release-a.
evo vam link na teamLiquid thread gdje updejtaju status servera, tako da ne morate kroz igru.
polako pa bude ako ne prije onda 18tog :P pa da odigramo 1, 2 meča i opet čekamo do release-a.
We are still in the process of configuring EU servers for phase two of the StarCraft II beta. While we do not have an estimate for when phase two will be available for EU, we will provide an update tomorrow morning by 11:00 AM PDT (03:00 KST[local])."
sta sad to znaci?
po kojem je to vremenu te jeli 11am ujutro ili navecer?
Super mi je Blizz. Amerima online, a druge tko šiša. Iduće će uključit Aziju garant. :)
Ahh.
Nego, što je ono s novim modelom pretplate? - Navodno će se Starcraft 2 plaćati po odigranoj partiji $0,02 dolara.
AM je JUTRO. To je naših 7-8 popodne.
We are still in the process of configuring EU servers for phase two of the StarCraft II beta. While we do not have an estimate for when phase two will be available for EU, we will provide an update tomorrow morning by 11:00 AM PDT (03:00 KST[local])."
sta sad to znaci?
Znači da će do 20h danas (ako se tomorrow odnosi na danas) javit kakvo je stanje sa EU serverima.
Nadam se da ce skoro online....
sta sad to znaci?
Znači da će do 20h danas (ako se tomorrow odnosi na danas) javit kakvo je stanje sa EU serverima.
ja ipak mislim da se tommorow odnosi na sutra
nevjerovatno kolika količina lijenosti. mislim, razumio bih da nemaju para ili nešt, ali ovo je bezobrazluk !
nevjerovatno kolika količina lijenosti. mislim, razumio bih da nemaju para ili nešt, ali ovo je bezobrazluk !
a sta ces
ja sam sto posto siguran da stvarno zele upaliti EU servere to bi mogli napravit bez problema vec odavno
mi cemo betu dobit drugi tjedan (pretpostavka) te ju igrati 4 dana manje iz nekog razloga koji vjerojatno nece imat bas neko opravdanje
a sta ces
ja sam sto posto siguran da stvarno zele upaliti EU servere to bi mogli napravit bez problema vec odavno
mi cemo betu dobit drugi tjedan (pretpostavka) te ju igrati 4 dana manje iz nekog razloga koji vjerojatno nece imat bas neko opravdanje
Ma naravno... jedini razlog kasnjenja je taj jer Blizzardovci svi odreda dolaze na posao poslije 12:30, odlaze kuci u 12:15, i onako bas za inat zele prvo Amerima priustiti Starcraft 2, tako da se mogu hvaliti ostatku svijeta...
Deploy servera na drugom kontinentu, cas posla. Napravis to u pauzi izmedju dvije pauze za kavu.
Ne da mi se ni trazit neku sliku facepalma, facepalmajte se oboje sami.
Ljudi pomozite... pošto je Beta u drugoj fazi, skidam upgrade i zašteka mi kod 77% kaže : Blizzard Updater was unable to read the file "Mods\Liberty.SC2Mod\Base.SC2Assets\Assets\Textures\trafficsigns_diffuse.dds". This error may be caused by problems with the media or drive at <unknown>--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the update. (The error code was 0.) : DecompressJob::Execute()
Jel bi znao ko šta treba s tom datotekom koju on ne može pronaći?? Beta key sam dobio od frenda još kad je beta bila u prvoj fazi. Pomoč???
a sta ces
Ma naravno... jedini razlog kasnjenja je taj jer Blizzardovci svi odreda dolaze na posao poslije 12:30, odlaze kuci u 12:15, i onako bas za inat zele prvo Amerima priustiti Starcraft 2, tako da se mogu hvaliti ostatku svijeta...
Deploy servera na drugom kontinentu, cas posla. Napravis to u pauzi izmedju dvije pauze za kavu.
Ne da mi se ni trazit neku sliku facepalma, facepalmajte se oboje sami.
ajd ti meni odgovori na ovo pitanje, fejspalmeru :
ako smo mogli uredno igrati prvu fazu bete jednako u svim dijelovima svijeta, koji bi to bio dobar razlog da sad ne možemo ? iako je čak moguće i patchirati igru !
kao drugo, blizzard ima toliko resursa na raspolaganju da uopće bilo kakva rasprava o razlozima ovakve situacije postaje potpuno besmislena.
po meni, ovo im je vrlo glup i neopravdan potez iako, ne tangira me previše s obzirom da i nisam neki fan niti progejmer SC2, ali svejedno je jadno.
ajde mir tamo...bit će sve online za koji sat(bar tako kažu
)
Ljudi pomozite... pošto je Beta u drugoj fazi, skidam upgrade i zašteka mi kod 77% kaže : Blizzard Updater was unable to read the file "Mods\Liberty.SC2Mod\Base.SC2Assets\Assets\Textures\trafficsigns_diffuse.dds". This error may be caused by problems with the media or drive at <unknown>--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the update. (The error code was 0.) : DecompressJob::Execute()
Jel bi znao ko šta treba s tom datotekom koju on ne može pronaći?? Beta key sam dobio od frenda još kad je beta bila u prvoj fazi. Pomoč???
Kozmička zraka ti je prošla kroz memorijski modul tijekom instalacije ili skidanja i sada imaš trajno oštećen podatak.
Skini iznova.
ajde mir tamo...bit će sve online za koji sat(bar tako kažu
)
izvor?
Nego, što je ono s novim modelom pretplate? - Navodno će se Starcraft 2 plaćati po odigranoj partiji $0,02 dolara.
Odakle to?
Hm.. po tome bi na kraju za igrača SC-a mjesečni trošak bio oko 12€ (recimo između 4 i 5 sati dnevne igre) - kao da igra s pretplatom - lukavci..
Za to prvi put čujem i vjerojatno je neki zastarjeli trač. Posebni modeli pretplate za SC2 vrijede samo za Južnu Ameriku, Rusiju i Koreju. To su sve posebni modeli za slučaj da ne želiš kupiti igru - ukoliko kupiš full verziju igrat ćeš koliko hoćeš, kada hoćeš, besplatno. Ne znam sad na pamet cijene, ali mislim da je oko 4$ mjesečno za Rusiju i Južnu Ameriku - dok se sama limited verzija igre dobije za nekih 30$. Oni bi igrali na nekom zatvorenom B.netu pri tome i ne bi imali pristup ostatku regije. To je uvedeno kako bi igra bila dostupna većem spektru igrača, jer standard u tim zemljama je dosta niži od prosjeka (ionako vidite da je zatvoreno, pa ima smisla za neku demo verziju MP SC2 iskustva). Može se i upgrade napraviti na full verziju za dodatnih 30$, a ima i neka fora da se igra pretvori u full verziju nakon određenog broja mjeseci pretplate. Što se Koreje tiče, naravno Južne, oni imaju besplatan SC2 za sve igrače WoW-a, a mislim da i onaj gore model vrijedi, mada nisam siguran.
ipak je krenulo...navali narode
Ne brini se nakon nekoliko dana porođajnih muka će proraditi :)
B.NET je opet dolje
i dalje nista kaze da je bnet temporali offline ili ja nemam pristup internetu
Ajde da još jednom pokušam taj SC.. nikako da odlučim kupiti igru ili ne.
kako to da si uspio igrat a prikazuje onu poruku da je trenutno b.net down ili da ja nemam konekciju sa internetom(a imam ju inace ovaj post nebi pisao)