Jeli početak druge faze 5.7 pretpostavka, ili je nešto službeno objavljeno?
Pretpostavka. Službeno je "early july", što može biti svaki dan do 14.07. :)
nadam se da je istina da beta phase 2 pocinje 5.7 :P
sutra ionako pocinje beta al dobar je to AI za vjezbanje
To mi baš ne znači puno kad mi Blizz nije udijelio beta key iako imam originale Starcraft+BW, Diablo 2, Warcraft 1, 2, i 3... pa čak i Lost Vikings i Blackthorne
a čujem da ih je dijelio ljudima koji imaju samo WoW trial
Da neznam po kojem sistemu te keyeve dijele, stvarno je malo glupo da prije daju key nekome koji nema ništa od blizzarda, a prave fanove izostave.
Da neznam po kojem sistemu te keyeve dijele, stvarno je malo glupo da prije daju key nekome koji nema ništa od blizzarda, a prave fanove izostave.
Po sistemskim specifikacijama. Ako imaš egzotičniju konfiguraciju onda su veće šanse da te izaberu, jer su veće šanse da se igra skreša pa oni automatski dobiju crash report i mogu to popravit do release-a.
Ali bilo bi lijepo da udijele beta key i nama koji imamo 5+ njihovih igara, fan support i ono. Ovak mi se čini da svi živi imaju betu samo ja nisam dostojan...
da naravno. Ja sam cak dvije dobio na dva e-mail racuna. Drugu dao prijatelju...
zna mozda netko zasto mi pise kad se zelim loginat:You are not using a client service recognized by battle.net
zna mozda netko zasto mi pise kad se zelim loginat:You are not using a client service recognized by battle.net
trebam pomoc oko toga plz
Priprema se početak druge faze. Druga faza bete počinje sa updateom beta klijenta, a kako ga još nemaš ni ne možeš igrati :)
Strpi se i prestani spammati ^^
trebam pomoc oko toga plz
Priprema se početak druge faze. Druga faza bete počinje sa updateom beta klijenta, a kako ga još nemaš ni ne možeš igrati :)
Strpi se i prestani spammati ^^
sta to znaci da bi vec mozda danas mogao biti taj update?
a možda i ne...
pitanje za gospona adisukia
dali ce se beta otvorit natrag ovaj tjedan?
pitanje za gospona adisukia
dali ce se beta otvorit natrag ovaj tjedan?
Opusti se. Uživaj u ljetu dok ne dođe :)
Update od 500 MB je izašao, instalirajte da budte spremni kad startaju servere. :D
Jeee.
Još je "maintenance" ili je već krenulo?? Jučer do 22h je bio, a u jutro sam odjurio na posao, pa nisam provjerio.
Navodno da USA serveri vec rade, ocekujem da ce danas i nasi proraditi.
sad sam provjerio pise jos uvijek maintenance
al ak su vec USA serveri gore i pise da pocinje danas beta onda ce se valjda i tu u Europi tokom danasnjeg dana otvoriti serveri
Ako bude 24 sata (čemu su oni većinom dosljedni) onda počinje danas u 16h (ako se ne varam tada je postao dostupan update)
Koja banana. Druga faza bete traje samo do 20.07., tako da će Ameri naigrati jedan dan više od nas :/
Koja banana. Druga faza bete traje samo do 20.07., tako da će Ameri naigrati jedan dan više od nas :/
jos uvijek su serveri dolje
kako nerazumno od strane blizzarda
po kojem principu ameri imaju pravo prije igrat tu betu od nas tu koji zivimo u "pripi*dini* zvana europa
jos uvijek su serveri dolje
kako nerazumno od strane blizzarda
po kojem principu ameri imaju pravo prije igrat tu betu od nas tu koji zivimo u "pripi*dini* zvana europa
Kako nerazumno, Blizzard nije nikad rekao da će beta svima krenuti u isto vrijeme. Ameri imaju prednost zbog samog Blizzarda, on je u Americi pa im je lakše administrativne stvarčice riješiti :)
Strpljenje. Mene ova druga faza ni ne pali toliko - sad samo čekam release :D
Jesi siguran, mislim da sam negdje prije procitao da ce 2 faza trajati sigurno 2 tjedna!?
Jesi siguran, mislim da sam negdje prije procitao da ce 2 faza trajati sigurno 2 tjedna!?
http://forums.battle.net/thread.html?topicId=25626351010&postId=258900993357&sid=3000#0
Blue post ne laže :)
Kažu do 19.07., sad nisam siguran jel to uključivo sa 19.
Kad razmislim, sigurno nije, jer je 19. ponedjeljak. S druge strane velika je mogućnost da 19. bude radilo jer su i zadnji put betu ugasili tek dan kasnije ^^
http://forums.battle.net/thread.html?topicId=25626351010&postId=258900993357&sid=3000#0
Blue post ne laže :)
Kažu do 19.07., sad nisam siguran jel to uključivo sa 19.
Kad razmislim, sigurno nije, jer je 19. ponedjeljak. S druge strane velika je mogućnost da 19. bude radilo jer su i zadnji put betu ugasili tek dan kasnije ^^
jedno pitanje jos samo
hoce li onda sutra beta biti up i u europi?
znam da sam nestrpljiv al tako je to kad mi je zakon igra postala
jedno pitanje jos samo
hoce li onda sutra beta biti up i u europi?
znam da sam nestrpljiv al tako je to kad mi je zakon igra postala
Da ti odgovorim protupitanjem: "Radim li ja u faking Blizzardu?!"
još uvijek ne radi... oce trebat za fazu 2 isto key.. nisam ni u prvu uspio upast..sad ce bit jos teze...
jel ko zna neke detalje oko tog
Da ti odgovorim protupitanjem: "Radim li ja u faking Blizzardu?!"
Ja sam iskreno poceo sumnjati :-D
O Bože, pa ima manje od 20 dana kada će izaći full verzija, a vi se vatate za glavu kad će beta izać O.o, pa daj se strpite, ljeto je.. imate toliko slobodnog vremena.