Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 733.445
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

day9 u zadnjih par svojih javljanja baš govori o strategijama zerga tj. artosisa i prilično je zanimljivo https://www.youtube.com/user/day9tv. Govori dosta o kompoziciji vojske i ima jedan jako zanimljiv meč gdje se koriste brood lordovi.

Potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

se sutra otvara beta?

nedostaje mi igranje sc2 :((

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Izgleda da se ipak otvara 5.7. , ali nije to tako daleko izdržat ćemo već nekako.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
PROTECTOR kaže...

Ne bih se složio da su Ultre najlogičniji late game unit. Terran-ov mech,uz pravilnu kompoziciju unit-a, jednostavno drobi Ultre. Da bi maksimalno iskoristio Ultre trebaš otvoren prostor bez uskih prolaza i drugih zapreka što trenutno nije slučaj.

I imas i vise nego dovoljno prostora na svakoj mapi osim Kulas Ravina za savrsen napad ultrama. I je, najlogicniji je... ultre su ubijale mech (uz normalno support drugih unita) i prije ovog zadnjeg terran nerfa... sad ce jos vise. Jer jako je lijepo kad ti je cijeli tech na putu do ultra koristan, i to ne samo "aj moze dok ne izadju" nego bas mocan tech i unit kombinacije koje mozes izvuc + melee i armor upgovi koje radis od pocetka tak da kad ultre izadju vec im nemozes nista. Odigro sam hrpe i hrpe partija protiv najboljih zergova na EU serveru + imam daleko najboljeg hrvatskog  zerga kao nekog s kim non stop vjezbam tak da ono, znam sta pricam :)

17 godina
neaktivan
Snowie kaže...

I imas i vise nego dovoljno prostora na svakoj mapi osim Kulas Ravina za savrsen napad ultrama. I je, najlogicniji je... ultre su ubijale mech (uz normalno support drugih unita) i prije ovog zadnjeg terran nerfa... sad ce jos vise.

Po čemu je najlogičniji? Terran je nerfan baš zato jer je mech bio imba vs Zerga. Na dosadašnjim turnirima nisam vidio da netko koristi Ultre (efektivno) u finishu partije.

Snowie kaže...

Odigro sam hrpe i hrpe partija protiv najboljih zergova na EU serveru + imam daleko najboljeg hrvatskog  zerga kao nekog s kim non stop vjezbam tak da ono, znam sta pricam :)

Koji je to najbolji domaći zerg?

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 3:48 (PROTECTOR).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

2 puta sam vec napisao zasto je najlogicniji... ako pisem jos jednom nevjerujem da ce to nesta promjeniti. Terran je nerfan ne zato jer je imba protiv zerga, nerfan je jer vecina zergova ne zna igrat protiv mecha, jer ne daj boze da se udalje malo od svoje sablone. I koristili su ultre, posebno od predzadnjeg patcha, zapravo ne mozes viditi brood lorda otkad su ultre pojacali.

Veni je najbolji domaci zerg.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

Koji je to najbolji domaći zerg?

To ti je ovaj drugi slijeva.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 9:27 (baba).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ma gle taj zadnji patch nije dugo ni trajao, tako da se nisu stigle ni razraditi neke nove taktike po tom novom patchu.Ultre su dobre u mid gameu, ali sto ide dalje postaju beskorisne, jer dotad ima vec hrpa istraženog i upgradeanog countera. Jednostavno moras preci na tier 3 jedinice. Ali ponavljam ovaj zadnji patch je kratko trajao, pa nisu ljudi isprobali sve mogucnosti, ali koliko sam gledao TLo-a i Sena, nisu previse koristili ultre.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 11:27 (Gadzilla).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Još jedno pitanje:

vidim na nekim SC2 forumima da ljudi pričaju o AI-ovima kojima moš narediti koju osnovnu strategiju da koriste (npr. MMM, two-gateway itd.) tako da možeš vježbati countere. Ali ne znam je li to oni u smislu "bilo bi dobro kad bi tog bilo" ili tog fakat negdje ima. Zna li netko da li tako nešto postoji?

E da i.. da li još nude beta key-ove negdje za ovu zadnju betu ili je to gotovo?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 13:08 (baba).
17 godina
neaktivan
Snowie kaže...

2 puta sam vec napisao zasto je najlogicniji... ako pisem jos jednom nevjerujem da ce to nesta promjeniti. Terran je nerfan ne zato jer je imba protiv zerga, nerfan je jer vecina zergova ne zna igrat protiv mecha, jer ne daj boze da se udalje malo od svoje sablone. I koristili su ultre, posebno od predzadnjeg patcha, zapravo ne mozes viditi brood lorda otkad su ultre pojacali.

Veni je najbolji domaci zerg.

Imaš li neki replay ili VOD koji prikazuje Ultre protiv mech-a ? Veni? Očekivao sam Ptak-a ili CorWina....

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ja sam najbolji domaći Zerg :)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

znao sam ja da ti nesto skrivas....

znaci 5.7 se beta otvara nadam se da ce kad tad uvest chat na b.net 2.0

i nekako mi se bas i ne sviđa sucelje previse achievmenta po mom ukusu

cuo sam da je glavni dizajner b.net 2.0 covjek koji je dizajnirao xbox-live sučelje tak da mi to opet nekak vuce na konzole s neke strane

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 15:29 (TopForumaš).
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
naxeem kaže...

znao sam ja da ti nesto skrivas....

znaci 5.7 se beta otvara nadam se da ce kad tad uvest chat na b.net 2.0

i nekako mi se bas i ne sviđa sucelje previse achievmenta po mom ukusu

cuo sam da je glavni dizajner b.net 2.0 covjek koji je dizajnirao xbox-live sučelje tak da mi to opet nekak vuce na konzole s neke strane

Ja baš volim achievemente. Pogotovo ak stave neke fora unlockables (npr. dodatni SP nivoi). Samo da se ne zaigraju i ne stave neke kretenske ekskluzivne achievemente koje nitko normalan neće moći osvojiti (budi prvi u diamond ligi, prijeđi kampanju 100 puta, pobijedi kompa na Hard AI da ne proizvedeš nijednog drona i sl.)

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Gdje ce se moc kupit starcraft 2 kod nas?

hoce li bit digital kupovina(platis karticom na b.netu pa skines igru ali nikad ne dobijes dvd) moguca za sc2?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Čuo sam da će u algoritmu u zagrebu vrlo vjerovatno biti midnight launch, tako da ja mnogo vjerovatno idem.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Čuo sam da će u algoritmu u zagrebu vrlo vjerovatno biti midnight launch, tako da ja mnogo vjerovatno idem.

Gdje si to cuo?!!!

Idem i ja!!!Smijeh 

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 22:30 (rops84).
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Ne znam koliko je to pouzdano kako je Videotop zastupnik za Blizzard i vjerojatno bi i oni organizirali nešto.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 22:42 (Adisuki).
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Čuo sam od prijatelja koji igra sc i ima prijatelja koji radi u algoritmu. Taj prijatelj kaže da će 90% biti midnight launch. :D

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

'Oće bit koja digitalna opcija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

od prijatelja prijatelj i jos nije ni 100%...moglo bi bit nesto od toga samo radi toga sto nije 100%...a opet s druge strane...

nezna se nista o digital downloadu (ko to ima za sc+broodwar na blizard store)?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Moći ćeš sa Battle.neta downloadati odmah prvi releasu ako ti retailer pošalje key na mail. Jedino je kvaka što će 1 milijun ljudi tad skočiti na Battle.net tako da će biti duga noć :D

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
neaktivan
rops84 kaže...

od prijatelja prijatelj i jos nije ni 100%...moglo bi bit nesto od toga samo radi toga sto nije 100%...a opet s druge strane...

Ne kužim? Što je tu skupo?

Adisuki kaže...
naxeem kaže...

Moći ćeš sa Battle.neta downloadati odmah prvi releasu ako ti retailer pošalje key na mail. Jedino je kvaka što će 1 milijun ljudi tad skočiti na Battle.net tako da će biti duga noć :D

Ma mislio sam na full kupnju od Blizza?

15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
rops84 kaže...

Ne kužim? Što je tu skupo?

Adisuki kaže...
naxeem kaže...

Ma mislio sam na full kupnju od Blizza?

sorry, tipkam dog gledam film... trebalo je pisat kao sto ima za sc+broodwar na blizzard store...

nisam cijenu komentirao...15 E-ne mogu nac znak za euro a bio sam siguran da ga imam negdje na tastaturi...

a i ja mislim na ovu kupnju kad ti blizzard direktno posalje kod pa ti skines igru...

i koliko sam cuo oni koju dobiju kod od retaila nece morat cekat release date nego ce im pustit da par dana ranije mogu vec skidat igrus b.neta.ali nece moc igrat singleplayer sve do release date-a jer je potrebna autorizacija preko b.neta

maravno,nisam siguran u to bas skroz ali kad sam cuo zvucalo mi je logicno...

15 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
naxeem kaže...

Ja sam čuo oprečne informacije - ovaj članak iz 02/2010 (http://www.shacknews.com/onearticle.x/62316)  kaže da će digital verzija ići paralelno sa retail , ali na b.net forumima se pričalo da se retailovi ne slažu s tim i da zahtijevaju da se ona odgodi barem 6 mjeseci.

Ima li neki link na službeni announcement da će fakat digital verzija biti odmah dostupna?

15 godina
neaktivan
baba kaže...
Adisuki kaže...
naxeem kaže...

Ja sam čuo oprečne informacije - ovaj članak iz 02/2010 (http://www.shacknews.com/onearticle.x/62316)  kaže da će digital verzija ići paralelno sa retail , ali na b.net forumima se pričalo da se retailovi ne slažu s tim i da zahtijevaju da se ona odgodi barem 6 mjeseci.

Ima li neki link na službeni announcement da će fakat digital verzija biti odmah dostupna?

istina, neces moc kupit starcraft 2 na b.netu ali ako imas kod(koji si kupio preko retail-a) moci ces downlodat sc 2 s b.neta i prije nego ti stigne DVD...

ovima u retailu je svejedno,njima si platio vec a sad odakle ti igra bas ih briga...

17 godina
neaktivan

Napomena: navodno će onaj tko ima beta klijent, samo patchirati i nema potrebe za reinstalacijom.

Također, na releaseu će se uključiti Warden, Blizzardov anti-cheat, koji nije bio uključen do sada.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 15:03 (naxeem).
15 godina
neaktivan
baba kaže...

Još jedno pitanje:

vidim na nekim SC2 forumima da ljudi pričaju o AI-ovima kojima moš narediti koju osnovnu strategiju da koriste (npr. MMM, two-gateway itd.) tako da možeš vježbati countere. Ali ne znam je li to oni u smislu "bilo bi dobro kad bi tog bilo" ili tog fakat negdje ima. Zna li netko da li tako nešto postoji?

Našao sam ovo. Zove se Green Tea AI, i uključuje grupicu "commandera" od kojih svaki ima svoju omiljenu strategiju. Nikad ne znaš kojeg ćeš dobiti a ako nekog pobjeđuješ on može usred partije ustupiti mjesto drugom. AKo oš. možeš i odabrat točno kojeg hoćeš i onda trenirat countere.

Osobno mi je ovaj AI za klasu bolji od dosadnog Starcracka. Ne samo da ga je puno teže dobiti, nego su partije puno raznolikije; totalno me oduševilo kad me ovaj počeo harassat Banshee-jima ili Mutama ili kad mi je uvalio DT-a u bazu. :)

Pretpostavljam da većina ljudi ovdje zna za ovaj AI, ali eto ako netko ne zna, probajte...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 19:43 (baba).
15 godina
neaktivan
baba kaže...
baba kaže...

Još jedno pitanje:

Našao sam ovo. Zove se Green Tea AI, i uključuje grupicu "commandera" od kojih svaki ima svoju omiljenu strategiju. Nikad ne znaš kojeg ćeš dobiti a ako nekog pobjeđuješ on može usred partije ustupiti mjesto drugom. AKo oš. možeš i odabrat točno kojeg hoćeš i onda trenirat countere.

Osobno mi je ovaj AI za klasu bolji od dosadnog Starcracka. Ne samo da ga je puno teže dobiti, nego su partije puno raznolikije; totalno me oduševilo kad me ovaj počeo harassat Banshee-jima ili Mutama ili kad mi je uvalio DT-a u bazu. :)

Pretpostavljam da većina ljudi ovdje zna za ovaj AI, ali eto ako netko ne zna, probajte...

sutra ionako pocinje beta al dobar je to AI za vjezbanje

15 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

//evo i ja napisao pjesmu uz melodiju kad se male ruke slože

//šta češ, klinjo sam i njubara sam

Kad se mali Zergi slože,

Sve se može, sve se može!

Mali Zergling propast skriva,

Zerg do Zerga swarm sad biva!

Terran svoj si bunker gradi,

Pa ga stalno Zerg sad gnjavi!

Što će Protoss, što će Terran,

Kada Ultralisk je spreman!?

Samo nada, samo nada,

Da se spase od ovog swarma!

//znam n00b sam, ali je igra zakon

Ono što možeš učiniti danas,,,nemoj učiniti
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Jeli početak druge faze 5.7 pretpostavka, ili je nešto službeno objavljeno?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice