Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 732.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
Jucer nije bio reset. Nikome nije nista resetirano koga znam.
Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

patch 14 je vani

cini se da su promijenili dosta ultraliska doduse neznam dali je i dalje beskoristan posto samo offline mode mogu igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

patch 14 je vani

cini se da su promijenili dosta ultraliska doduse neznam dali je i dalje beskoristan posto samo offline mode mogu igrat

Buffali su mu brzinu i hp, ali još nisu popravili bug gdje on "promaši" jedinicu koja se kreće.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 17:36 (Adisuki).
17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

wtf,  BNET je toliko u kur*u da  ne može ni pravilno bilježiti partije............. i to već neko vrijeme !     

imao bih ja razumijevanja da se ovdje radi o nekoj masi ljudi, itd. ali samo 50ak 000 duša (od čega je max 10% svakog trenutka online)..... ?         e moj  blizzarde

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Heh, ja mislio reset, jos mi uvijek stoji 4 placment meca da odigram, ali su mi danas vratili statse kad idem na profile, jucer nije ni toga bilo. Ma ja vec rokam s terranom i diamond ligi, gubi se na sve strane, ali se i dobije koja partija :)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ne kuzim, sa mojom konfom igram crysis na high-medium postakama, metro2033 na high, a starcraft 2 jedva na medium :O

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Ne kuzim, sa mojom konfom igram crysis na high-medium postakama, metro2033 na high, a starcraft 2 jedva na medium :O

Nes ti nije u redu s driverima ili tako nešto. Ja ju na laptopu na medium natjeram.

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Evo napokon mi je krenulo hehe i to sa Protoss-ima Namigiva

Možda mi samo Terran-i ne leže baš. Zerg-ove nisam baš ni igral puno pa još nemam feeling za njih kao rasu.

Evo još par dana i gotova nam beta Plač

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

dali je battle.net mozda opet down?

se je moguce loginat upravo sada plz odgovorite?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 15:42 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

dali je battle.net mozda opet down?

se je moguce loginat upravo sada plz odgovorite?

Nije dole. Moguće se logirati i igrati bez beda.

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ne znam je li bila vijest ili ne, SC 2 release je 27.7.2010. - to mi je danas stiglo na mail, oni preporucuju preorder sa www.play.com (UK) u tom mailu.

Vecini vas ovo ce biti lijepa obavijest, na zalost je 35 funti što je meni trenutno puno. BTW kako će sredit bnet, plača se mjesečno i za SC2 ili? Znam da su rekli da će sve objedinit pod jednom predplatom, ali svejedno me zanima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ne znam je li bila vijest ili ne, SC 2 release je 27.7.2010. - to mi je danas stiglo na mail, oni preporucuju preorder sa www.play.com (UK) u tom mailu.

Vecini vas ovo ce biti lijepa obavijest, na zalost je 35 funti što je meni trenutno puno. BTW kako će sredit bnet, plača se mjesečno i za SC2 ili? Znam da su rekli da će sve objedinit pod jednom predplatom, ali svejedno me zanima!

Da te stvarno zanima ne bi bio toliki padobranac. Zadnjih <ubaci_dvoznamenkast_broj> stranica raspravljamo o releasu, narudžbama i samoj beti koju dobar dio nas igra. 35 funti ti je jeftinije nego što će biti u Hrvatskoj - a da si na vrijeme naručio platio bi 25 ili 30 funti. Kad izađe će biti 40 funti mislim. Bnet se ne plaća.

&amp;amp;amp;amp;quot;In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'&amp;amp;amp;amp;quot;
17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

nevjerovatno, ali  danas sam dao priliku igri.     i moram se pohvaliti da me nakon usavršavanja superiorne strategije  prebacilo u zlatnu ligu    :D

nego, zanima me  oni rankovi što uniti dobivaju nakon što pobiju određen broj neprijatelja - da li to utječe na šta, postaju li bolji ili je to samo tako za ukras ?

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koje strategije?

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Svi koji kažu da su usavršili neku "strategiju" misle na neki od rush-eva koji se mogu "prodati". U slabijim devizijama (silver, bronze) u 1vs1 partijama sam primjetio da svi pucaju samo na to, uopće nitko ne igra s nekim "mozgom", nego samo rush, ako im rush ne prođe, izgube odma partiju...

Neke od rush strategija koje sam ja primjetio/koristio:

• Protoss : 2 Gatway-a i 2 pylona blizu moje baze (odmah na početku partije), pa masovna Zealot produkcija - dosta dobra obrana je scautanje, pa uništavanje drone koja gradi blizu baze
  • Protoss : 2-3 Pylon-a i nakupljanje cannon-a blizu moje baze ili na ulazu protivnika (isto odmah na početku partije) - obrana je ista kao i gore
  • Zerg : Roach Rush (vrlo efikasno protiv Protoss-a ili Zerga) - obrana je barikadiranje ulaza (protoss, terran), Zerg (rani harrasment s zerglingima sam otkrio da je najbolja obrana protiv toga)
  • Zerg : Spine Crawler Rush. Ovo funkcionira samo na ZvsZ. Protivniku dođeš s 6 zerglinga (da se zabavljaju s kraljicom i protivničkim zerglingima) i 3 drone koje pretvoriš na protivničkom creep-u u crawlere. (obrana je napraviti zerglinge na ulazu koji napadnu drone)

Najviše igram sa Zergom pa neznam baš Terran taktike, ali do sad me s terranom još nitko nije probao rush-ati (jedino reaper harrasment), ali pretpostavljam da postoje dobre taktike i za terrana...

Dok u 2vs2 (igram s frendom) u slabijim devizijama (silver, bronze) svi igraju samo defense. Nitko ne napada uopće. Rade se neki masovni bunkeri (10 cannona, 20 bunkera), nema harrasmenta i puši uvijek onaj koji izgubi sve resurse ili krene prvi u napad i popuši većinu jedinica (to osobito vrijedi na onoj mapi sa samo jednim ulazom za oba igrača)...

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Stigao patch 15, a s njim i reset, danas budem krenuo igrati s protossima.

General

Improved the system that handles initial placement and promotion/relegation between Leagues & Ladders.

Balance Changes

TERRAN
Hellion
Weapon upgrade bonus decreased from 1 (+1 Light) to 1.
Reaper
Nitro Packs research cost decreased from 100/100 to 50/50.
Siege Tank
Siege Mode damage decreased from 60 to 50.
Thor
Anti-air weapon upgrade bonus decreased from 1 (+1 Light) to 1.

ZERG
Brood Lord
Weapon upgrade bonus decreased from 3 to 2.

Budu se vise koristili reaperi, drago mi je zbog sige tank nerfa, jako me je boljelo kao zerga, a i upgradeani thor je derao ko lud.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
  • Zerg : Spine Crawler Rush. Ovo funkcionira samo na ZvsZ. Protivniku dođeš s 6 zerglinga (da se zabavljaju s kraljicom i protivničkim zerglingima) i 3 drone koje pretvoriš na protivničkom creep-u u crawlere. (obrana je napraviti zerglinge na ulazu koji napadnu drone)

Najviše igram sa Zergom pa neznam baš Terran taktike, ali do sad me s terranom još nitko nije probao rush-ati (jedino reaper harrasment), ali pretpostavljam da postoje dobre taktike i za terrana...

Ako je kraljica up i jos ima zerglinge up, onda ovih tvojih 6 zerglinga i 3 drona ne mogu nista.

Igrao sam u zadnje vrijeme sa terranom, i jedino ne znam kako da dobijem protossa. ali terranov rani harrassment ti je 11 rax pa reaperi. sad su s ovim patchem dobili mali boost, budu se jos vise koristili.

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Zaboravite na 1v1 partije btw. :) 1v1 isključen u patchu 15.

EDIT: izgleda da neki imaju, a neki nemaju 1v1 opciju. LOL.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 10:24 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Kako ne radi 1v1. Jesi siguran, nista ne pise u patchu!?

Aha, onda je to bug, nadam se da meni radi, budemo vidjeli kad dođemo  kući.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 10:34 (Gadzilla).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

jeli moguce ikako ubrzati blizzard downloader

preme svemu sudeci betu od 1.6 i nesto GB cu skinut za 13h?

uglavnom jako mi je spora brzina dok recimo u torrent radi na 400kbs(naravno nemam ga ukljucenog u isto vrijeme kad i blizzard downloader)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gadzilla kaže...
dado2202 kaže...

Ako je kraljica up i jos ima zerglinge up, onda ovih tvojih 6 zerglinga i 3 drona ne mogu nista.

Igrao sam u zadnje vrijeme sa terranom, i jedino ne znam kako da dobijem protossa. ali terranov rani harrassment ti je 11 rax pa reaperi. sad su s ovim patchem dobili mali boost, budu se jos vise koristili.

Ovisi, većina njih ide do 13 drona(znači tu je i jedan overlord) pa gradi spawning pool, ako nakon toga ide na kraljicu(uz naravno 2 drone) onda ima dosta samo za 2 zerglinga (plus mu treba overlord). To je zerg build kojeg sam već više puta vidio. Nakon toga se odlučuje da li ide na neki zergling rush ili roach rush.

A ja idem do 10 drona, pa overlord, pa šparam za spawning pool, dok se napravi spawning pool (tu sam jedno 2 minute ispred njega s jedinicama, to je i dobar build dok se ide na zergling rush) radim 6 zerglinga i istovremeno šaljem 3 drone do protivnika. Dok se zerglingi naprave, pošaljem njih na kraljicu (oni kraljicu oderu), a 3 drone položim za crawler-e. Ono od zerglinga što ostane se bori sa njegovim zerglinzima (popuše moji naravno). Ako si ide raditi novu kraljicu, ja imam dosta vremena da se crawleri hatchaju i on puši, ako ide samo na zerglinge, onda možda stigne da mi jednoga crawlera podere, ali druga dva se mogu nositi bez problema sa tim zerglinzima. Dok se on gore bori s time, ti samo šalješ zerglinge od dolje, koji pripomažu i to je to...

Najbolja obrana protiv toga je napraviti bar jedno 6 zerglinga, prije nego kraljica izađe i postaviti ih na ulaz i dok počne ulaziti u bazu, derati samo po dronama, jer njegovi zerglingi idu na kraljicu (jer ako nju ne unište, onda ona stigne rasturati crawlere). Meni su prodali tu foru jednom, ja sam ju prodao jednom, a i obranio sam se par put od toga.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 10:50 (dado2202).
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

uglavnom jako mi je spora brzina dok recimo u torrent radi na 400kbs(naravno nemam ga ukljucenog u isto vrijeme kad i blizzard downloader)

Mozes iskljuci u downloaderu opciju peer to peer onda ce skidati punom brzinom, tako je barem meni bilo.

15 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
Gadzilla kaže...
dado2202 kaže...

Ovisi, većina njih ide do 13 drona(znači tu je i jedan overlord) pa gradi spawning pool, ako nakon toga ide na kraljicu(uz naravno 2 drone) onda ima dosta samo za 2 zerglinga (plus mu treba overlord). To je zerg build kojeg sam već više puta vidio. Nakon toga se odlučuje da li ide na neki zergling rush ili roach rush.

A ja idem do 10 drona, pa overlord, pa šparam za spawning pool, dok se napravi spawning pool (tu sam jedno 2 minute ispred njega s jedinicama, to je i dobar build dok se ide na zergling rush) radim 6 zerglinga i istovremeno šaljem 3 drone do protivnika. Dok se zerglingi naprave, pošaljem njih na kraljicu (oni kraljicu oderu), a 3 drone položim za crawler-e. Ono od zerglinga što ostane se bori sa njegovim zerglinzima (popuše moji naravno). Ako si ide raditi novu kraljicu, ja imam dosta vremena da se crawleri hatchaju i on puši, ako ide samo na zerglinge, onda možda stigne da mi jednoga crawlera podere, ali druga dva se mogu nositi bez problema sa tim zerglinzima. Dok se on gore bori s time, ti samo šalješ zerglinge od dolje, koji pripomažu i to je to...

Najbolja obrana protiv toga je napraviti bar jedno 6 zerglinga, prije nego kraljica izađe i postaviti ih na ulaz i dok počne ulaziti u bazu, derati samo po dronama, jer njegovi zerglingi idu na kraljicu (jer ako nju ne unište, onda ona stigne rasturati crawlere). Meni su prodali tu foru jednom, ja sam ju prodao jednom, a i obranio sam se par put od toga.

Ja sam ti prije ovog patcha bio diamond zerg, i glavna obrana od rusha ti je izviđanje, i stignes napraviti obranu samo od zerglinga, jedino sto su neke mape malo zeznute, ako ne stignes na vrijeme izviditi zadnju lokaciju na kojoj se on nalazi, a isao je na 6 pool rush.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 11:05 (Gadzilla).
15 godina
neaktivan
Gadzilla kaže...
TopForumaš kaže...

Mozes iskljuci u downloaderu opciju peer to peer onda ce skidati punom brzinom, tako je barem meni bilo.

da skuzio sam to

al treba jos malo ubrzat nestko preko gpedit.msc ali ne ubrzava bas to previse

ima jos kojih nacina 4 porta sam otvorio btw a firewall ne blokira nista

15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Gadzilla kaže...
TopForumaš kaže...

da skuzio sam to

Ja sam tri puta tako skidao, i skidao mi je brzinom oko 400 kb/s, a brzina dl mi je 4 mb. Probaj ponovo pokrenuti downloader, poslije toga.

15 godina
neaktivan
Gadzilla kaže...
TopForumaš kaže...
Gadzilla kaže...
TopForumaš kaže...

da skuzio sam to

Ja sam tri puta tako skidao, i skidao mi je brzinom oko 400 kb/s, a brzina dl mi je 4 mb. Probaj ponovo pokrenuti downloader, poslije toga.

meni skida preko 400kbs

haleluja evo ga tih zadnjih 3 dana beta napokon cu probat ako bude srece sc2 :)

17 godina
Gadzilla kaže...

Ja sam ti prije ovog patcha bio diamond zerg, i glavna obrana od rusha ti je izviđanje, i stignes napraviti obranu samo od zerglinga, jedino sto su neke mape malo zeznute, ako ne stignes na vrijeme izviditi zadnju lokaciju na kojoj se on nalazi, a isao je na 6 pool rush.

Znam ja to, ZvsZ partije su mi najbolje išle Smijeh, ja sam bio gold zerg, sad u zadnje vrijeme sam se zagrijao na 2vs2 partije sa frendom, šteta da imamo još samo 2 dana. Najgore su one velike mape (ako si zerg) i ako protivnika ne stavi na standardno mjesto (nasuprot tebe), onda moraš lijevo, ako ga nema, pa desno po mapi (gubi se vrijeme, a i više nisu efikasni zerglingi)...

17 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

Znam ja to, ZvsZ partije su mi najbolje išle Smijeh, ja sam bio gold zerg, sad u zadnje vrijeme sam se zagrijao na 2vs2 partije sa frendom, šteta da imamo još samo 2 dana. Najgore su one velike mape (ako si zerg) i ako protivnika ne stavi na standardno mjesto (nasuprot tebe), onda moraš lijevo, ako ga nema, pa desno po mapi (gubi se vrijeme, a i više nisu efikasni zerglingi)...

zato se overlord salje odmah na najblizu poziciju i jedan drone na najudaljeniju.

u principu ne izgubis puno a odredis lokaciju protivnika jako brzo.

ako se igra zerg vs zerg ja obicno sakrijem onog dronea, i nakon sto sam uletio s zerlinzima, dronea pretvaram u spine crawler i veselju nikad kraja. :D

no opet.. milina u SC-u je upravo u tome sto nikada, ali ama bas nikada ne mozes biti siguran za neku od taktika.. puno puta su mi se sigurni rushevi odbili od glavu. :)

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
17 godina
Igram Protossa i samo s njima jer zerga ne znam igrat a terran mi je antipatičan.
Zerga u pravilu dobivam a od terrana u pravilu gubim lol ^^
Ako je terran protiv kojeg igram onda idem na rush tak da mu pred vrata naserem gatewaye i potrgam ga ko stari vecernjak.
Protiv Zerga naserem zelote na vrata i poterem mu rush a poslije odem do njega gdi mu razbijem expanziju = i win.
Protosa isto pokusavam rushat jer se drukcije igra razvuce. Dobra taktika protiv protosa je dropanje zelota među drone.
Sve u svemu ta frenzija i kratke partije mi baš pašu. Stignem u sat vremena odigrtat od dvije do četri partije kaj mi je baš super.
Dogural sam do top 5 u platinum tak da računam na diamond ligu u dogledno vrijeme.
Ko zna igrat i volio bi 2vs2 nek mi se javi na PM da se dogovorimo kad bi igrali.
2vs2 sam isto bil u platinum a mogel bi diamond bez beda da imam nekoga ko zna igrat.
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

zasto mi ide jako jako sporo kod skidanja patcheva dok je prije islo brzo kad sam skidao klijenta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice