Nostalgičari =) ja i dan danas igram crash team racing kod frenda xD
isse sjecam se i togaa... haha, al to su one utrke jelda? ja sam igrao i Crash Bash... Igrice su tada bile predobre, ne znam sta je sada, imaju 2-3 dobre, sve ostalo
(mislim na PC-u)
sjecam se jedne igre, bila je to arkada, trkali smo se autima ja i buraz, crno-bijelo, ja i on smo zajedno igrali protiv drugih playera u igrici, igra je onak nerealna, mislim auti su nerealni, imali smo neka oruzja i tak, ja sam imao neko auto koje je uvijek ispustalo nekog kostura (kao oruzje), bilo je starinsko, a moj buraz nekog trkaceg slican Ferrariju, tak nesto. Mogli smo isto igrati protiv bossova, ja i buraz protiv bossa... mogli smo pokupiti neke healthove i dodatna oruzja... Sjecam se omota igre, bila je glava klauna i neki auti... Samo kad bi neko znao kak se ta igrica zove, ta mi je bila jedna od najdrazih. 
igrao sam također Medievil 2, predobra igrica

kad si jednom mjesečno morao reinstalirat windowse (`95) zbog BSOD-a. vjerujem da je svakom klincu config.sys bio najomraženiji file

), kad se samo sjetim kako sam kao klinjo guštao u Little big adventureu 2, jedan od najboljih igara koje sam zaigrao, kao i RTCW, Driver, Monkey Islanda 3 i sličnih, iako ja i nisam toliko star što se gaminga tiče nedvojbeno je da su igre onda pružale veći užitak igraču nego danas, neznam jesu li naši gamerski standardi porasli ili igre nisu što su nekad bile.