Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 505.965
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO

ako mislis na cro only ekipu da :)

ima nas na obje trane :)

16 godina

Dečki nebuloze pričate :)

Client se može skinuti prije nego što dobijete ključ i to direktno sa SWTOR stranice:

http://www.swtor.com/downloads  -> direktno će početi download 38mb exe za instalaciju, odaberete folder bla bla, kreiraju se svi fajlovi, pokrene se automatski launcher, nakon toga ima 17.5gb skidanja, ja sam pustio sinoć preko noći i ujutro je bilo ready to play. No, prije svega toga morate napraviti account na www.swtor.com i popuniti podatke, znači namjestiti secret pitanja, ime prezime itd itd, znači da sve bude spremno kada dobijete key. S tim accountom se ulogirate u launcher i počne download. Kada se sve završi reći će da nema detektirane aktivne pretplate na accountu i da treba dodati game key...što ćete napraviti kada dobijete ključ sa g2play, origina ili gdje god ste preorderali.

Ako netko želi pak torrent, jedan lik je uploadao kompletan folder jučer na demonoid -> http://www.demonoid.me/files/details/2804864/008522825736/

Eto ga :) svi koji žurno iščekuju ponoć, krenite da budete spremni.

Enjoy :)

May the force be with you!

Yours,

Gaapster

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 19:39 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

šta mislite, hoce li se sutra moci kupiti box u sophos labu ili algoritmu? 
ili da sutra cijeli dan provedem na faxu skidajuci -.-'  

0 0 hvala 0
16 godina
P3T4R kaže...

Box bi se trebao moći kupiti od ponoći danas, pretpostavljam da ima neka ponoćna prodaja kao i za WoW što bude?

Nisam baš upoznat, no znam da je za WoW bila opća pomama, krdo ljudi ispred trgovina u ponoć. Vjerojatno ljudi iz većih gradova znaju više o tome.

17 godina
P3T4R kaže...

Kod nas se neće moći kupiti sw:tor bar sljedećih mjesec dana

BF3:crna_bandera
14 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...
P3T4R kaže...

o  mamicu im.. nista vidim da mi fax ipak ne gine sutra :D, a taman sam mislio eskivirat!
nego gdje je najpouzdanije kupiti key (ili key-ove) nisam bas upozat sa time... ? 

i da je li netko naurcivao sa shopto.net kolko treba da igra stigne? kakva je carina? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 20:11 (P3T4R).
13 godina
neaktivan

Jel Zavvi salje cd key mailom pa naknadno kutiju ili je i kod njih u prodaji samo digitalna verzija.

Zahvalan na odgovoru ako netko zna. {#}

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Nisma bas previse pametan...da otovrim novi topic ili ne..ono..nickovi i serveri...da se lakse nadjemo hahaha

BMK za BTK XD
14 godina
Oberstleutnant kaže...

Nisma bas previse pametan...da otovrim novi topic ili ne..ono..nickovi i serveri...da se lakse nadjemo hahaha

Pa pomalo je blesavo otvarati za MMO ali probaj, ništa te ne košta {#}

14 godina
neaktivan

Otvori, tako smo i mi za Lord of the Rings Online i vjeruj mi da se isplatilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Baš vidim na shopto forumu javio se čovjek iz Turske koji je već dobio igru od njih stigla mu iz UK  a ja još uvijek ništa  ,  nadam se da neću morati imati komplikacije sa carinom :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Eto vam, bio sam u pravu.. da se igra aktivira, treba se prvo uplatiti gamecard/subscription.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 8:56 (ormar).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ormar kaže...

Eto vam, bio sam u pravu.. da se igra aktivira, treba se prvo uplatiti gamecard/subscription.

Znači, nakon što platiš igru trebaš kupiti i gamecard?

15 godina
neaktivan
Creative kaže...

igra ti uključuje mjesec dana igre... poslije plačaš sub preko paypala, kreditnih kartica ili game bonova

17 godina
neaktivan

Ali što ako ja npr. želim igrati igru samo tih mjesec dana?

Ja npr. nemam visu ni master card koji ti trebaju za sub nego diners preko kojega sam kupio igru na g2play-u i sad bi ja znaci trebao jos kupiti i game card za 1 mj kako bi mogao igrat???

15 godina
neaktivan

ma nemojte se ni trudit pocet igrat. ionako ste svi gotovi {#}

all your imperial credits are belong to us {#}

Treba stegnut remen! Treba stegnut remen!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 9:42 (urizen).

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Laxx kaže...
Creative kaže...

igra ti uključuje mjesec dana igre... poslije plačaš sub preko paypala, kreditnih kartica ili game bonova

Ne možeš početi igrati bez da uplatiš barem jedan mjesec ili subscription ili gamecard. Have fun.

15 godina
neaktivan

...kao sto je bilo sa svakim mmo-om do sad, koji se placao

16 godina
neaktivan
P3T4R kaže...
Wolf88 kaže...
P3T4R kaže...

o  mamicu im.. nista vidim da mi fax ipak ne gine sutra :D, a taman sam mislio eskivirat!
nego gdje je najpouzdanije kupiti key (ili key-ove) nisam bas upozat sa time... ? 

i da je li netko naurcivao sa shopto.net kolko treba da igra stigne? kakva je carina? 

Imao si u infomarku za narucit.

Jucer su slali svima koji su narucili.

http://www.infomark.hr/PC%20Igre/622/Star%20Wars:%20The%20Old%20Republic%20PCx42#naslov

I btw. kakve su ovo gluposti da nemozes pocet igrat prije nego sto kupis gamecard?

Na stranici jasno pise da svima koji su aktivirali key imaju aktivan account od 20.12.2011. do 20.1.2012

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 9:51 (Frki2).
14 godina

Moraš dodati ili kreditnu ili game card da bi uopće mogao početi igrati, jbg. Ali onda ti se to nadoda na ovih 30 dana, ne gubiš tih prvih 30 dana.

I gdje ste se smjestili ljudi?

Paragon

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Moraš dodati ili kreditnu ili game card da bi uopće mogao početi igrati, jbg. Ali onda ti se to nadoda na ovih 30 dana, ne gubiš tih prvih 30 dana.

Moraš ili dodati card ili UPISATI KREDITNU/DEBITNU..

Kartica vam se NEĆE NAPLATITI dok ne prođe 30 dana..

Tako je sa MMO igrama..

14 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
Putn1k kaže...

Moraš ili dodati card ili UPISATI KREDITNU/DEBITNU..

Kartica vam se NEĆE NAPLATITI dok ne prođe 30 dana..

Tako je sa MMO igrama..

i mozes odmah cancelat naplatu za svaki slucaj ako zaboravis nakon 30og dana.

13 godina
protjeran
urizen kaže...

ma nemojte se ni trudit pocet igrat. ionako ste svi gotovi {#}

all your imperial credits are belong to us {#}

muahahah

jel vjerujes da sam u beti imao imperijalku koja se zvala Jaca

Sad furam hartavukuju

XD

BMK za BTK XD
15 godina
neaktivan

I igra je krenula, nije niti 11 sati a queuei su na 95% servera. Majko božja, pa što če biti iza 16-17h?

Ništa, odoh se staviti u queue i kada ne igram svakih 15 min doč stisnuti space da skočim da slučajno ne izađem...

Navodno namjerno nisu digli kapacitete servera da se kako ti ga ljudi rasporede na sve servere pomalo...

Ma kako če se ljudi rasporediti kada kod mene na Bloodworthy koji je pun kao šipak, sada več čekam 45 minuta a 350++ sam na redu treba danas sutra doči ekipa iz staroga WoW guilda kod nas 4 koji smo imali rani pristup i danas ih još 14 treba doći . I koliko je takvih situacija okolo?Tehnička strana im je za k..ac

Inače igra kao igra je AMAZING. Kada sam jučer uskočio u moj brodiććć i posjetio okolne planete, bio sam ono "wwwwwwwoooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwww.............". Novi planet na koji sam došao je totalna suprotnost Courasantu , sve otvoreni prostori (makar omeđeni zidovima). Nisam nikakvih bugova imao. Tu i tamo se grafika malo preklapa, ali to mi je apsolutno nebitno. Quest mobovi se respavnaju ok brzinom, ali mislim da če to biti premalo kada ova navala krene. Ekipu za instance se nađe u tren oka. Ma mogu stvarno u superlativima još pisati. Nije da je igra nešto novo izmislila, ali MMO u SW okruženju , bez nekih posebnih bugova , za mene opravdava lovu što sam dao. Več sam ubo prepaid bon jer sam zaključio da vrijedi se potruditi oko igre.

E sada , hoču li tu igru moči igrati koliko ja želim zbog queuea ili če se to riješiti ubrzo , vrijeme če pokazati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Koliko ja vidim pustili su hrpu novih servera

Al isto tak mi se cini da ekipa bas bira ove koji su full..

Ne bu dobro.

btw, dobro veli tip na forumu za ove queueove.

treba ubacit nove servere u postojece clustere...a ne otvarat nove..pojacat kapacitete starih ak je moguce...ovo je uzas..

BMK za BTK XD
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 11:51 (Oberstleutnant).
15 godina

Odabrao sam The Ravager i 300 tam i neki sam po redu,sad sam u nedoumici dal da nađem srednje popunjen PvE i igram normalno jer hebo ti ovo sa čekanjem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni je isto bilo 300 i pisalo je da oko 20 min trebam cekati, ali sam zasao nakon 10
15 godina
neaktivan

Da, radio sam nekaj po stanu i gledao malo server listu koja se svako malo ajmo to nazvati refresha i očito je da dodaju nove servere tijekom cijelog jutra.

Da, slažem se sa gornjim postom da treba servere iz ranog pristupa pojačati jer če im se desiti da če  imati full servere i empty pa free transfere i tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Rollao sam na Trayus Academy, ujutro je bio Full sa 10-minutnim queue-om, a sad je Heavy bez queue-a.

Meni paše. {#}

Paragon

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Je je slabo neces i tu cekat, prvi dan releasa igre heh...

Mi hrvati uvik volimo svak na svoju stranu :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice